|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
2.4.2010 11:29:41   
strelka1987
twetka, midva z mojim sva hujšala po Montiju (js 15 kg, moj 7kg) , drugač pa moraš pazit, ker to ni dieta, ampak je bol staln način prehrane..

bistvo je, da se 100% odpoveš, t.i. belim smrtim; sladkor, bela moka, krompir...
Namesto tega, ješ polnozrnato moko, fruktozni sladkor...sploh ni težko, tudi Barilla ima polnozrnate testenine, veliko stvari se da kupiti, je pa zadeva precej draga..

Obstaja ogromno knjig, ki so zelo poljudno napisane, če mi pošlješ svoj mail, ti jih lahko pošljem, ker imam poskenirane.

Moje mnenje je, da če ti finančo znese, je Monti super!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 801
2.4.2010 11:34:17   
witch
Jaz sploh ne jem belih stvari. Edino krompirju se režko odpovem user posted image še pecivo sem pekla iz polnoznate moke. Sem pa na tem Montiju vztrajala 1 mesec. Naprej pa nisem mogla, ker meni se zmeša, ko razmišljam kaj boj jedla... in potem samo na hrano mislim in posledično več jem user posted image
Treuntno ne jem kruha, nič sladkega, dopoldne veliko sadja, popoldne zelenjave. Za kosilo pa jem isto kot ostali. Pa vsak dan grem na sprehod in so šle že 3 kilce dol v približno enem mesecu. user posted image
Je pa moja kolegica na tak način v treh mesecih shujšala 20 kg.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 802
2.4.2010 11:51:08   
lidik
joj witch a veš da jaz sem ista kot ti. Pri raznih takšnih dietah, oz. prehranjevanju, ki vem da je zdravo se redim - ker pač ne piše točno določen jedilnik  in potem tudi jaz samo na to mislim, kaj bom pa potem jedla, pa kaj jutri, pa kaj zvečer in sem kar naprej lačna. Takšne diete, ki pa so napisane točno določeni jedilniki, pa vem da niso nič kaj zdrave. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 803
2.4.2010 11:53:51   
strelka1987
midva sva nardila tko...počakala sma, da nama je za jest vsega zmankalo, pa sm šla v trgovino s seznamom, kupla sam ok stvari, pol nism pa nč drugač tuhtala k zdej, ko sm šla jest sm skuhala neki, kar mam doma in ker ni blo nč "napačnga", se nism mela kej obremenjevat...je pa res lažje, če se oba držita in pregreh sploh ni pri hiši user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 804
2.4.2010 11:55:26   
twetka
Lidik, jem 5x na dan pomalo pa vse in do zdej je šlo po pol kg na teden dol, plus redna vadba. Meni te diete delajo ful probleme, pa to razmišljanje kaj jest ker se mi zmeša in pol sam to razmišljam. Sma mela z mojim 90 dnevno pa sma shujšala pa se zdej tolk zredila ko sma nehala da je brezveze. Mela sem jo sama tut preden sem mojega spoznala in isti drek, dobila tut takrat vse nazaj. tako da zdej se zdržim nasveta zdravnice. Bomo videli kaj bo, upam da še gre ene 15 kg dol.Bi blo pa ql če bi našla kakšne jedilnike, pa da bi moj tut jedu, ker bi rada da tut on malo shujša bo obema pomagalo pri delanju bebice.

< Sporočilo je popravil twetka -- 2.4.2010 11:56:21 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 805
2.4.2010 12:01:47   
agataema
Da ne bi zdaj o dietah, jaz sem ravno pojedla eno pletenkouser posted image . Super so ratale. Ampak pozabila sem jih premazat, preden sem jih dala pečt, pa so vseeno dobre. Pa naredila sem premaz in je lepo na pultu v lončku ostal.

