Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 12:47:24
|
|
|
|
strelka1987
|
lidik sm js tut te teste gledala, pa so se mi zdeli malo dragi...glede na to, da bova prvi mesec poskušala, sem rekla da boma brez poskusla...če ap res ne bo šlo...bom pa tudi tele kupla...sm js tut za cb slišala, da je najboljši, pa sm rekla,da najprej ta dva porabim, če bo pa kjr pozitivn, pa za ziher še cb kupim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 12:47:25
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: agataema Jaz tud nimam nobenega testa. Za O se mi zdi, da ga sploh ne rabim, ker vem oz. predvidevam kdaj jo imam. First sign si bom pa kupila in ene tri dni pred nepričakovano M, ga bom naredila. Sicer se to verjetno komu zdi butasto, ampak vseeno, mene pač predčasno matra firbec. Čez 11 dni, bomo testirali kaj FS tudi predčasno pokaže?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 12:48:45
|
|
|
|
agataema
|
Pri prvi nosečnosti me je pokazal par dni prej. Kupila sem pa First sign duo, z dvema lističema notri.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 12:48:49
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987 lidik sm js tut te teste gledala, pa so se mi zdeli malo dragi...glede na to, da bova prvi mesec poskušala, sem rekla da boma brez poskusla...če ap res ne bo šlo...bom pa tudi tele kupla...sm js tut za cb slišala, da je najboljši, pa sm rekla,da najprej ta dva porabim, če bo pa kjr pozitivn, pa za ziher še cb kupim ja ja sej so dragi ja. Sam mene je preveč firbec matral kaj bodo ti O testi pokazali, če si jaz prav računam O ali ne. Tako da zdaj mislim da jih ne bom več uporabljala. No al pa mogoče en krog še, potem pa končam z temi testi, drugače bom bankrotirala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 12:51:11
|
|
|
|
strelka1987
|
v navodilih piše, da zaznava že nizke koncentracije hormona, že nekaj dni po oploditvi...tak, da očitno ja... witch, kaj pa študiraš? jaz tudi v mb študiram se lahko za kako kavico zmenimo, ko bo sonček..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 12:51:40
|
|
|
|
mladika
|
punce nič vas nočem na trnih pustit,sam danes nam še testirala,jutri bom če ne priteče,ko grem u dm u nabavo pa bom še en CB kupla za dodatek.drgač pa mam ja en testek doma BC mini,sam z njim se ne morm več dans testirat,ker je jutranji urin šeu že zdavnaj v wc pršla tut še ni,matre me nič ne,bomo videli kaj bo jutri!!sem pa pospravljala,zdaj pa u trgovino šibam pol pa pirhke delat!!se tipkamo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 12:52:45
|
|
|
|
lidik
|
hmmm sarika ti si mene glede teh kit menda narobe razumela. V glavnem eno kito spleteš iz treh trakcov. Ampak narediš 7 teh kit. In potem teh 7 kit združiš v eno takšno pleteničko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 12:53:46
|
|
|
|
Spirit75
|
Jaz kar ne uporabljam testov. V teh sedmih mesecih, kar sva delala na baybiju, sem dvakrat preverila. Kakšnih drugih testov za O, pa do sedaj nisem kupovala, ker enostavno vem kdaj bo. Zdaj ko sem v klomifenu, se mi je cikel pač malo raztegnil, drugače pa sem imela na točno 14 dni po M.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 12:54:03
|
|
|
|
sarar
|
ja, dejmo. zdej je roza barva na vrsti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 12:55:56
|
|
|
|
agataema
|
Lidik, jaz sem pa mislila, da si ti kuharica čudodelka in spleteš kito kar iz sedmih trakov. Sem prav razmišljala ko sem pletla "navadno" kito, kako je mogoče jo naredit iz 7ih trakov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 12:56:35
|
|
|
|
witch
|
mladika ti pa nas veš delat nestrpne držim pesti za zjutraj upam, da te barvam roza strelka jaz sem na ff. Pa ti? Iz kje pa si? Lahko se zmenive za kavo saj baje tudi lidik pride enkrat v bližino mb na kavo Mater me s temi pletenicami....bi jih že delala, pa jedla moram do večera počakati. Bom pekla in delala pihe Punce nam boste pokazale kakšne pirhe naredite?
