|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
2.4.2010 19:19:54   
mladika
jst sm svoje že pobarvala!!witch,da ti ne govorim o vinskih hlapih jst delam namreč u vinoteki in mamo tut točena vina,ki pa grejo na mojo nesrečo največ.in tko ponavadi u celmu dnevu stočim ene 150-200 litrov vina,pol si me pa predstavli,sem usa zadeta od teh hlapov!!!user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 876
2.4.2010 20:23:29   
zaljubljena23
Punce hvala...Grem zdaj gledaz ZS maldika...

Jaz sem danes tudi naredila že tretji O test ta teden in se je končno prikazala tadruga črtica, sicer še ni tako krepka kot kontrolna, ampak bomo čez praznike ravno morali biti pridniuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 877
2.4.2010 20:38:57   
lidik
evo witch pri meni jajčka pobarvana, pletenica pečena, zdaj sem pa takšna kot cota, tako da še samo tuš vidim in posteljo. Lepo se imejte in se tipkamo kaj jutri. Tiste pa ki jutri ne pridete, pa vam želim VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE Z POLNO DOBROT.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 878
2.4.2010 22:15:27   
twetka
haha Lidik, bi mi pasalo da bi me en mogoče enkrat orng naspenkal da bi malo k pameti prišla user posted image user posted image user posted image vidim,da s te bile pridne in ste že jajčka barvale, naju to čaka jutri. Js sem pecivo naredila, bom vidla jutr kaj bo, po moje katastrofa haha

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 879
3.4.2010 7:58:58   
witch
Jutro punce user posted image
Moja jačjka so pobarvana user posted image danes me pa čaka peka pletenice in peciva user posted image šunka se že kuha mmmm user posted image user posted image si bom jutri za zajtrk privoščila 2 pirha pa deci piva zraven, pa seveda kos šunke user posted image user posted image
Punce uživajte, javite se kaj, pa upam, da bo danes kakšna roza novička user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 880
3.4.2010 8:09:56   
witch
user posted image
Lepo barvanje jajčk vam želim user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 3.4.2010 8:11:14 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 881
3.4.2010 8:45:55   
BabyKitty
Kaj je zdej punce? Katera se nam bo še pridružila pri decemberkah user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 882
3.4.2010 8:46:39   
xoxox
Hvala witch. user posted image

Jaz se moram zdej spravit. Ali ima katera idejo za kakšen zanimiv način barvanja jajčk? Mi praznujemo v družinskem krogu in vsak naj bi prinesel svoja, pa bi rada da so moja letos nekaj posebnega. Kakšna ideja? Kako jih (bo)ste ve pobarvale?

Lepo praznovanje vam želim!

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 883
3.4.2010 9:28:45   
twetka
Dobro jutro. Najprej kavica, potem pa delat. No moje tečke še ni, začuda, verjetno od živcev, ker prejšnj cikler je tak čas na ta dan že bila. Ko sem se zjutraj zbudila sem že imela, danes pa še ni, bomo videli mogoče pa popoldan drugače pa uradno jutri. Prvi krog klomifena sem mela na 34 dni, kolker vem sem takrat reagirala, drugi krog nisem ker je bila tudi menstra bolj boga sem mela na 33, zdej ta krog pa spet verjetno sem glede na folikle in bo po moje jutr, če ne še kasnej. Bomo videli. A mislite da je kaka možnost da bi mi test zatajil?? Ker po moje če bi se kaj dogajalo bi mičken hormona zaznal, če je tolk občutljiv. Pupike, lepe praznike vam želim.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 884
3.4.2010 9:36:17   
BabyKitty
twetka meni test bc trakec en dan po zaostanku M ni pokazal user posted image šele čez dva dni ko sem ponovila je bil user posted image očiten... tako da ne obupaj...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 885
3.4.2010 9:42:55   
twetka
Js sem testirala s cb in bi naj bil realen, kaj pa vem, se bo čez neki dni vidlo, če je še nebi bilo. Sam dvomim verjetno je kr prav pokazal. Glede na to da sem bla 3 mesece na klomifenu, se ciklus malo spreminja pa lahko tudi za kak dan zakasni ali pa pride prej, bomo videli, bi pa bilo res super če je nebi bilo, sam se ne veselim preveč. user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 886
3.4.2010 10:10:01   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: lidik
Sarika pa nič ne sporoči ali ji je uspela ali ne. No moje testo zdajle lepo vzhaja, tako da upam, da mi bo uspela. Bom pa jutri malo poslikala kar bom napekla in naredila, pa bom jutri kakšno slikco zraven gor pripopala.

