|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
19.3.2010 13:22:22   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm sam res sem se ful bad počutla k me je kregala kok mam otroka napravlenga, pa da ne rab kapeuser posted image user posted image user posted image user posted image potem pa še moj da mi je itak že 100 x reku da pretiravam z oblačenjem, pol se pa pejtuser posted image Pa sam dobr hočeš
urša,te čisto štekam....jaz še sebe ne znam napravit,kaj šele malouser posted image ....pa gledam po cesti v tuje vozičke,pa ima vsaka mamica drugače napravljenega user posted image ,tko da si tudi s tem ne morem pomagatuser posted image ......za kapice pa pravijo čimkasneje gor in naj jo ima čimdlje gor(po letnih časih,ne po letih)....drugače pa Hana ima na bučki že bombažno kapico(ne štrikano) in ko bo bolj toplo in brez vetra,dobi le rutko na bučko(spomladi)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
19.3.2010 13:23:01   
MIHAILO
CEBEL drzim pesti da vam cimprej poratauser posted image ...
Jaz pa sem zdaj bolanauser posted image ,potem pa tudi midva zacneva...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
19.3.2010 13:23:45   
Čebel@
drugače sem bila pa v šoli-pri mentorju-uf bo še veliko dela s seminarsko....imam pa v četrtek zadnji izpit in mi je tok ogabna snov da se komaj spravim sedet za knjigouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
19.3.2010 13:24:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

CEBEL drzim pesti da vam cimprej poratauser posted image ...
Jaz pa sem zdaj bolanauser posted image ,potem pa tudi midva zacneva...user posted image
bomo ena za drugo navijaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
19.3.2010 13:24:38   
baki
ČEBEL URŠA.......po mojem sta obe noseči.kr prpravta se.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
19.3.2010 13:27:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

ČEBEL URŠA.......po mojem sta obe noseči.kr prpravta se.user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
19.3.2010 13:29:12   
Urša08
sjmm kdaj ti drug teden bolj ustreza kaviva - pon. ali torek?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
19.3.2010 13:30:30   
Urša08
Glede Žiga pa ne vem kaj ga muči, zobki zelo verjetno, reakcija cepljenja tuduser posted image ga mam pa zdele v naročju in se mi spet zdi vročuser posted image mu morm vročinop zmert

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
19.3.2010 13:31:30   
Urša08
Eto sem zmerla - 38,1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
19.3.2010 13:32:21   
Čebel@

Eto sem zmerla - 38,1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
revčekuser posted image ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
19.3.2010 13:36:01   
Urša08
čebelv hvala za pikepokeuser posted image user posted image user posted image user posted image grem kr na kavč z njim, mogoče bo pa tam zaspančkaluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
19.3.2010 13:37:37   
Čebel@

čebelv hvala za pikepokeuser posted image user posted image user posted image user posted image grem kr na kavč z njim, mogoče bo pa tam zaspančkaluser posted image
fajn ga pocartej da ga neha kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
19.3.2010 13:40:53   
baki
urša božček tvoj evo ti pikepoke da bo boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
19.3.2010 13:42:10   
baki
mihailo ti pa kr v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
19.3.2010 13:44:09   
baki
adijo pamet bi mogla po tleh pobrisat pa se mi ne da.sam ko vem da me bo vse počakalouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
19.3.2010 14:19:13   
Čebel@
Hanči je spala 2,5h-jo je zgleda zrakec čist zdelov.....zdej jo pa po baby fonu slišim k daje lupčke in govori ama amauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
19.3.2010 14:28:27   
Katjusa
punce jst vam ne sledim..... ne folgam z benjinijem sma prevozla pol štajerske da sem dobla ekonom lonec..... v šparu jih majo v akciji na tist bon k ga dajo v letaku in najprej nisme nikjer bona našla potem sem sosedo nafehtala no pol pa letanje od špara do špara ker so jih povsod rezrodal.... ampak sem ga dobla in zdej imam istega k naša babi..... sem že krompirčka skuhala in je vreduuser posted image user posted image user posted image pa smrdi neuser posted image user posted image user posted image user posted image dala sem za 2 lonca in eno pokrovko 49,90€ kar je daleč najcenejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej morem pa po florija pol imam pa 2 stroja za oprat..... rada bi si še za večerjo regrat nabrala... aja pa mal morem pospravt k Kolumbo jutr pride in njen se ne bo upo pr nas dol vsest k mamo tako bombouser posted image user posted image user posted image user posted image kolumbo pomoje najboljš, da ga pripraviš da ni povsod tak spucano k domauser posted image user posted image user posted image user posted image

