|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 11:01:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
12.3.2010 11:05:07   
Katjusa
kolumbo en kup pikepok za vasuser posted image user posted image user posted image da se roki čim prej pozdravi.-...

ja jst bi dala kr jazuzzi not če bi šlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam več k to ne bo šlo ker je kopalnica pač res ful majhna.... bom mogoče kdaj nahecala mojga za kak jacuzzi v garažouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam psst to so moje skrivnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
12.3.2010 11:09:23   
Čebel@
katjuša....ko bo kopalnica z novimi elementi-bo prav fajn zgledalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo.....no sranje-pa sonček je da bi šli lahko ven,pa spet ta k. vročinauser posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Roka in en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate....iskoristi mami,če se da pejt kej spat in zluftej si glavo ker s sikeranjem samo sebi in pikici v trebuščku škodiš

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
12.3.2010 11:18:10   
Čebel@
Hana je pomalicala-sem ji danes 1. dala piškot z glutenom-sploh mi ni na misel prišlo da jih sploh še ni jedlauser posted image user posted image ......zdele se naliva(dobesedno)s čajem,pol gre pa spat-je že pošteno sitnauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
12.3.2010 11:28:09   
Urša08
ojla

Eto mi smo imeli prijateljico na obisku - je blo superuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika me veseli da ste boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm ne rabiš hujšat, si čist kul taka kot si user posted image

Kolumbo ojoj, pa ne no že spetuser posted image user posted image user posted image bogi Rokso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša super za stanovanje user posted image user posted image user posted image Si me pa čist prestrašla s policijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ni hujšega

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
12.3.2010 11:29:26   
Urša08
Banja v kopalnici je pa men tud zakon user posted image user posted image user posted image user posted image Si bom dons privoščila tisto bombo - kopeluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
12.3.2010 11:31:38   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Banja v kopalnici je pa men tud zakon user posted image user posted image user posted image user posted image Si bom dons privoščila tisto bombo - kopeluser posted image
meni prav manjka,ker imava samo tuš kabino....tam sem si pa veliko banjo privoščila,pa še zasteklila jo bova s prizmami in bo super zgledaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
12.3.2010 11:37:00   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....Rokso vročina 40.............že včerej k sm ga pršla iskat v vrtec se mi je zdej vroč (sploh nobena ni porajtala d ma vročinouser posted image ).....sva prišla domou 38.8........ponoč ga je nakuhal na totslko d smo mel spet kopanje pa svečke pa pi....de mat....ne...spala itak nč, Šime v Osjeku, vrača se šele jutruser posted image ..............pr dohtarju smo naročeni popoldne.....spet ne mormo venuser posted image .........danes pride mami, da bova šla vsaj z Majkom mal ven en krog, pa bo pri meni spala.

Kuham velik pisker zelenjavne juhe, za sladico bo puding.

kvaj kej novga, eno brzinsko obnovo prosm......sm sam vidla d ma Katjuša že skor ključe od stanovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....banja pa nujno čim večjo se da.....jst še dons mojga kolnem k ni hotu dat ta velike 190krat 90, no ja tut u 180 na 80 se oba zguzivauser posted image

ojoj, spet mate šit...ej, bejba drži še...sej tvoj bo že ju3 nazaj, pa en ful zdravilen pozdrav vsem skupaj in žiljon user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
12.3.2010 11:38:41   
sjmm

ojla

Eto mi smo imeli prijateljico na obisku - je blo superuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika me veseli da ste boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm ne rabiš hujšat, si čist kul taka kot si user posted image

Kolumbo ojoj, pa ne no že spetuser posted image user posted image user posted image bogi Rokso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša super za stanovanje user posted image user posted image user posted image Si me pa čist prestrašla s policijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ni hujšega

hvala za kompliment...mah jz sem zgoraj bol bodygard oblike, kar me zelo moti...sam kaka majčka na V izrez lepo stoji, pa še Hb moj ni glih kak suhec..ker jz se fullll sekiram, če vizuelno ne paševa skupuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 12.3.2010 11:43:09 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
12.3.2010 11:42:44   
sjmm
sva se na ful sprehodila, je tko lepo toplo na sončku...sem se čist skulirala...sam k sva domu pršla...joj, mamo bombo...kuhna najhujš...sej ostalo sm včeri poštimala in posesala

jutri ima pa moj rojstni dan....tko, da morm kak fajn jedilnik se zmislit, pa eno čokoladno torticouser posted image ...bom še vidla kaj bo za darilo......najraje bi nama plačala en plesni tečaj...k mamo tle čist bliz..pat korakov peš v Fitnesu...a mislite da bo gut???

katjuša..........super za pogodbo in novo kopalnico...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
12.3.2010 11:44:04   
sjmm
čebel@....user posted image ......kaj tvoja pupika zajtrkuje k vedno napišeš kako fajn sadno malico poje????????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
12.3.2010 11:44:46   
Urša08
Sjmm kaj počneta z Majem?

