Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 18:20:25
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana je povečerjala-gre kmalu spat....sem jo spredaj postrigla-bila čisto pri miru,in čakala da končam .....sem pa opazila na rokici en tak mejčken mehurček katjuša....ni treba naročit zame-hvala baki.....jaz sem popoldan pospravljala Hanino sobico in zamenjala manjše cunjice za večje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 19:20:56
|
|
|
|
sjmm
|
helov! naš se je naspal popoldan in nasitkal tud...moj šele pršu, tak, da sem komi kosil vkup spravla, se je skoz držu za moje hlače in me vleku pa cvili...no, po lepotnem spančku je blo mal bolje Miha je imel u iber naloge...sva šele fertik zdej kocke zlagamo...ata se bo pa z vgradjno pomivalca zamotu ...upam, da uspe...sem dons toookkk posode pomiva peš d jo imam skoz ušesa vn urša...knjigo poznam...pa sem zase že vse naumila, pa moj jo je tud prebral..po moje edina knjiga odkar sva skup ...za njega mi pa sploh ni nič jasn...ah, bo že........drugače pa sva tud vsak let na seminarju za zakonce, ki ga organizira naša krščanska skupnost, kjer sva bila včasih ful bol dejavna zdej je pa kr premal cajta...pred 3 leti sva tak vikend seminar organizirala v Portorožu...je blo super, pred 2 leti pa v Laškem...v zdravilišču...pol je pa Majči prišel pa sva kr vodstvo predala drugim...sam letos bova vseeno šla vsaj za en dan....mojmu je ful pomagal k so mu drugi mal pamet solil o tem, kar mu jaz tolkat povem
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 19:21:42
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je povečerjala-gre kmalu spat....sem jo spredaj postrigla-bila čisto pri miru,in čakala da končam .....sem pa opazila na rokici en tak mejčken mehurček katjuša....ni treba naročit zame-hvala baki.....jaz sem popoldan pospravljala Hanino sobico in zamenjala manjše cunjice za večje bravo za novo frizurco!!!!!!!!! zaradi česa mehurček????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 19:29:48
|
|
|
|
sjmm
|
katjuša......RECEPT ZA SKUTNE ŽLIČNIKE za 6 oseb ( lahk vzameš pol sestavin za 4 osebe) : 5 dag margarine ali masla penasto umešaš( mora biti na sobni temperaturi) s 4 jajci nato dodaš 60 dag pasirane skute in na koncu 20-25 gad zdroba(BEBE bel ali pa lumpi) ter ščep soli masa naj stoji 15 minut, nato pa jo s poljubno velikima žlicama oblikujemo v žličnike in jih spuščamo v vrelo slano vodo. rahlo naj vrejo, max 5 minut oziroma toliko časa kot naj bi se kuhal uporabljeni zdrob....sicer pa priplavajo na vrh in takrat so garant gut...naj pa bo kar velik lonec vode, da fajn zaplavajo ponudimo jih z raznimi omakami, lahko kot prilogo z drobtinicami ali pa kot samostojno jed z drobtinicami in sladkorjem ter cimetom ali pa jih polijemo z vanilijevim pudingom ............DOBER TEK!!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil sjmm -- 10.3.2010 19:30:13 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 19:45:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je povečerjala-gre kmalu spat....sem jo spredaj postrigla-bila čisto pri miru,in čakala da končam .....sem pa opazila na rokici en tak mejčken mehurček katjuša....ni treba naročit zame-hvala baki.....jaz sem popoldan pospravljala Hanino sobico in zamenjala manjše cunjice za večje bravo za novo frizurco!!!!!!!!! zaradi česa mehurček???? nimam pojma-zgleda kot en mejčken lišaj....drugje po telesu nima nič
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 19:48:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm helov! naš se je naspal popoldan in nasitkal tud...moj šele pršu, tak, da sem komi kosil vkup spravla, se je skoz držu za moje hlače in me vleku pa cvili...no, po lepotnem spančku je blo mal bolje Miha je imel u iber naloge...sva šele fertik zdej kocke zlagamo...ata se bo pa z vgradjno pomivalca zamotu ...upam, da uspe...sem dons toookkk posode pomiva peš d jo imam skoz ušesa vn urša...knjigo poznam...pa sem zase že vse naumila, pa moj jo je tud prebral..po moje edina knjiga odkar sva skup ...za njega mi pa sploh ni nič jasn...ah, bo že........drugače pa sva tud vsak let na seminarju za zakonce, ki ga organizira naša krščanska skupnost, kjer sva bila včasih ful bol dejavna zdej je pa kr premal cajta...pred 3 leti sva tak vikend seminar organizirala v Portorožu...je blo super, pred 2 leti pa v Laškem...v zdravilišču...pol je pa Majči prišel pa sva kr vodstvo predala drugim...sam letos bova vseeno šla vsaj za en dan....mojmu je ful pomagal k so mu drugi mal pamet solil o tem, kar mu jaz tolkat povem ko sva midva hodila na priprave za zakon na Brezje sta tudi 2 zakonca predavala-sta imela pa mislim da 4 otroke
