Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 16.4.2010 20:55:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj lidik ti se sam merkaj,naj te drugi lepo razvajajo in naj bo vnaprej vse o.k. bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 16.4.2010 22:21:55
|
|
|
|
miklarom
|
twetka - sigurno sma se videle, pa nisva vedele za eno drugo, jaz sem bila tam malo pred deveto in okoli enajstih sem bila gotova, sem pa stala zraven govorilnice, in sma z eno na veliko debatirale po pa sma se usedle, če se kaj spomniš ko so klicali številke sem jaz imela številko 27 - rumene barve zate pa sem full vesela da se ti je vse premaknilo, saj zdaj bo šlo pa vse hitreje boš videla, in nič se ničesar ne bati,vse se da prestati , lej na ringaraji je tudi tema z naslovom ambulanta MB pa pridi še na to stran , tam smo vse takšne ki hodimo v MB na postopke, in marsikaj lahko tam izveš in vprašaš lidik - kruce potana, kaj mi ga pa ti sračkaš po bolnici, čuvaj ti meni svojo pikico, bodi ti samo doma pa na bolniški, da bo vse vredu s tabo in pikico, in se razvajaj, mislim na vaju obe. Ti bom čez vikend na ZS poslala mojo tel.št. da se boma kaj čule, in se kdaj zmenle za kako pijačko, zdaj pa le počivaj in se čuvaj RTM zaljubljena - a si kaj lulala na palčko Star - kako počutje, vredu božaš lepo bušeka witch - a maš ti že znake za , madonca me boš mal prehitela, mi bomo lulali šele nekje okol 10.5., madona bo še dolgo do takrat
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 16.4.2010 22:28:04
|
|
|
|
twetka
|
Miklarom, ne vem ker je bilo ful žensk, sej veš vse si nisem zapomnila, pa tvoje številke se ne spomnim. Bila sem pa tudi js gotova nekje okoli pol 11 imela pa sem številko 8 rdečo. Hm,,..verjetno si bila tam, če bi videla kakšno tvojo fotko bi se verjetno spomnila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 16.4.2010 23:29:00
|
|
|
|
*viva*
|
'čer punce! Da se še jaz malo javim. Sem sama doma in se mi nekam ne gre spat lidik, ja kaj ga pa erješ? ja, zgleda je pikica res rekla, da se more pokazat. Zdaj pa le pazi nase, da bo kasneje tolk bolj luštno. Pri meni pa na žalost zdaj čisto zares prišla . Tak oda se selim v maj, ampak me prosim dajte med navijačice, ker bom močno stiskala pesti za vse vas, samo najmanj eno roko in nogo pestmi pa imam za witch Sladke sanje želim in glejte, da bo jutri malo več , da ne bi slučajno pretiravale s čistilno akcijo! Lp
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 0:48:13
|
|
|
|
witch
|
Punce hvala vam za dobre želje miklarom boš videla da nalulaš velik plusek ka pa so ti rekli na UZju? viva in za naprej. Jutri pa upam, da kakšno roziko pobarvam zaljubljena kako tebi kaže?
< Sporočilo je popravil witch -- 17.4.2010 0:49:35 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 8:01:01
|
|
|
|
sarar
|
dobro jutro punce! me že nekaj časa ni bilo gor, pa sem upala na roza seznam... tako da punce, dajmo še kako roziko. sicer pa čestitke novim nosečkam. lidik, ti se pa res čuvaj. pa da te ne bo preveč strah- jaz sem pri obeh nosečnostih še dva meseca krvavela na rahlo, takrat ko bi po datumu bila če ne bi bila . tako da je tudi pri tebi prav gotovo vse ok. ti bom še na zs pisala kao ste pa druge ? kaj slabosti?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 9:34:36
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Pinkalonca, kakšno je stanje? Držim pesti, da bo črtica močnejša... Punce...Tečke še zaenkrat ni...Testka pa ne delam prej kot naslednji petek...Na obletnico, mogoče bo kaj na tem... Twetka dobrodošla v klubu IUI-jevk Lidik, samo da je vse ok... Miklarom....Zdaj pa anj čimprej pokaže plus za O, da greste po pingota..:Stiskam pestke
< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 17.4.2010 9:35:40 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 9:44:07
|
|
|
|
lidik
|
