|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
24.3.2010 9:24:32   
maja1488
majana...sem vidla tiste hlače...ful so dobre. Nisem nikoli bla v tej trgovini. Kakšen je pa cenovni razred?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
24.3.2010 9:26:23   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

H spi, jaz pa ležim zraven nje v postelji, čvekam z vami in nam iščem destinacijo iz. aranžma za dopust.

uuuu dober da si me spomnila...moram preveriti kako pri nas kažeuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
24.3.2010 9:30:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
joj mene pa tooookkkkkkkkkkk boli.............................spet mi je en mesec zamujala zdej me hoce pa kr napol pretrgat....in sedim pred kaloriferjem da me greje...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
24.3.2010 9:30:51   
FLASK_A

Tanja - hvala

Drugič spet pridem, samo ta teden sem pa res več okrog kot doma in sem prav utrujena. Sej H. je ful pridna in uživa ko se potepava, samo kot rečeno en dan pavze pa da malo doma poštimam.
Me je mož že včeraj malo začudeno gledal, ko sem šla četrtič ven (v Emporium). Ko je pa dojel, da bom H. doma pustila, mu je pa sapo zaprlo, pa sem mu zagotovila, da ko sem zadnjič preverjala, še nisva bili s kolki skupaj zraščeni (njegov odgovor: a si 100%, ker on ni)

user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
24.3.2010 9:31:31   
FLASK_A
Živjo punce!

Danes je en user posted image dan...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
24.3.2010 9:33:47   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Živjo punce!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
24.3.2010 9:34:04   
KatMat
tortica bla dobra?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
24.3.2010 9:35:26   
šivilja

Živjo punce!

A res? Pa tako lep sonček je.
H. je spala točno 15 min, od tega polovico priklopljena

Se odločam mes Santorinijem in Skiathosom. Mogoče pa aparthotel z zajtrkom ni tako slaba ideja - mam pol možnost kaj skuhat, al pa gremo ven jest kadar nam paše. Hm?
Samo košta pa velik.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
24.3.2010 9:38:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
tortica bla dobra?

Ja, sevedauser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
24.3.2010 9:39:11   
FLASK_A
Čau, punce! 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
24.3.2010 9:39:23   
tubby
ojla user posted image user posted image user posted image

spali za en drek, res ta čmru se je stalno zbujal za pop.... pol je pa ob 6h vstal. še dobr da mam kozmetičarko da bom lh mal ležalauser posted image

Šivilja pridna si user posted image , midva z M sva bla učer v Kosezah pa sva kupila ribice, ja tale Simon kar simpatičen a ne?user posted image sm vzele cele osliče - mamo radi morske ribe, sicer pa prisegamo na orade in brancine, pa tudi na fileje škarpene.... mnajmi, moj pa ma rad loslosa-meni pa ne gre

maja kaj ste to meli? modno revijo? kje?

Ledenka pozabila sm te vprašet katere ribe ti že daješ M?

majana a si si kaj kupila?

Tanja jaz sm bla učer v Kosezah v reniniju pa ni blo prav nič pametnega - vsaj zame ne

Dudica ta trikolesnik sm tud jaz hotla, sm sm našla na bolhi takega k je pokazala Kasija za skor pol manj eurčkov, mi je pa ta iz Hoferja všeč.

A gre morda kera jutr v LIDL?

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
24.3.2010 9:40:18   
tubby

Se odločam mes Santorinijem in Skiathosom. Mogoče pa aparthotel z zajtrkom ni tako slaba ideja - mam pol možnost kaj skuhat, al pa gremo ven jest kadar nam paše. Hm?
Samo košta pa velik.

Šivilja pa ja ne boš v Grčiji kuhala???? to je greh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
24.3.2010 9:43:21   
tubby

Čau, punce! 

o čau user posted image že kaj sonca na vašem koncu???

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
24.3.2010 9:45:08   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Samo košta pa velik.

Šivilja pa ja ne boš v Grčiji kuhala???? to je greh user posted image user posted image user posted image

Ja saj je res greh, samo kakšni polpenzioni niso vredni svojega denarja, pa včasih so časovno čist zgrešeni, če si z otroci (npr. večerja od osnih zvečer naprej???). Pa razmišljam, da si ene trikrat ornk privoščimo zunaj, ene trikrat pa jemo makarone, pa smo finančno na istem, pa še za H. lahkop kaj spackam. Ne vem, mora še šef povedat.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
24.3.2010 9:49:48   
tubby
Šivilja jaz nisem mogla verjet ko sm računala hotel na Pagu 4* polpenzion čez 900 eur - pol pa pomisl še bencin, trajekt in denar za kosilo vask dan... Smo hitr bliz 1500 za ta denar pa si v Grčiji v 4* all inclusive pa maš letalo in ti ni treba nič kupovat.
Je pa cena od odtoka do otoka drugačna, Santorini je drag... npr. Samos je cenejši pa bolj družinski, Santorini pa je romantičen user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
24.3.2010 9:53:15   
Leela
A tako je bilo potem na vip reviji. user posted image  ma ti "zvezdniki" so bolj hribovci kot mi. Je veliko ljudi z več denarja, ki se znajo obnašat. pa paparace sploh ne rabiš v slo, ker kar sami svoje slike pošiljajo v te trač revije. Senica in Kresalka gresta na sprehod po ljubljani in imata cel fotosešn user posted image . Kao sta šla na sprehod in so ju "slučajno" dobili.