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 19:55:52
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm helov! naš se je naspal popoldan in nasitkal tud...moj šele pršu, tak, da sem komi kosil vkup spravla, se je skoz držu za moje hlače in me vleku pa cvili...no, po lepotnem spančku je blo mal bolje Miha je imel u iber naloge...sva šele fertik zdej kocke zlagamo...ata se bo pa z vgradjno pomivalca zamotu ...upam, da uspe...sem dons toookkk posode pomiva peš d jo imam skoz ušesa vn urša...knjigo poznam...pa sem zase že vse naumila, pa moj jo je tud prebral..po moje edina knjiga odkar sva skup ...za njega mi pa sploh ni nič jasn...ah, bo že........drugače pa sva tud vsak let na seminarju za zakonce, ki ga organizira naša krščanska skupnost, kjer sva bila včasih ful bol dejavna zdej je pa kr premal cajta...pred 3 leti sva tak vikend seminar organizirala v Portorožu...je blo super, pred 2 leti pa v Laškem...v zdravilišču...pol je pa Majči prišel pa sva kr vodstvo predala drugim...sam letos bova vseeno šla vsaj za en dan....mojmu je ful pomagal k so mu drugi mal pamet solil o tem, kar mu jaz tolkat povem ko sva midva hodila na priprave za zakon na Brezje sta tudi 2 zakonca predavala-sta imela pa mislim da 4 otroke pri nas so ponavadi tuji pari, da je bol slikovito, kako to folk rešuje še drugje
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2010 20:21:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 20:25:14
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm najlepša ti hvala pridna si
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 20:30:32
|
|
|
|
Urša08
|
čer Mojedva pikca spančkata že kake pol urce . Kuhinja popedenčkana, moj se ukvarja z računalniki - so mu dons 3 pripeljali v servis , jaz sem pa mal tu v dnevni na lap topu, morm čajček popit, potem bom pa knjigo brala . Sjmm uvau ja no sej potem pa vidva že vse vesta Jaz mislim, da vama samo malce časa samo za vaju zmanjka ob štirih otrocih. Nč novga, sej ga nama včasih tud pa mava samo dva Kolumbo upam, da vam rata oba spat spravt, da se še ti spočiješ. Uvau tale bo pa dolga do sobote
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 20:32:03
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ste se luštno meli? Kmalu se vam pa ne bo treba več umikat ko boste čist na svoje A smem vprašat ko si rekla da se greste umaknit, a maste non stop koga gor al koko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 20:34:04
|
|
|
|
Urša08
|
Sem pozabla napisat da smo meli tako čist ležalno popoldne. Vsi štirje smo se valjali po kavču in gledali eno sinhronizirano risanko, se cartali pod dekico, je tok pasalo ONASIS TAMIKA TI JE ODGOVORILA GLEDE RABA
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 21:51:41
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Mojedva pikca spančkata že kake pol urce . Kuhinja popedenčkana, moj se ukvarja z računalniki - so mu dons 3 pripeljali v servis , jaz sem pa mal tu v dnevni na lap topu, morm čajček popit, potem bom pa knjigo brala . Sjmm uvau ja no sej potem pa vidva že vse vesta Jaz mislim, da vama samo malce časa samo za vaju zmanjka ob štirih otrocih. Nč novga, sej ga nama včasih tud pa mava samo dva Kolumbo upam, da vam rata oba spat spravt, da se še ti spočiješ. Uvau tale bo pa dolga do sobote res pridna tvoja2 pikca...no pr nas tud že tišina hja, ne veva glih...sej veš..za druge si hitr lahk pameten...zase pa ..čas pa res ni najin zaveznik zadnje leto...sam itak bo bolš..pa dnevi dalši..pa sonček
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 21:58:12
|
|
|
|
sjmm
|
