|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 14:27:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1726
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
15.3.2010 14:28:04   
Urša08
kolumbo kako se kej počutiš? Si še kar zmatrana, pa slabosti,..? Si ok?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 14:28:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1728
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 14:31:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1729
15.3.2010 14:35:28   
Urša08
Kolumbo ma očitno me je zadnje dva dni ujela spoomladanska utrujenost, jaz bi spala, pa ležala, ma sej skoz zehamuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da čim prej mine. Zime mam pa jaz tud že dost hočm sonček, pomlad,... no sej samo še malo pa bouser posted image

Uživajte popoldan na zraku, pri nas je sicer oblačno, mrzlo...upam, da je pri vas kej boljšeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1730
15.3.2010 14:39:57   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolumbo ma očitno me je zadnje dva dni ujela spoomladanska utrujenost, jaz bi spala, pa ležala, ma sej skoz zehamuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da čim prej mine. Zime mam pa jaz tud že dost hočm sonček, pomlad,... no sej samo še malo pa bouser posted image

Uživajte popoldan na zraku, pri nas je sicer oblačno, mrzlo...upam, da je pri vas kej boljšeuser posted image

uršika...da te ni ujela kaka user posted image aliuser posted image ????user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
15.3.2010 14:45:36   
sjmm
pri nas se je ful pooblačilo...

maj spal 2 uri...uf...sm ga šla gledat, če dihauser posted image

mene tud neki po glavi šraufa....sem pa čist happy k sm mal poglancala

mojga je nekam odnesl...je reku, da sam po ene profile skoc....v Top dom...ene 2 km naprej...no, tega je že dolg nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

juhca je ready....čakamo, da zdele Janči prleze s košarke...pol bomo pa tortilje spekli...maj je itak šele ob pol2 jedu malco...če dolg spi mamo mal zmeden vse skup

zdej je pa že v dnevni uspel vse razturat!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa tok lepo sem mu igračke pošlihtala, pa cd-je zložila....ma, sej se sploh ne splačauser posted image

jz grem tud en kofi prstavt...pa babnce...kofetkarce....jz sm tok pucala..zdej vs pa ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej VELJA za drugič..no problemo...važn, da se vsi mulčki pocajtajouser posted image user posted image

ma, grem Mihca eno pesmico vprašat..pol pa kr en velk kofe nardit

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
15.3.2010 14:49:50   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Slabosti ni, me vsake tolk glava začne bolet, pa sej to me tut če nism nosečauser posted image , mal se tut pozna, da je Rokso mlajši, kot je bil Majkl, ko sm bla z njim noseča, tko d moram nekak pogruntat, kako čim manj Roksota po rokah "prekladat"....rabm sonce pa luft, tale mraz in zima me že ubijata......
kako si kej ti?

evo sam zate:

user posted image
user posted image

APIRequest.track("media_detail_views"); user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 15.3.2010 14:50:17 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1733
15.3.2010 14:56:03   
Katjusa
hej.... vidim, da potujete v tople kraje.... jst bi tud:) da bi blo ene 15°Cuser posted image user posted image user posted image user posted image pa da nebi veterček pihal.....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
15.3.2010 14:59:29   
Katjusa
punce do kdaj je treba vpisat otroke v vrtec ker jst morem letos oba vpisat v vrtec ki je v vitanju....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
15.3.2010 15:41:14   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce do kdaj je treba vpisat otroke v vrtec ker jst morem letos oba vpisat v vrtec ki je v vitanju....

zdej mislim da so vpisi.pa že rajtam do konc marca

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
15.3.2010 16:32:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

pri nas so bili v začetku marca

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
15.3.2010 16:34:24   
Čebel@
uf kakšna gužva na poštiuser posted image user posted image user posted image ..ko greva na svoje bom definitivno preko computerja plačevelauser posted image .....sem šla še v BC in sem Hani kupila en tak kjut telefon z učkami-pa glasove spušča-->je čist navdušenauser posted image user posted image user posted image user posted image

zunaj pa pihauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
15.3.2010 16:39:31   
Onasiss
Evo...
... namesto, da bi bilo vse skupaj bolje je šlo samo na slabše.....

