|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
12.3.2010 12:48:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

še en Quser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
v takem vremenu,kot je danes-imajo vaši sončki še vedno zimsko(volneno) kapo,ali že spomladansko(bombažno)???

če ne piha k hudič mu dam že ta bombažno..sva eno cort v HM-ju najdla

sam tele dni je imel še kar ta zimsko, ker se mi je zdel da tale veter vse prepiha

no sej to me je zanimal-ker malenkost piha,je še fino imet zimsko....bom tko kot kolumbo-obe kapi okol furalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
12.3.2010 12:49:03   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Urša slikce ful palijo....jst sm jih dala prejšn teden slikat v vrtcu.....posamično in skupaj...ratale so res lepe fotke, tko d je bil tak naval za slike d sm mogla učeri unga fotografa klicat d mi bo ponaročilo nareduuser posted image ...................k bom tastarga naštimala, da mi jih skenira, jih bom dala v album.

Rokso je mal boljš, vročino ma okol 38, lepo papca, pije, je živahen edin VEN NE MOREVAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ful je toplo in sončnouser posted image user posted image user posted image ......neki me trebuh boli za znoret, pomoje sam od živcev...grem počivat
kolumbo POČIVAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE DELAJ SE NORCA IZ SVOJEGA IN OTROKOVEGA ZDRAVJA......VEN BOSTE ŠE LAHKO ŠLI,ZDEJ SE NAJPREJ POZDRAVITE......IN JAAAAAAAAAAAAAA DEREM SE,KER SI SMOTANA KER NIČ NE PAZIŠ NASEuser posted image

se podpišem

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
12.3.2010 12:49:12   
Čebel@

čebel@....user posted image ......kaj tvoja pupika zajtrkuje k vedno napišeš kako fajn sadno malico poje????????
170ml AM

aaaaa, zdej mi je jasn, da poje tako fajn malco! K Maj spije okol 5-6h am..ene 170-230, pol ob 9h...ene 200 mlečne kaše...pol okol 12h pa sadje...sam včasih mu sam ena mandarina pa pol banane paše..včas pa tud zmiksanega poje celo posodico..ma kukr jeuser posted image

lej jaz bi mu namesto tiste kaše dala orenk sadno malico....a misliš da nebi zdržal pol cca.3 ure do kosila?

po moje, da ne...kosilo imamo po drugi uri, ko so vsi že doma, dans je pojedel zjutraj iz 2,5 dcl mleka skuhan gres, pa je zdele zmazal več kot 200 sadja...pa ko se bo zbudil bo sigurno okol 2h...brez problema pojedel cel krožnik juhe...pol k oči pride pa še špagete

no sej pol ti veliko sadja poje-se nimaš kaj sikerat.....pri nas je ko urca-točno na 3 ure mora jestiuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
12.3.2010 12:49:16   
Urša08
Sjmm eto Žigec je danes pojedel za zajtrk krožnik gresa, ob pol enajstih sadje in ko se sedaj zbudi bo kosilo, okol 4 sadna skutka, ob pol sedmih pa večerja in spanje. Tkole on je in mu je dost, no včasih še kak košček kruha nafehtauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
12.3.2010 12:50:45   
sjmm

še en Quser posted image user posted image user posted image

v takem vremenu,kot je danes-imajo vaši sončki še vedno zimsko(volneno) kapo,ali že spomladansko(bombažno)???

če ne piha k hudič mu dam že ta bombažno..sva eno cort v HM-ju najdla

sam tele dni je imel še kar ta zimsko, ker se mi je zdel da tale veter vse prepiha

no sej to me je zanimal-ker malenkost piha,je še fino imet zimsko....bom tko kot kolumbo-obe kapi okol furalauser posted image user posted image user posted image

ma jz furam še kapo zase, pa kak šal, pa v dekco ga zavijem itak..revež včasih je k zombi...ma tok kompliciram pri 4 k nism pr nobenmu...zgleda emšo ta svoje nardi

