|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
3.4.2010 18:47:00   
twetka
Zaljubljena, ne vem , če bo sploh prišlo do testka, me že zvija danes nekaj. Sicer prej me je ves čas tako pikalo po jajčnikih pa v trebuhu kot bi mi en rezal z nožem. Brala sem da je taka bolečina znak za IMN tudi lahko in sem se kr malo ustrašla. Verjetno pri nas ni nič pa se bo jutr ulila, bom poročala zjutraj, za zdej še ni nič videt. Občutek pač kot da bo kmalu tu, bomo videli. Sem jezna ko me tako heca če je slučajno še nebi bilo jutr, sam verjetno se je samo ciklus podaljšal. 

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 901
3.4.2010 20:01:28   
mladika
punce moje drage zlate,pri meni žal tut do testka ni prišla,ampak se je raj user posted image  ulila,tak da...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sicer sem si že opomogla od najhujška,sam sm bla dans u službi k cota,pa čist user posted image  kljub lepemu vremenu.samo sem zdaj bolje malo...se mi zdi da je user posted image  nekaj kar se dogaja drugim in ne menuser posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 902
3.4.2010 20:35:03   
twetka
Mladika, js tut kr čakam, pa čakam kdaj bo, verjetno me bo zjutraj zbudila in se bom prebudila v "super" dan. user posted image A ste temo Maj že odprle, da se lahko pridružim, pa upam, da bomo maja pričakovali že lahko kaj. 

< Sporočilo je popravil twetka -- 3.4.2010 20:37:25 >

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 903
3.4.2010 20:42:36   
zaljubljena23
twetka, če gre za IMN test tudi pokaže...Mimogrede, jaz sem lani aprila zanosila, imela IMN in nisem imela nobenih bolečin...Razen potem tik pred SS...

Mladika. zelo mi je žal, da je tečka prišla...Objemčke

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 904
3.4.2010 20:49:23   
twetka
Tako slučajno sem danes malo forum prebirala pa sem zasledila to za IMN. Je kr grozno to vse skup ko ne veš ka se pripravlja. Mam ful čudne občutke v trebuhu, pa vedno ko sem pred M sem napihnjena pa čutim kot da mi bo vse skup razneslo zdej pa tega ni samo špika me pa občutek kot da bo priteklo. Komaj čakam da je jutr da vidim kaj je. Če je jutri še nebi bilo kaj mislite punce a je pametno testirat spet???

Neposredna povezava do sporočila: 905
3.4.2010 21:46:43   
witch
mladika user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej. Sem prepričana, da vama bo v naslednjem kogu uspelo user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 906
3.4.2010 21:48:22   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)
user posted image x.4. Avonija (18. krog)
user posted image x.4. latka (34. krog)
user posted image 1.4. Julles (x.krog)
user posted image 3.4. jacki (1. krog)
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)
user posted image 6.4. etna (7. krog)
user posted image 7.4. doloress (7.krog) 
user posted image 7.4. lidik (7.krog)
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)
user posted image 15.4. agataema (2.krog)
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 356

user posted image

NOSEČK:____

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 907
3.4.2010 21:49:05   
witch
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste navrsti za testke, da bo kakšen roza user posted image user posted image user posted image Julles, jacki, mojamura, spaghetek, twetka user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 3.4.2010 21:52:12 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 908
3.4.2010 21:53:27   
twetka
punce mene neki zanima. Ful sem brala po forumih in zasledila ko marsikatera omenja maternični vrat in da je po tem vedela da je noseča ker je bil zaprt in trd. Hm,...po čem to vejo? Nekak si morejo zatipat ne?? Nikoli še slišala za to. Ima katera izkušnje?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 909
4.4.2010 9:10:03   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: witch

za vse, ki ste navrsti za testke, da bo kakšen roza  Julles, jacki, mojamura, spaghetek, twetka 

HVALA, HVALA!!!! Pri meni ni nič novega...ves čas imam občutek da bom dobilauser posted image , čeprav še vedno upam...

