Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:10:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebel....poznamo to....za 6-ga pojma nimam kdaj je vn pršu, včer k sva zobke umivale sm jo mogla kr mal bolj trdo prjet, da sm mal u ustka pokukala....in glej ga....dvojkica zgoraj levo je že čisttt zuni :) to je super da nima težav z bolečino in da lepo "potiho" ven lezejo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:14:34
|
|
|
|
Urša08
|
Pijem kavico, gledam skozi okno snežno idilo in upam, da moj res prej pride da izkoristimo tale sonček. Tudi mi nimamo kakšnih planov ker more moj še neki delat tako da nam en dan po vsej verjetnosti odpade kak daljši izlet, bomo pa vsaj na sprehodka šli. Jaz mam danes plan it Nejca slikat (sem ugorovila da mu aprila poteče potni list) in bi še oba skup slikala in dala babicam ob materinskem dnevu - a mislite da bo lepo darilo?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:15:34
|
|
|
|
Čebel@
|
Ali vaši malčki pustijo zobke umivat?Hana tišči usta skupaj,če pa hočem na silo pa joka kot da jo dajem iz kože-tko da ji ne umivam tisga 1 zobka kakšen nasvet???
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:16:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pijem kavico, gledam skozi okno snežno idilo in upam, da moj res prej pride da izkoristimo tale sonček. Tudi mi nimamo kakšnih planov ker more moj še neki delat tako da nam en dan po vsej verjetnosti odpade kak daljši izlet, bomo pa vsaj na sprehodka šli. Jaz mam danes plan it Nejca slikat (sem ugorovila da mu aprila poteče potni list) in bi še oba skup slikala in dala babicam ob materinskem dnevu - a mislite da bo lepo darilo? itak da bo lepo darilo .....lahko da bojo solze tekle v potokih
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:17:44
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Ali vaši malčki pustijo zobke umivat?Hana tišči usta skupaj,če pa hočem na silo pa joka kot da jo dajem iz kože-tko da ji ne umivam tisga 1 zobka kakšen nasvet??? čebel@ nč na silo. Dej ji kartačko pa nej mal sama, mal dej pa ti. Mogoče mejta dve kartački pa skup to delajta kot en obred. Če ne gre drugače pa tist en zobek z gazico umij. Sploh se pa ne sekiraj. Pri nas Nejc ma skor do 3 leta ni pustil da mu umivam zobke - vse sam. No pa smo bili na pregledu in je vse bp. V glavnem nč na silo pa brez sekiranja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:24:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Ali vaši malčki pustijo zobke umivat?Hana tišči usta skupaj,če pa hočem na silo pa joka kot da jo dajem iz kože-tko da ji ne umivam tisga 1 zobka kakšen nasvet??? čebel@ nč na silo. Dej ji kartačko pa nej mal sama, mal dej pa ti. Mogoče mejta dve kartački pa skup to delajta kot en obred. Če ne gre drugače pa tist en zobek z gazico umij. Sploh se pa ne sekiraj. Pri nas Nejc ma skor do 3 leta ni pustil da mu umivam zobke - vse sam. No pa smo bili na pregledu in je vse bp. V glavnem nč na silo pa brez sekiranja sej zato me je pa zanimalo vaše mnenje-ker sem svojo zobarco vprašala za nasvet in je rekla na silo ampak jaz res nimam srca karkoli delat pri njej na silo ..vse drugo daje v usta če ima v roka,krtačko pa kar zabriše stran ....hvala ker si me potolažila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:26:16
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ ti kr sebe ubogaj, čist nč na silo. Itak pravijo da za prve zobke sploh ne rabiš krtačke ampak gazico. Glede umivanja pri tok majhnih gre bolj za en obred zvečer, da se navadijo oz. kakor radi rečemo, da jim pride v kri da se to dela vsak dan.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:28:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ ti kr sebe ubogaj, čist nč na silo. Itak pravijo da za prve zobke sploh ne rabiš krtačke ampak gazico. Glede umivanja pri tok majhnih gre bolj za en obred zvečer, da se navadijo oz. kakor radi rečemo, da jim pride v kri da se to dela vsak dan. ma sej veš,jaz se za vsako stvar začnem sikerat-nočem da bo čez 25 let imela tako sra.nje v ustih kot ga imam jaz ....bomo danes zvečer začeli z gazico
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:31:32
|
|
|
|
Čebel@
|
še en Q v takem vremenu,kot je danes-imajo vaši sončki še vedno zimsko(volneno) kapo,ali že spomladansko(bombažno)???
