|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
11.3.2010 22:14:04   
MIHAILO
Mere za 12m 8550g,76cm

Pa od 12m hodi!

Je p rekla ,da je bolj pri tamejhnih ,ampak da tudi ne more bit velik-ker je mene pogledalauser posted image

< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 11.3.2010 22:19:44 >

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
12.3.2010 6:30:31   
baki
jutrooooo.......sem se včeraj vagala -6KGuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
12.3.2010 6:56:19   
Urša08
jutrouser posted image

Baki noro -6kg- uvau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti si že moj cilj dosegla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A so ti že hlače premejhne, bo treba po manjšo številko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
12.3.2010 6:57:36   
Urša08
kavica za dober začetek dneva
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
12.3.2010 6:58:32   
Urša08
Punce podatke za seznamček bom čez vikend vse prepisala in oddala Katjušiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
12.3.2010 6:59:52   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
12.3.2010 7:04:14   
Urša08
Kayica tvoja je pa res oreng punca user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo čist lepe mere, je tko k mojedva pr ta suhihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss super za izpit user posted image user posted image user posted image user posted image odlična odločitev da je družina prva user posted image user posted image user posted image user posted image

Deja me tukaj stiskamo pesti, da se lepo uredi user posted image user posted image user posted image

Čebel@ a potem so ble govorilne al ne?

Tanci helov bejba, lepo da ste super, me te pa pogrešamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm da ti zmanjka energije še za govorilne te pa čist štekam. Jaz sem zadnje čase že ob pol desetih v postelji, ma nimam energije za nč. Mogoče me je tale dieta spravla čist ob energijo al pa mam spomladansko utrujenostuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
12.3.2010 7:04:33   
Čebel@
nočka popolnoma prespanauser posted image user posted image user posted image .....zvečer sem še z mojim imela govorilne-sem mu rekla da ga bom kar s ponvijo pa se je smejat začeluser posted image user posted image .....sem hotla izvlečt iz njega zakaj je že par dni labe volje-pa je rekel da je vreme krivuser posted image .....torej k.user posted image  sneg slabo vpliva na moj zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ene
user posted image
za vasuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
12.3.2010 7:07:54   
Urša08
Aja naj povem da Žiga še spiuser posted image user posted image user posted image user posted image to se malokrat narediuser posted image

Včerej zvečer sem Nejcu brala pravljico okol pol osmih in je potem lepo zaspal. Midva sva še en ta hitr obisk dobla in smo lepo poklepetali z enmu kolegom in njegovo punco. No, ko je obisk šel sem sam še kozarce naložila v pomivalca, šla v kopalnico in pidžamo ter spat. Energije nimam nič. Dons me pa spodi neki špika - pa sej mam še 3 dni lufta douser posted image . Bom nehala jamratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je petekuser posted image user posted image user posted image user posted image Moram pa lovit Nejčkov kakec, da ga nesem v laboratorij, pa pikico bo dobil. Bomo šli pa kar dopoldan ker sem brez avta. Itak standard k ga človek rabi ga nimauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
12.3.2010 7:10:13   
Urša08
čebel@ dobr da bo kmal pomlad, da ti ne bo sneg uniču zakonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj oprosti ne me resno vzet ampak tile naši možeki majo pa res čudne odgovore. Pa včasih se mi zdi da tok kakšno stvar v seb držijo namest da bi koj karte položil na mizo. MA dobesedno izvlečt je treba iz njih. Držta se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
12.3.2010 7:10:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutrooooo.......sem se včeraj vagala -6KGuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
12.3.2010 7:13:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ dobr da bo kmal pomlad, da ti ne bo sneg uniču zakonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj oprosti ne me resno vzet ampak tile naši možeki majo pa res čudne odgovore. Pa včasih se mi zdi da tok kakšno stvar v seb držijo namest da bi koj karte položil na mizo. MA dobesedno izvlečt je treba iz njih. Držta se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no sej prav krize nimava,ampak jaz sem taka smotka,da če je on slabe volje,ratam še jazuser posted image user posted image ..sej prihajajo lepši dnevi in bomo več zunaj-bo takoj boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

dobro opravite v laboratorijuuser posted image user posted image user posted image .....u priden Žigec da je danes malo potegnil spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
12.3.2010 7:40:16   
petrušk_
dobro jutro punce.....

