Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:48:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ še en Q v takem vremenu,kot je danes-imajo vaši sončki še vedno zimsko(volneno) kapo,ali že spomladansko(bombažno)??? če ne piha k hudič mu dam že ta bombažno..sva eno cort v HM-ju najdla sam tele dni je imel še kar ta zimsko, ker se mi je zdel da tale veter vse prepiha no sej to me je zanimal-ker malenkost piha,je še fino imet zimsko....bom tko kot kolumbo-obe kapi okol furala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:49:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Urša slikce ful palijo....jst sm jih dala prejšn teden slikat v vrtcu.....posamično in skupaj...ratale so res lepe fotke, tko d je bil tak naval za slike d sm mogla učeri unga fotografa klicat d mi bo ponaročilo naredu ...................k bom tastarga naštimala, da mi jih skenira, jih bom dala v album. Rokso je mal boljš, vročino ma okol 38, lepo papca, pije, je živahen edin VEN NE MOREVA , pa ful je toplo in sončno ......neki me trebuh boli za znoret, pomoje sam od živcev...grem počivat kolumbo POČIVAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE DELAJ SE NORCA IZ SVOJEGA IN OTROKOVEGA ZDRAVJA......VEN BOSTE ŠE LAHKO ŠLI,ZDEJ SE NAJPREJ POZDRAVITE......IN JAAAAAAAAAAAAAA DEREM SE,KER SI SMOTANA KER NIČ NE PAZIŠ NASE se podpišem
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:49:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebel@.... ......kaj tvoja pupika zajtrkuje k vedno napišeš kako fajn sadno malico poje???????? 170ml AM aaaaa, zdej mi je jasn, da poje tako fajn malco! K Maj spije okol 5-6h am..ene 170-230, pol ob 9h...ene 200 mlečne kaše...pol okol 12h pa sadje...sam včasih mu sam ena mandarina pa pol banane paše..včas pa tud zmiksanega poje celo posodico..ma kukr je lej jaz bi mu namesto tiste kaše dala orenk sadno malico....a misliš da nebi zdržal pol cca.3 ure do kosila? po moje, da ne...kosilo imamo po drugi uri, ko so vsi že doma, dans je pojedel zjutraj iz 2,5 dcl mleka skuhan gres, pa je zdele zmazal več kot 200 sadja...pa ko se bo zbudil bo sigurno okol 2h...brez problema pojedel cel krožnik juhe...pol k oči pride pa še špagete no sej pol ti veliko sadja poje-se nimaš kaj sikerat.....pri nas je ko urca-točno na 3 ure mora jesti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:49:16
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm eto Žigec je danes pojedel za zajtrk krožnik gresa, ob pol enajstih sadje in ko se sedaj zbudi bo kosilo, okol 4 sadna skutka, ob pol sedmih pa večerja in spanje. Tkole on je in mu je dost, no včasih še kak košček kruha nafehta
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:50:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ še en Q v takem vremenu,kot je danes-imajo vaši sončki še vedno zimsko(volneno) kapo,ali že spomladansko(bombažno)??? če ne piha k hudič mu dam že ta bombažno..sva eno cort v HM-ju najdla sam tele dni je imel še kar ta zimsko, ker se mi je zdel da tale veter vse prepiha no sej to me je zanimal-ker malenkost piha,je še fino imet zimsko....bom tko kot kolumbo-obe kapi okol furala ma jz furam še kapo zase, pa kak šal, pa v dekco ga zavijem itak..revež včasih je k zombi...ma tok kompliciram pri 4 k nism pr nobenmu...zgleda emšo ta svoje nardi
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:51:17
|
|
|
|
Urša08
|
Sem z mojim klepetala kok bo prej prišel, pa ne bo ravno za dol past. Ma velik dela, pa polno glavo No upam, da do treh pride, da vse v miru poletamo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:52:08
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ma dej nehi z emšotom, ma si še čist mlada
