|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
12.3.2010 12:10:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

čebel....poznamo to....za 6-ga pojma nimam kdaj je vn pršu, včer k sva zobke umivale sm jo mogla kr mal bolj trdo prjet, da sm mal u ustka pokukala....in glej ga....dvojkica zgoraj levo je že čisttt zuni :)

to je super da nima težav z bolečino in da lepo "potiho" ven lezejouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
12.3.2010 12:14:34   
Urša08
Pijem kavico, gledam skozi okno snežno idilo in upam, da moj res prej pride da izkoristimo tale sonček. Tudi mi nimamo kakšnih planov ker more moj še neki delat tako da nam en dan po vsej verjetnosti odpade kak daljši izlet, bomo pa vsaj na sprehodka šli.user posted image

Jaz mam danes plan it Nejca slikat (sem ugorovila da mu aprila poteče potni list) in bi še oba skup slikala in dala babicam ob materinskem dnevu - a mislite da bo lepo darilo?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
12.3.2010 12:15:34   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image

Ali vaši malčki pustijo zobke umivat?Hana tišči usta skupaj,če pa hočem na silo pa joka kot da jo dajem iz kože-tko da ji ne umivam tisga 1 zobkauser posted image user posted image user posted image user posted image kakšen nasvet???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
12.3.2010 12:16:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Pijem kavico, gledam skozi okno snežno idilo in upam, da moj res prej pride da izkoristimo tale sonček. Tudi mi nimamo kakšnih planov ker more moj še neki delat tako da nam en dan po vsej verjetnosti odpade kak daljši izlet, bomo pa vsaj na sprehodka šli.user posted image

Jaz mam danes plan it Nejca slikat (sem ugorovila da mu aprila poteče potni list) in bi še oba skup slikala in dala babicam ob materinskem dnevu - a mislite da bo lepo darilo?

itak da bo lepo darilouser posted image user posted image user posted image user posted image .....lahko da bojo solze tekle v potokihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
12.3.2010 12:17:44   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Ali vaši malčki pustijo zobke umivat?Hana tišči usta skupaj,če pa hočem na silo pa joka kot da jo dajem iz kože-tko da ji ne umivam tisga 1 zobkauser posted image user posted image user posted image user posted image kakšen nasvet???

čebel@
nč na silo. Dej ji kartačko pa nej mal sama, mal dej pa ti. Mogoče mejta dve kartački pa skup to delajta kot en obred. Če ne gre drugače pa tist en zobek z gazico umij. Sploh se pa ne sekiraj. Pri nas Nejc ma skor do 3 leta ni pustil da mu umivam zobke - vse sam. No pa smo bili na pregledu in je vse bp. V glavnem nč na silo pa brez sekiranja user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
12.3.2010 12:24:00   
Čebel@

čebel@
nč na silo. Dej ji kartačko pa nej mal sama, mal dej pa ti. Mogoče mejta dve kartački pa skup to delajta kot en obred. Če ne gre drugače pa tist en zobek z gazico umij. Sploh se pa ne sekiraj. Pri nas Nejc ma skor do 3 leta ni pustil da mu umivam zobke - vse sam. No pa smo bili na pregledu in je vse bp. V glavnem nč na silo pa brez sekiranja user posted image

sej zato me je pa zanimalo vaše mnenje-ker sem  svojo zobarco vprašala za nasvet in je rekla na silouser posted image user posted image ampak jaz res nimam srca karkoli delat pri njej na silouser posted image ..vse drugo daje v usta če ima v roka,krtačko pa kar zabriše stranuser posted image user posted image ....hvala ker si me potolažilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
12.3.2010 12:26:16   
Urša08
čebel@ ti kr sebe ubogaj, čist nč na silo. Itak pravijo da za prve zobke sploh ne rabiš krtačke ampak gazico. Glede umivanja pri tok majhnih gre bolj za en obred zvečer, da se navadijo oz. kakor radi rečemo, da jim pride v kri da se to dela vsak dan. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
12.3.2010 12:28:30   
Čebel@

čebel@ ti kr sebe ubogaj, čist nč na silo. Itak pravijo da za prve zobke sploh ne rabiš krtačke ampak gazico. Glede umivanja pri tok majhnih gre bolj za en obred zvečer, da se navadijo oz. kakor radi rečemo, da jim pride v kri da se to dela vsak dan. 
ma sej veš,jaz se za vsako stvar začnem sikerat-nočem da bo čez 25 let imela tako sra.nje v ustih kot ga imam jazuser posted image ....bomo danes zvečer začeli z gazicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
12.3.2010 12:31:32   
Čebel@
še en Quser posted image user posted image user posted image

v takem vremenu,kot je danes-imajo vaši sončki še vedno zimsko(volneno) kapo,ali že spomladansko(bombažno)???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
12.3.2010 12:33:04   
Urša08

v takem vremenu,kot je danes-imajo vaši sončki še vedno zimsko(volneno) kapo,ali že spomladansko(bombažno)???

