Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 17:21:13
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sjmm-a maj tako lepo je pico al kaj...kar cel kos jo je zmazal...frajer ja ta domača mu ful sede...mu na koščke rezrežem en fajn trikotnik in pol si sam v usta baše...se ful smeje k se sirček vleče...pa fajn mu je če je še kaka koruzica gor imate pa delovno pri vas.. .....nam je pa že kr neki vse dol padl
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 18:08:09
|
|
|
|
Čebel@
|
hellow je popoldan full veter pihal,tko da smo šli rajši malo v šoping-sem šla pogledat za Hano kakšno prehodno jaknico pa nimajo nič tko da smo samo zalogo AM naredili in pleničk....a so vaši že vsi na AM3 ......je bila pa full gužva za nazaj ker se je folk zaletaval(4je en za drugim-nič hudega) in pol je vse stalo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 18:12:50
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......super za nov pisker boš še z večjim veseljem kuhala ........jaz tudi zate še vedno stiskam pestke za claud......super da je Larissa že zdrava držim pestke za eno fajno službico sjmm......a margarita je brez salame?.....drugače pa Maju da kar svoj kos pobaše tanci.....hey.....kaj ti fali? ......si ti vikende frej?......uživajte v šopingu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 18:14:04
|
|
|
|
Čebel@
|
aja:moj prst je zaceljen-sem nekam zapela in se mi je cela blazinica dvignila,ampak sem videla da mi je že nova koža zrasla ......občutljiv je pa ZELOOOOOO
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 18:24:52
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Žiga spančka na kavču, je revček kar omagal možu v naročju. Upam, da tale vročinca gre stran. Nejc je pa z dedijem, sadita rožice, zalivata,.. skratka se ma fino čebel@ super za prst tanci kaj te muči kar zaupaj nam, sej smo tuki da se poslušamo ane pa seveda en kup zate. sjmm uvau kolk lepo je Majči claud še vedno držimo pestke za službico pa super super, da je Larissa boljše Grem pogledat kje lahko začnem pospravlat, najbrž kar v kuhinji
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 19:00:08
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo kupla sem mu jih v Dieckmanu - sem iskala take mehke pa luštne Nejcu sem kupla zmer mirellke, Žigu pa čist ene iks. Sej pravim všeč so mi ble A pol niso neke drage oz priznane blagovne znamke?,jaz sem cisto zmedena glede teh supergic,vceraj ce bi bile bes barve bi jih sugorno kupila sam tko se mi je pa zdelo brezveze dat 47e pa se kupit sam modre k se pol ne da kombinirat jaz sem u pamiju dala 10 eurov,.. za cicibanove copatka pa 15eurov,... cicibanove adidaske sm pa gledala za 45eurov pa res so dobro,..trd podpal,.. pa pri peti in prstih majo dodatno utrjen,..da če tud kam zabije ni takpo velik aua aja pa še lepe so
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 19:12:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hellow je popoldan full veter pihal,tko da smo šli rajši malo v šoping-sem šla pogledat za Hano kakšno prehodno jaknico pa nimajo nič tko da smo samo zalogo AM naredili in pleničk....a so vaši že vsi na AM3 ......je bila pa full gužva za nazaj ker se je folk zaletaval(4je en za drugim-nič hudega) in pol je vse stalo mi2 pijeva AM..gute nacht...po 6 mes....do 3 let....je pa bol gost in penast...AM3 mu ni všeč lušne jaknice imajo v benettonu..jz grem ju3 v Emporium....da bo lep frajerček
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 19:14:09
|
|
|
|
sjmm
|
aja glede pice....margerita čebel@ je paradižnik in sirček...jz dam moccarello in pol še svežo baziliko....no pa sej to ni pojedu en fuuull ogormen kos...a za njega kr dost velik
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 19:14:55
|
|
|
|
sjmm
|
smo bli še mal na zraku, pa še kr piha...zdej so gres papcali...zdej grem pa jz do pol9h likat...je že NUJNO!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 19:26:56
|
|
|
|
Katjusa
|
