|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
19.3.2010 17:21:13   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sjmm-a maj tako lepo je pico al kaj...kar cel kos jo je zmazal...frajer

ja ta domača mu ful sede...mu na koščke rezrežem en fajn trikotnik in pol si sam v usta baše...se ful smeje k se sirček vleče...pa fajn mu je če je še kaka koruzica goruser posted image

imate pa delovno pri vas..user posted image user posted image user posted image user posted image .....nam je pa že kr neki vse dol padluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
19.3.2010 18:08:09   
Čebel@
hellow

je popoldan full veter pihal,tko da smo šli rajši malo v šoping-sem šla pogledat za Hano kakšno prehodno jaknico pa nimajo ničuser posted image tko da smo samo zalogo AM naredili in pleničk....a so vaši že vsi na AM3user posted image ......je bila pa full gužva za nazaj ker se je folk zaletaval(4je en za drugim-nič hudega) in pol je vse stalouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
19.3.2010 18:12:50   
Čebel@
katjuša......super za nov piskeruser posted image user posted image user posted image boš še z večjim veseljem kuhalauser posted image user posted image user posted image ........jaz tudi zate še vedno stiskam pestke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

claud......super da je Larissa že zdravauser posted image user posted image user posted image držim pestke za eno fajno službicouser posted image user posted image user posted image

sjmm......a margarita je brez salame?.....drugače pa user posted image user posted image user posted image  Maju da kar svoj kos pobaše

tanci.....hey.....kaj ti fali?user posted image ......si ti vikende frej?......uživajte v šopinguuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
19.3.2010 18:14:04   
Čebel@
aja:moj prst je zaceljen-sem nekam zapela in se mi je cela blazinica dvignila,ampak sem videla da mi je že nova koža zraslauser posted image user posted image user posted image ......občutljiv je pa ZELOOOOOOuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
19.3.2010 18:24:52   
Urša08
ojla

Žiga spančka na kavču, je revček kar omagal možu v naročju. Upam, da tale vročinca gre stran. Nejc je pa z dedijem, sadita rožice, zalivata,.. skratka se ma finouser posted image

čebel@ super za prstuser posted image user posted image user posted image

tanci kaj te mučiuser posted image kar zaupaj nam, sej smo tuki da se poslušamo aneuser posted image pa seveda en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

sjmm uvau kolk lepo je Majči user posted image user posted image user posted image user posted image

claud še vedno držimo pestke za službico user posted image pa super super, da je Larissa boljšeuser posted image user posted image user posted image

Grem pogledat kje lahko začnem pospravlat, najbrž kar v kuhinji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
19.3.2010 19:00:08   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo kupla sem mu jih v Dieckmanu - sem iskala take mehke pa luštneuser posted image Nejcu sem kupla zmer mirellke, Žigu pa čist ene iks. Sej pravim všeč so mi bleuser posted image

A pol niso neke drage oz priznane blagovne znamke?,jaz sem cisto zmedena glede teh supergic,vceraj ce bi bile bes barve bi jih sugorno kupila sam tko se mi je pa zdelo brezveze dat 47e pa se kupit sam modre k se pol ne da kombinirat

jaz sem u pamiju dala 10 eurov,.. za cicibanove copatka pa 15eurov,... cicibanove adidaske sm pa gledala za 45eurov

pa res so dobro,..trd podpal,.. pa pri peti in prstih majo dodatno utrjen,..da če tud kam zabije ni takpo velik auauser posted image aja pa še lepe so user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
19.3.2010 19:12:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

hellow

je popoldan full veter pihal,tko da smo šli rajši malo v šoping-sem šla pogledat za Hano kakšno prehodno jaknico pa nimajo ničuser posted image tko da smo samo zalogo AM naredili in pleničk....a so vaši že vsi na AM3user posted image ......je bila pa full gužva za nazaj ker se je folk zaletaval(4je en za drugim-nič hudega) in pol je vse stalouser posted image

mi2 pijeva AM..gute nacht...po 6 mes....do 3 let....je pa bol gost in penast...AM3 mu ni všeč

lušne jaknice imajo v benettonu..jz grem ju3 v Emporium....da bo lep frajerček

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
19.3.2010 19:14:09   
sjmm
aja glede pice....margerita čebel@ je paradižnik in sirček...jz dam moccarello in pol še svežo baziliko....no pa sej to ni pojedu en fuuull ogormen kos...a za njega kr dost velikuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
19.3.2010 19:14:55   
sjmm
smo bli še mal na zraku, pa še kr piha...zdej so gres papcali...zdej grem pa jz do pol9h likat...je že NUJNO!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
19.3.2010 19:26:56   
Katjusa
Evo mene....
regrat sem nabrala in sma ga z mojmu za večerjo jedla.... tamala dva sta jedla pa evrokrem:) zdej sem uspela še stroj perila zložit.... kej več pa tak ne morem k tamali skos za mano..... zdej sem se mu umaknila na posteljo kamor pa še ne more zloezt in tle tečnari....... kot da me cel dan nima dostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci v vrtcu s eje vse uredilo čist nekak na skrivno, takoj ko sem omenla pomočnici vzgojiteljice da neki ni vredu so se stvari v roku 2 dni uredile in zdej gre spet z veseljem v vrtecuser posted image user posted image

Čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image za prst...

