|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
19.3.2010 12:26:39   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm kdaj bosta izkoristila varstvo pri tvoji mami?

ta vikend grejo moji na Štajersko, tam k je doma mamin mož...po moje tam nekje drugi vikend aprila, ko bo 17 let odkar je moj reku, če bom kej njegova punca k bi on bil moj fant...in to po tistem, ko sva prlezla na Blejski graduser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
19.3.2010 12:33:19   
Urša08
sjmm vidva res izkoristita tist danuser posted image user posted image user posted image Glede kape sem pa jaz očitno čudna sam jaz je Nejcu nč več ne damuser posted image Sem bila enkrat tok okregana od sestre pa še od zdravnice na morju k sem Nejca peljela k je kašljal - star dobro leto da sem nehala pretiravat s kapami. V glavnem prehlajena ušeska nimajo nč s kapami tko da sem zdej mal skulirana mami, ja no Žiga jo ma še  - pa moj pravi da pretiravamuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
19.3.2010 12:37:52   
MIHAILO
Pozdravljene...brala vas se nisem,mogoce uspem kaj prebrati dokler Mihailo zdaj spi...Smo imeli krize glede uspavanj in sem a sam nosila sem pa tja ni blo za nic casauser posted image ..Vceraj je samo 1x spal podnevi in je prespal celo noc od 21h do 6h prvic odkar ga imam ,popil mleko in spal se ob 8huser posted image nato se ga pa dala spat ob12h...upam,da nam uspe to uredit ,ker zvecer je pravkriza ,ko je treba spat,,,vriska ne bi spal oh hudo...Jaz sem vceraj gledala mal cevljcke za Mihaila v Massu,pa so imele sam ciciban 20st in samo modre jaz sem hotla pa kaksne bez tko da potem nisem kupla,47e so pa bile,je rekla da kasne 2m pa bo rabil ze druge...no sej jih se ne rabi tko nujno itak ce gremo na sprehod je se v vozicku,doma pa imam ene 21,pa sandalce ma tudi za poleti ...bom se malo pocakala pa vidla ce jih bo tko nujo rabil jih grem itak lahko takoj kupit...

user posted image user posted image a vi ste ze vse kuple cevljcke za malcke?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
19.3.2010 12:39:13   
Urša08
Mihailo jaz sem kupla žigu supergice ker tudi zunaj hodi - mi je prejle kar precej metrčkov prehodiluser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
19.3.2010 12:42:05   
MIHAILO
Nic ne kapiram CEBEL IN URSA STE NAREDILE TEST??????????STE NOSECKE?????????????????????user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
19.3.2010 12:43:01   
MIHAILO

Mihailo jaz sem kupla žigu supergice ker tudi zunaj hodi - mi je prejle kar precej metrčkov prehodiluser posted image

kJE SI JIH PA KUPILA?a cicibanove?Superfit majo baje sam vecje st?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
19.3.2010 12:44:31   
Urša08
Mihailo kupla sem mu jih v Dieckmanu - sem iskala take mehke pa luštneuser posted image Nejcu sem kupla zmer mirellke, Žigu pa čist ene iks. Sej pravim všeč so mi bleuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
19.3.2010 12:46:11   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Nic ne kapiram CEBEL IN URSA STE NAREDILE TEST??????????STE NOSECKE?????????????????????user posted image user posted image

Glede testa vam pa najkasneje v četrtek povem - pa verjemi da tud sama nisem na jasnem tko da ne morem z gotovostjo rečt ne ne in ne ja.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
19.3.2010 12:47:47   
MIHAILO

Mihailo kupla sem mu jih v Dieckmanu - sem iskala take mehke pa luštneuser posted image Nejcu sem kupla zmer mirellke, Žigu pa čist ene iks. Sej pravim všeč so mi bleuser posted image

A pol niso neke drage oz priznane blagovne znamke?,jaz sem cisto zmedena glede teh supergic,vceraj ce bi bile bes barve bi jih sugorno kupila sam tko se mi je pa zdelo brezveze dat 47e pa se kupit sam modre k se pol ne da kombinirat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
19.3.2010 12:47:58   
sjmm

sjmm vidva res izkoristita tist danuser posted image user posted image user posted image Glede kape sem pa jaz očitno čudna sam jaz je Nejcu nč več ne damuser posted image Sem bila enkrat tok okregana od sestre pa še od zdravnice na morju k sem Nejca peljela k je kašljal - star dobro leto da sem nehala pretiravat s kapami. V glavnem prehlajena ušeska nimajo nč s kapami tko da sem zdej mal skulirana mami, ja no Žiga jo ma še  - pa moj pravi da pretiravamuser posted image

hja, smo kr mal obsedene s tem zdravjem mulčkovuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
19.3.2010 12:53:29   
sjmm