Pri nas Žigec spančka, Nejc pa bagerja ki koplje gleda čez oknouser posted image user posted image user posted image Za kosilo bom kar vlčerejšnjo omakico porabila , pa makarončke skuhala. Se je treba kdaj tudi znajdituser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
12.3.2010 11:45:56   
Urša08
Sjmm lepo darilo bo tale plesni tečajuser posted image user posted image user posted image user posted image Bosta mela svojo frej uricouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
12.3.2010 11:45:59   
sjmm
no, pa ste spet odkurle....

grem malemu sadje prštimat...sej ne vem kok bo pojedu...k je zjutri zmazal tak krožnik gresa, da mi ni blo nč jasn...ob 5h pa mleko

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
12.3.2010 11:48:48   
sjmm

Sjmm kaj počneta z Majem?

Pri nas Žigec spančka, Nejc pa bagerja ki koplje gleda čez oknouser posted image user posted image user posted image Za kosilo bom kar vlčerejšnjo omakico porabila , pa makarončke skuhala. Se je treba kdaj tudi znajdituser posted image

mi je dal 5 minut...se sam igra...začuda...zadnje dni je to čist imposible

o, Žigec pa že aja....ma sej bo treba pri nas tud počasi, sam je spal do pol9h

pri nas pa bomo špagete ...bio polnozrnate, pa omakco...čebulca, česen, paradižnikovi pelati, tuna in grahek...je Saška naročila, pa zeljno solatko...Maj ima pa še mal ričetove juhce za prej pred špagetkiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
12.3.2010 11:49:54   
sjmm

Sjmm lepo darilo bo tale plesni tečajuser posted image user posted image user posted image user posted image Bosta mela svojo frej uricouser posted image user posted image user posted image user posted image

a ne, da bi blo gut....pa še otrokom ga lahk pustiva tisto urco, da ne bo treba varstva iskat...itak je sam 1-2x na teden

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
12.3.2010 11:54:47   
Urša08
Sjmm tale receptek moram pa poskusiti - jaz naredim pa s tuno, pelati in olivami - bom enkrat namesto oliv grahek dala. Je pa res tale omakica super - pri nas jo mamo vsi radiuser posted image Eto mi že kruli user posted image user posted image user posted image Super da maš en mal časa zase in se majči zamoti. Jaz mam tud luft in si bom ke en kofetek privoščilauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
12.3.2010 11:56:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebel@....user posted image ......kaj tvoja pupika zajtrkuje k vedno napišeš kako fajn sadno malico poje????????
170ml AM

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
12.3.2010 11:57:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

a ne, da bi blo gut....pa še otrokom ga lahk pustiva tisto urco, da ne bo treba varstva iskat...itak je sam 1-2x na teden

če ga ples veseli,bo to super darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
12.3.2010 11:58:35   
baki
ka zdej čveke?KOLUMBOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ubogi rok.še dobr da bo mami pri tebi

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
12.3.2010 12:01:54   
Čebel@
jaz nisem več ziher da je zobek ven pogledaluser posted image user posted image user posted image vidi se bela črtica,ne pusti pa pošlatat oz.me vedno s taspodnjim zobom orenk ugrizneuser posted image user posted image user posted image user posted image ......ni treba nič zobka pisat na seznam-se moram prej prepričatuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
12.3.2010 12:06:31   
baki
dons bol na izi kosilo.vse vn iz skrinjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
12.3.2010 12:07:35   
Urša08
čebela velja za zobekuser posted image

Baki pa sej kdaj si pa mormo mal poenostavituser posted image

Punce mate za vikend kake plane?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
12.3.2010 12:08:52   
petrušk_
roku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa hvala bogu, da včasih lohk mal mamice ponucamo, ane...

katjuša....upam, da boste fajn rešil tole s polcijo....pa bravo za pogodbo

sjmm...spet en super receptek pa bravo zza plesni tečaj....kar vpiši vajuuser posted image user posted image

čebel....poznamo to....za 6-ga pojma nimam kdaj je vn pršu, včer k sva zobke umivale sm jo mogla kr mal bolj trdo prjet, da sm mal u ustka pokukala....in glej ga....dvojkica zgoraj levo je že čisttt zuni :)

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
12.3.2010 12:09:19   
Čebel@

čebela velja za zobekuser posted image

Baki pa sej kdaj si pa mormo mal poenostavituser posted image

Punce mate za vikend kake plane?

se zmišljujem a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

planov nimamo (še) ker če  jaz karkoli načrtujem,pol se vedno sfižiuser posted image user posted image .....upam da bo lepo vreme,da kam šibnemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?