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:33:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ še en Q v takem vremenu,kot je danes-imajo vaši sončki še vedno zimsko(volneno) kapo,ali že spomladansko(bombažno)??? čebel@ jaz mislim da majo lahko že spomladansko kapico. Sam mi je še nimamo kupljene
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 12:36:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:38:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Urša slikce ful palijo....jst sm jih dala prejšn teden slikat v vrtcu.....posamično in skupaj...ratale so res lepe fotke, tko d je bil tak naval za slike d sm mogla učeri unga fotografa klicat d mi bo ponaročilo naredu ...................k bom tastarga naštimala, da mi jih skenira, jih bom dala v album. Rokso je mal boljš, vročino ma okol 38, lepo papca, pije, je živahen edin VEN NE MOREVA , pa ful je toplo in sončno ......neki me trebuh boli za znoret, pomoje sam od živcev...grem počivat kolumbo POČIVAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE DELAJ SE NORCA IZ SVOJEGA IN OTROKOVEGA ZDRAVJA......VEN BOSTE ŠE LAHKO ŠLI,ZDEJ SE NAJPREJ POZDRAVITE......IN JAAAAAAAAAAAAAA DEREM SE,KER SI SMOTANA KER NIČ NE PAZIŠ NASE
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:38:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ še en Q v takem vremenu,kot je danes-imajo vaši sončki še vedno zimsko(volneno) kapo,ali že spomladansko(bombažno)??? čebel@ jaz mislim da majo lahko že spomladansko kapico. Sam mi je še nimamo kupljene hvala hvala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 12:39:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:39:41
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebel@.... ......kaj tvoja pupika zajtrkuje k vedno napišeš kako fajn sadno malico poje???????? 170ml AM aaaaa, zdej mi je jasn, da poje tako fajn malco! K Maj spije okol 5-6h am..ene 170-230, pol ob 9h...ene 200 mlečne kaše...pol okol 12h pa sadje...sam včasih mu sam ena mandarina pa pol banane paše..včas pa tud zmiksanega poje celo posodico..ma kukr je
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:40:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čebela jst sm mela pozm 2 kapi ...eno termo k je bla tok velkia d sm mogla nujno met spodaj pe eno bombažno.......no zdej mamo sam še bombažno, ampak flisasto s sabo furam za vsak slučaj ti to resno? a zase ali za tamaledva?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:40:44
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo počivaj Za slabo tolažbo ti pa povem da smo mi tud notri - moj odpeljal oba vozka in avto
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:41:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebel@.... ......kaj tvoja pupika zajtrkuje k vedno napišeš kako fajn sadno malico poje???????? 170ml AM aaaaa, zdej mi je jasn, da poje tako fajn malco! K Maj spije okol 5-6h am..ene 170-230, pol ob 9h...ene 200 mlečne kaše...pol okol 12h pa sadje...sam včasih mu sam ena mandarina pa pol banane paše..včas pa tud zmiksanega poje celo posodico..ma kukr je lej jaz bi mu namesto tiste kaše dala orenk sadno malico....a misliš da nebi zdržal pol cca.3 ure do kosila?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:41:50
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Ali vaši malčki pustijo zobke umivat?Hana tišči usta skupaj,če pa hočem na silo pa joka kot da jo dajem iz kože-tko da ji ne umivam tisga 1 zobka kakšen nasvet??? čebel@ nč na silo. Dej ji kartačko pa nej mal sama, mal dej pa ti. Mogoče mejta dve kartački pa skup to delajta kot en obred. Če ne gre drugače pa tist en zobek z gazico umij. Sploh se pa ne sekiraj. Pri nas Nejc ma skor do 3 leta ni pustil da mu umivam zobke - vse sam. No pa smo bili na pregledu in je vse bp. V glavnem nč na silo pa brez sekiranja mi2 morva imet nujno 2 krtački pol pa tekmujeva
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 12:42:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:43:22
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA ŽE LEŽIM
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:43:51
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ še en Q v takem vremenu,kot je danes-imajo vaši sončki še vedno zimsko(volneno) kapo,ali že spomladansko(bombažno)??? če ne piha k hudič mu dam že ta bombažno..sva eno cort v HM-ju najdla sam tele dni je imel še kar ta zimsko, ker se mi je zdel da tale veter vse prepiha
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:46:14
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebel@.... ......kaj tvoja pupika zajtrkuje k vedno napišeš kako fajn sadno malico poje???????? 170ml AM aaaaa, zdej mi je jasn, da poje tako fajn malco! K Maj spije okol 5-6h am..ene 170-230, pol ob 9h...ene 200 mlečne kaše...pol okol 12h pa sadje...sam včasih mu sam ena mandarina pa pol banane paše..včas pa tud zmiksanega poje celo posodico..ma kukr je lej jaz bi mu namesto tiste kaše dala orenk sadno malico....a misliš da nebi zdržal pol cca.3 ure do kosila? po moje, da ne...kosilo imamo po drugi uri, ko so vsi že doma, dans je pojedel zjutraj iz 2,5 dcl mleka skuhan gres, pa je zdele zmazal več kot 200 sadja...pa ko se bo zbudil bo sigurno okol 2h...brez problema pojedel cel krožnik juhe...pol k oči pride pa še špagete
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:46:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA ŽE LEŽIM pridna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 12.3.2010 12:46:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Ali vaši malčki pustijo zobke umivat?Hana tišči usta skupaj,če pa hočem na silo pa joka kot da jo dajem iz kože-tko da ji ne umivam tisga 1 zobka kakšen nasvet??? čebel@ nč na silo. Dej ji kartačko pa nej mal sama, mal dej pa ti. Mogoče mejta dve kartački pa skup to delajta kot en obred. Če ne gre drugače pa tist en zobek z gazico umij. Sploh se pa ne sekiraj. Pri nas Nejc ma skor do 3 leta ni pustil da mu umivam zobke - vse sam. No pa smo bili na pregledu in je vse bp. V glavnem nč na silo pa brez sekiranja mi2 morva imet nujno 2 krtački pol pa tekmujeva
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?