|
RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-) 15.3.2010 11:45:46
|
|
|
|
mate0ja
|
ek za hranjenje. Tudi sicer ima neke čudne fore, edini vnuk ji je, čisto nora je na njega (no, lepo, da ga ima rada), ampak bog ne daj, da bi mu kakšno igračo kupila - za domov. Vsakič, ko pridemo k njej na obisk, nas pričaka nova igrača, ki mora seveda pri njej ostati user posted image No, bo IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: limonita IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Ji pač ne boš zaupala otroka v varstvo. Jah, tak je plan, ampak ona bi kupla kar postlco, da bi otrok spal spodaj pri njej... eh... bo že moj dragi uštimal ko bo cajt za to Eh, moja tašča je tud svašta govorila, kaj vse da bo kupila, pa da si bi del dnevne sobe preuredila v otroško sobo in podobne scene , celo avtosedež si je hotela nabavit...no in kupila je "le" stolček za hranjenje. Tudi sicer ima neke čudne fore, edini vnuk ji je, čisto nora je na njega (no, lepo, da ga ima rada), ampak bog ne daj, da bi mu kakšno igračo kupila - za domov. Vsakič, ko pridemo k njej na obisk, nas pričaka nova igrača, ki mora seveda pri njej ostati No, bo kmalu tako velik, da ji bo povedal svoje ali pa si preprosto vzel domov. Ni mi jasno, zakaj to dela, mislim, al se ona igra potem z njimi? Prav hecno, da ima pri njej goro igrač, k njej gremo pa ponavadi 1x na mesec, ker bolj ona k nam hodi. Joj, res nočem bit ne taka tašča ne babica Moja tašča naši malčici ni kupla še niti ene stvari, ki bi bila uporabna. Kot darilo dojenčku je nabavila 4 bodije s kratkimi rokavi številka 50 (sploh nisem vedela, da teke tud delajo) in pržamico s kratkimi rokavi in brez stopal številka 56 ter zmagovite copatke, ki so imele spredej pol kilograma težkega kužka (prisežem, ker sem tehtala). Ko je bla tamala stara dva meseca ji je prinesla iz Lidla sončna očala. Ko je mela tamala eno leto ji je kupla dve grizali in ropotuljico. Letos za novo leto je dobila pižamo za 8 let in nogavičke številka 37 (stara je 20 mesecev). Pred enim tednom ji je dala pliškota, ki se goli in sm ga vrgla proč, ker je bla tista dlaka po celem stanovanju. Seveda pa od rojstva naprej kadarkoli nas vidi tamali pod nos moli milko s celimi lešniki . Obljubljala pa je seveda svega in svašta. Ampak deluje bolj po principu tresla se je gora, rodila se je miš. Sicer mi to dol visi, ne bom pa dovolila, da bo otroku ne vem kaj obljubljala, pol bo pa otrok razočaran, ker obljube ne bo izpolnila.
|