|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
12.3.2010 13:21:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sem hotla kolaž delat pa sem tak živčna, da ne morem mi nikakor ne greuser posted image user posted image sej ga bom zrihtala..... imam vse pripravljeno....
nehi bit živčna.....posluši me:nimaš se kaj sikerat za druge zadeve.....punca moja,ti si premehka duša in vsaka stvar ti pride do živega.....kolaž bo že počakal-ni najbolj nujna stvar ta trenutek.....ti se lepo sprosti in tukaj čvekaj z nami,in delaj plane za kopalnico

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem padla pa v jokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
seveda se sikiram pa še tole stanovanje zdej gre zares ni več heca in pomoje tud poti nazaj ne in tud upam, d aje ni ker morem od tukaj....
skrbi me za mami ker vem, kako bo sam upam, da se ji kej ne nardi ker si tega ne bom mogla odpustit.... za vsako ko jis rečem jo vidim v slabšem stanju....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kaj bom sem že razmišljala, da kupimo stanovanje ga zrihtamo in hodmo sam za vikende tjauser posted image user posted image user posted image

kaj bi jst brez vas punce mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole sem pa spregledalauser posted image ..ne seri-sej ne serjete dnarja(ali pač?)......če že misliš imeti vikend,si ga vsaj na morje postavi,ne pa tkole.....sej pravim,mami je pač navajena na vas-hallo 30 let že živite skupaj in pač jo grabi panika....ko bo videla da imate še vedno redne stike,se bo sprejaznila in bo kul.....ti pa prosim ne se pustit da te s solzami zadržuje,ker pol draga moja,ne boste šli nikoli od tukaj kjer ste sedaj in večno vam bojo srali po glavi

mogoče je malo kruto napisano-se opravičujem-ampak res nebi rada da se boš čez pol leta tepla po glavi,ko bo spet kakšna neumnost-stanovanje se bo pa vmes prodalo

to je pa ena velka oslarija..sorči, sam res...tok denarja...tok placa..pol pa kao vikend kapaciteta...doma pa skoz ena štala..bedarije kvasiš ...oprosti, sam res!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
12.3.2010 13:22:29   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Na hitr...
smo doma... Imamo laringitis, tokrat najmlajša...user posted image user posted image user posted image ...seveda ga spremljajo še vročina, smrkanje in slabo počutje. Ta velik mi živce para, ta največjega pa itak ni....

aja baje tud norice razsaja tako, da še čakamo če kaj bo....user posted image

Ponoč sem spala samo 1 uro, pol sem šibala neki v službo še narest za 2 ure, medtem je bil ta star doma.

Kosilo: domača goveja župa, ta nov krompir in meso iz župe....

ajde mejte se...

oh, tele bolezni

evo tole pošiljamo in upamo, da kej zaleže

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
12.3.2010 13:22:56   
Čebel@

Na hitr...
smo doma... Imamo laringitis, tokrat najmlajša...user posted image user posted image user posted image ...seveda ga spremljajo še vročina, smrkanje in slabo počutje. Ta velik mi živce para, ta največjega pa itak ni....

Ponoč sem spala samo 1 uro, pol sem šibala neki v službo še narest za 2 ure, medtem je bil ta star doma.

ajde mejte se...
user posted image user posted image user posted image .......en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evito......ja norice res razsajajo-moj nečak ni dobil noric ampak 2 fantka v vrtcu jih imata in onadva sta prinesla virusno okužbo......drži seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
12.3.2010 13:24:22   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm ja mi mamo eno trmicouser posted image Očitno kar mi je bilo pri Nejcu prihranjenega bo pa ta nadoknaduuser posted image user posted image user posted image Men se zdi da ravno trma največ pri meniuser posted image Pri ostalih ne tok k mu itak več dovoljo, mamica pa meje postavlja in rezultat jok k da ga kdo iz kože daje.

