|
RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-) 8.3.2010 8:55:58
|
|
|
|
bomboncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ah ja, miš pove več kot bi bomboncek kdajkoli o sebi in kako je doma, potem pa zgleda tako grozno sicer točno ne razumem kaj hočeš s tem stavkom povedat, ampak če je to očitek meni, da komentiram in ne pišem o sebi, pač mislim, da si lahko to pravico vzamem. to je forum. vsak piše o sebi kar hoče in tisti, ki noče pisat o sebi, ne piše. tisti pa, ki piše, pa lahko pričakuje komentarje. in miška se je nedavno izpovedala in - iskreno povedano - nima partnerja, ki bi ji ga zavidala katera koli od nas. ali se zdaj slučajno delaš lepa al kako? sicer ji nič ne očitam, nič ji ne sodim, pravim samo, da ima že dovolj dela z njim in da bi blo dodatno delo še z njegovo materjo čisto odveč. hočem povedat točno to kar sem napisala in nič več. da mamo vsi svoje bleme, da pa če je nekdo forumska "klepetulja" in napiše ful jamraških stvari o sebi, še ne pomeni, da je nujno res tako grozno kot se sliši in niti da jih mamo mi kaj manj in ne vem kaj naj bi ti očitala btw, samo komentiram - kot ti?! Ojla. Zmotil me je tisti odebeljen stavek zgoraj, kar sem vzela kot "očitek" da komentiram, o sebi pa ne pišem. Mateyka, glej, vsi problemi s komerkoli so vsakemu odveč, a je res? vsi bi raje živeli brez problemov, naj bo to z možem, taščo, službo, komerkoli. Tudi vsak od nas ima neko stopnjo tolerance, eni so pripravljeni potrpeti več, drugi manj. Meni osebno se zdi Miškino stanje doma resno in zaskrbljujoče in pri takem tipu človeka, ki ga ima doma (imam razvite čute, ker sem tudi sama doživljala podobno...) se bojim, da so njeni zapisi o možu celo malce olepšani. Morda se pa motim. Upam, da se, a se bojim, da se ne. Samo pokomentirala sem, da ji ne privoščim problemov še s taščo, ker jih ima že z možem dovolj. Nič več in nič manj, sama pa je odgovorna za to kar napiše in to nima nikakršne zveze s tem, kaj imam jaz doma in niti ne pomeni, da če bom imela sama kdaj za jamrat, da ne bom začela kar tu na DIPO
|
|
|