Jaz diet ne prenesem. Skušam jest čimbolj zdravo, večino zelenjave in sadja pridelamo doma, kupujem ekološko kar le lahko. V bistvu mi je bolj pomembno, da je hrana dobra (eko, brez konzervansov...) kot da je malo redilna. V bistvu na linijo ne pazim, se pa z možem in sinom ogromno športamo in tako kar ostajam na isti teži, tudi če kdaj grešim 100 na uro.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
2.4.2010 12:03:39   
mladika
ojla moje drage čvekice!!user posted image user posted image pišuka,šele drugi dan v aprilu smo me mamo pa že 32 strani načvekanihuser posted image user posted image nismo normalneuser posted image user posted image jst tut čakam,da moj dragi gre,pol pa u akcijo,sam pekla pa nam nič-tko sem se odločla,morm pa pospravljat,pa pirhke narest,pa šunko pripravit.še dobr da sem dans domauser posted image aja pa pupe,veste kaj,jst sm pa tut en hlod,zašuštrala sem cikluse svoje.za april naj ne bi danes prišla,ker tist 5.4. je blo ubistvu za marec,sm pa ugotovila to šele učiri ko sem dubla po mejlu opomnik od menstruacija.siuser posted image mislim adijo pamet...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 807
2.4.2010 12:11:17   
agataema
Jaz moram pa spakirat za na vikend, pa se mi ne da. user posted image  Tale peka me je utrudilauser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 808
2.4.2010 12:11:17   
strelka1987
tok, da vam sporočim...moja pletenka je že pečene, in en košček jo že manjka (toplemu kruhku se ne morem upreti user posted image ), je pa odlična...brez pretiravanja, tako dobre mi še nikoli ni uspelo naredit...tako da en velik BRAVO  za našo lidiko in njen recept user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 809
2.4.2010 12:12:02   
agataema
Se strinjam s strelko, res je fantastičen recept.

Neposredna povezava do sporočila: 810
2.4.2010 12:15:29   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Da ne bi zdaj o dietah, jaz sem ravno pojedla eno pletenkouser posted image . Super so ratale. Ampak pozabila sem jih premazat, preden sem jih dala pečt, pa so vseeno dobre. Pa naredila sem premaz in je lepo na pultu v lončku ostal.

Jaz diet ne prenesem. Skušam jest čimbolj zdravo, večino zelenjave in sadja pridelamo doma, kupujem ekološko kar le lahko. V bistvu mi je bolj pomembno, da je hrana dobra (eko, brez konzervansov...) kot da je malo redilna. V bistvu na linijo ne pazim, se pa z možem in sinom ogromno športamo in tako kar ostajam na isti teži, tudi če kdaj grešim 100 na uro.

ha ha ha si me zdaj nasmejala. Tisto na pultu ti pa nič ne bo koristilo. Sej bistvo tega da ga premažeš mislim da je samo v tem, da dobi ful lepo barvo, pa potem tako malo zgleda, kot bi se hotelo svetiti.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 811
2.4.2010 12:18:45   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

ojla moje drage čvekice!!user posted image user posted image pišuka,šele drugi dan v aprilu smo me mamo pa že 32 strani načvekanihuser posted image user posted image nismo normalneuser posted image user posted image jst tut čakam,da moj dragi gre,pol pa u akcijo,sam pekla pa nam nič-tko sem se odločla,morm pa pospravljat,pa pirhke narest,pa šunko pripravit.še dobr da sem dans domauser posted image aja pa pupe,veste kaj,jst sm pa tut en hlod,zašuštrala sem cikluse svoje.za april naj ne bi danes prišla,ker tist 5.4. je blo ubistvu za marec,sm pa ugotovila to šele učiri ko sem dubla po mejlu opomnik od menstruacija.siuser posted image mislim adijo pamet...

in je še vedno ni, al kako? Torej kdaj boš delala test?????? Joj sem nestrpna, daj se hitro obarvaj v roza!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 812
2.4.2010 12:19:44   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987

tok, da vam sporočim...moja pletenka je že pečene, in en košček jo že manjka (toplemu kruhku se ne morem upreti user posted image ), je pa odlična...brez pretiravanja, tako dobre mi še nikoli ni uspelo naredit...tako da en velik BRAVO  za našo lidiko in njen recept user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja pa seveda en velik BRAVO  za strelko1987 ki jo je spekla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 813
2.4.2010 12:22:42   
witch
Glede hrane... nas je 6 v hiši in ne morem prisitlit drugih, da jejo isto kot jaz. Potem pa je napačinih živil še pa še user posted image je lažje, ko sta dva.
mladika - kdaj pa boš naredila test? user posted image user posted image user posted image user posted image pa en velik plus user posted image
komaj čakam da grem te pletenice delat user posted image mi smo pa glih kosilo opravili, zdaj pride na vrsto ena kavica potem pa "veselo" naprej s čiščenjem.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 814
2.4.2010 12:26:27   
agataema
Jaz si bom tudi eno kavo skuhala, da potem stisnem še tisto urco posparavljanja in pakiranja, da potem res pobegnemo malce višje v hribe. Ampak ni panike, tudi na 1000m nadmorske, internet super dela, da bom lahko z vami počvekalauser posted image .