Imamo SLINAVKO, VNETEGA UŠESKA IN NORICE .... tole slednje je samo začetek, še vedno čakam, da se pojavijo tiste značilne pike. Nekaj je, samo pri Vitu je bilo čisto drugače. Je pa res, da ima v ustih full aft in je lahko to... še čakamo. (je pa res, da v vrtcu razsajajo)

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
15.3.2010 16:41:38   
Onasiss
Je pa celo noč full jokala, nič jedla... bila je čist boga...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... dobili smo AB, je bolje, mene pa še vedno boli srček....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
15.3.2010 16:41:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Evo...
... namesto, da bi bilo vse skupaj bolje je šlo samo na slabše.....

Imamo SLINAVKO, VNETEGA UŠESKA IN NORICE .... tole slednje je samo začetek, še vedno čakam, da se pojavijo tiste značilne pike. Nekaj je, samo pri Vitu je bilo čisto drugače. Je pa res, da ima v ustih full aft in je lahko to... še čakamo. (je pa res, da v vrtcu razsajajo)

joj onasiss vse možno je revica pokasiralauser posted image ......naj gre samo še navzgoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
15.3.2010 16:42:35   
Čebel@

Je pa celo noč full jokala, nič jedla... bila je čist boga...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... dobili smo AB, je bolje, mene pa še vedno boli srček....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
15.3.2010 17:15:14   
sjmm

o joj, ja boga revčka...pa taka borka je...sej bo minil, ni kej....mami drži se ...bejbiji so itak herojčki...za vse skupaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 17:19:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1744
15.3.2010 17:20:07   
sjmm
pri nas kuhno spravli v red...zdej končno kofetkamo, mali še mal počiva, da ne bo zvečer zjanje

jz sem se skurla za dons...bom zdej mal na kompjuterčku visela...itak morm še ene račune in položnice uredit

moj je ju3 dopoldan še doma....bomo šli po mleko v Hoferja..pri nas je treba XXL zalogouser posted image user posted image ...itak gre mleka več k soka...za Maja pa zdej kr unga Bohinjskega uporablam al pa Planika...mu ful sede....razn za v flašo, seveda

pol gremo pa še k zelenjavarju...morm obnovit sadno zelenjadne zaloge

aja, pa našo Sašo že čist pomlad meče....tko, da mislim, da lepi pomladni dnevi niso delčuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 17:27:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1746
15.3.2010 17:40:03   
Čebel@
a katera ve na kateri strani je od sjmm recept za šmoren?un z mericamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1747
15.3.2010 17:47:02   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

a katera ve na kateri strani je od sjmm recept za šmoren?un z mericamiuser posted image

evo čebelc@...da mal linijo popravišuser posted image user posted image user posted image user posted image

3- 4 jajca ...ločimo
2 žlici sladkorja + vanili
lim lupinica..ni nujn
tam 3 - 4 dcl mleka
ene 7-8 žlic moke...če je preredko še malo dodamo + pecilni

pol zmiksamo rumenjake in sladkor, dodamo mleko, lupico, pol pa dodajamo počasi moko, na konc pa vmešamo sneg iz beljakov in ščepa soli....pustimo par minut in pečemo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
15.3.2010 17:50:01   
Urša08
Onasiss boga Evita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdravi revčika. Pri slinovki najbrž ne bo hotla jest skoraj nič, dej ji kak mrzu jogurt , puding - ponavadi le to laufa - mrzlo aja pa kak hladen mlek, samo da je mrzlo . Tiste pikce v ustih so pokazatelj slinovke. Upam da ne gre za hudo obliko, ker je že lažja oblika hudauser posted image user posted image user posted image user posted image (smo sprobali pri Nejcu). Drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
15.3.2010 17:50:49   
Urša08
Katjuša pri nas so vpisi od 23.3 - 15.4

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?