|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
19.3.2010 7:41:43   
baki
zdej še moremo uživat sonček k je pol v poned.dež napovedanuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
19.3.2010 7:43:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro

Hana v 12,5h ni spustila glasauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........pri nas se že user posted image  kažeuser posted image user posted image user posted image

jutro čebel sonček bo nimaš kaj.
upam da cel danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
19.3.2010 8:01:49   
baki
bo bo sonček pa kolk stopinj bo 17user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
19.3.2010 8:06:01   
Urša08
Pri nas se tudi sonček kaže tako, da čez dobro urco mi šibamo na sprehodkauser posted image Bo ful pasalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
19.3.2010 8:28:27   
baki
mater se mi nč ne da.včeraj je blo fullll fajn ko je nik šel spat sam enkrat.smo bli odzunaj od 15.00 do malo čez šest.je blo res super.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
19.3.2010 9:08:07   
črticaa
poslušte to čudo

dominik spiuser posted image user posted image
se je zbudu ob 7ih nič jedu pa šel nazaj spat

vse je 1x prvič

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
19.3.2010 9:32:51   
sjmm
DAN!!!!!!!

nočka solidna

jaztrkval še nismo...zdej greva..no, Maj je spraznu svojo dozo ob 6h

kavica že diši, sonček sijeuser posted image

sva mogla prvo zjutri pomivalca zašaltat...smo forgesal zvečer

pa sva še sušilca na 10 minut obrnila..pa cote še tople vn zložila, zdej pa že pereva tud...ma sva pridna

Maj pa knjige zlaga s polic v dnevni...če se le da une ta težkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj, urša...men maš ti čist user posted image znakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

še mal pa bova vn drsnila...dons je petek...juhuhu

ju3 pa bomo šli mal v šoping je reku moj...morva malemu kake pižamce kupit...sva jih zdele imela od Nexta ene 3 mesece...zdej pa v nogice špona tega našga dolgina...pa Jan potrebuje eno pomladno jaknco..tako športno....pa bomo še kej vidluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
19.3.2010 9:33:12   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

poslušte to čudo

vse je 1x prvič

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
19.3.2010 9:39:22   
Katjusa
Jutro.....

cebela in Urša kaj je zdej jst čakam in čakam, da vidve nardite test in da rečete da ste nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dejte no kak zdržite bom prišla jst urin lovit

pri nas je tud sonček sam veter piha tak, da razmišljam kam se čema peljatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
19.3.2010 9:44:59   
Katjusa
k jst vstanem ste že vse na sprehodu......

me benjamin kliče se grema previt in na zajtrk (je še v postlciuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
19.3.2010 9:48:28   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

poslušte to čudo

vse je 1x prvič

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

đ
ja zdj je jučpi,...sam kaj bo pa popoldan pa ne vem,.... se kar malo bojim da bo zbolel user posted image user posted image

sploh ne vem kaj naj delam,.... gledam tvuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
19.3.2010 9:50:42   
črticaa
dominik full ne mara copat,..takoj jih dol da,... in sem mu zanč kupila u PAmiju čevlje,...21 številko in je fulll zadovolen in celo spet kaže zanimanje za hojouser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče dobiva kmalu spet novo risbico na seznamuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
19.3.2010 10:22:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Jutro.....

cebela in Urša kaj je zdej jst čakam in čakam, da vidve nardite test in da rečete da ste nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dejte no kak zdržite bom prišla jst urin lovit

pri nas je tud sonček sam veter piha tak, da razmišljam kam se čema peljatuser posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas ni nič vetra in je prav toplo po sončkuuser posted image user posted image user posted image sva bili od 9.00 zunaj,zdej sva prišli pa notri malicatuser posted image user posted image user posted image sem šla v lekarno po CBuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
19.3.2010 11:19:23   
Čebel@
zdele dam počasi že Hano spančkat,pa hitro skuham kosilo,potem pa moram v šolo do mentorja za seminarsko se it menituser posted image ....sonček se je pa skriluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
19.3.2010 11:21:37   
baki
čebel zdej ga pa hitro namoči urša ti pa tudiuser posted image user posted image user posted image sva z niko tudi bila zunaj dobre 2 uri.sicer malo piha sam je blo kr fajn

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
19.3.2010 11:37:35   
sjmm
sva se fajn sprehodila

piha ko vrag pri nas...sam je toplo

malca...mižule

mami...kuhatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
19.3.2010 12:00:43   
Čebel@
baki....jaz bom še počakalauser posted image

sjmm.......pridnauser posted image user posted image user posted image ....jaz samo še čakam da se mi riž skuha in sem fertik s kosilomuser posted image user posted image user posted image

pihat je začeluser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
19.3.2010 12:03:08   
Urša08
hojla

Mi smo šli že ob 9 vn na sončka, smo se nasprehodili, uživali na svežem luftu - je res pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image Potem sta tamaledva pojedla malico in sedaj Žiga spi. Mene pa še vse čaka, nisem razen tega da sem pomivalca spraznila nardila še nč.

Katjuša pa sej jaz sem včer nardila testuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
19.3.2010 12:11:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

hojla

Mi smo šli že ob 9 vn na sončka, smo se nasprehodili, uživali na svežem luftu - je res pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image Potem sta tamaledva pojedla malico in sedaj Žiga spi. Mene pa še vse čaka, nisem razen tega da sem pomivalca spraznila nardila še nč.

Katjuša pa sej jaz sem včer nardila testuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za uživanje na sončku.....in kaj je pokazal test?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
19.3.2010 12:17:15   
Urša08
čebel@ ja res je pasalo na sončku. Sedaj se je pa pooblačilouser posted image Glede testa vam pa najkasneje v četrtek povem - pa verjemi da tud sama nisem na jasnem tko da ne morem z gotovostjo rečt ne ne in ne ja.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
19.3.2010 12:19:41   
sjmm

hojla

Katjuša pa sej jaz sem včer nardila test user posted image user posted image user posted image

A men je tole o testu tud ušlo????????????!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
19.3.2010 12:21:23   
Urša08
Sjmm ma ne nč ti ni ušlouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
19.3.2010 12:22:52   
Urša08
Sjmm kdaj bosta izkoristila varstvo pri tvoji mami?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
19.3.2010 12:24:39   
sjmm
Juhca se kuha,sem en ogromen pisker prstavla...sem not nametala...5 korenjev, kolerabo, en del koromača, pol bučke, pol brokolija, pol cvetače, en kos zelja, 1 rumen koren , peteršilj, en kos paprike, en mali paradajzek in eno popečeno čebulo, pa eno alnatura zelenjavno kocko...zdej se kuha, jz bom pa še nudelkče skuhala

pol k vsi pridejo bomo pa pice pekli...sem mulčkom oblubla, da jih bomo skupaj naredili, ene take majhne pa si bodo sami jih obložili...

je zdele Miha prilezel domov...sem čist huda k ni imel ne kape..pa sem mu nalašč eno bombažno kupila, niti traku...ga bom kr našopala nekam..pa že tko je občutljiv k sam vrag ....grem malco skončat...dans so polnozrnai prepečenčki s skuto+ naribano jabolko in sveže iztisnjen pomarančni sok...mal zdravja...k se bomo pol spicam filaluser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
19.3.2010 12:25:05   
sjmm

Sjmm ma ne nč ti ni ušlouser posted image

sm si oddahnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.