|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
8.4.2010 7:40:21   
pika555
witch, kdaj si imela O? A nisva prejšnji mesec isti čas čakale user posted image ? Jaz sem jo imela ta mesec okol 1.-2.aprila, tako da bi zdaj mogla bit vgnezditev, če bo...  :)  
Testek pa bom delala v torek.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
8.4.2010 7:42:13   
lidik
aja punce pa hvala za čestitke, čeprav se še vedno ne upam veselit preveč. Da vam pa ne povem, kako je moj bil danes vesel. Ga je bilo tako lepo in hkrati tako smešno poslušati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
8.4.2010 7:47:32   
witch
pika555 jaz imam cikel dolg 40 dni user posted image tako da se vsak mesec preselim za kar nekaj dni. Izračuni mi kažejo, da je O bila včeraj, nekje pa da je danes. Sem pa imela včeraj zvečer in danes zjutraj ful bolečine v jajčnikih, in mislim da je to to.  Tako, da midva že cel teden lepo slončkava. user posted image jaz delam teset 22. bom pa držala pesti za tebe naslednji teden user posted image user posted image user posted image user posted image
ooo lidik kar solzne oči sem dobila user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
8.4.2010 7:54:14   
lidik
witch super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa se naj lepo zasidra oz. vgnezdi ta rezultat vajinega user posted image , da potem greva na drugo temo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   SIcer pa vidva še naprej pridno delajta potrese sej veš od viška ne boli glava. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
8.4.2010 8:09:00   
pika555
lidik, koliko dni po O ti je testek že pokazal?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
8.4.2010 8:16:00   
lidik
ja jaz sem imela O tam nekje 12-14 dan. In včeraj (torej na 28. dan ko bi mogla dobiti M) sem prvič delala testek in sicer FS, ki je pokazal rahlo črtico, danes sem pa spet lulala na CB ker nisem mogla zdržati do jutri je pa bila zelo močna črtica. 

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
8.4.2010 8:16:41   
*Star*
lidik, kar objela bi te prek računalnika user posted image user posted image user posted image
Najine prerokbe se uresničujejo, tolk sem vesela, res!!!

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
8.4.2010 8:21:51   
pujs666
LIDIK in STAR čestttttiiiiittttttaaammmm....

Prov vesela sm za vaju. A je mela kera prej kšne znakce??? Tale mesec se je zaenkrat dobro začel in upam da se bo dobro tudi nadaljeval, zame in za vse ostale čakajoče.

LP

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
8.4.2010 8:24:44   
strelka1987
Punce super ste user posted image  user posted image tudi, jaz že komaj čakam konec meseca, ko bomo videli, če sva bila z mojim dragim uspešna. Zdaj pa se grem še malo učit, me zadnje dni tale sonček vsak dan vn premami...danes pa morem nardit kej za fax, sploč če bo + na koncu meseca user posted image

Evo še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za srečo, pa si jih vzamite po potrebi user posted image

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
8.4.2010 8:32:57   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

lidik, kar objela bi te prek računalnika user posted image user posted image user posted image
Najine prerokbe se uresničujejo, tolk sem vesela, res!!!

jaz bi te tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa si bova meda le mahale iz ljubljane v celje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
8.4.2010 8:34:38   
lidik
jaz znakece iste kot za M, samo razulika je bila da ni bilo spodaj nič rdeče. Me pa še malo boli trebuh - ampak vsaj malo sem se potolažila z današnjim plusom in s tem, kar sem prebrala prej na netu, da je to čisto možno, ker se pač maternica hitro širi. Tako da jaz ostaja optimist, da bova decembra s star sostanovalki na razdaljo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
8.4.2010 8:40:10   
*Star*
Pri meni jih je kar precej - sem že včeraj napisala: bolečine spodaj (kot pred M), boleči joški, ščemenje v bradavicah, ne morem spat user posted image . Polna sem energije!!! Včasih ko kaj pojem imam težek želodec.