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:52:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm eto Žigec je danes pojedel za zajtrk krožnik gresa, ob pol enajstih sadje in ko se sedaj zbudi bo kosilo, okol 4 sadna skutka, ob pol sedmih pa večerja in spanje. Tkole on je in mu je dost, no včasih še kak košček kruha nafehta sej imata kr fajn jedilnik...sam maj nujno še flašo zgodi zjutri, zvečer ima večerjo med 6 in 7, pol pa še flašo okol 9h ko gre spat, ker drugač je vpitje, če se pa ful zbuja, mu pa okol polnoči še eno nardim, sam takrat spije sam okol 120
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:53:31
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem z mojim klepetala kok bo prej prišel, pa ne bo ravno za dol past. Ma velik dela, pa polno glavo No upam, da do treh pride, da vse v miru poletamo moj je oblubu, da se ob 3h u živo namala...zdej pa da vidmo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:53:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ma dej nehi z emšotom, ma si še čist mlada
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:55:02
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ma dej nehi z emšotom, ma si še čist mlada hja počutm se že tko....sam leta se kr kopičjo itak ti pa emšo ne določa počutja...HB..in jz sem še čist leteča in frfotajoča...sam mojmu morm špegle kupit..da me bo bol vidu
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:55:58
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo ajd poklič mamo nej pride otroke čuvat ti pa prenosnika in v postlo.... mal počivi v sebi nosiš največji zakladek sej je res da 2 imaš tam sam mislim da jima par urc z babiko ne bodo škodlo počivi in uživaj tudi malo nosečnost, kaj veš mogoče je zadnja... izkoristi in če te trebuh boli pomeni, da pikica kliče po počitku.... globoko zadihaj in uživaj.... če bi bla bliže bi jst prišla po maja, da ga mal ven pelem......
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 12.3.2010 12:58:29 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:56:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ma dej nehi z emšotom, ma si še čist mlada hja počutm se že tko....sam leta se kr kopičjo itak ti pa emšo ne določa počutja...HB..in jz sem še čist leteča in frfotajoča...sam mojmu morm špegle kupit..da me bo bol vidu s tamočno dioptrijo, da bo za dlje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:57:41
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ma dej nehi z emšotom, ma si še čist mlada hja počutm se že tko....sam leta se kr kopičjo itak ti pa emšo ne določa počutja...HB..in jz sem še čist leteča in frfotajoča...sam mojmu morm špegle kupit..da me bo bol vidu s tamočno dioptrijo, da bo za dlje ma pretiravat ne smem k pol bo vse gubice in vse maščobne oblogice vidu
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:58:18
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ma sej je prav če Maj hoče flaško. Men kr manjka k je Žiga noče
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:58:41
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ma dej nehi z emšotom, ma si še čist mlada hja počutm se že tko....sam leta se kr kopičjo itak ti pa emšo ne določa počutja...HB..in jz sem še čist leteča in frfotajoča...sam mojmu morm špegle kupit..da me bo bol vidu s tamočno dioptrijo, da bo za dlje ma pretiravat ne smem k pol bo vse gubice in vse maščobne oblogice vidu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:59:17
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ma sej je prav če Maj hoče flaško. Men kr manjka k je Žiga noče a pol nič več am ne pije
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:59:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ma dej nehi z emšotom, ma si še čist mlada hja počutm se že tko....sam leta se kr kopičjo itak ti pa emšo ne določa počutja...HB..in jz sem še čist leteča in frfotajoča...sam mojmu morm špegle kupit..da me bo bol vidu s tamočno dioptrijo, da bo za dlje ma pretiravat ne smem k pol bo vse gubice in vse maščobne oblogice vidu ah dej no:) maščobne oblogice ja..... sicer pa veš kaj moški imajo radi mehko da ko jih objameš se kr zarine
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 13:00:40
