|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
10.3.2010 18:20:25   
Čebel@
Hana je povečerjala-gre kmalu spat....sem jo spredaj postrigla-bila čisto pri miru,in čakala da končamuser posted image user posted image user posted image .....sem pa opazila na rokici en tak mejčken mehurčekuser posted image

katjuša....ni treba naročit zame-hvalauser posted image

baki.....jaz sem popoldan pospravljala Hanino sobico in zamenjala manjše cunjice za večje

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
10.3.2010 19:20:56   
sjmm
helov!

naš se je naspal popoldan in nasitkal tud...moj šele pršu, tak, da sem komi kosil vkup spravla, se je skoz držu za moje hlače in me vleku pa cvili...no, po lepotnem spančku je blo mal boljeuser posted image

Miha je imel u iber naloge...sva šele fertik

zdej kocke zlagamo...ata se bo pa z vgradjno pomivalca zamotuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da uspe...sem dons toookkk posode pomiva peš d jo imam skoz ušesa vnuser posted image

urša...knjigo poznam...pa sem zase že vse naumila, pa moj jo je tud prebral..po moje edina knjiga odkar sva skupuser posted image ...za njega mi pa sploh ni nič jasn...ah, bo že........drugače pa sva tud vsak let na seminarju za zakonce, ki ga organizira naša krščanska skupnost, kjer sva bila včasih ful bol dejavna zdej je pa kr premal cajta...pred 3 leti sva tak vikend seminar organizirala v Portorožu...je blo super, pred 2 leti pa v Laškem...v zdravilišču...pol je pa Majči prišel pa sva kr vodstvo predala drugim...sam letos bova vseeno šla vsaj za en dan....mojmu je ful pomagal k so mu drugi mal pamet solil o tem, kar mu jaz tolkat povem

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
10.3.2010 19:21:42   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Hana je povečerjala-gre kmalu spat....sem jo spredaj postrigla-bila čisto pri miru,in čakala da končamuser posted image user posted image user posted image .....sem pa opazila na rokici en tak mejčken mehurčekuser posted image

baki.....jaz sem popoldan pospravljala Hanino sobico in zamenjala manjše cunjice za večje

bravo za novo frizurco!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

zaradi česa mehurček????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
10.3.2010 19:29:48   
sjmm
katjuša......RECEPT ZA SKUTNE ŽLIČNIKE

za 6 oseb ( lahk vzameš pol sestavin za 4 osebe) :

5 dag margarine ali masla penasto umešaš( mora biti na sobni temperaturi)  s 4 jajci  nato dodaš 60 dag pasirane skute in na koncu 20-25 gad zdroba(BEBE bel ali pa lumpi) ter ščep soli

masa naj stoji 15 minut, nato pa jo s poljubno velikima žlicama oblikujemo v žličnike in jih spuščamo v vrelo slano vodo. rahlo naj vrejo, max 5 minut oziroma toliko časa kot naj bi se kuhal uporabljeni zdrob....sicer pa priplavajo na vrh in takrat so garant gut...naj pa bo kar velik lonec vode, da fajn zaplavajo

ponudimo jih z raznimi omakami, lahko kot prilogo z drobtinicami ali pa kot samostojno jed z drobtinicami in sladkorjem ter cimetom ali pa jih polijemo z vanilijevim pudingom ............DOBER TEK!!!!!!!!!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 10.3.2010 19:30:13 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
10.3.2010 19:45:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

bravo za novo frizurco!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

zaradi česa mehurček????

nimam pojma-zgleda kot en mejčken lišaj....drugje po telesu nima nič

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
10.3.2010 19:48:37   
Čebel@

helov!