Moj se še noče preveč veselit, pomoje bo njemu dokončno jasno ko se bo dejansko že videl trebuščekuser posted image .
Jaz jutri ponovim testek.

lidik, si že računala PDP. Moj naj bi bil 14.12.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
8.4.2010 8:42:24   
lidik
*Star* a tebe tudi boli spodaj? Uff sem si kr malo oddahnila, ker ne vem zakaj sem imela jaz v glavi, da ti nimaš nič teh bolečin.

Ha ha ha ja seveda sem si izračunala, kako pa bi naj zdržala brez tega. Moj bi naj bil pa 13.12. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
8.4.2010 8:44:31   
strelka1987
punce 17.12. je en res lepi datum user posted image ...tk, da js navijama, da bota oba user posted image   3-4 dni zamujala user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
8.4.2010 8:45:15   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987

punce 17.12. je en res lepi datum user posted image ...tk, da js navijama, da bota oba user posted image   3-4 dni zamujala user posted image

hi hi hi *Star* vidiš, naju hoče na vsak način prepričati da bi zdržale do njenega rojstnega dneva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
8.4.2010 8:46:38   
strelka1987
jaaaaaaaaaaaaaaa...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 17.12. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
8.4.2010 8:49:41   
lidik

jaaaaaaaaaaaaaaa...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 17.12. user posted image

No sej sem vedela kam ciljaš. Veš kaj midve bova kr kakšne 3-4 dni prej, pa bo potem tvoj prišel na 17-ega. Kaj pa na to praviš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1117
8.4.2010 8:50:23   
*Star*
Evo če še katera tega ne ve:

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/parfumi-niso-za-nosecnice.html

Sem gledala svojo kozmetiko in nisem mogla verjet, da je v skoraj čisto vsaki stvari parfum.
Tako da že selekcioniram in bom šla v nakup novih stvari, brez parfumov.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
8.4.2010 8:50:51   
strelka1987
moj ne more na 17...bo v najboljšem primeru januarček, tk, da vama z največjim veseljem odstopim 17. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
8.4.2010 8:52:39   
*Star*
strelka, jaz povem da se bom potrudla, sam moraš povedat kaj dobive če bo tko user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1120
8.4.2010 8:54:48   
lidik
moj ne more na 17...bo v najboljšem primeru januarček, tk, da vama z največjim veseljem odstopim 17. user posted image

aha ok, potem bova se pa midve potrudile da bova šle malo čez rok user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

strelka, jaz povem da se bom potrudla, sam moraš povedat kaj dobive če bo tko user posted image user posted image user posted image

ha ha ha to je tudi dober predlog ja. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lidik -- 8.4.2010 8:55:59 >

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
8.4.2010 8:55:51   
strelka1987
hmmm, kaj dobita?dobro vprašanje user posted image

vajina dojenčka dobita spletno teto, ki bo spremljala njun razvoj, in se bo veselila njunega rojstnega dne skupaj z njima in obljubi, da bo prido delala ne tem, da jima zagotovi prijateljčka za igranje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je to ok ponudba?

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
8.4.2010 8:56:36   
lidik

vajina dojenčka dobita spletno teto, ki bo spremljala njun razvoj, in se bo veselila njunega rojstnega dne skupaj z njima in obljubi, da bo prido delala ne tem, da jima zagotovi prijateljčka za igranje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je to ok ponudba?

za mene zelo sprejemljiva, *Stare* kaj praviš?

Neposredna povezava do sporočila: 1123
8.4.2010 8:58:33   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

je to ok ponudba?

za mene zelo sprejemljiva, *Stare* kaj praviš?

Odlična ponudba, zahtevava pa absolutno prijateljčka za igranje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
8.4.2010 9:02:44   
strelka1987
jaaaaaaaaa....vesela strelkauser posted image

obljubim, da bomo na prijateljčku zelo zelo zelo delali...rojstnega dneva pa se že veselim user posted image

zdej se gre pa teta učit ZUP, zato, da ne bosta vajina otročička imela neizobražene tete  user posted image

pride bodite, pazite na svoje pikice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.