Lepo praznujte, dobro jejte dobrote in imejte se radeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 910
4.4.2010 10:20:39   
twetka
Dobro jutro. Sporočam, da je moja tečka včeri zvečer prišla. Ni se še ulilo je pa na papirju pa grozne bolečine, tako da za ta mesec smo končali. Naslednje ne pričakujem 5.5, bomo videli kaj bojo naredili moji jajčniki sami od sebe, če bo sploh prišla. 

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 911
4.4.2010 14:34:55   
Julles
user posted image user posted image user posted image , tudi pri meni ne bo nič ta mesec,...gremo pogumno v naslednji krog,...navijam pa za vse vas, ki še čakate,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 912
4.4.2010 15:54:14   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)
user posted image x.4. Avonija (18. krog)
user posted image x.4. latka (34. krog)
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)
user posted image 6.4. etna (7. krog)
user posted image 7.4. doloress (7.krog) 
user posted image 7.4. lidik (7.krog)
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)
user posted image 15.4. agataema (2.krog)
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 36

user posted image

NOSEČK:____

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 913
4.4.2010 15:56:39   
witch
twetka in Julles user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej.
Punce dajte kakšne dobre novičke. Roza barve pa ni nič na seznamčku user posted image user posted image user posted image
Držim pesti za jacki, mojamura, spaghetek in matejo134 user posted image user posted image user posted image user posted image dajte javit roza novičke user posted image user posted image

(odgovor članu Julles)
Neposredna povezava do sporočila: 914
4.4.2010 16:35:42   
mladika
Pozdravček!!
vse,ki vas je(nas je) obiskala user posted image  pošiljam objemčke!!!pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za naprej.A ste za, da že za maj odpremo temo??

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 915
4.4.2010 18:23:39   
agataema
Vsem, ki vas je obiskala tečka pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Želim vam lepo nadaljevanje praznikov, pri nas je mali spet zbolel, tako da se bojo prazniki malo slabše nadaljevali.

Lp

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 916
4.4.2010 19:12:48   
twetka
Mladika, js sem za da odpremo za maj že, ker po moje za april ni več upanja, čeprav pri meni ni tako grozna menstra in sem danes zamenjala samo en vložek, ker je gor samo ena rjava črta, ko pa obrišem pa je na papirju, rdeče roza flek. Itak se bo še stopnjevalo in se bo jutr še bolj ulilo, štejem pa danes že za drugi dan če je včeri zvečer prišla in res mi je zanimivo da spet ni tako močna, bolečine pa grozne! Gremo v nove boje z glavo pokonci. Sem malo razočarana da klomifen ni naredu tega kar sme pričakovala, po drugi strani pa razmišljam da je zame in za bodoči plodek boljše tako, ker bom lahko še shujšala, če mi bo uspelo in bom verjetno potem lažje prenašala nosečnost če bo ratalo pa tudi naš dojenček se bo verjetno boljše počutil not. 

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 917
4.4.2010 19:23:13   
Anonimen
Zdravo punce

Bila sem že med vami in srečna tudi videla plusek ,potem pa je žal šlo spontano naprej,brez čiščenja,tako daa lahko delamo spet na user posted image ...samo tukaj pa se mi zdaj poraja neka težava in sicer me zanima ,če je katera kdaj imela oz.pozna kakšno ki je imela težave z zobmi..no z enim....jaz ponoči škrtam,in posledica tega je ,da se mi je odlomil zob,tako da je ostala samo korenina...zdaj se mi je naredila gnojna bula fistula,ki sem jo zdravila z AB....čez 14 dni pa grem tudi na kirurško odstranjenje te korenine...ampak kaj me zanima....malo sem brskala po netu in našla da se v takih primerih kot je moj user posted image skorajda ne obdrži oz.se težko zanosi,ker da organizem sam tako naredi,da plod nima potem škodeuser posted image takšen zob je menda tempirana bomba za telouser posted image .....no če je katera ,ki pozna kakšno,bi bila vesela, če mi napiše.