naš se je naspal popoldan in nasitkal tud...moj šele pršu, tak, da sem komi kosil vkup spravla, se je skoz držu za moje hlače in me vleku pa cvili...no, po lepotnem spančku je blo mal boljeuser posted image

zdej kocke zlagamo...ata se bo pa z vgradjno pomivalca zamotuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da uspe...sem dons toookkk posode pomiva peš d jo imam skoz ušesa vnuser posted image

urša...knjigo poznam...pa sem zase že vse naumila, pa moj jo je tud prebral..po moje edina knjiga odkar sva skupuser posted image ...za njega mi pa sploh ni nič jasn...ah, bo že........drugače pa sva tud vsak let na seminarju za zakonce, ki ga organizira naša krščanska skupnost, kjer sva bila včasih ful bol dejavna zdej je pa kr premal cajta...pred 3 leti sva tak vikend seminar organizirala v Portorožu...je blo super, pred 2 leti pa v Laškem...v zdravilišču...pol je pa Majči prišel pa sva kr vodstvo predala drugim...sam letos bova vseeno šla vsaj za en dan....mojmu je ful pomagal k so mu drugi mal pamet solil o tem, kar mu jaz tolkat povem

ko sva midva hodila na priprave za zakon na Brezje sta tudi 2 zakonca predavala-sta imela pa mislim da 4 otroke

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
10.3.2010 19:55:52   
sjmm

helov!

ko sva midva hodila na priprave za zakon na Brezje sta tudi 2 zakonca predavala-sta imela pa mislim da 4 otroke

pri nas so ponavadi tuji pari, da je bol slikovito, kako to folk rešuje še drugjeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 20:21:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
10.3.2010 20:25:14   
Katjusa
sjmm najlepša ti hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna siuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
10.3.2010 20:30:32   
Urša08
čer

Mojedva pikca spančkata že kake pol urceuser posted image . Kuhinja popedenčkana, moj se ukvarja z računalniki - so mu dons 3 pripeljali v servisuser posted image , jaz sem pa mal tu v dnevni na lap topu, morm čajček popit, potem bom pa knjigo bralauser posted image .

Sjmm uvau ja no sej potem pa vidva že vse vestauser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz mislim, da vama samo malce časa samo za vaju zmanjka ob štirih otrocih. Nč novga, sej ga nama včasih tud pa mava samo dvauser posted image user posted image user posted image

Kolumbo upam, da vam rata oba spat spravt, da se še ti spočiješ. Uvau tale bo pa dolga do soboteuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
10.3.2010 20:32:03   
Urša08
Katjuša ste se luštno meli? Kmalu se vam pa ne bo treba več umikat ko boste čist na svojeuser posted image user posted image user posted image A smem vprašat ko si rekla da se greste umaknit, a maste non stop koga gor al kokouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
10.3.2010 20:34:04   
Urša08
Sem pozabla napisat da smo meli tako čist ležalno popoldne. Vsi štirje smo se valjali po kavču in gledali eno sinhronizirano risanko, se cartali pod dekico, je tok pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image

ONASIS TAMIKA TI JE ODGOVORILA GLEDE RABA

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
10.3.2010 21:51:41   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Mojedva pikca spančkata že kake pol urceuser posted image . Kuhinja popedenčkana, moj se ukvarja z računalniki - so mu dons 3 pripeljali v servisuser posted image , jaz sem pa mal tu v dnevni na lap topu, morm čajček popit, potem bom pa knjigo bralauser posted image .

Sjmm uvau ja no sej potem pa vidva že vse vestauser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz mislim, da vama samo malce časa samo za vaju zmanjka ob štirih otrocih. Nč novga, sej ga nama včasih tud pa mava samo dvauser posted image user posted image user posted image

Kolumbo upam, da vam rata oba spat spravt, da se še ti spočiješ. Uvau tale bo pa dolga do soboteuser posted image

res pridna tvoja2 pikca...no pr nas tud že tišina

hja, ne veva glih...sej veš..za druge si hitr lahk pameten...zase pa user posted image user posted image ..čas pa res ni najin zaveznik zadnje leto...sam itak bo bolš..pa dnevi dalši..pa sončekuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
10.3.2010 21:58:12   
sjmm
no, tkole...mi je moj prov narahl povedu, da sm poročena s kompjuterjem...tak, da ga grem mal od bliz gledat, če ne bo taka užaljena rit k včeri zvečer...menda sem mu med gospodinjam rekla, da tud ne morm nč u mir gledat k se je tok neki motovilu ke po kavču...je potegnu dolg nos in šel v kuhno ene prospekte svojega orodja čekirat...ma k bejbi...pa se mi zdi, da mu gre vsak let na slabš...hej hej kva nas še čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...ni za kaj pa še kdaj.....vidm, da si preživela vegi kosilo danes!!! kaj ste se mogli pa spet umikat...joj revčki..poznam...mamo tak filing...sam je bolš odkat imamo svoj vhod...ej sej bo kmal fino k boste na SVOJEM...sm vm kr mal fouš...sam vam prvoščim!!!!!!!

