|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
12.3.2010 17:06:43   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

katjuša....vedno se lahko obneš na nas......to velja tudi za druge punce!....a sta Beni in Florči zdrava?

midve bova zdele kosilčkali,potem pa šibamo na sonček-gre še ati z namauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep popoldanuser posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja hvala bogu zdej smo zdravi k drenuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da tako tudi ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image

pridete v ponedeljek dopoldan na čvekec?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
12.3.2010 17:07:41   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Naše mere...
10200 g in 76 cm....po  JUsu...user posted image user posted image user posted image

PIkico je dobila..grozn jo je zabolelo, ker je kar skup lezla....revčka moja....pol je pa še pol ure ne ne ne govorila...pomirila sem jo lahko le s piškotkom...moj papavček user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke

lepe mereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......joj revčka-a kar skupi je lezlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
12.3.2010 17:08:40   
Čebel@
mi smo s sprehoda-je pasalo fulluser posted image user posted image .....zdej pa že počasi večerjo štimatuser posted image .....pridem še pol kej pogledat,če bo katera tuuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 17:58:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 18:03:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1480
12.3.2010 18:47:55   
brkn83
katjuša - ti kr pridno razmišljaj o tem kako si boš uredila svoje življenje. če boš pa kaj rabla pa kr povej, sicer pa tudi veš kje me najdeš

kolumbo - odpočij si

ajvy super mereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 1481
12.3.2010 18:49:24   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Spet ušesa, spet 10 dni AB.......sm hotla prej u ZD kr k mojmu G k je glih delu d bi se kr njemu stulilauser posted image user posted image user posted image ......no sej mi gre še zdej na jok KATJUŠA NEKI JE U ZRAKU TI POVEMuser posted image , tko d ti kr jokej, jst bom tut.......

Babi je že prišla, sta bla z Majkom 2 uri zunaj, jst nism mogla niti stat, skos neki bašem pa se mi zdi d je boljšeuser posted image .....sm že u pižami eno urco in grem samo  še dorekt na kavč

punce ne jokat, morate biti vesele in nasmejane user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 1482
12.3.2010 19:14:39   
Čebel@
naredila se od sjmm jogurtovo pecivo in je RATALOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -full je dober pecivuser posted image user posted image user posted image user posted image ......možek je šel v McD po večerjo,Hana pa že pančkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
12.3.2010 19:15:40   
Čebel@

Spet ušesa, spet 10 dni AB.......sm hotla prej u ZD kr k mojmu G k je glih delu d bi se kr njemu stulilauser posted image user posted image user posted image ......no sej mi gre še zdej na jok KATJUŠA NEKI JE U ZRAKU TI POVEMuser posted image , tko d ti kr jokej, jst bom tut.......

Babi je že prišla, sta bla z Majkom 2 uri zunaj, jst nism mogla niti stat, skos neki bašem pa se mi zdi d je boljšeuser posted image .....sm že u pižami eno urco in grem samo  še dorekt na kavč

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....jutri pride Šime domov,in ti bo lažjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1484
12.3.2010 19:53:08   
Čebel@
kera tukaj?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
12.3.2010 20:04:41   
TAMIKA3
čer user posted image
tristan user posted image , ostali v kopalnici

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
12.3.2010 20:08:31   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čer user posted image

je že čisto ok?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
12.3.2010 20:08:57   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
12.3.2010 20:10:22   
TAMIKA3

čer user posted image

je že čisto ok?

ojla
a tristan? ne, ni še čisto ok, gre pa na bolje, vročine več nima, je boljše volje, p je rekla, da sliši tudi manj pokov

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
12.3.2010 20:17:31   
Čebel@

čer user posted image

je že čisto ok?

ojla
a tristan? ne, ni še čisto ok, gre pa na bolje, vročine več nima, je boljše volje, p je rekla, da sliši tudi manj pokov

tristan ja....sej drugi so zdravi,ne?....pokov?kje?v pljučih?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
12.3.2010 20:29:22   
Čebel@
user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
12.3.2010 21:30:41   
Urša08
čer

Kako ste?