čebel@ jaz mislim da majo lahko že spomladansko kapico. Sam mi je še nimamo kupljeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 12:36:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1386
12.3.2010 12:38:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Urša slikce ful palijo....jst sm jih dala prejšn teden slikat v vrtcu.....posamično in skupaj...ratale so res lepe fotke, tko d je bil tak naval za slike d sm mogla učeri unga fotografa klicat d mi bo ponaročilo nareduuser posted image ...................k bom tastarga naštimala, da mi jih skenira, jih bom dala v album.

Rokso je mal boljš, vročino ma okol 38, lepo papca, pije, je živahen edin VEN NE MOREVAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ful je toplo in sončnouser posted image user posted image user posted image ......neki me trebuh boli za znoret, pomoje sam od živcev...grem počivat
kolumbo POČIVAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE DELAJ SE NORCA IZ SVOJEGA IN OTROKOVEGA ZDRAVJA......VEN BOSTE ŠE LAHKO ŠLI,ZDEJ SE NAJPREJ POZDRAVITE......IN JAAAAAAAAAAAAAA DEREM SE,KER SI SMOTANA KER NIČ NE PAZIŠ NASEuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
12.3.2010 12:38:56   
Čebel@

čebel@ jaz mislim da majo lahko že spomladansko kapico. Sam mi je še nimamo kupljeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 12:39:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1389
12.3.2010 12:39:41   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebel@....user posted image ......kaj tvoja pupika zajtrkuje k vedno napišeš kako fajn sadno malico poje????????
170ml AM

aaaaa, zdej mi je jasn, da poje tako fajn malco! K Maj spije okol 5-6h am..ene 170-230, pol ob 9h...ene 200 mlečne kaše...pol okol 12h pa sadje...sam včasih mu sam ena mandarina pa pol banane paše..včas pa tud zmiksanega poje celo posodico..ma kukr jeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
12.3.2010 12:40:17   
Čebel@

Čebela jst sm mela pozm 2 kapiuser posted image user posted image user posted image ...eno termo k je bla tok velkia d sm mogla nujno met spodaj pe eno bombažno.......no zdej mamo sam še bombažno, ampak flisasto s sabo furam za vsak slučajuser posted image
ti to resno?user posted image user posted image user posted image a zase ali za tamaledva?

Neposredna povezava do sporočila: 1391
12.3.2010 12:40:44   
Urša08
Kolumbo počivaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za slabo tolažbo ti pa povem da smo mi tud notri - moj odpeljal oba vozka in avtouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1392
12.3.2010 12:41:44   
Čebel@

čebel@....user posted image ......kaj tvoja pupika zajtrkuje k vedno napišeš kako fajn sadno malico poje????????
170ml AM

aaaaa, zdej mi je jasn, da poje tako fajn malco! K Maj spije okol 5-6h am..ene 170-230, pol ob 9h...ene 200 mlečne kaše...pol okol 12h pa sadje...sam včasih mu sam ena mandarina pa pol banane paše..včas pa tud zmiksanega poje celo posodico..ma kukr jeuser posted image

lej jaz bi mu namesto tiste kaše dala orenk sadno malico....a misliš da nebi zdržal pol cca.3 ure do kosila?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
12.3.2010 12:41:50   
sjmm

čebel@

mi2 morva imet nujno 2 krtački pol pa tekmujevauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 12:42:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
12.3.2010 12:43:22   
Urša08

ČEBELA ŽE LEŽIMuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1396
12.3.2010 12:43:51   
sjmm

če ne piha k hudič mu dam že ta bombažno..sva eno cort v HM-ju najdla

sam tele dni je imel še kar ta zimsko, ker se mi je zdel da tale veter vse prepiha

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
12.3.2010 12:46:14   
sjmm

170ml AM

lej jaz bi mu namesto tiste kaše dala orenk sadno malico....a misliš da nebi zdržal pol cca.3 ure do kosila?

po moje, da ne...kosilo imamo po drugi uri, ko so vsi že doma, dans je pojedel zjutraj iz 2,5 dcl mleka skuhan gres, pa je zdele zmazal več kot 200 sadja...pa ko se bo zbudil bo sigurno okol 2h...brez problema pojedel cel krožnik juhe...pol k oči pride pa še špagete

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
12.3.2010 12:46:36   
Čebel@

ČEBELA ŽE LEŽIMuser posted image user posted image user posted image
pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1399
12.3.2010 12:46:56   
Čebel@

čebel@

mi2 morva imet nujno 2 krtački pol pa tekmujevauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?