agataema bo pa maj bolj uspešen in vesel.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 9:49:11
|
|
|
|
mag3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: mag3 IZVIRNO SPOROČILO: Shilou mag3 a si imela kakšne rahle bolečine v trebuhu in špikanje prsi npr. takoj po ovulaciji? Jaz nisem imela nobenih znakov, da bi bila O in tudi G me ni nič spremljal, čeprav sem jemala Klomifen. Zato sem pa probala ene tri mesece s temi O testi, da sem vedela kdaj imam O. In je bilo vse tri mesece na ista dan v ciklusu, glede na teste Ja ,pa si imela samo en dan takšne dve črtice al več dni.Jaz sem tudi danes poskusila še enkrat narest in še vedno sta črtici podobno obarvani!!!!!!Jaz sem začela teste delat s ponedeljkom ,ko bi se lahko že začela delat O,sam so črtice še vedno prisotne. Se je en mesec zgodilo, da sta bili dve črtici dva dni zapored, drugač pa samo en dan. Sem prvi mesec npr. začela delat teste na 11. dan ciklusa in pol vse do 16-ega in sta bili dve črtici samo 15-i dan.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 9:53:08
|
|
|
|
mag3
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 Punce...Tečke še zaenkrat ni...Testka pa ne delam prej kot naslednji petek...Na obletnico, mogoče bo kaj na tem... Kakšna obletnica? Na tickerju ti kaže še 36 dni do obletnice?!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 9:58:05
|
|
|
|
lidik
|
miklarom punca moja, ne vem kaj je bilo to - sej sem rekla, očitno je bilo krivo to, ker me je moj G tako pozno naročil na kontrolo najina pikica je pa neučakana in se je hotela prej pokzati, pa je malo panike naredila, da ji je uspelo. Pa očitno mi je dala jasno vedeti, da se res moram malo paziti in malo več počivati. O super, za telefonsko sem pa vesela, ti jo tudi jaz pošljem. Sej zdaj sem se odločila da nekaj časa itak ne bom nič hodila okoli, v sredo pa moram tako do mje zdravnice po bolniško, tako da če boš imela čas od srede naprej se lahko kdaj zmeniva.
|
|
|
|
RE: II pričakuemo aprila 2010 17.4.2010 9:59:34
|
|
|
|
lidik
|
pinkalonca super, da je bila črtica, no zdaj pa upam, da kmalu narediš še drugi test in nam sporočiš da je bila veliko močnejša kot prva
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 10:02:29
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: xoxox Moram vam malo pojamrati kakšna kokoš sem. Čeprav je še nekaj dni do sem bila tako neučakana in sem šla delat test. In itak, da mi je pokazal samo eno črtico. In sedaj sem čisto razočarana in posledično brezvoljna. Prej sem vsako malenkost pripisovala , sedaj mi je vse jasno da je to zaradi prihajajoče . Sem mojemu že rekla, da se ne grem več. In to govori taista, ki je vas punce spodbujala, da ne obupati. Če bi bila dovolj gibčna bi se kar zbrcala. No samo, da sem se malo spihala, ker me je ta test tako zamoril, da sem danes skoraj nesrečo povzročila. No, vsem ki še pričakujete pošiljam . Da slišim dobre novičke. No naj ti povem, da pri meni je bilo to, da sem skoraj obupala dober znak. Ena dva dni predno bi mogla doboti M sem imela takšne krče kot da bo vsak čas prišla in seveda sem takoj klicala mojga, da mu povem, da verjetno ta mesec spet nič ne bo in da bo vsak čas verjetno prišla M in seveda sem bila cela obupana. In potem mu začnem razlagati, da sej brezveze da se trudiva, ker itak nikoli ne rata, pa potem samo razočaranje ko pride M in me vpraša - pa kaj misliš zdaj puško v koruzo vrečt. In jaz odločno rečem: JA. Seveda me je kr lepo skurcal - no dva dni po tem pa sem nalula lepo viden plus. Tako da jaz verjamem, da se bo tudi pri tebi to zgodilo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 10:04:02
|
|
|
|
lidik
|
*viva* Bom maja tako zelo stiskala pesti za tebe, da boš videla da zagledaš plusek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 10:39:09
|
|
|
|
witch
|
