Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 9:47:40
|
|
|
|
Čebel@
|
baki.....jaz se malo s slikicami iggram-pa malo s Hano katjuša....samo obljubi mi da te mami ne bo zadržala doma s solzami .....imaš pa super razmišljanje in prav vesela sem da se je M. še odločil šolat ......imaš vso mojo podporo in če karkoli rabiš,veš kje me najdeš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 9:48:56
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki ka delate? sem otročičkom za prve korake.ko enkrat začnejo po dveh grejo redko po štirih ne bo držal...naša se še mal poslužuje tega...je še zmer bl izi :)
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 9:54:18
|
|
|
|
Čebel@
|
reckova......dan.......kako ste?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 9:56:35
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...... Frej dan....waw...po petih dneh se prileže....mir....pojem zajtrček pa hop v čistilno akcijo... Sjmm....lepo prosim za recept za šmorn..... Čestitke za korake KAtjuša--čimprej na svoje.... ČEbela...čist prav si naredila.... Kakšen cukrček je Hana,.... BAki...revčka.... Petrušk...jst pa šive vremensko čutim... Čestitke za samostojno hojo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:01:29
|
|
|
|
Urša08
|
hehe jaz sem dons čist v pospravljanje padla Kopalnica se šajna, posesano je že vse, otročka sta ravno sadje pojedla. Ko Žiga zaspi pa še pomijem in se spravim kuhat. No pa še wc bo treba pospravt ko bo čas Cunje se tud perejo,... Ajvy frej dan - jupi Ajvy jaz šmoren naredim na podoben sistem kot palačinke samo da v štartu ločim rumenjake in beljake. Prvo zmiksam rumenjake, dodam vanilij sladkor, ščepec soli, mleko in moko potem na koncu pa še sneg iz beljakov vmešam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:03:54
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy......juhu frej dan ......izkoristi ga-beri:počivaj.....in cartaj se z
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:04:26
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......si vidla na prejšni stran slike?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:07:33
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ajvy......juhu frej dan ......izkoristi ga-beri:počivaj.....in cartaj se z
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:07:42
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kaka lepotička je Hana očitno si me spregledala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:08:18
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy jaz šmoren naredim na podoben sistem kot palačinke samo da v štartu ločim rumenjake in beljake. Prvo zmiksam rumenjake, dodam vanilij sladkor, ščepec soli, mleko in moko potem na koncu pa še sneg iz beljakov vmešam a ha-....super.....sem misnla da je to bolj u easy....ampak se bom vseeno potrudila... Maš mogoče kakšno merico ,kakšne sestavine...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:08:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kaka lepotička je Hana očitno si me spregledala nisem nisem hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:10:57
|
|
|
|
reckova
|
Čebela je pa res dober dan. Ej, tak nas je zasnežilo, zdaj pa so nam prišli montirat zimski vrt. Pa sem mislila, da jih ne bo, ko je tak sneg...no fantje že ropotajo. Jure spi, moj je "nadzorni", jaz pa na rr . Drugače smo ok, čakamo na lepše vreme. V torek smo bili pri P, je Juretu full lulček otekel...no, nič strašnega-pamperske so krive . je že boljše. Drugače nič kaj novega, vas spremljam, samo res ne utegnem nič komentirat. Vesela sem za katjušo, da se bodo odselili. Mi smo v svoji hiši in si zelo težko predstavljam, da bi morali biti pri katerih starših doma. Je hudo, ko se odseliš, ampak pol se pa navadijo. Mi je ravno zadnjič moj ati rekel, da se je zdaj tak navadil, da je sam, da bi se že težko navadil spet na džumbus. Je pa mi zadnjič potožil, da ne bi rad da se hiša proda ko bo umrl pa to. Kaj pa mu naj rečem? Kaj jaz vem kaj bo potem? Sem mu samo rekla, da naj ne razmišlja toliko o tem pa da naj se veseli življenja in vsega. No, rezervirali smo dopust...gremo na Rab (mobilne hiške) isti termin kot Tamika-mogoče se vidiva. Sva iskala in iskala pa se nama je to zdelo najboljše, pa da je mivka. Nimam želje cel dopust samo juretu rane zdravit, na mivki pa lahko pade pa mu nič ni. joj, kje je še dopust. Še moram prej par izpitov naredit, pa diplomo napisat...pol po dopustu pa v lov za službo. Evo, obljubim, da se bolj pogosto javim....lp iz maribora
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:13:19
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy jaz vse nekak na oko delam če boš pa malo počakala bo pa sjmm točne mere dala - vem da je enkrat že pisala te mere Sjmm help Ajvy rabi točne sestavine za šmoren - a lahko pomagaš - hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:15:16
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy pa nč bat sej šmoren je zlo easy narest, kar pogumno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:15:54
|
|
|
|
Čebel@
|
reckova.......super da ti je uspelo se javit ...je Jure doma ali v vrtcu?.....ne rabiš nič komentirat-ti kar uleti v debato ... za zimki vrt....joj bodi Jure-a tudi to lahko naredijo pleničke .......evo zanj.....letos bojo zgleda vse rr-jevke na Rabu .......mi gremo na dopust 14.6.,ampak še ne veva kam-je veliko odvisno od moje šole
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:31:23
|
|
|
|
Čebel@
|
sem najdla slikice Hana z darili za RD: torta: pa še naša maškarca:
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:32:19
|
|
|
|
Čebel@
|
zdej vam bom pa nehala težit s slikami
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:40:49
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan mi2 od p, sva se inhalirala , pa dobila sva zitrocin in berodual, ker mu poka na desni strani pljučk
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:41:43
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ zdej vam bom pa nehala težit s slikami čebela ma kakšno teženje nek , je pa ja luštno pogledat slikice tre princeske pa zelo lepa tortica
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:42:54
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ zdej vam bom pa nehala težit s slikami je vsako slikico lepo videt, no vsaj meni
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:43:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan mi2 od p, sva se inhalirala , pa dobila sva zitrocin in berodual, ker mu poka na desni strani pljučk Tamika sej ne vem kaj nej ti napišem, bogi bogi Tristan naj se pozdravi revček
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:43:53
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan mi2 od p, sva se inhalirala , pa dobila sva zitrocin in berodual, ker mu poka na desni strani pljučk Tamika sej ne vem kaj nej ti napišem, bogi bogi Tristan naj se pozdravi revček hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:44:19
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan mi2 od p, sva se inhalirala , pa dobila sva zitrocin in berodual, ker mu poka na desni strani pljučk Tamika sej ne vem kaj nej ti napišem, bogi bogi Tristan naj se pozdravi revček joj....revček mali.... naj ga že tole izpusti....zdravje pa naj se naseli.... Tamika držim pesti ....močno
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:47:08
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan mi2 od p, sva se inhalirala , pa dobila sva zitrocin in berodual, ker mu poka na desni strani pljučk Tamika sej ne vem kaj nej ti napišem, bogi bogi Tristan naj se pozdravi revček joj....revček mali.... naj ga že tole izpusti....zdravje pa naj se naseli.... Tamika držim pesti ....močno hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 10:48:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan mi2 od p, sva se inhalirala , pa dobila sva zitrocin in berodual, ker mu poka na desni strani pljučk Tamika sej ne vem kaj nej ti napišem, bogi bogi Tristan naj se pozdravi revček joj....revček mali.... naj ga že tole izpusti....zdravje pa naj se naseli.... Tamika držim pesti ....močno se podpišem za Tristana in zate
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega rakaPljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?