ja, sej pri men se tud bol malkrat sem sigurn zato, ker jz hitr popustim, ne da mu meje postavlam...joj, to pri vseh delam...da gre bol na izi...sam to se mi včas tud ne vrača v naj luči...Saška je že tak dokaz...ah, bo že ...vsega mora biti po malo...ma, moji prvi 3 sploh niso poznal trme...tko, da se spet neki novga učimuser posted image

pri nas še niti ni trma,ampak preiskušanje meje-bolj je ajs-bo vsaj še 3x isto naredila in se mi smejala v faco zravenuser posted image

no, sej tko nekak je tud pri nas...sam včeri je bil ful pokakan...so se dvigale dišave po vsej dnevni in ga vzamem, pa pravim...ajdi, greva ritko zamenjat....pa je blo kr ok, še prov stisnil se je k men...na previjalni pa druga pesem...sva imela vse lepo razmazan...tok se je vrtinčil...kao, da mladenič pa nima cajta za take opravke...pa tok solze točil k da ga iz kože dajem...sam sem bla kr mirna in sem večkrat rekla, da je treba ritko oprat..pol je pa kr naenkrat nehal..se je že smejal...tko, da je zgleda užgal k sm bla skuliranauser posted image user posted image

Hana tudi kar skače po previjalni,ampak ji dam kakšno igračo v roke ali pa mi mora kazat kolk je velikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
12.3.2010 13:27:59   
Urša08
Onasiss ojoj boga Evita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čim prej boljša, pa zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se A si vidla da ti je Tamika odgovorila?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
12.3.2010 13:28:49   
Urša08
Punce šibam mojima otročkoma dati kosilo. Pa mal pospravt potem gremo pa itak po opravkih.

Lep dan vsem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
12.3.2010 13:32:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce šibam mojima otročkoma dati kosilo. Pa mal pospravt potem gremo pa itak po opravkih.

Lep dan vsem

lepo popoldan oz.lep vikenduser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
12.3.2010 13:36:12   
petrušk_
aha...bankrot pa res zna bit...plenice grejo k po tekočem trakuuser posted image user posted image user posted image
ej kere uporabljate....jst mam pampers....sam ne vem če nam še kej druzga sprobala, k zadnje čase je čist fajhtna po bodiju...sam da mal več pije pa lula....

katjuša!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pjt si nazaj brat post k sm ti cel spis napisala, da se boš mau skulirala.....
user posted image user posted image user posted image pa kot je rekla sjmm....NEHEJ BLUZIT in zrihtej stanvanje pa odselte se, če hočeš ohrant mirne živce vsaj v tvoji družini!!!!pa ne zamert, ampak zgleda te je treba na trdo prjetuser posted image user posted image user posted image user posted image

onasiss.....čimhitrejše okrevanje pa veliko dobre volje za zdravljenje mulčkovuser posted image

Previjanje vidm, da nimam sam jst teh problemov - najrajš pa ustane na previjalni z pokakano ritko....da še drekec pol okrog lovim...sj ne vem kaj bi - norela al se smejala
o Trmi  pa sploh ne bom govorila, ker je nepopisna, k si neki zamala, da bi mela pa ne dobi

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
12.3.2010 13:42:26   
Čebel@
petrušk.....mi imamo Pampers iz Millerja 4

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
12.3.2010 13:57:40   
petrušk_
ja sj jst tud iz milerja active fit 4+, to pa zato ker se mi ful dopade k so višje kakor pa navadna 4-ka....te še držijo....zanč sm mela pa super dry....k so mal cenejše.....tisto je pa kaos

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
12.3.2010 13:58:29   
brkn83
Pozdravljene.

Komaj sem vas našla čveke, pa še naslov ste spremenile, verjetn sam zato da vas ostale ki nimamo tolk velik časa za čvek nebi našle.

No na hitro se vam mal javljam, danes imam sicer mal časa, ker je nik bolan in sva doma. Drugače pa ji nik zdej v varstvu -privat, js pa imam polne roke dela doma in na faksu s pisanjem magistrske naloge.