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
12.3.2010 12:51:17   
Urša08
Sem z mojim klepetala kok bo prej prišel, pa ne bo ravno za dol past. Ma velik dela, pa polno glavouser posted image No upam, da do treh pride, da vse v miru poletamouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
12.3.2010 12:52:08   
Urša08
Sjmm ma dej nehi z emšotom, ma si še čist mladauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
12.3.2010 12:52:48   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm eto Žigec je danes pojedel za zajtrk krožnik gresa, ob pol enajstih sadje in ko se sedaj zbudi bo kosilo, okol 4 sadna skutka, ob pol sedmih pa večerja in spanje. Tkole on je in mu je dost, no včasih še kak košček kruha nafehtauser posted image user posted image user posted image

sej imata kr fajn jedilnik...sam maj nujno še flašo zgodi zjutri, zvečer ima večerjo med 6 in 7, pol pa še flašo okol 9h ko gre spat, ker drugač je vpitje, če se pa ful zbuja, mu pa okol polnoči še eno nardim, sam takrat spije sam okol 120

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
12.3.2010 12:53:31   
sjmm

Sem z mojim klepetala kok bo prej prišel, pa ne bo ravno za dol past. Ma velik dela, pa polno glavouser posted image No upam, da do treh pride, da vse v miru poletamouser posted image

moj je oblubu, da se ob 3h u živo namala...zdej pa da vidmouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
12.3.2010 12:53:42   
Čebel@

Sjmm ma dej nehi z emšotom, ma si še čist mladauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
12.3.2010 12:55:02   
sjmm

hja počutm se že tko....sam leta se kr kopičjouser posted image user posted image user posted image

itak ti pa emšo ne določa počutja...HB..in jz sem še čist leteča in frfotajoča...sam mojmu morm špegle kupit..da me bo bol viduuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
12.3.2010 12:55:58   
Katjusa
kolumbo ajd poklič mamo nej pride otroke čuvat ti pa prenosnika in v postlo.... mal počivi v sebi nosiš največji zakladek sej je res da 2 imaš tam sam mislim da jima par urc z babiko ne bodo škodlouser posted image user posted image user posted image počivi in uživaj tudi malo nosečnost, kaj veš mogoče je zadnja... izkoristi in če te trebuh boli pomeni, da pikica kliče po počitku.... globoko zadihaj in uživaj....
če bi bla bliže bi jst prišla po maja, da ga mal ven pelem......

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 12.3.2010 12:58:29 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
12.3.2010 12:56:41   
Katjusa

hja počutm se že tko....sam leta se kr kopičjouser posted image user posted image user posted image

itak ti pa emšo ne določa počutja...HB..in jz sem še čist leteča in frfotajoča...sam mojmu morm špegle kupit..da me bo bol viduuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s tamočno dioptrijo, da bo za dljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
12.3.2010 12:57:41   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s tamočno dioptrijo, da bo za dljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma pretiravat ne smem k pol bo vse gubice in vse maščobne oblogice viduuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
12.3.2010 12:58:18   
Urša08
Sjmm ma sej je prav če Maj hoče flaško. Men kr manjka k je Žiga nočeuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
12.3.2010 12:58:41   
Urša08

ma pretiravat ne smem k pol bo vse gubice in vse maščobne oblogice viduuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
12.3.2010 12:59:17   
sjmm

Sjmm ma sej je prav če Maj hoče flaško. Men kr manjka k je Žiga nočeuser posted image user posted image user posted image  

a pol nič več am ne pije

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
12.3.2010 12:59:42   
Katjusa

ah dej no:)user posted image user posted image user posted image user posted image maščobne oblogice ja..... sicer pa veš kaj moški imajo radi mehkouser posted image user posted image user posted image user posted image da ko jih objameš se kr zarineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
12.3.2010 13:00:40   
Urša08

a pol nič več am ne pije

Ne. Noče mlekauser posted image V gresu , polenti, čokolešniku,.. ga poje samga pa noče. No zdej sem pogruntala da popije kakav iz magičnega lončkauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
12.3.2010 13:00:53   
Katjusa

beni jo dobi ob 12:30 ko ghre ajat in zvečer ob 20 k gre spet ajat.... sem kr vesela ker ko dobi flašo ve da bo sledil počitek in je že kr navajenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
12.3.2010 13:00:54   
sjmm
evo tole sem dobila na mail od prijateljice, se mi je ful dopadlo, pa bi rada še z vami delila..pa pošljite še kaki mamici:

