![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 7:40:21
|
|
|
|
pika555
|
witch, kdaj si imela O? A nisva prejšnji mesec isti čas čakale ? Jaz sem jo imela ta mesec okol 1.-2.aprila, tako da bi zdaj mogla bit vgnezditev, če bo... :) Testek pa bom delala v torek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 7:42:13
|
|
|
|
lidik
|
aja punce pa hvala za čestitke, čeprav se še vedno ne upam veselit preveč. Da vam pa ne povem, kako je moj bil danes vesel. Ga je bilo tako lepo in hkrati tako smešno poslušati.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 7:47:32
|
|
|
|
witch
|
pika555 jaz imam cikel dolg 40 dni tako da se vsak mesec preselim za kar nekaj dni. Izračuni mi kažejo, da je O bila včeraj, nekje pa da je danes. Sem pa imela včeraj zvečer in danes zjutraj ful bolečine v jajčnikih, in mislim da je to to. Tako, da midva že cel teden lepo slončkava. jaz delam teset 22. bom pa držala pesti za tebe naslednji teden ooo lidik kar solzne oči sem dobila
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 7:54:14
|
|
|
|
lidik
|
witch super sedaj pa se naj lepo zasidra oz. vgnezdi ta rezultat vajinega , da potem greva na drugo temo. SIcer pa vidva še naprej pridno delajta potrese sej veš od viška ne boli glava.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:09:00
|
|
|
|
pika555
|
lidik, koliko dni po O ti je testek že pokazal?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:16:00
|
|
|
|
lidik
|
ja jaz sem imela O tam nekje 12-14 dan. In včeraj (torej na 28. dan ko bi mogla dobiti M) sem prvič delala testek in sicer FS, ki je pokazal rahlo črtico, danes sem pa spet lulala na CB ker nisem mogla zdržati do jutri je pa bila zelo močna črtica.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:16:41
|
|
|
|
*Star*
|
lidik, kar objela bi te prek računalnika Najine prerokbe se uresničujejo, tolk sem vesela, res!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:21:51
|
|
|
|
pujs666
|
LIDIK in STAR čestttttiiiiittttttaaammmm.... Prov vesela sm za vaju. A je mela kera prej kšne znakce??? Tale mesec se je zaenkrat dobro začel in upam da se bo dobro tudi nadaljeval, zame in za vse ostale čakajoče. LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:24:44
|
|
|
|
strelka1987
|
Punce super ste tudi, jaz že komaj čakam konec meseca, ko bomo videli, če sva bila z mojim dragim uspešna. Zdaj pa se grem še malo učit, me zadnje dni tale sonček vsak dan vn premami...danes pa morem nardit kej za fax, sploč če bo + na koncu meseca Evo še malo , za srečo, pa si jih vzamite po potrebi
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:32:57
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* lidik, kar objela bi te prek računalnika Najine prerokbe se uresničujejo, tolk sem vesela, res!!! jaz bi te tudi no pa si bova meda le mahale iz ljubljane v celje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:34:38
|
|
|
|
lidik
|
jaz znakece iste kot za M, samo razulika je bila da ni bilo spodaj nič rdeče. Me pa še malo boli trebuh - ampak vsaj malo sem se potolažila z današnjim plusom in s tem, kar sem prebrala prej na netu, da je to čisto možno, ker se pač maternica hitro širi. Tako da jaz ostaja optimist, da bova decembra s star sostanovalki na razdaljo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:40:10
|
|
|
|
*Star*
|
Pri meni jih je kar precej - sem že včeraj napisala: bolečine spodaj (kot pred M), boleči joški, ščemenje v bradavicah, ne morem spat . Polna sem energije!!! Včasih ko kaj pojem imam težek želodec. Moj se še noče preveč veselit, pomoje bo njemu dokončno jasno ko se bo dejansko že videl trebušček . Jaz jutri ponovim testek. lidik, si že računala PDP. Moj naj bi bil 14.12.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:42:24
|
|
|
|
lidik
|
*Star* a tebe tudi boli spodaj? Uff sem si kr malo oddahnila, ker ne vem zakaj sem imela jaz v glavi, da ti nimaš nič teh bolečin. Ha ha ha ja seveda sem si izračunala, kako pa bi naj zdržala brez tega. Moj bi naj bil pa 13.12.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:44:31
|
|
|
|
strelka1987
|
punce 17.12. je en res lepi datum ...tk, da js navijama, da bota oba 3-4 dni zamujala
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:45:15
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987 punce 17.12. je en res lepi datum ...tk, da js navijama, da bota oba 3-4 dni zamujala hi hi hi *Star* vidiš, naju hoče na vsak način prepričati da bi zdržale do njenega rojstnega dneva.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:46:38
|
|
|
|
strelka1987
|
jaaaaaaaaaaaaaaa... za 17.12.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:49:41
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987 jaaaaaaaaaaaaaaa... za 17.12. No sej sem vedela kam ciljaš. Veš kaj midve bova kr kakšne 3-4 dni prej, pa bo potem tvoj prišel na 17-ega. Kaj pa na to praviš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:50:51
|
|
|
|
strelka1987
|
moj ne more na 17...bo v najboljšem primeru januarček, tk, da vama z največjim veseljem odstopim 17.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:52:39
|
|
|
|
*Star*
|
strelka, jaz povem da se bom potrudla, sam moraš povedat kaj dobive če bo tko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:54:48
|
|
|
|
lidik
|
moj ne more na 17...bo v najboljšem primeru januarček, tk, da vama z največjim veseljem odstopim 17. user posted image aha ok, potem bova se pa midve potrudile da bova šle malo čez rok IZVIRNO SPOROČILO: *Star* strelka, jaz povem da se bom potrudla, sam moraš povedat kaj dobive če bo tko ha ha ha to je tudi dober predlog ja.
< Sporočilo je popravil lidik -- 8.4.2010 8:55:59 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:55:51
|
|
|
|
strelka1987
|
hmmm, kaj dobita?dobro vprašanje vajina dojenčka dobita spletno teto, ki bo spremljala njun razvoj, in se bo veselila njunega rojstnega dne skupaj z njima in obljubi, da bo prido delala ne tem, da jima zagotovi prijateljčka za igranje je to ok ponudba?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:56:36
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987 hmmm, kaj dobita?dobro vprašanje vajina dojenčka dobita spletno teto, ki bo spremljala njun razvoj, in se bo veselila njunega rojstnega dne skupaj z njima in obljubi, da bo prido delala ne tem, da jima zagotovi prijateljčka za igranje je to ok ponudba? za mene zelo sprejemljiva, *Stare* kaj praviš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 8:58:33
|
|
|
|
*Star*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987 hmmm, kaj dobita?dobro vprašanje vajina dojenčka dobita spletno teto, ki bo spremljala njun razvoj, in se bo veselila njunega rojstnega dne skupaj z njima in obljubi, da bo prido delala ne tem, da jima zagotovi prijateljčka za igranje je to ok ponudba? za mene zelo sprejemljiva, *Stare* kaj praviš? Odlična ponudba, zahtevava pa absolutno prijateljčka za igranje!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:02:44
|
|
|
|
strelka1987
|
jaaaaaaaaa....vesela strelka obljubim, da bomo na prijateljčku zelo zelo zelo delali...rojstnega dneva pa se že veselim zdej se gre pa teta učit ZUP, zato, da ne bosta vajina otročička imela neizobražene tete pride bodite, pazite na svoje pikice!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.