Zdej čakam da bo ura dve da pokličem za izvide in da vidimo kako je z nikom, v sredo je že bruhal včeraj je dobil še vročino in sedaj še vedno vročina čez 38, kljub temu da mu dajem calpol. Upam, da bo kmalu bolje, zdej zopet mal drema, drugač pa je popolnoma brez volje.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
12.3.2010 14:12:06   
Katjusa

sem hotla kolaž delat pa sem tak živčna, da ne morem mi nikakor ne greuser posted image user posted image sej ga bom zrihtala..... imam vse pripravljeno....
nehi bit živčna.....posluši me:nimaš se kaj sikerat za druge zadeve.....punca moja,ti si premehka duša in vsaka stvar ti pride do živega.....kolaž bo že počakal-ni najbolj nujna stvar ta trenutek.....ti se lepo sprosti in tukaj čvekaj z nami,in delaj plane za kopalnico

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem padla pa v jokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
seveda se sikiram pa še tole stanovanje zdej gre zares ni več heca in pomoje tud poti nazaj ne in tud upam, d aje ni ker morem od tukaj....
skrbi me za mami ker vem, kako bo sam upam, da se ji kej ne nardi ker si tega ne bom mogla odpustit.... za vsako ko jis rečem jo vidim v slabšem stanju....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kaj bom sem že razmišljala, da kupimo stanovanje ga zrihtamo in hodmo sam za vikende tjauser posted image user posted image user posted image

kaj bi jst brez vas punce mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole sem pa spregledalauser posted image ..ne seri-sej ne serjete dnarja(ali pač?)......če že misliš imeti vikend,si ga vsaj na morje postavi,ne pa tkole.....sej pravim,mami je pač navajena na vas-hallo 30 let že živite skupaj in pač jo grabi panika....ko bo videla da imate še vedno redne stike,se bo sprejaznila in bo kul.....ti pa prosim ne se pustit da te s solzami zadržuje,ker pol draga moja,ne boste šli nikoli od tukaj kjer ste sedaj in večno vam bojo srali po glavi

mogoče je malo kruto napisano-se opravičujem-ampak res nebi rada da se boš čez pol leta tepla po glavi,ko bo spet kakšna neumnost-stanovanje se bo pa vmes prodalo

to je pa ena velka oslarija..sorči, sam res...tok denarja...tok placa..pol pa kao vikend kapaciteta...doma pa skoz ena štala..bedarije kvasiš ...oprosti, sam res!!!!!!!

punce sej mate prav kr kregite me res neumnosti kvasimmm.............
zdej ja bla mami pr men sme se mal menle in mi je rekla da verjetno tak more bit in če mi bo kdaj kej hudo, da morem imet nekoga k mu zaupam... (mičkan je na sebe misla) ampak nič slabega..... punce moja mami je super ženska samo je trenutno sama v tekem položaju da je res hudo... še dober da je tok močna kolkr je in da ima tolk ljubezni do vseh nas.... neki morte vedet jst ne samo da živim tukaj skoraj 30 let jst že nekje 20 let gledam, d abom vse naredla prav, da ja ne bo kdo zaradi mene kake solze prtoču da ja ne bom koga užalila in zdej k sem se odločla za velik korak me nič ne skrbi tolk k kake bodo posledice.....
čeprav ko je možek doma sma pa čist zaljubljena včeraj smo šli v trgovino in itak pol še v merkur gledat ploščice in kopalnice..... ful nama je fino in boga prosima, da se bo vse izšlo kot se mora in da bomo lahko tako pošlihtal, da bo lepo in da bo to naš pravi lepi topli domek:)

hvala vam vsem, ker imate tako razumno glavo takrat k jst oslarije trosimuser posted image ampak res pišem vse kar mi pade na pamet in potem kupujem vikend v blokuuser posted image user posted image user posted image user posted image ja boljše da dam 3000€ na leto in imam prikolco na pavšaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
12.3.2010 14:13:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

katjuša!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pjt si nazaj brat post k sm ti cel spis napisala, da se boš mau skulirala.....
user posted image user posted image user posted image pa kot je rekla sjmm....NEHEJ BLUZIT in zrihtej stanvanje pa odselte se, če hočeš ohrant mirne živce vsaj v tvoji družini!!!!pa ne zamert, ampak zgleda te je treba na trdo prjetuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja bo že takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
12.3.2010 14:14:18   
Katjusa

