Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 13:22:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm sam res sem se ful bad počutla k me je kregala kok mam otroka napravlenga, pa da ne rab kape potem pa še moj da mi je itak že 100 x reku da pretiravam z oblačenjem, pol se pa pejt Pa sam dobr hočeš urša,te čisto štekam....jaz še sebe ne znam napravit,kaj šele malo ....pa gledam po cesti v tuje vozičke,pa ima vsaka mamica drugače napravljenega ,tko da si tudi s tem ne morem pomagat ......za kapice pa pravijo čimkasneje gor in naj jo ima čimdlje gor(po letnih časih,ne po letih)....drugače pa Hana ima na bučki že bombažno kapico(ne štrikano) in ko bo bolj toplo in brez vetra,dobi le rutko na bučko(spomladi)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 13:23:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
CEBEL drzim pesti da vam cimprej porata ... Jaz pa sem zdaj bolana ,potem pa tudi midva zacneva...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 13:23:45
|
|
|
|
Čebel@
|
drugače sem bila pa v šoli-pri mentorju-uf bo še veliko dela s seminarsko....imam pa v četrtek zadnji izpit in mi je tok ogabna snov da se komaj spravim sedet za knjigo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 13:24:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO CEBEL drzim pesti da vam cimprej porata ... Jaz pa sem zdaj bolana ,potem pa tudi midva zacneva... bomo ena za drugo navijale
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 13:24:38
|
|
|
|
baki
|
ČEBEL URŠA.......po mojem sta obe noseči.kr prpravta se.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 13:27:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki ČEBEL URŠA.......po mojem sta obe noseči.kr prpravta se.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 13:29:12
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm kdaj ti drug teden bolj ustreza kaviva - pon. ali torek?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 13:30:30
|
|
|
|
Urša08
|
Glede Žiga pa ne vem kaj ga muči, zobki zelo verjetno, reakcija cepljenja tud ga mam pa zdele v naročju in se mi spet zdi vroč mu morm vročinop zmert
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 13:31:30
|
|
|
|
Urša08
|
Eto sem zmerla - 38,1
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 13:32:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eto sem zmerla - 38,1 revček ..
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 13:36:01
|
|
|
|
Urša08
|
čebelv hvala za pikepoke grem kr na kavč z njim, mogoče bo pa tam zaspančkal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 13:37:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebelv hvala za pikepoke grem kr na kavč z njim, mogoče bo pa tam zaspančkal fajn ga pocartej da ga neha kuhat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 13:40:53
|
|
|
|
baki
|
urša božček tvoj evo ti pikepoke da bo boljše
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 13:42:10
|
|
|
|
baki
|
mihailo ti pa kr v akcijo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 13:44:09
|
|
|
|
baki
|
adijo pamet bi mogla po tleh pobrisat pa se mi ne da.sam ko vem da me bo vse počakalo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 14:19:13
|
|
|
|
Čebel@
|
Hanči je spala 2,5h-jo je zgleda zrakec čist zdelov.....zdej jo pa po baby fonu slišim k daje lupčke in govori ama ama
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 14:28:27
|
|
|
|
Katjusa
|
punce jst vam ne sledim..... ne folgam z benjinijem sma prevozla pol štajerske da sem dobla ekonom lonec..... v šparu jih majo v akciji na tist bon k ga dajo v letaku in najprej nisme nikjer bona našla potem sem sosedo nafehtala no pol pa letanje od špara do špara ker so jih povsod rezrodal.... ampak sem ga dobla in zdej imam istega k naša babi..... sem že krompirčka skuhala in je vredu pa smrdi ne dala sem za 2 lonca in eno pokrovko 49,90€ kar je daleč najceneje zdej morem pa po florija pol imam pa 2 stroja za oprat..... rada bi si še za večerjo regrat nabrala... aja pa mal morem pospravt k Kolumbo jutr pride in njen se ne bo upo pr nas dol vsest k mamo tako bombo kolumbo pomoje najboljš, da ga pripraviš da ni povsod tak spucano k doma šibam..... aja Urša in Majchy držim pesti..... sama sem imela zadnjo m ful šobko in sma z mojmu nekaj časa misla da je mogoče kej.... testa nisem delala ampak milim, da nič ni k se počutim čist običajno.... itak so pa tele moje krvavitve tako, da ne veš kaj je kdaj.... in če že nsiem jst res držim pesti, da bo vas čim več, ker prej k slej bom na vrsti... itak pa zdle nimam cajta bo treba se selit in veliko težkega dela me čaka..... pol bom hodla pa cartat najprej k kolumbo pol pa k vama si bom posebi planirala čas, da hodim dojenčke cartat:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 14:48:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA kDAJ ste bili pa cepljeni???Kok casa so lahk reakcije a ni tko da je takoj ta dan ko so cepljeni???Mi imamo v torek cepljenje...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 15:25:18
|
|
|
|
claud
|
Dan! Larissa bolš, vročine ni več, tako da hvala vsem za pikepoke.....pomagale zeloooo!!!!!!!! Sva dons ble že zuni, nabrale zvončke, se igrali na toboganu... Bla sem zjutri v enem salonu, zrihtala en model......pol me je mal spraševala, in pol me vpraša če družine nimam....sm rekla ja jo imam...in pol so se vprašanja zaključla Je rekla da mi v ponedeljek sporoči odločitev.... No ampak zdj se vsaj neki premika s temi službami in mam vsaj precej razgovorov in sm že tud z enim zmenjena da mava tud drug teden razgovor.... Mi2 sva se pa zmenla da bova začela delat na ,ko dobim pogodbo za nedoločen čas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 15:48:57
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm kdaj ti drug teden bolj ustreza kaviva - pon. ali torek? ve se kr zmenite, men sam 1 dan prej povejte , da bomobo za silo v red spravm, da mi ne bo nerodno kar se mene tiče..sta oba dneva ok
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 15:49:39
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki urša božček tvoj evo ti pikepoke da bo boljše še od nas za Žigca...a so zobki??
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 15:50:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hanči je spala 2,5h-jo je zgleda zrakec čist zdelov.....zdej jo pa po baby fonu slišim k daje lupčke in govori ama ama
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 15:55:32
|
|
|
|
sjmm
|
pice v želodčkih moj se je na posodo vrgu..je važn zdej k lahk kr direkt v pomivalca zloži...upam, da je to pomladna dobra volja, da mu je sonček v glavo useku in ne kej drugega ta velka dva sta šla na luft mali pa v mižulah...ker je prej Mihca zaslišu, ko je domov pršu in je blo sam 45 minut spanja....še nudlčkov nism imela kuhanih...je pa eno Maxim peno z borovničkam zmazu, čez pol ure, pa še juho, zdej pa še en kos pice..margeritke...pa flašo soka...upam, da je dost sit, da bo mal počival no, zdej bova pa z mojmu en kofe spila, da vidm ker vreme ga meče
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 17:05:29
|
|
|
|
tanci29
|
hoj evo mi smo glih prejle prišli domov...sta pomalicala, zdele jih pa zrihtam in gremo v trgovino...upam da pol ostane tolk volje da začnemo malo pospravljati doma... danes sem precej čudne volje, mam kar en cmok v želodcu, kar neki mi fali...mah sej bo bolje... grem ritke previt da bomo čisti...pa mal jih očedit,sta precej svinjska prišla iz vrtca...je ful fajn k je tak lep vreme in so veliko zunaj katjuša-ako se je pri vas v vrtcu poštimalo? ali je kaj bolje? lep pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 19.3.2010 17:06:50
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm-a maj tako lepo je pico al kaj...kar cel kos jo je zmazal...frajer
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.