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ma sej je prav če Maj hoče flaško. Men kr manjka k je Žiga noče a pol nič več am ne pije Ne. Noče mleka V gresu , polenti, čokolešniku,.. ga poje samga pa noče. No zdej sem pogruntala da popije kakav iz magičnega lončka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 13:00:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ma sej je prav če Maj hoče flaško. Men kr manjka k je Žiga noče beni jo dobi ob 12:30 ko ghre ajat in zvečer ob 20 k gre spet ajat.... sem kr vesela ker ko dobi flašo ve da bo sledil počitek in je že kr navajen
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 13:00:54
|
|
|
|
sjmm
|
evo tole sem dobila na mail od prijateljice, se mi je ful dopadlo, pa bi rada še z vami delila..pa pošljite še kaki mamici: Zakaj smo mame MAME Sprehajala sem se s svojo 4 letno hčerkico. Pobrala je nekaj s tal in nesla k ustom. Vzela sem ji stvar iz rok in jo prosila naj to ne dela. "Zakaj?" me je vprašala. "Zato ker je bilo na tleh, ne veš od kod je prišlo, je umazano in verjetno polno bacilov", sem odgovorila. Ta trenutek me je pogledala z neizmernim občudovanjem in vprašala: "Mami, kako pa ti to vse veš? Ti si tako pametna." Hitro sem razmišljala. "Vse mame vejo te stvari. Kajti vse morajo narediti poseben test za mame. Stvari moraš vedeti,ali pa ti ne dovolijo biti mama." Sprehajali sva se naprej v tišini kakšne 2 do 3 minute, a očitno je razglabljala o tem kar sem ji povedala. "OH, zdaj vem!"je vsa zažarela. "Torej, če ne narediš testa, potem moraš biti očka." "Točno," sem odgovorila z velikim nasmeškom.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 13:01:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ma dej nehi z emšotom, ma si še čist mlada hja počutm se že tko....sam leta se kr kopičjo itak ti pa emšo ne določa počutja...HB..in jz sem še čist leteča in frfotajoča...sam mojmu morm špegle kupit..da me bo bol vidu s tamočno dioptrijo, da bo za dlje ma pretiravat ne smem k pol bo vse gubice in vse maščobne oblogice vidu ah dej no:) maščobne oblogice ja..... sicer pa veš kaj moški imajo radi mehko da ko jih objameš se kr zarine
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 13:01:50
|
|
|
|
Katjusa
|
sem hotla kolaž delat pa sem tak živčna, da ne morem mi nikakor ne gre sej ga bom zrihtala..... imam vse pripravljeno....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 13:02:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ma sej je prav če Maj hoče flaško. Men kr manjka k je Žiga noče a pol nič več am ne pije Ne. Noče mleka V gresu , polenti, čokolešniku,.. ga poje samga pa noče. No zdej sem pogruntala da popije kakav iz magičnega lončka ja, ni kej jih ne mormo nč okol prnest a ne?? za lonček...naš sam na flaško pokaže in prav..."tist", lonček je pa sam za igrat dobr...no, ga bova še uvajala, da me ne bo še za zobke pretirano skrbel
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 13:02:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm evo tole sem dobila na mail od prijateljice, se mi je ful dopadlo, pa bi rada še z vami delila..pa pošljite še kaki mamici: Zakaj smo mame MAME Sprehajala sem se s svojo 4 letno hčerkico. Pobrala je nekaj s tal in nesla k ustom. Vzela sem ji stvar iz rok in jo prosila naj to ne dela. "Zakaj?" me je vprašala. "Zato ker je bilo na tleh, ne veš od kod je prišlo, je umazano in verjetno polno bacilov", sem odgovorila. Ta trenutek me je pogledala z neizmernim občudovanjem in vprašala: "Mami, kako pa ti to vse veš? Ti si tako pametna." Hitro sem razmišljala. "Vse mame vejo te stvari. Kajti vse morajo narediti poseben test za mame. Stvari moraš vedeti,ali pa ti ne dovolijo biti mama." Sprehajali sva se naprej v tišini kakšne 2 do 3 minute, a očitno je razglabljala o tem kar sem ji povedala. "OH, zdaj vem!"je vsa zažarela. "Torej, če ne narediš testa, potem moraš biti očka." "Točno," sem odgovorila z velikim nasmeškom.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?