no, tkole...mi je moj prov narahl povedu, da sm poročena s kompjuterjem...tak, da ga grem mal od bliz gledat, če ne bo taka užaljena rit k včeri zvečer...menda sem mu med gospodinjam rekla, da tud ne morm nč u mir gledat k se je tok neki motovilu ke po kavču...je potegnu dolg nos in šel v kuhno ene prospekte svojega orodja čekirat...ma k bejbi...pa se mi zdi, da mu gre vsak let na slabš...hej hej kva nas še čaka katjuša...ni za kaj pa še kdaj.....vidm, da si preživela vegi kosilo danes!!! kaj ste se mogli pa spet umikat...joj revčki..poznam...mamo tak filing...sam je bolš odkat imamo svoj vhod...ej sej bo kmal fino k boste na SVOJEM...sm vm kr mal fouš...sam vam prvoščim!!!!!!! kolumbo....no, upam, da zaspančki kmal pristanejo v postlah in se tud ti spočiješ!!! Pa naj kar se da hitr minejo dnevi brez tvojga!!! Sej ju3 je že četrtek!!! .......jz tud ne maram ,da ga po več dni ni...k je doma mi pa živci vrejo...eh, narobe svet
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 6:56:46
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 7:04:53
|
|
|
|
Urša08
|
Dobro jutro Čebel@ hvala za kavico Naša nočka v redu, zjutraj ob 6 Nejc zadnje čase že vstaja in mi je ful zgodaj, pa ravno zdaj ko Žiga dalj spi Ma sej smo se že čisto navadili, pa vsaj z možekom skup kavico popijeva predno gre v službo. Tamaledva se igrata vsak na svojem koncu in je čista tišina
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 7:35:56
|
|
|
|
baki
|
jutroooo.....čebel..sva prve
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 7:36:31
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro še enkrat nočka:Hana je malo atija sprehajala,ampak ni bilo panike...jaz sem spala .....a veste ko sem pisala cčeraj da naju je možek hotel nekam peljat-je rekel da bi šli v Atlantis čofotat,ampak jaz s povitim prstom ne morem v vodo ....no in se mu je nos povesil ....meni je pa pač škoda denarja da grem tja,pol pa samo noge namakam zunaj je končnoooooo nehalo snežiti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 7:37:09
|
|
|
|
baki
|
o jutro urša.sem šele zdaj vidla da si ti tudi že tu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 7:37:35
|
|
|
|
Čebel@
|
urša..... za uspešno prespano nočko baki......jutro......sem te danes zgleda prehitela
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 7:46:26
|
|
|
|
Čebel@
|
claud......a si imela včeraj ali imaš danes razgovor?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 7:51:39
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša..... za uspešno prespano nočko baki......jutro......sem te danes zgleda prehitela pa si me res
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 7:53:04
|
|
|
|
Urša08
|
Eto mi smo že vsi v trenerkicah, zajtrk je že v želodčkih, jaz pa še čajčka pijem Kaj boste delali danes? Jaz malce razmišljam da bi stanovanje pospravila in mam potem 3 dni frej Čebela moški so pa res hitro užaljeni, sej verjetno če bi bila obratna situacija in bi ti predlagala kopanje bi bil odziv ja a ne vidš da mam prst povit kako nej se pa kopam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 7:56:53
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Mi smo bili pri p. in nismo bili cepljeni,ker je se bolan...je rekla da se ne cuje veliko,fajn noseka pucat,veliko tekocine,pa prospan sirup...Pa sem rekla ,aha to lahko kupimo al kaj ,je rekla ja...me prav zanima ,ce se ga dat dobit na recept ,ker potem je pa nesramna ,je rekla tko kot da mam lekarno doma...sej mi ni tesko placat tiste 4e ,sam zakaj pa bi ce bi lahko bilo na recept Glede hrane...zivimo z mojimi starsi ampak vsi zdravo jemo,ni vazno al kuham jaz al mami je full zdrava prehrana... PETRUSK kar povej ,da hoces da je zdravo hrano...sam verjetno se drzi ,ce ji tko poves... reče----AHA-----bom....v naslednji sekundi pa pozabi kaj je rekla....boljš da se neham živcirat, k čene se mi bo zmešal, spremenil se pa še vedno ne bo nič :))
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:00:37
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk jutro Kako dieta?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pomagajmo ustvariti čarobni december za vseDecember je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?