|
RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-) 9.3.2010 9:13:22
|
|
|
|
yenny
|
Do zdaj sem samo z zanimanjem brala tole,samo ne morem iz svoje kože,da ne bi še jaz kaj pokomentirala o naši cvetki! Kaj naj rečem,na začetk sem jo še nekako tolerirala,čeprav se pozna,da ni iz istega okolja. Nisem nacionalist,samo res ni primerjave-ženska nima niti osnovne šole,nikoli ni hodila v službo,bila je pač gospodinja in nadzorni organ družine. No,saj na začetku sem si mislila,da ji pa vseeno ni bilo lahko,ampak skrbeti za družino zanjo pomeni obletati vse sosede,se pravi iz ene kave na drugo,nekaj na hitro zmetati v lonec in otroke poslati ven,da imaš mir. Moj pravi,da se ni nikoli ukvarjala z njimi,igranje je abstraktna umetnost,važno,da si sit in umit,za vse ostalo poskrbi sam. No in potem sem prišla jaz in ji ukradla ljubega sinka.,nos je imela do tal. Na srečo ne živimo skupaj Potem sem zanosila,moja nosečnost je bila vse prej kot enostavna,bila sem na bolniški in 2x v bolnici pa me ni niti enkrat poklicala in vprašala kako sem in če je kaj za pomagati. Cel čas je bila pa ultra pametna,pa kaj toliko pregledov,pa kaj komplicirajo,pa še vsaka je rodila. Seveda in potem se dete rodi in ženska navali,kot da je otrok njen Da ne govorim o njenih izjavah,da mi otrok ni niti najmanj podoben in da skoraj nimam nič zraven! Halo!!!! Prvič na obisku po porodu,ta mala zajoka,jaz seveda takoj ustanem da jo dvignem in kaj izjavi madam-pa pusti jo,kaj skačeš,neka si proširi pljuča!!!!!!!!!! Halo otrok ni star niti en teden pa da si širi pljuča. Da ne govorim,da se je takoj vrgla na štrikanje in prvo kar je takoj gor nabije copate. Pa ženska otrok ni tvoj in obuto in oblečeno bo imel kar bova midva odločila. Pa spet nos do tal! Skratka,najinega otroka bo mirkala samo v primeru,da se mi prej odvzamejo starševske pravice,drugače pa ne! Da ne govorim,da se vtika še v mojo prvo hčerko,ki sploh ni njena vnukinja,ki ji sploh ni nič! No,pa sem se skašljala! Za cel roman je tega!
|
|
|