A pol niso neke drage oz priznane blagovne znamke?,jaz sem cisto zmedena glede teh supergic,vceraj ce bi bile bes barve bi jih sugorno kupila sam tko se mi je pa zdelo brezveze dat 47e pa se kupit sam modre k se pol ne da kombinirat

SPORT 2000 ima lušne supergice..za take male nogice, tud cene niso prehude, so pa firma...adidas, nike, ..nazadne so ble okol 25e, moj še ne hodi zunaj, tko da imam ene fisher price 20tko...kolegica kupla premale za svojga...mojmu tud že čist na knap....pa ene mava kr iz HM..mal za šminkirat

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
19.3.2010 12:59:44   
MIHAILO
SJJM pa so cicibanove al pa te iz sport 2000 iste?Glede prvih korakov pa to???Al morjo bit ciciban za prve korake?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
19.3.2010 13:01:52   
Urša08
Mihailo glede ciciban so mnenja različna - eni za drugi proti. Sama se odloči. Jaz sem Nejcu kupla do sedaj 3 supergice merell in ene nike. Nikol ciciban. Tud pri Žigu ne mislim ciciban kupovat. Copatke mata pa oba super fituser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
19.3.2010 13:04:02   
Urša08
Sjmm sam res sem se ful bad počutla k me je kregala kok mam otroka napravlenga, pa da ne rab kapeuser posted image user posted image user posted image user posted image potem pa še moj da mi je itak že 100 x reku da pretiravam z oblačenjem, pol se pa pejtuser posted image Pa sam dobr hočeš

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
19.3.2010 13:08:50   
MIHAILO
URSA a pol si ti test naredila v cet nam pa poves rezultat???

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
19.3.2010 13:10:54   
Urša08
Mihailo ja sem nardila test pa ga bom v četrtek ponovno nardila in potem povem, če pa user posted image prej pride pa tud povem.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
19.3.2010 13:12:46   
Urša08
Žiga ma pa danes tečnitis, ma nč mu ni prov, še to da je v naročju neuser posted image In potem naj kej nardimuser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
19.3.2010 13:13:12   
Čebel@

čebel@ ja res je pasalo na sončku. Sedaj se je pa pooblačilouser posted image Glede testa vam pa najkasneje v četrtek povem - pa verjemi da tud sama nisem na jasnem tko da ne morem z gotovostjo rečt ne ne in ne ja.
boš na moj RD povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
19.3.2010 13:14:35   
MIHAILO
a kaj je pa test pokazala nam pa se nemores povedat?,nam bos povedala ko ga ponovno naredis?Oprosti ker tok sprasujem ampak nisem brala in nisem na tekocem... te ne bom vec morila z vprasanji...user posted image

Kaj pa je z CEBEL???

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
19.3.2010 13:15:15   
Čebel@

jaz nisem delala testa ker po moje mi še ne zamuja

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
19.3.2010 13:15:50   
MIHAILO

Žiga ma pa danes tečnitis, ma nč mu ni prov, še to da je v naročju neuser posted image In potem naj kej nardimuser posted image  

mogoce ga zobeki mucijo..mal mu namazi z gelom...Mihailu je prej to pomagalo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
19.3.2010 13:17:20   
MIHAILO
Ok CEBEL ...pa bi si zelela ze 2.user posted image ?Midva bova tudi ze kmalu zacela delat na temu zankrat se nisva ampak bova pocasi...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
19.3.2010 13:17:43   
Čebel@

a bo spet kakšen zobek?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
19.3.2010 13:18:30   
Čebel@

Ok CEBEL ...pa bi si zelela ze 2.user posted image ?Midva bova tudi ze kmalu zacela delat na temu zankrat se nisva ampak bova pocasi...
ja,že aktivno delava na drugem-je pa ta mesec prvi mesec ko sva začela

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
19.3.2010 13:19:06   
Čebel@
user posted image user posted image a vi ste ze vse kuple cevljcke za malcke?
ne,ker Hana še ne hodi

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.