.....prebrala sm vas...za komentirat je pa čist too much ;)
dobr zrihtite z možeki, pa pr dohtarjih pa tko naprej
baki...čist razturaš...kako ti to rata...men se sploh ne premakne več - ne vem kdaj bo kej boljš...se bo mogl mal premaknt spet, k drgač bo šla volja papa

no ja upam da ne

lep sončen dan vam želim

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
12.3.2010 8:17:42   
črticaa

Punce podatke za seznamček bom čez vikend vse prepisala in oddala Katjušiuser posted image

naši bodo šele 30.3 user posted image ker nisva prej dobila ure za posvetovalnicouser posted image

lp vsem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
12.3.2010 8:21:24   
Ajvy
oi...včeraj je nastopla kamena doba..smo bli vrez interneta...

Tarjo sva oddali v vrtcu, sedaj pa s Tiso kraljujeva doma...danes imava namreč sistematiko,,..pa je nisem pol vlekla v vrtec...

sjmm...hvala za sestavine...sem pridno prepisala,...ni prepozno...ker ga bom danes delala....
Hvala
Pupi sta ok....sicer pucamo noske kot nori...ker je pipca odprta...ampak ok...
Tarja je lepo in pogumno zakorakala v svet trme,,,,tko da je zanimivo...
Tisa pa je raziskovalka....in en velik jedec
Hvala za skrb..pa tvoji?

Urša-
-oprosti..ampak jst mislim ,da je tale dieta eno trpljenje za tebe....držim sicer pesti ,da se obrestuje..ampak mislim ,da moraš najti en drug način...ker klelele preveč trpiš..se opravičujem če je bilo preveč odkrito...

Petrušk .
..super za mašino od sesalca

KAyica...
waw..Marinela je pa orenkpunca...super da sta lepo opravili

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
12.3.2010 8:22:42   
črticaa
8 zobek -5ka ucpodaj 9,3user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
12.3.2010 8:24:32   
Urša08
Črticaa saj ni panike, itak ponavadi 1x tedensko dopolnjujemo seznam. Ko bosta mela nove mere samo sporoči pa dodamo. Kako si /ste drugače?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
12.3.2010 8:26:06   
Ajvy
Kayica...iiiiiiiiiiii .krasne slikice user posted image user posted image user posted image

Tanci.
.ej kako ste...lepo da si se malo oglasila...
Vem , kako je...pol mam pa dan frej...pa ne vem kje bi začela lopatat svinjarijo stran

Onasiss...česittke za izpit user posted image user posted image

Mihailo..super za mere....drobižek mali user posted image user posted image

<baki....waw..čestitke za kile...le tako naprej user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
12.3.2010 8:27:21   
Urša08
Ajvy hehe si čist lepo napisala pa še prav imaš. Tale dieta je res mučenjeuser posted image Drug način - absolutno. Sej mam načrt že v glaviuser posted image Sedaj sem zgubila 3 kile in sem na polovici poti, še tri in sem zmagalauser posted image .  hvala za mnenje
Dobro opravita s Tiso na sistematskemuser posted image A danes si prosta cel dan?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
12.3.2010 8:29:03   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

8 zobek -5ka ucpodaj 9,3user posted image user posted image

A je možno da je 4 - ka? Pri štirki je včasih videti kot da gre za 5 .

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
12.3.2010 8:33:05   
Urša08
Mi smo pa danes brez avta in brez dveh vozkovuser posted image odpeljali v avtu. Bo pa možek danes prej doma tako da bo kar hitro minilo, pa najbrž še en obisk dobimo tko da bo luštnouser posted image Pijem čajčka, otročka se igrata, jaz pa izkoriščam frej minuteuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
12.3.2010 8:36:25   
Urša08
Vidim da ni nobene za družbouser posted image Bom kr sama mogla čajček popituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
12.3.2010 9:07:14   
Čebel@
ZA SEZNAM:

ZOBEK ŠT. 2 12.3.
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
12.3.2010 9:13:15   
Ajvy

Ajvy hehe si čist lepo napisala pa še prav imaš. Tale dieta je res mučenjeuser posted image Drug način - absolutno. Sej mam načrt že v glaviuser posted image Sedaj sem zgubila 3 kile in sem na polovici poti, še tri in sem zmagalauser posted image .  hvala za mnenje
Dobro opravita s Tiso na sistematskemuser posted image A danes si prosta cel dan?

jap...danes je moj drugi prosti dan....jutri pa spet veselo na delo...sicer sem dopoldne , tako da mi ostane še cel popoldan za crkljanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me veseli ,da si istega mnenja.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
12.3.2010 9:13:47   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ZA SEZNAM:

ZOBEK ŠT. 2 12.3.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?