Na hitr...

ajde mejte se...
user posted image user posted image user posted image .......en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evito......ja norice res razsajajo-moj nečak ni dobil noric ampak 2 fantka v vrtcu jih imata in onadva sta prinesla virusno okužbo......drži seuser posted image user posted image user posted image

se podpišem.... hitro se pozdravite.... sej bo kmalu pomled in bo vse boljše user posted image user posted image user posted image user posted image

ravno danes sem razmišljala, da še zdej nismo imel nobenih noricuser posted image no upam, da jih ne dobimo zdej k nimam časauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
12.3.2010 14:17:03   
Katjusa
brkn.... dej si mal spočijuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tele so pa za nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
12.3.2010 14:19:55   
Katjusa
zdej pa šibam po mojege velikega sinekauser posted image user posted image user posted image user posted image me vsak dan sprašuje katero hišo bomo kupliuser posted image user posted image user posted image user posted image sem mu oblubla, da ko bomo imel večjo sobo bo dobil tobogan na posteljouser posted image user posted image user posted image no sej sme že mal iskala pa še nisem našla tobogana, ker postejlje nebi nove kupovala....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
12.3.2010 14:20:14   
Katjusa
kako kaže srečanje drug teden in kavica pri sjmmuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
12.3.2010 14:33:26   
sjmm

mi pa enake 4+ ali že 5, ker drgač je zjutri poplava, pa včas tud drekec vn pogleda

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
12.3.2010 14:35:54   
petrušk_

mi pa enake 4+ ali že 5, ker drgač je zjutri poplava, pa včas tud drekec vn pogleda

a je že kera kdaj mela fixies?? ful jih neki hvaljo pa me zanima kako in kaj???

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
12.3.2010 14:39:36   
Čebel@
katjuša....vedno se lahko obneš na nas......to velja tudi za druge punce!....a sta Beni in Florči zdrava?

midve bova zdele kosilčkali,potem pa šibamo na sonček-gre še ati z namauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep popoldanuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
12.3.2010 14:44:07   
petrušk_
lep popodan in še lepši vikend vam želim punce...jst tud šibam iz šihta oči je pa baje že doma!!!ne morm verjet...začelo se je že lepouser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
12.3.2010 14:50:38   
Ajvy
Naše mere...
10200 g in 76 cm....po  JUsu...user posted image user posted image user posted image

PIkico je dobila..grozn jo je zabolelo, ker je kar skup lezla....revčka moja....pol je pa še pol ure ne ne ne govorila...pomirila sem jo lahko le s piškotkom...moj papavček user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
12.3.2010 14:57:10   
Katjusa

baby love DM 4 včasih 4+ odvisno če se zmotim, ko kupujem al pa če nimajo:)

ze zdej zdržijo tud celo nočno spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
12.3.2010 14:57:48   
Katjusa

katjuša....vedno se lahko obneš na nas......to velja tudi za druge punce!....a sta Beni in Florči zdrava?

midve bova zdele kosilčkali,potem pa šibamo na sonček-gre še ati z namauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep popoldanuser posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja hvala bogu zdej smo zdravi k drenuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da tako tudi ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
12.3.2010 14:58:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Naše mere...
10200 g in 76 cm....po  JUsu...user posted image user posted image user posted image

PIkico je dobila..grozn jo je zabolelo, ker je kar skup lezla....revčka moja....pol je pa še pol ure ne ne ne govorila...pomirila sem jo lahko le s piškotkom...moj papavček user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke

uuuu lepe mereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
benija je tud to zadnje cepljen je tako bolelouser posted image user posted image user posted image mi je blo tak hudo sam kaj češ kar je treba je treba.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?