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 12:58:45
|
|
|
|
lidik
|
ne ne to pa ne. Je pa res, da če imam pa več časa jo naredim pa iz štirih - to pa gre, samo rabiš malo več čas - no vsaj jaz, ker včasih moram kaj popravljat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 13:00:23
|
|
|
|
strelka1987
|
witch js sm pa na epf-u.., tk, da če ti ne bi blo odveč, se lahk v centru dobimo, ko boš v Mb..js ta teden ne grem, potem pa...sm pa gor navadno 2-3 dni...tk, da ti sam sporoč, pa se dobimo na .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 13:00:56
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Lahko se zmenive za kavo saj baje tudi lidik pride enkrat v bližino mb na kavo Ja witch bom prišla ja, samo je pa res da do 14.4. me sigurno ne bo, ker takrat imam še en izpit - potem od takrat pa do nekje sredi maja imam pa mir s faxom, tako da takrat se bom pa lahko po mb sprehajala. No seveda witch če si do takrat ne premisliš.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 13:04:40
|
|
|
|
sarar
|
zdej mi je pa nerodn . se vidi da jo prvič delam. no, sej zdj k štekam bo pa lažje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 13:05:45
|
|
|
|
witch
|
lidik saj jaz tudi do 15.4. ne more,. Ker imam nastop na gimnaziji še in že zdaj bolj pogosto sedim na wcju zdaj mi je še smešno, čez dva tenda mi pa nebo Jaz sem v mb ob torkih, razen, ko so izpiti, takrat tudi tisti dan ko je izpit ja gremo na kavoooooooo
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 13:14:36
|
|
|
|
lidik
|
ah dej sarika nima ti biti kaj nerodno. Sej sem rekla, da ti kar vprašaj kar te zanima. Je pa res, da grem jaz zdajle čez 15 minutk domov in se tudi vržem v kuhinjo in sicer najprej na kosilo, ker drugeče me bo moj dal iz kože, če ne bo imel kaj za jesti, potem pa naprej na jajčke in pletenico in vmes pospravljanje. Sigurno pa vas pridem vmes tudi še kaj pokukat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 13:15:38
|
|
|
|
lidik
|
hja potem bom pa en torek priletela proti mb-ju - magari si vzamem dopust, če ne boš popoldan tudi gor. Tako da se bova že zmenle.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 13:19:22
|
|
|
|
witch
|
nebo potrebno dopusta razen če si ga želiš sem popoldne tam Jaz tudi moram naprej delat še malo pa ko konec, potem pa pečem in delam jajčka
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 13:23:19
|
|
|
|
lidik
|
no ja, po pravici povedano mislim da bo kakšen "nor" dan (to mislim seveda ko bom imela polno glavo službe) in takrat bom z vesljem vzela kakšno urco dopusta in šla na kavico.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 13:40:25
|
|
|
|
mladika
|
ja pa mene boš sabo vzela
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 13:52:00
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Ku kuc Mater ste načvekale... Sme na hitro preletela, pa mislim, da je aquo tečka obiskala (če sem se zmotila me ne linčat )... FS, ja in ne...Vedeti morate da je ta test zelo občutljiv in zazna tudi druge hormne v telesu in zato se velikokrat zgodi, da pokaže lažne šibke črtice...Zato vam priporočam, da če se že zgodi, da vam pokaže šibko črtice, da test ponovite čez dva dni in če bo črtica močnejša ste nosečke, drugače lahko pričakujete M...Žal je tako, tudi BC je eden izmed tistih, ki zelo rado pokaže lažne pozitivne črtice...Sem se 2x že srečala z njimi... Aja, včeraj bila spet malo na razvajanju in sem spet lepa Malo za popestritev moji novi nohtki
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 13:54:17
|
|
|
|
witch
|
zaljubljena super nohti so mi zelo všeč mladika itak da te bo vzela
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 14:03:39
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Witch, hvala...Taki spomladanski
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 14:21:49
|
|
|
|
witch
|
zaljubljena to imaš gelirane nohte? Ker jaz imam svoje ful lepe, dolge, bi pa imela enkrat tako lepo poslikavo gor. Pa nimam pojma ali se to samo na gel gor dela ali lahko tudi na naravne. Koliko pa plačaš?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?