šibam..... aja Urša in Majchy držim pesti..... sama sem imela zadnjo m ful šobko in sma z mojmu nekaj časa misla da je mogoče kej.... testa nisem delala ampak milim, da nič ni k se počutim čist običajno.... itak so pa tele moje krvavitve tako, da ne veš kaj je kdaj.... in če že nsiem jst res držim pesti, da bo vas čim več, ker prej k slej bom na vrsti... itak pa zdle nimam cajta bo treba se selit in veliko težkega dela me čaka.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol bom hodla pa cartat najprej k kolumbo pol pa k vamauser posted image user posted image user posted image user posted image si bom posebi planirala čas, da hodim dojenčke cartat:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
19.3.2010 14:48:29   
MIHAILO
URSA kDAJ ste bili pa cepljeni???Kok casa so lahk reakcije a ni tko da je takoj ta dan ko so cepljeni???Mi imamo v torek cepljenje...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
19.3.2010 15:25:18   
claud
Dan!

Larissa bolš, vročine ni več, tako da hvala vsem za pikepoke.....pomagale zeloooo!!!!!!!!
Sva dons ble že zuni, nabrale zvončke, se igrali na toboganu...user posted image user posted image user posted image user posted image

Bla sem zjutri v enem salonu, zrihtala en model......pol me je mal spraševala, in pol me vpraša če družine nimam....sm rekla ja jo imam...in pol so se vprašanja zaključlauser posted image
Je rekla da mi v ponedeljek sporoči odločitev....

No ampak zdj se vsaj neki premika s temi službami in mam vsaj precej razgovorov in sm že tud z enim zmenjena da mava tud drug teden razgovor....user posted image

Mi2 sva se pa zmenla da bova začela delat na user posted image ,ko dobim pogodbo za nedoločen časuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
19.3.2010 15:48:57   
sjmm

sjmm kdaj ti drug teden bolj ustreza kaviva - pon. ali torek?

ve se kr zmenite, men sam 1 dan prej povejte , da bomobo za silo v red spravm, da mi ne bo nerodnouser posted image user posted image user posted image user posted image

kar se mene tiče..sta oba dneva ok

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
19.3.2010 15:49:39   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

urša božček tvoj evo ti pikepoke da bo boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še od nas za Žigca...a so zobki??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
19.3.2010 15:50:22   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Hanči je spala 2,5h-jo je zgleda zrakec čist zdelov.....zdej jo pa po baby fonu slišim k daje lupčke in govori ama amauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
19.3.2010 15:55:32   
sjmm
pice v želodčkih

moj se je na posodo vrgu..je važn zdej k lahk kr direkt v pomivalca zloži...upam, da je to pomladna dobra volja, da mu je sonček v glavo useku in ne kej drugegauser posted image user posted image user posted image

ta velka dva sta šla na luft

mali pa v mižulah...ker je prej Mihca zaslišu, ko je domov pršu in je blo sam 45 minut spanja....še nudlčkov nism imela kuhanih...je pa eno Maxim peno z borovničkam zmazu, čez pol ure, pa še juho, zdej pa še en kos pice..margeritke...pa flašo soka...upam, da je dost sit, da bo mal počival

no, zdej bova pa z mojmu en kofe spila, da vidm ker vreme ga mečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
19.3.2010 17:05:29   
tanci29
hoj

evo mi smo glih prejle prišli domov...sta pomalicala, zdele jih pa zrihtam in gremo v trgovino...upam da pol ostane tolk volje da začnemo malo pospravljati doma...user posted image

danes sem precej čudne volje, mam kar en cmok v želodcu, kar neki mi fali...mah sej bo bolje...
grem ritke previt da bomo čisti...pa mal jih očedit,sta precej svinjska prišla iz vrtca...je ful fajn k je tak lep vreme in so veliko zunaj

katjuša-ako se je pri vas v vrtcu poštimalo? ali je kaj bolje?

lep pozdravček vsem

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
19.3.2010 17:06:50   
tanci29
sjmm-a maj tako lepo je pico al kaj...kar cel kos jo je zmazal...frajer

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.