Claud jst ti iz srca privoščim službo in tud za nedoločen čas.... ampak sam zanima me ker, sej veš kako je s pogodbami za nedoločen čas in glede na to da bosta imela naslednjegauser posted image ko dobiš pogodbo kaj če to ne bo prev kmalu??? mal rezerve pa morta imet..... če bi jst čakala na to pol otrok nebi nikol imela, sploh glede na to, da tud kuj ne zanosim.... jst tako niti razmišljat ne upam, čeprav bi blo finouser posted image user posted image user posted image

kako je fino mal mirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
19.3.2010 19:29:19   
Katjusa
pozabla sem vam povedat, da je pogodba overjena in da v ponedeljek gremo na bankouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urža kako je Žigauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
19.3.2010 20:04:52   
Ajvy
Sporočam,da je Tisa včeraj 18.03.2010 shodila....ja..moja punca hodi....uf...kolk gre hitr čas...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
19.3.2010 20:07:48   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Sporočam,da je Tisa včeraj 18.03.2010 shodila....ja..moja punca hodi....uf...kolk gre hitr čas...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke Tisi za korake

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
19.3.2010 20:09:16   
tanci29
no smo prišli iz šopinga...hladilnik poka po šivih...brez veze..

sta pohamsila večerjico...zdele pa mal na off pol pa čofat pa spat....

rabim čarobno palčko

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
19.3.2010 20:10:06   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

pozabla sem vam povedat, da je pogodba overjena in da v ponedeljek gremo na bankouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super...še malo pa v nov domek...sem res vesela za vas.
pa ful fajn da gre florjan spet rad v vrtec

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
19.3.2010 20:11:46   
tanci29
urša- a žigi je tud bubanček....revčki pozdravite se...pošiljamo zdravilčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
če nisem preveč radovedna...kako misliš da test je al ni...če je malo potem je ziher...tukaj ni dvoma....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
19.3.2010 20:12:38   
Urša08
Katjuša Žigec ma še vedno vročinco sam mu je padla jo ma sam 37,3 tako da mu tud calpola nisem dala. Če bo kriza mu lahko še dam. Je pa že pred 7 omagal in spančka. Super za pogodbo user posted image user posted image user posted image

Tanci super za napolnjen hladilnik - to nas še čaka pa kr odlašamuser posted image Kako si? Je vse ok?

Ajvy čestitke princeskici za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
19.3.2010 20:12:50   
tanci29
sjmm-margarita je men najboljša pica...sam jest si še svež paradižnik dam gor...njamsi...mislm ne jest ker jo ne znam spečtuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
19.3.2010 20:14:49   
tanci29
urša-ja je ok...ma ne vem danes sem res ena smotka...bi se kar zradirala....user posted image user posted image user posted image user posted image ma ja kwa čem...ni nič kaj da bi blo narobe sam tak dan smotan

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
19.3.2010 20:16:54   
Urša08
tanci maš ZS

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
19.3.2010 20:18:33   
Urša08
Mojedva pikca pančkata. Nejcu sem še zmajčka jamija prebrala - itak ga hoče vsak dan poslušatuser posted image user posted image user posted image , možek pospravlja kuhinjo, jaz bom šla pa počas na kavčka pa en čajček si bom še nardilauser posted image

En lep večer pa prekrasen viken vam želim

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
19.3.2010 20:26:50   
tanci29

tanci maš ZS

maš nazaj

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
19.3.2010 20:28:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
19.3.2010 20:28:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

super...še malo pa v nov domek...sem res vesela za vas.
pa ful fajn da gre florjan spet rad v vrtec

hvala.... ja komi čakam:)

res je lepo da gre rad mi je ful lažje....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
19.3.2010 20:29:10   
Katjusa

Mojedva pikca pančkata. Nejcu sem še zmajčka jamija prebrala - itak ga hoče vsak dan poslušatuser posted image user posted image user posted image , možek pospravlja kuhinjo, jaz bom šla pa počas na kavčka pa en čajček si bom še nardilauser posted image

En lep večer pa prekrasen viken vam želim

naša 2 tud ajatauser posted image user posted image user posted image user posted image

tanci sej ju3 bo že boljše user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.