Ka zdaj punce? Kje se skrivate? Nič dela mi ne date bo kakašna rozika? zaljubljena bom držla pesti da je sploh ne bo in bo v petek velik plusek Jaz pa grem danes na piknik in sem že cela neučakana... mmmmm čevape bom jedla mater se mi luštajo
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 10:48:39
|
|
|
|
xoxox
|
Dobro jutro punce. Jaz sem ravno vstala. Je bila bolj dolga sinoči. Sem še relativno zgodna glede na to, da sem zjutraj domov prišla. IZVIRNO SPOROČILO: lidik No naj ti povem, da pri meni je bilo to, da sem skoraj obupala dober znak. Ena dva dni predno bi mogla doboti M sem imela takšne krče kot da bo vsak čas prišla in seveda sem takoj klicala mojga, da mu povem, da verjetno ta mesec spet nič ne bo in da bo vsak čas verjetno prišla M in seveda sem bila cela obupana. In potem mu začnem razlagati, da sej brezveze da se trudiva, ker itak nikoli ne rata, pa potem samo razočaranje ko pride M in me vpraša - pa kaj misliš zdaj puško v koruzo vrečt. In jaz odločno rečem: JA. Seveda me je kr lepo skurcal - no dva dni po tem pa sem nalula lepo viden plus. Tako da jaz verjamem, da se bo tudi pri tebi to zgodilo. Lidik upam, da je res kaj na tem. Evo sem šla zjutraj na wc in sem imela občutek, da bo na papirju pikica kot ponavadi predno se usuje. Pa nič. Ponavadi sem imela bolečine en dan prej. Tako zbadanje v jajčnikih. No to čutim že cel teden. Tako pekočo bolečino pa čutim takrat, ko jo dobim. No to čutim že dva dni, ampak še ni. Kar mi je sicer super ampak se bojim, da se bo prikazala, ko bom že skoraj prepričana, da sem . No tebi lidik pa pošiljam enega angelčka, da čuva tebe in tvojo pikico. Pošiljam ga tudi vsem ostalim našim in naj vsem, ki še pričakujejo čimprej prinese dobro novico.
< Sporočilo je popravil xoxox -- 17.4.2010 10:54:51 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 12:17:48
|
|
|
|
twetka
|
Hello Kako ste pupe? Nič ne vidim kakih rozik, kaj je zdej, barvajte hitr!!! Js sem se včeri tolk napsihirala zaradi tistega da bom mogla tri dni bit spodi v mb, da sem danes imela nočne more. Js sem pravo budalo, že dva meseca prej se psihiram, ko še sploh datuma nimam in bog ve kaj se bo še v mes zgodilo. Mogoče se pa zgodi mali čudež in moji jajčniki začnejo funkcionirat čudežno in pride en samcati tja kamor mora. To bi bilo fantastično. Čudna mi je moja bolečina, na vsake tolk časa me pikne v spodnjem delu na desni strani, tam ko me je vedno ko sem bila na klomifenu in ne vem z vodo ni nič narobe, izvidi super tako da ne vem kaj se dogaja. Je možno ko prenehaš s klomifenom, da naslednji cikel še vedno kaj učinkuje?? Tudi to mi je čudno ko razmišljam, zakaj ne dajo IUI postopke takoj z injekcijami pa bi mogoče kaj več ratalo kot pa da filajo ta klomifen, ker če mi zdej ni pomagal 3 mesece, se malo sprašujem kako bo zdej deloval. Zgleda da bo, kaj pa vem, ali pa pol tista injekcija na koncu kaj naredi ko sproži O. Miklarom, a tiste ste ble ve, ko ste se menile o pivu??? Je reku moj ko sem bla js not, da so se ene menile da pivo pomaga za folikle. Sma včeri kr kupila pivo in zdej začnem prakticirat upam da ne postanem alkoholik. Zaljubljena, hvala za dobrodošlico, še kakšen mesec pa bom uradno spet klomifenka in v postopku IUI, tako da če gledam iz pozitivne plati sem z vsakim dnem bližje do našega . Upam da bojo tiste dni ko bom js spodi, še kakšne druge, da mi bo hitreje minilo, vse skup. Vse bi naredila sam da bi končno bila in to je zgleda cena tega. Js sem ful tak paničen človek in kr razmišljam kako mi bo, ko bom sama sredi MB-ja, nikoli nisem bla tolk daleč od svojim in od mojega pa še posebej ne sama in si govorim, če nisem sposobna bit spodi sama 3 dni pol nisem sposobna bit mama.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 13:13:53
|
|
|
|
lidik
|
xoxox jaz sem prepričana da tvoja ne bo pritekla in da se boš preselila k nam decemberkam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 13:26:41
