Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 17:06:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša....vedno se lahko obneš na nas......to velja tudi za druge punce!....a sta Beni in Florči zdrava? midve bova zdele kosilčkali,potem pa šibamo na sonček-gre še ati z nama lep popoldan hvala ja hvala bogu zdej smo zdravi k dren upam, da tako tudi ostane pridete v ponedeljek dopoldan na čvekec?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 17:07:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Naše mere... 10200 g in 76 cm....po JUsu... PIkico je dobila..grozn jo je zabolelo, ker je kar skup lezla....revčka moja....pol je pa še pol ure ne ne ne govorila...pomirila sem jo lahko le s piškotkom...moj papavček za vse bolančke lepe mere ......joj revčka-a kar skupi je lezla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 17:08:40
|
|
|
|
Čebel@
|
mi smo s sprehoda-je pasalo full .....zdej pa že počasi večerjo štimat .....pridem še pol kej pogledat,če bo katera tu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 17:58:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 18:03:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 18:47:55
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša - ti kr pridno razmišljaj o tem kako si boš uredila svoje življenje. če boš pa kaj rabla pa kr povej, sicer pa tudi veš kje me najdeš kolumbo - odpočij si ajvy super mere
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 18:49:24
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Spet ušesa, spet 10 dni AB.......sm hotla prej u ZD kr k mojmu G k je glih delu d bi se kr njemu stulila ......no sej mi gre še zdej na jok KATJUŠA NEKI JE U ZRAKU TI POVEM , tko d ti kr jokej, jst bom tut....... Babi je že prišla, sta bla z Majkom 2 uri zunaj, jst nism mogla niti stat, skos neki bašem pa se mi zdi d je boljše .....sm že u pižami eno urco in grem samo še dorekt na kavč punce ne jokat, morate biti vesele in nasmejane
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 19:14:39
|
|
|
|
Čebel@
|
naredila se od sjmm jogurtovo pecivo in je RATALO -full je dober peciv ......možek je šel v McD po večerjo,Hana pa že pančka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 19:15:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Spet ušesa, spet 10 dni AB.......sm hotla prej u ZD kr k mojmu G k je glih delu d bi se kr njemu stulila ......no sej mi gre še zdej na jok KATJUŠA NEKI JE U ZRAKU TI POVEM , tko d ti kr jokej, jst bom tut....... Babi je že prišla, sta bla z Majkom 2 uri zunaj, jst nism mogla niti stat, skos neki bašem pa se mi zdi d je boljše .....sm že u pižami eno urco in grem samo še dorekt na kavč .....jutri pride Šime domov,in ti bo lažje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 19:53:08
|
|
|
|
Čebel@
|
kera tukaj?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 20:04:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čer tristan , ostali v kopalnici
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 20:08:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čer tristan , ostali v kopalnici je že čisto ok?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 20:08:57
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 20:10:22
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čer tristan , ostali v kopalnici je že čisto ok? ojla a tristan? ne, ni še čisto ok, gre pa na bolje, vročine več nima, je boljše volje, p je rekla, da sliši tudi manj pokov
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 20:17:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čer tristan , ostali v kopalnici je že čisto ok? ojla a tristan? ne, ni še čisto ok, gre pa na bolje, vročine več nima, je boljše volje, p je rekla, da sliši tudi manj pokov tristan ja....sej drugi so zdravi,ne?....pokov?kje?v pljučih?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 20:29:22
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 21:30:41
|
|
|
|