Evo mene.... regrat sem nabrala in sma ga z mojmu za večerjo jedla.... tamala dva sta jedla pa evrokrem:) zdej sem uspela še stroj perila zložit.... kej več pa tak ne morem k tamali skos za mano..... zdej sem se mu umaknila na posteljo kamor pa še ne more zloezt in tle tečnari....... kot da me cel dan nima dost Tanci v vrtcu s eje vse uredilo čist nekak na skrivno, takoj ko sem omenla pomočnici vzgojiteljice da neki ni vredu so se stvari v roku 2 dni uredile in zdej gre spet z veseljem v vrtec Čebela za prst... Claud jst ti iz srca privoščim službo in tud za nedoločen čas.... ampak sam zanima me ker, sej veš kako je s pogodbami za nedoločen čas in glede na to da bosta imela naslednjega ko dobiš pogodbo kaj če to ne bo prev kmalu??? mal rezerve pa morta imet..... če bi jst čakala na to pol otrok nebi nikol imela, sploh glede na to, da tud kuj ne zanosim.... jst tako niti razmišljat ne upam, čeprav bi blo fino kako je fino mal mira
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 19:29:19
|
|
|
|
Katjusa
|
pozabla sem vam povedat, da je pogodba overjena in da v ponedeljek gremo na banko Urža kako je Žiga
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 20:04:52
|
|
|
|
Ajvy
|
Sporočam,da je Tisa včeraj 18.03.2010 shodila....ja..moja punca hodi....uf...kolk gre hitr čas...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 20:07:48
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sporočam,da je Tisa včeraj 18.03.2010 shodila....ja..moja punca hodi....uf...kolk gre hitr čas... čestitke Tisi za korake
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 20:09:16
|
|
|
|
tanci29
|
no smo prišli iz šopinga...hladilnik poka po šivih...brez veze.. sta pohamsila večerjico...zdele pa mal na off pol pa čofat pa spat.... rabim čarobno palčko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 20:10:06
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pozabla sem vam povedat, da je pogodba overjena in da v ponedeljek gremo na banko Urža kako je Žiga super...še malo pa v nov domek...sem res vesela za vas. pa ful fajn da gre florjan spet rad v vrtec
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 20:11:46
|
|
|
|
tanci29
|
urša- a žigi je tud bubanček....revčki pozdravite se...pošiljamo zdravilčke če nisem preveč radovedna...kako misliš da test je al ni...če je malo potem je ziher...tukaj ni dvoma....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 20:12:38
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša Žigec ma še vedno vročinco sam mu je padla jo ma sam 37,3 tako da mu tud calpola nisem dala. Če bo kriza mu lahko še dam. Je pa že pred 7 omagal in spančka. Super za pogodbo Tanci super za napolnjen hladilnik - to nas še čaka pa kr odlašam Kako si? Je vse ok? Ajvy čestitke princeskici za prve korake
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 20:12:50
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm-margarita je men najboljša pica...sam jest si še svež paradižnik dam gor...njamsi...mislm ne jest ker jo ne znam spečt
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 20:14:49
|
|
|
|
tanci29
|
urša-ja je ok...ma ne vem danes sem res ena smotka...bi se kar zradirala.... ma ja kwa čem...ni nič kaj da bi blo narobe sam tak dan smotan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 20:16:54
|
|
|
|
Urša08
|
tanci maš ZS
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 20:18:33
|
|
|
|
Urša08
|
Mojedva pikca pančkata. Nejcu sem še zmajčka jamija prebrala - itak ga hoče vsak dan poslušat , možek pospravlja kuhinjo, jaz bom šla pa počas na kavčka pa en čajček si bom še nardila En lep večer pa prekrasen viken vam želim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 20:26:50
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci maš ZS maš nazaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 20:28:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sporočam,da je Tisa včeraj 18.03.2010 shodila....ja..moja punca hodi....uf...kolk gre hitr čas... bravo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 20:28:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pozabla sem vam povedat, da je pogodba overjena in da v ponedeljek gremo na banko Urža kako je Žiga super...še malo pa v nov domek...sem res vesela za vas. pa ful fajn da gre florjan spet rad v vrtec hvala.... ja komi čakam:) res je lepo da gre rad mi je ful lažje....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 20:29:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mojedva pikca pančkata. Nejcu sem še zmajčka jamija prebrala - itak ga hoče vsak dan poslušat , možek pospravlja kuhinjo, jaz bom šla pa počas na kavčka pa en čajček si bom še nardila En lep večer pa prekrasen viken vam želim naša 2 tud ajata tanci sej ju3 bo že boljše
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.