Ja lidik, malo manj se bojo svetile, ampak so pa res slastne.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 815
2.4.2010 12:27:14   
lidik
ja witch vidiš kako je to, mladika se pa zdaj nič ne oglasi - mogoče je že šla v lekarno. user posted image user posted image user posted image user posted image Kako nas pusti nestrpne. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 816
2.4.2010 12:28:45   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Jaz si bom tudi eno kavo skuhala, da potem stisnem še tisto urco posparavljanja in pakiranja, da potem res pobegnemo malce višje v hribe. Ampak ni panike, tudi na 1000m nadmorske, internet super dela, da bom lahko z vami počvekalauser posted image .

Ja lidik, malo manj se bojo svetile, ampak so pa res slastne.

važno da je dobro !!!!! No samo da bo internet delal in da boš lahko z nami.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 817
2.4.2010 12:35:08   
witch
mladika nas zdaj nestrpne dela user posted image pa bi ja mogla imeti rezervo teh testov user posted image user posted image
agataema važno je da bo internet user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 818
2.4.2010 12:36:55   
strelka1987
Sm vesela, da vidim, da še kdo kupuje teste na zalogo...js sm se že tudi oboržila...sm si kupla First sign duo...katere pa ve uporabljate? kaj pa teste za O? kje jih kupujete?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 819
2.4.2010 12:42:29   
lidik
strelka1987 jaz za spremembo ta mesec nimam nobenega testa še doma, pa upam, da zdržim da ga tudi ne bom kupila vsaj še nekje do srede, tako da potem v četrtek bi bil en dan zamude in če je še ne bi bilo, bi ga takrat naredila. Drugače pa jaz še vedno prisegam na CB. Ovulacijske teste sem pa kupila v dm-u, ko si imeli neko akcijo,in sicer mislim da je ovul-test ali nekaj takšnega. Eh sem šla raje sliko poiskat in evo vam jo pripopam:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 820
2.4.2010 12:43:46   
sarar
oj čveke! user posted image
punce, kako ste pa pletle pletenico? iz 7 kit ali 3-eh?
moj zdj vzhaja, sem ga tko lepo z dekco ovila ko user posted image user posted image

se mi pa zdi testo dokaj mokr. a je prov tko? sej mogoče bo pol drgač k bo vzhajan?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 821
2.4.2010 12:44:02   
*Star*
Mmmm a mi kera pošlje košček pletenke user posted image user posted image  Bravo punce, ena user posted image  za vas k ste tko pridne!!!

Mladika, kaj pa je zdaj to a kr tkole nas boš na trnih pustila user posted image  Hitro poročaj o svojem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 822
2.4.2010 12:45:23   
agataema
Jaz tud nimam nobenega testa. Za O se mi zdi, da ga sploh ne rabim, ker vem oz. predvidevam kdaj jo imam. First sign si bom pa kupila in ene tri dni pred nepričakovano M, ga bom naredila. Sicer se to verjetno komu zdi butasto, ampak vseeno, mene pač predčasno matra firbec. Čez 11 dni, bomo testiraliuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 823
2.4.2010 12:46:45   
witch
Jaz kupujem FS. Jih imam pa res na zalogo user posted image trenutno polno škatlico in v eni samo en test, ker sem drugega marca porabila. Če pa jaz v tem našem malem kraju nočem kupovati. Potem pa si v mb kupim ko grem na faks. V mesto pa ne grem vedno, tak da mam potem pač eno škatlico zaloge user posted image
Sem pa decembra, ko mi je zamujala več kot 1 teden, naprej porabila ob FS in ker je še vedno ni bilo, imela pa sem tak boleče joške kot še nikoli in so mi punce na RR govorile da sem verjetno user posted image sem kupila še CB user posted image
Pa ko mi bo FS pokazal obe črtici bom verjetno še CB kupila in probala user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 824
2.4.2010 12:46:54   
agataema
Sarar, ker je bil to moj prvi poizkus sem jo kar iz treh. Naredila sem pa šest pletenk. Jaz sem testu dodala še malo moke, saj ga nisem mogla gnest, sem naredila malo prepocastega.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?