Zakaj smo mame MAME

Sprehajala sem se s svojo 4 letno hčerkico. Pobrala je nekaj s
        tal in nesla
        k ustom. Vzela sem ji stvar iz rok in jo prosila naj to ne
        dela.

"Zakaj?" me je vprašala.
        "Zato ker je bilo na tleh, ne veš od kod je prišlo, je umazano
        in verjetno polno bacilov", sem odgovorila.

Ta trenutek me je pogledala z neizmernim občudovanjem in
        vprašala:
        "Mami, kako pa ti to vse veš? Ti si tako pametna."

Hitro sem razmišljala.
        "Vse mame vejo te stvari. Kajti vse morajo narediti poseben
        test za mame.
        Stvari moraš vedeti,ali pa ti ne dovolijo biti mama."
        Sprehajali sva se naprej v tišini kakšne 2 do 3
        minute, a očitno je razglabljala o tem kar sem ji povedala.

"OH, zdaj vem!"je vsa zažarela. "Torej, če ne narediš testa,
        potem moraš
        biti očka."
        "Točno," sem odgovorila z velikim nasmeškom.

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
12.3.2010 13:01:30   
Čebel@

ah dej no:)user posted image user posted image user posted image user posted image maščobne oblogice ja..... sicer pa veš kaj moški imajo radi mehkouser posted image user posted image user posted image user posted image da ko jih objameš se kr zarineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
12.3.2010 13:01:50   
Katjusa
sem hotla kolaž delat pa sem tak živčna, da ne morem mi nikakor ne greuser posted image user posted image sej ga bom zrihtala..... imam vse pripravljeno....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
12.3.2010 13:02:47   
sjmm

a pol nič več am ne pije

Ne. Noče mlekauser posted image V gresu , polenti, čokolešniku,.. ga poje samga pa noče. No zdej sem pogruntala da popije kakav iz magičnega lončkauser posted image

ja, ni kej jih ne mormo nč okol prnest a ne??

user posted image user posted image user posted image user posted image za lonček...naš sam na flaško pokaže in prav..."tist", lonček je pa sam za igrat dobr...no, ga bova še uvajala, da me ne bo še za zobke pretirano skrbeluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
12.3.2010 13:02:50   
Čebel@

evo tole sem dobila na mail od prijateljice, se mi je ful dopadlo, pa bi rada še z vami delila..pa pošljite še kaki mamici:

Zakaj smo mame MAME

Sprehajala sem se s svojo 4 letno hčerkico. Pobrala je nekaj s
      tal in nesla
      k ustom. Vzela sem ji stvar iz rok in jo prosila naj to ne
      dela.

"Zakaj?" me je vprašala.
      "Zato ker je bilo na tleh, ne veš od kod je prišlo, je umazano
      in verjetno polno bacilov", sem odgovorila.

Ta trenutek me je pogledala z neizmernim občudovanjem in
      vprašala:
      "Mami, kako pa ti to vse veš? Ti si tako pametna."

Hitro sem razmišljala.
      "Vse mame vejo te stvari. Kajti vse morajo narediti poseben
      test za mame.
      Stvari moraš vedeti,ali pa ti ne dovolijo biti mama."
      Sprehajali sva se naprej v tišini kakšne 2 do 3
      minute, a očitno je razglabljala o tem kar sem ji povedala.

"OH, zdaj vem!"je vsa zažarela. "Torej, če ne narediš testa,
      potem moraš
      biti očka."
      "Točno," sem odgovorila z velikim nasmeškom.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?