kolumbo....no, upam, da zaspančki kmal pristanejo v postlah in se tud ti spočiješ!!! Pa naj kar se da hitr minejo dnevi brez tvojga!!! Sej ju3 je že četrtek!!!user posted image .......jz tud ne maram ,da ga po več dni ni...k je doma mi pa živci vrejo...eh, narobe svetuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
11.3.2010 6:56:46   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
11.3.2010 7:04:53   
Urša08
Dobro jutrouser posted image

Čebel@ hvala za kavicouser posted image

Naša nočka v redu, zjutraj ob 6 Nejc zadnje čase že vstaja in mi je ful zgodaj, pa ravno zdaj ko Žiga dalj spiuser posted image user posted image user posted image Ma sej smo se že čisto navadili, pa vsaj z možekom skup kavico popijeva predno gre v službo. Tamaledva se igrata vsak na svojem koncu in je čista tišinauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
11.3.2010 7:35:56   
baki
jutroooo.....čebel..sva prveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
11.3.2010 7:36:31   
Čebel@
jutro še enkratuser posted image

nočka:Hana je malo atija sprehajala,ampak ni bilo panike...jaz sem spalauser posted image user posted image .....a veste ko sem pisala cčeraj da naju je možek hotel nekam peljat-je rekel da bi šli v Atlantis čofotat,ampak jaz s povitim prstom ne morem v vodouser posted image ....no in se mu je nos povesiluser posted image ....meni je pa pač škoda denarja da grem tja,pol pa samo noge namakamuser posted image user posted image

zunaj je končnoooooo nehalo snežitiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
11.3.2010 7:37:09   
baki
o jutro urša.sem šele zdaj vidla da si ti tudi že tuuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
11.3.2010 7:37:35   
Čebel@
urša.....user posted image user posted image user posted image za uspešno prespano nočko

baki......jutro......sem te danes zgleda prehitelauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
11.3.2010 7:46:26   
Čebel@
claud......a si imela včeraj ali imaš danes razgovor?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
11.3.2010 7:51:39   
baki

urša.....user posted image user posted image user posted image za uspešno prespano nočko

baki......jutro......sem te danes zgleda prehitelauser posted image

pa si me resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
11.3.2010 7:53:04   
Urša08
Eto mi smo že vsi v trenerkicah, zajtrk je že v želodčkih, jaz pa še čajčka pijemuser posted image Kaj boste delali danes? Jaz malce razmišljam da bi stanovanje pospravila in mam potem 3 dni frejuser posted image

Čebela moški so pa res hitro užaljeni, sej verjetno če bi bila obratna situacija in bi ti predlagala kopanje bi bil odziv ja a ne vidš da mam prst povit kako nej se pa kopamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
11.3.2010 7:56:53   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Mi smo bili pri p. in nismo bili cepljeni,ker je se bolan...je rekla da se ne cuje veliko,fajn noseka pucat,veliko tekocine,pa prospan sirup...Pa sem rekla ,aha to lahko kupimo al kaj ,je rekla ja...me prav zanima ,ce se ga dat dobit na recept ,ker potem je pa nesramna ,je rekla tko kot da mam lekarno doma...sej mi ni tesko placat tiste 4e ,sam zakaj pa bi ce bi lahko bilo na receptuser posted image

Glede hrane...zivimo z mojimi starsi ampak vsi zdravo jemo,ni vazno al kuham jaz al mami je full zdrava prehrana...

PETRUSK kar povej ,da hoces da je zdravo hrano...sam verjetno se drzi ,ce ji tko poves...

reče----AHA-----bom....v naslednji sekundi pa pozabi kaj je rekla....boljš da se neham živcirat, k čene se mi bo zmešal, spremenil se pa še vedno ne bo nič :))

petrušk_

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
11.3.2010 8:00:37   
Urša08
petrušk jutrouser posted image Kako dieta?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?