tanja a H. si je pa kar rožico zaželela. Pa kako ni vedla, da se tega ne sme. Saj je dovolj stara user posted image . Svašta.

naj še katera pride jutri v po na kofe.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
24.3.2010 9:55:05   
šivilja
A mislita, da bi se bilo dobro iz pižame v kaj drugega preoblečt? (saj sem zbujena šele ob šestih)

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
24.3.2010 9:56:30   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Šivilja jaz nisem mogla verjet ko sm računala hotel na Pagu 4* polpenzion čez 900 eur - pol pa pomisl še bencin, trajekt in denar za kosilo vask dan... Smo hitr bliz 1500 za ta denar pa si v Grčiji v 4* all inclusive pa maš letalo in ti ni treba nič kupovat.
Je pa cena od odtoka do otoka drugačna, Santorini je drag... npr. Samos je cenejši pa bolj družinski, Santorini pa je romantičen user posted image

Zato se mi kar Grčije držimo. So imeli zadnja leta take ponudbe, da sva dva otroka zastonj skozi spravila, pa so zdaj to v glavnem ukinili, pa pride kar drag špas za štiri plačat.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
24.3.2010 9:57:03   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

A tako je bilo potem na vip reviji. user posted image  ma ti "zvezdniki" so bolj hribovci kot mi. Je veliko ljudi z več denarja, ki se znajo obnašat. pa paparace sploh ne rabiš v slo, ker kar sami svoje slike pošiljajo v te trač revije. Senica in Kresalka gresta na sprehod po ljubljani in imata cel fotosešn user posted image . Kao sta šla na sprehod in so ju "slučajno" dobili.

tanja a H. si je pa kar rožico zaželela. Pa kako ni vedla, da se tega ne sme. Saj je dovolj stara user posted image . Svašta.

naj še katera pride jutri v po na kofe.

Ja, a ne?to je pa zato, k namesto, da bi jo manir učila, tukej gor visim. Sej se že od včeraj pogovarjava na to temo-mislim, da zdaj že razumeuser posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
24.3.2010 9:57:05   
maja1488
A nebi prišle ''ljubljančanke'' in kvazi ''ljubljančanke'' user posted image  k torbarjem na kofe?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
24.3.2010 9:57:17   
eelyy
jutro!

evo spali smo do pol 8h en napredek boljši to kot pa da smo budni že ob 6h..pojedla sva zajtrk zdej pa grem pospravljat dokeler mali spančka.

Ločeni računi: ne midva tega nimava si tega neprestavljam,ker ima moj 3 krat večjo plačo kot jst in karkoli poravnam njemu spet več ostane.....midva imava skupne bančne kartice in vse zdvigujeva ni važno iz katere,skupaj plačujeva položnice in vse,tudi na banki ko imava varčevanje sklenjeno sva oba poblaščena za kartice itd....in mislim če bi mela ločen denar se to nebi obneslo.

triciklo:se mu zadnič kupila v bc in ima to ograjico in nogice drži da mu nedrsijo dol,še celo garancijo ima  je T. prejšni vikend prav užival ko se je not peljal,več časa je bil noter kot pa v vozičku,prav piše da je kao od 10 mes. naprej.

nč zdej pa res grem

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
24.3.2010 9:58:44   
Tanja_
šivilja kaj pa Turčija?Tam je res All inclusive za normalen denar, pa otroke imaš v glavnem zastonj.Od mojga šef hodi tja, ker imajo tudi ful animacije za otroke-sej veš tobogani pa to...Pa hude hotele imajo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
24.3.2010 9:59:11   
maja1488
Šivilja...midva sva bla nazadnje na karpatosu in je blo super. Meni od vse grčije, ki sem jo vidla najlepše. Ful je mirno, ni žurk in pijanega fulka pod dalkonom ponoči. Za otroke pomojem super.
Cenovno pa mislim da najbolj ugoden. Pa Kos tut.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
24.3.2010 10:00:02   
koala.cek
katera je pa kvazi ljubljančanka ? in kje so to ''''torbarji'''' ?

razmišljam, da bi se podala stresu nasproti. torej, da grem v službo pogledat kaj delajo naše babnice. in da jih opomnim, da čez en mesec pridem. samo ne vem, zakaj imam občutek da me bo potem še cel dan glava bolela ? pa zvečer grem žurat. bajdevej. to pa bo pestro.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
24.3.2010 10:01:10   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

katera je pa kvazi ljubljančanka ? in kje so to ''''''''torbarji'''''''' ?

razmišljam, da bi se podala stresu nasproti. torej, da grem v službo pogledat kaj delajo naše babnice. in da jih opomnim, da čez en mesec pridem. samo ne vem, zakaj imam občutek da me bo potem še cel dan glava bolela ? pa zvečer grem žurat. bajdevej. to pa bo pestro.

bo že vedla user posted image  očitno ti nisi, drugače bi se prepoznala user posted image

Torbarji so pa postonjčani user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......