|
|
|
|
jacki
|
hejla! evo, ravnokar prišla iz čistilne akcije, smo malo po vasi pospravljal oz. eno črno odlagališče, na katerem se najde res vse in svašta . Adijo pamet . Najbolj sem se pa razjezila, ko kmetje mečejo plastične ovoje od bal na ta kup smeti. Mislim . Veliko nismo mogli odpeljat, ker je robe čist preveč. No, vsaj malo se je premaknilo. Drugač pa kar ne morem verjet, da ta mesec kar ni in ni novih rozik. KAj je zdej to Čudna klima, al kaj Bi bla bolj vesela da je čimveč , pa tud če sama ostanem v "pričakujemo maja"...če me razumete.. NAVIJAM ZA VSE
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 18:30:00
|
|
|
|
miklarom
|
twetka - ja,ja tiste smo ble ko smo se menle o pivu, sam za jajčke je pa zgrešil , res pomaga to za rast foliklov verjemi mi, je vse preizkušeno že od mnogih, mnogih žensk , ki hodimo na oploditve, tak da ti kar lepo pij vsak dan eno pivo, je dovolj da re ne postaneš alkoholik , se pa tebe in tvoje št. 8 mal spomnem, ja lidik - ni blema, ti zdaj samo počivaj in čuvaj pikico, za kavico boma imele še dosti časa witch - meni zaenkrat kaže vse vredu in super, bomo pa vidli kaj bo pokazalo v maju, al + al - , jaz upam da ta prvo. A ti pa kar na čevape danes, kak ti je fajn, bi se ti kar pridružla, sam sem delala do štirih, zdej sem pa vse popucala doma, zdej se bomo pa mal cerklali
< Sporočilo je popravil miklarom -- 17.4.2010 18:32:43 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 20:45:48
|
|
|
|
zaljubljena23
|
mag, eno leto bo od pluska...Drugače pa ja, najina obletnica bo tudi 23. samo maja twetka, sama sem bila tudi na tem, ko sem imela SS ko sem morala lani iti na čiščenje...Kako biti sama brez mojega....Tole se je zgodilo prvič...Decembra je bilo malo lažje....Tako kot si rekla vse za bebiko
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 17.4.2010 22:31:50
|
|
|
|
twetka
|
Zaljubljena, se tolažim če so druge dale skozi bom js tudi, sam pač tiste trije dnevi bojo prelomnica v mojem življenju, ker tega niti malo nisem slutila, pa vse mi je bilo vedno prilagojeno da mi ni bilo hudo, zdej pač žal neki je treba potrpet. Če pa bo katera takrat v bližnini, pa se priporočam za kak obisk, da mi nebo dolgčas.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 18.4.2010 8:38:54
|
|
|
|
witch
|
xoxox držim pesti da bo plusek, glede na to, da že kar nekaj časa zamuja witch se je pa včeraj najedla čevapov ko slon so se mi ful luštali, ampak sem jih imela hitro dovolj sem sanjala ponoči, da sem 7 palčk polulala in so vse imele lepe, debele (dvojne) črte ko bi le tako bilo v četrtek shilou ti pa že kar jutri lulaš držim pesti, za en velik plusek pinkalonca, zaljubljena, xoxox, KIOLIBRI navijam za vas in vaše pluske da bo ta naš žalosten seznamček malo bolj roza Vsem, ki še bomo lulale pošiljam en kup pikapolonic da bodo roza novičke za naše DIANE, mag3, star, lidik in piko555 pa pošiljam enega angelčka, da bo čuval njih in njihove pikice
< Sporočilo je popravil witch -- 18.4.2010 8:40:10 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 18.4.2010 10:35:30
|
|
|
|
twetka
|
Witch, hehe pol sma imele midve danes podobne sanje,js sem tut močne pluske sanjala. Sam kake bedne sanje, moj se pa smeji. Sanjalo se mi je da sem za več punc delala teste z njihovim urinom in s cb oni so pa vsi čakali v moji kuhiji, da sem jim povedla rezultat in vsi so bili pozitivni pol je bil pa še eden zadnji pa sem mojemu povedla da je pozitiven, bi pa nej bil od neke tretje, ki bi naj moj bil z njo, mislim šoki Svojega pa nisem delala, tako da svojih rezultatov ne vem. Mislim, kaj se vse skup naštima čez noč v možganih. Sem bla v sanjah tolk jezna, sem si mislila kako za vraga je imel drugo pa še ratalo jima je, nama pa ni nikoli in sem se prav prazno počutila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.