Urša08
|
čer Kako ste? Men je ratalo clo do rr pridt. Popoldan smo bili leteči. Prvo laboratorij, nam je uspelo kri dat, potem smo šli se slikat. Sem dobla eno tok luštno slikico z mojima in sva kar v tri okvirčke dala, za naju pa za obe babici Potem smo šli k najboljšemu sosedu po par malenkosti - noi na koncu ni blo ravno par malenkosti in nato še v mullerja po eno igračko k je bil Nejc tok priden. Uf da se ti zmeša. 4 dni doma sanja o smetarskem vozili in gremo po smetarski avto ampak potem on hoče traktorja k da jih ne bi mel že cel kup doma. Ma najhujš od vsega pa je to, da je hotu lego traktor od 5 let naprej itak je moj popustu in smo ga vzel. Še cel večer je bil čist navdušen ampak potem smo ga zarad Žigca pospravili in jok . Ma nikol več ga ne bova tko . Aja no pa še svakec je prišel nas mal pogledat in moj bratranec, je mel Nejc oba botrčka na kupu Smo se luštno meli. Sedaj že spančkata, jaz sem za silo kuhno popedenala ostalo bom jutri Vas grem en mal prebrat potem pa na kavčka. nočka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 21:33:10
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy lepe mere pa boga Tisa revčka mala Kolumbo pa ne že spet ušesa A bomo kavico pri sjmm prestavili?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 21:33:48
|
|
|
|
Urša08
|
Brkn lepo te je brat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 21:39:00
|
|
|
|
Ajvy
|
oi.. Tisa ima svoje prve čevljce .TOlk je luštna z njimi.... Tarja pa je dobila nove copatke...so imel akcijo...ker si jih je sama izbrala je bila tako vesela,da jo je bilo luštno gledat..... obe spančkata....jst grem tut, ker delam jutr.... KOlumbo...jmogoče pa morate malo zamenjat okolje.... ,da morate na morje,,,,zamenjat okolje za en mesec..mojemu možeku je samo to pomagalo pri teh vnetjih....noben dohtar mu ni pomagal...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 21:50:23
|
|
|
|
claud
|
Čer! Evo še tuki se mal javim....smo kr leteči....razgovori, nakup avta, treningi hoje.....pa še bi lahko naštevala! Razgovori:ugotavljam da imamo 3/4 low buget salonov ...čeprav majo nekateri dokaj ugodne plače, me mine ko vidim njihovo delo in ko pomislim da bi delala neko podpovprečje Sm se odločla da grem do mojga ex boss-a in se bom z njim kj zmenla... Avto....dobila enga luškanga pežojčka 206.....ah,važna sm zdj no čeprav ni bmw Ajvy super za čeveljčke mi smo ji tud kupili....ampak smo kr adidasove supergice kupli....faca je u njih so ji ful všeč AJA ZAJČKA BI IMELI PRI 13.MESECIH!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 21:58:16
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo pa kaj je to Zdej z ušesi..... ja bogi rok.... naj se hitro in fino pozdravi.... claud čestitam, za avto POGODBA PODPISANA ARA PLAČANA.... TO JE TO KATJUŠKA BO ODREASLA IN ODLETELA:) HVALA VAM ZA VSE LEPE BESEDE VERJETNO BOM ŠE VELIKOKRAT ISKALA KAKO OPORO PRI VAS.... VESELA SEM, DA ŽIVIM V ČASU RAČUNALNIKOV IN RR-JA IN DA SEM FEBRUARČICA 2009..... HVALA VAM:) ZLATE MOJE PUNCE:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 21:59:30
|
|
|
|
Katjusa
|
Ajvj a Tarja pe že sama zbira če je sama zbrala ne dvomim da jih ne bo rada nosla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:01:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA že cel teden ti pozabm povedat, d je moja mami obsedena s tvojim imenom in je zdej še Majkla "okužla", prinesla je eno mojo punčko-igračko in seveda ji je ime Katjuša.....Majkl pa z njo hodi spat,...... mi imamo pa ano in včasih špelo odvisno kaj se mu zahoče
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 22:03:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čer tristan , ostali v kopalnici je že čisto ok? ojla a tristan? ne, ni še čisto ok, gre pa na bolje, vročine več nima, je boljše volje, p je rekla, da sliši tudi manj pokov super, da gre na boljše.... punce zdej bo čas da bomo vsi zdravi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?