Men je ratalo clo do rr pridt. Popoldan smo bili leteči. Prvo laboratorij, nam je uspelo kri dat, potem smo šli se slikat. Sem dobla eno tok luštno slikico z mojima user posted image in sva kar v tri okvirčke dala, za naju pa za obe babiciuser posted image Potem smo šli k najboljšemu sosedu po par malenkosti - noi na koncu ni blo ravno par malenkostiuser posted image user posted image user posted image in nato še v mullerja po eno igračko k je bil Nejc tok priden. Uf da se ti zmeša. 4 dni doma sanja o smetarskem vozili in gremo po smetarski avto ampak potem on hoče traktorja k da jih ne bi mel že cel kup doma. Ma najhujš od vsega pa je to, da je hotu lego traktor od 5 let naprejuser posted image itak je moj popustu in smo ga vzel. Še cel večer je bil čist navdušen ampak potem smo ga zarad Žigca pospravili in jokuser posted image user posted image user posted image . Ma nikol več ga ne bova tko user posted image . Aja no pa še svakec je prišel nas mal pogledat in moj bratranec, je mel Nejc oba botrčka na kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image Smo se luštno meli.

Sedaj že spančkata, jaz sem za silo kuhno popedenala ostalo bom jutriuser posted image

Vas grem en mal prebrat potem pa na kavčka.

nočka

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
12.3.2010 21:33:10   
Urša08
Ajvy lepe mere user posted image user posted image user posted image user posted image pa boga Tisa revčka mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo pa ne že spet ušesa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A bomo kavico pri sjmm prestavili?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
12.3.2010 21:33:48   
Urša08
Brkn lepo te je bratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
12.3.2010 21:39:00   
Ajvy
oi..
Tisa ima svoje prve čevljce user posted image user posted image user posted image user posted image .TOlk je luštna z njimi....
Tarja pa je dobila nove copatke...so imel akcijo...ker si jih je sama izbrala je bila tako vesela,da jo je bilo luštno gledat.....

obe spančkata....jst grem tut, ker delam jutr....

KOlumbo...jmogoče pa morate malo zamenjat okolje.... ,da morate na morje,,,,zamenjat okolje za en mesec..mojemu možeku je samo to pomagalo pri teh vnetjih....noben dohtar mu ni pomagal...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
12.3.2010 21:50:23   
claud
Čer!

Evo še tuki se mal javim....smo kr leteči....razgovori, nakup avta, treningi hoje.....pa še bi lahko naštevala!
Razgovori:ugotavljam da imamo 3/4 low buget salonovuser posted image ...čeprav majo nekateri dokaj ugodne plače, me mine ko vidim njihovo delo in ko pomislim da bi delala neko podpovprečje user posted image
Sm se odločla da grem do mojga ex boss-a in se bom z njim kj zmenla...

Avto....dobila enga luškanga pežojčka 206.....ah,važna sm zdj nouser posted image   čeprav ni bmwuser posted image

Ajvy super za čeveljčkeuser posted image user posted image user posted image
mi smo ji tud kupili....ampak smo kr adidasove supergice kupli....faca je u njihuser posted image  so ji ful všečuser posted image

AJA ZAJČKA BI IMELI PRI 13.MESECIH!!!!!!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
12.3.2010 21:58:16   
Katjusa
kolumbo pa kaj je to Zdej z ušesi..... ja bogi rok.... naj se hitro in fino pozdravi....

claud čestitam, za avto

POGODBA PODPISANA ARA PLAČANA.... TO JE TO KATJUŠKA BO ODREASLA IN ODLETELA:) HVALA VAM ZA VSE LEPE BESEDE VERJETNO BOM ŠE VELIKOKRAT ISKALA KAKO OPORO PRI VAS.... VESELA SEM, DA ŽIVIM V ČASU RAČUNALNIKOV IN RR-JA IN DA SEM FEBRUARČICA 2009..... HVALA VAM:) ZLATE MOJE PUNCE:)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
12.3.2010 21:59:30   
Katjusa
Ajvj a Tarja pe že sama zbirauser posted image user posted image user posted image user posted image če je sama zbrala ne dvomim da jih ne bo rada noslauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
12.3.2010 22:01:42   
Katjusa

KATJUŠA že cel teden ti pozabm povedat, d je moja mami obsedena s tvojim imenom in je zdej še Majkla "okužla", prinesla je eno mojo punčko-igračko in seveda ji je ime Katjuša.....Majkl pa z njo hodi spat,......user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi imamo pa anouser posted image user posted image user posted image in včasih špelouser posted image user posted image user posted image user posted image odvisno kaj se mu zahočeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1499
12.3.2010 22:03:15   
Katjusa

čer user posted image

je že čisto ok?

ojla

super, da gre na boljše....

punce zdej bo čas da bomo vsi zdravi

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?