dobro jutro! testo je sicer okusno, samo bom drugič delala vsako posebej. zdaj sem dala vse na en pekač skupaj, pa se sploh ne vidi kit user posted image . ampak, važno, da je okusno user posted image . sam slikce vm pa ne upam prpopat sem gor user posted image

no, punce lepe praznike vam želim, polne dobrot! pa da nav slučajno kaka slaba vest potem v ponedeljek user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 887
3.4.2010 10:15:29   
agataema
Samo, da vas pozdravim iz hribovuser posted image . Pri nas se počasi zbira cela družina. Moji starši so že, sestra pride popoldan. Prav komaj čakam.

Želim vam lepe praznike. Jaz sem pred tremi leti na velikonočni ponedeljek delala test in pokazal je user posted image , tako da vsem nam želim, da nam v aprilu pokaže user posted image .

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 888
3.4.2010 10:18:55   
witch
Evo mojih jajčk user posted image
user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 889
3.4.2010 10:29:28   
xoxox

Uaaaaaaaaaa.. witch.. Kako si pa tako lepe pirhke naredila? user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 890
3.4.2010 10:36:51   
jacki
Hej!
tile zgornji pirhci so pa čist identični z mojimi lanskimi :) Ful lepi souser posted image user posted image user posted image ...teran je zakon ne samo za pit user posted image user posted image user posted image user posted image
Letos sem naredila črnčke (kuhala sem jih v črnem čaju) in so tud zelo lepi.

No, danes je pa moj dan za lulanje...pa se je zjutraj pokazala le ena __ , tako da trenutno ne kaže, da bi bliuser posted image ......bom v torek ponovila test, če še ne bouser posted image   .

Bodite lepo, jest lavfam žegnat dobrote.

Jacki

< Sporočilo je popravil jacki -- 3.4.2010 10:37:38 >

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 891
3.4.2010 10:41:23   
Anonimen
Lepa jajčka witch user posted image user posted image user posted image

Kako pa jih pobarvaš v vinu? Jaz jih zmeraj samo v čebuli pa s krep papirjem.

Pa me zanima kako gre tole z vinom?

Z.

(odgovor članu jacki)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
3.4.2010 11:08:19   
witch
Nekaj sem jih dala v teran, nekaj v domače rdeče vino, nekaj v domače belo vino. Jajčka v hladno vino, pa sem kuhala, da so se jajčka dovolj skuhala. Sem pokrila in pustila čez noč v vinu. Iz terana so ful temne, iz domačega svetlejše, iz belega pa imajo bleščice. user posted image
jacki koliko pa si dala čaja?
moja pletenica se giba user posted image pecivo pa se že peče user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 3.4.2010 11:09:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 893
3.4.2010 11:32:34   
Anonimen
Ful hvala witch, bom probala drugo leto user posted image da bo malo spremembe.

Z.

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 894
3.4.2010 11:35:33   
lidik
witch kakšna lepa slikica. Kaj to je pri tebi tudi tako zgledalo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 895
3.4.2010 11:38:00   
lidik
witch tvoji pirhi so čudoviti !!!! Res tako lepi so!!!! Kako si jih pa delala? S kakšno barvo to?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 896
3.4.2010 11:39:42   
lidik
mladika kje si??????????? A si delala test?????????? No daj nam sporoči roza novičko!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 897
3.4.2010 12:59:48   
witch
lidik zgoraj sem napisala kako sem delala. V vinu sem jih namakala user posted image user posted image user posted image
mladika saj res.... ka je zdaj? si lulala? user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 898
3.4.2010 13:02:27   
twetka
Naša Mladika že verjetno praznuje in nam ne utegne napisat. Držim pestke, da mam prav. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 899
3.4.2010 17:09:52   
zaljubljena23
MLadika, kje se skrivaš?

Witch full lepi pirhi...

jacki, zelo mi je žal, da je bil minus...

Punce, lepe praznike vam želim...

twetka, kdaj pade testek...

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 3.4.2010 17:11:08 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?