|
RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-) 13.3.2010 12:49:09
|
|
|
|
Nasy
|
Pri nas se je začelo dogajanje že pred poroko. Ker sva vsak iz svojega konca Slo, se starši niso poznali in ker sva vsak svoje dobro poznala, tudi nisva imela kakih hudih želja, da se bolj podrobno spoznajo. No, par mesecev pred poroko sva priredila tak vrtni piknik, da se vsaj vidijo pred poroko..in so že kovali načrte..tašča in moj oče, glavna akterja, sta si izmenhjala telefonske in nama >planirala< poroko z vsaj 100 ljudmi Midva sva povedala, da bomo samo mi, ki smo tam, ker tako želiva in nimava financ za kaj večjega. Seveda je bila potem cela štala, ker nebi imel kdo plačat, kar sta planirala. na srečo sva izvedela za plane tako, da sva preprečila najhujše. Tašča je ostala z dolgim nosom, ker ni bilo po njeno, da bi se kazala pred vso žlahto. Se pa zdaj vidijo z našimi le občasno pri nas, za kak roj. dan, je pa ena distanca. Najlepših 6 mesecev je bilo, ko sta se moj možek.-njen sine skragala zaradi avta, ki bi ga moj kupil od takrat pokojnega dedka, ona je hotela, da dava bistveno več za avto, ki ga ni hotela dat niti ocenit in je trdila, da je brezhiben, čeprav ga je moj vozil na servise in klepanje, kar ga je pač dedek prosil..je zaigrala, kako je ona boga, da je ne maramo..in smo šli..njegov oče je pa itak copata in ne upa nič reči, ga takoj zabije, da naj utihne Ko sem rodila, je bila na srečo v P prepoved obiskov-razen moža, zaradi epidemije. In seveda je priletela takoj, ko smo prišli domov, še slekla se nisem, je že zvonila. In pripeljala celo žlahto. Niso se spokali do večera, sem skoraj živčnega fasala. Mi je malo vzela iz rok in je ni hotla dat nazaj rekoč, da je ona še vsakega otroka potolažila, da pri njej vsak neha jokat..pa ja de..naša se je drla k zmaj..ko sem jo hotela nazaj, je rekla, da ni možno, da je lačna, ker se otroka hrani na 3-4 ure, ona bo že vedela, k je pred 32 leti rodila..pa da kaj sem živčna, ko sem dvignila glas, da je to moj otrok in jo hočem podojit..pa je rekla, da še kr joka?! Ja, sem rekla, a naj jo čez balkon vržem? Potem so kooončno šli in sem zahtevala 3 m miru, brez obiskov! Mala je imela 3,5 m, so ji ponujali čokoladni piškot in žemljo, da si bo dlesni gulila, sem skor znorela..pri enem letu pa ni bilo prav, da že vse sama je.. Toliko na kratko, je pa še na zalogi, ma se mi ne ljubi pisat več
|