(odgovor članu twetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
5.4.2010 6:51:08   
lidik
mladika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za to, da bo maj uspešen.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 919
5.4.2010 6:52:35   
lidik
twetka, Julles tudi vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pa seveda upam, da vama bo maj naklonjen in zagledata user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 920
5.4.2010 6:55:29   
lidik
punce pa kaj je zdaj to? En dan ne pridem nič pogledat in je vse modro? A se nismo zmenile za roza april? user posted image user posted image user posted image user posted image  No upam, da naslednja novička bo roza, ker ko tole pogledam me je kr groza, sploh ker bo kmalu prišu dan D.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 921
5.4.2010 8:29:00   
KOLIBRI
Punce, jaz imam pa eno vprašanje.

A je še katera, ki čuti zbadanje in špikanje različne jakosti (včasih bolj, včasih manj), včasih pa jajčniki prav BOLIJO ne samo ob ovulaciji in  menstruciji, ampak skozi čisto cel cikel?
Sem bila pred skoraj 2 letoma zaradi tega tudi pri ginekologinji, pa mi je rekla, da sem samo občutljiva. user posted image user posted image user posted image  Naj pa povem še, da se mi to prej ni dogajalo.

In me zanima, če je še pri kateri isto. Meni se to ne zdi normalno.
Se bojim, da bom tudi jaz med tistimi, ki čakajo na plusek zelooooo dolgo.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 922
5.4.2010 10:05:16   
twetka
dobro jutrooo
Kolibri tudi mene večkrat tako špika skozi cel cikel takrat ko ga seveda imam kar je bolj redko. Drugače pa glede moje menstre je zelo zelo čudno. Skoraj je ni, samo na papirju, ko prvič obrišem je kr zelo, ko drugič malo manj, ko pa tretjič je pa sploh ni več videt, ponavadi pa to lije in lahko brišeš kolker hočeš pa je vedno videt, zdej ta mesec je pa čudno. Na vložku tudi bolj malo pa kri je ful taka svetla včasih roza barve. Zdej te mesece ko sem imela M je bila dokaj močna pa temna kri pa ful koščkov, zdej pa tega še nisem videla pa je danes moj 3 dan menstre. Zanimivo mi je glede na to da sem potrjeno reagirala na klomifen bi mogla bit močna, tako kot je bila prvo rundo. Drugo rundo je bila blaga ampak bolj močna kot zdej. Zdej pa sploh ni čutit kot da je to menstra, tudi bolečine so prenehale, prsi me tudi ne bolijo več. Me res zanima kaj se not dogaja, ker tako blage menstre pa še nisem mela v življenju. Js ko mam, mam ponavadi tako močno da morem skoraj vse tiste 3 dni preležat, pa bolečine take da umiraš, v mes se morem it 2x na dan stuširat, ker je grozno tam spodi, kot sem prej napisala lije od mene. Kaj mislite? Je imela katera podobno izkušnjo s klomifenom in menstro??

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 923
5.4.2010 12:11:56   
zaljubljena23
twetka in Julles objemčke....user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 924
5.4.2010 13:03:12   
twetka
Pupe moje, js sem v dilemi. sem testirala še enkrat z cb trakcom, pa je se je še v prej kot v petih minutah pokazala druga črtica ampak je čisto tanka. Kaj to pomeni???? sem gledala iz vseh kotov, pod svetlobo če si mogoče domišljam, pa je lepo vidna brez svetlobe samo pretanka je. Ne vem kaj naj, a nej jutr še enkrat z jutranjim urnim, a lahko to kaj pomeni, glede na mojo bogo menstro??? Ne vem a nej mojemu pokažem ko ga ni doma, sploh ne vem a lahko to kaj pomeni ali ne, ker prsi so me nehale bolet. Bi lahko šlo to za ss? Joooj,...Help!!!

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

kuhanje
tinchek1980

Kako pogosto doma kuhate?

nikoli (2%)

redko (4%)

le konec tedna (11%)

vsake 2 dni (13%)

vsak dan (71%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!