Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:03:20
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro..... danes sem za spremembo mal prej vstala in sem mal plinsko pečko zalavfala, da naju n ebo potem z benčijem zeblo..... IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ste se luštno meli? Kmalu se vam pa ne bo treba več umikat ko boste čist na svoje A smem vprašat ko si rekla da se greste umaknit, a maste non stop koga gor al koko Včeraj nismo šli nikamor je moj prišel domov in je reku, da raje nebi šli ker so ful zameti in da je komaj domov rpišel... tak da sem šla jst palačinke pečt in smo vsak 1 probal pol sem pa naredla sirove kanalone in bodo danes za kosilo + solata.... mah sej ne da jes kos kdo gor sam ne morma se tud nič pogovarjat ker enkrat pride čez vhod drugič pa kr po notranjih stopnicah.... in nismo nič sproščeni... je pa brat doma in res in kr naprej neki..... nobenga mira včeraj in predvčerajšnim je mojga že zjutraj pričakal in pol sedi tam in bla bla bla...... mojmu se pa mudi florija zrihtat in sebe.... in je včeraj kosilo doma pozabu. Sem ga vprašala zakaj ni kosila vzel in je reku da ga je moj brat čist zamotu in da je vse pozabu.... in sem šla kr do brata pa sem mu povedala, da mirotu ne paše da ga zjutraj zamoti ker se mu ponavadi mudi..... mal je bil ožaljen sam jst pravim boljše prva zamera kot druga.... težki časi so.... zdej so nas pa iz občine klical, da bi bil drug teden ogled hiše celo noč sem sanjala o hiški.... sam če gremo tle se še dolgo ne bomo mogli selit in tud vprašanje kolk mira bi mel moj je še vedno odločen za stanovanje..... Čebela že imaš slikico? bom zdle šla kolaž delat....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:06:31
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša mislim da je kar prav da greste na svoje. Mate res premalo zasebnosti tukaj.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:07:54
|
|
|
|
baki
|
men se dons nč ne da.ma me boli odspodi pa lije kot bi pipo odprl
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:08:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela že imaš slikico? bom zdle šla kolaž delat.... sem najdla kabel......boš prosim tok počakala da ti jo pošljem? ti jo bom kar tukaj nalimala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:10:16
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki men se dons nč ne da.ma me boli odspodi pa lije kot bi pipo odprl boga Jaz mam tak smešen občutek spodi k da se že pripravlja, no sej možno je - mislim da naj bi jo v pon. dobla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:14:27
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela kopanje prastavite, ko bo prstek zdrav..... joj ti moški, kolkr so dobri tolk so včasih nerodni..... urša sej najbolj me moti trojna vzgoja..... otroka sta čist zmešala včasih..... in 3 večere nazaj je bil florjan dolih in je pač nekaj narobe naredil in ga je babi kregala in potem pride gor in še brat zraven in je takoj zblebetal, kaj je florjan naredil in pol ga še moj krega..... ja bogi otrok vsi ga kregajo stric ga pa tožari.... sem bla tak jezna in sem bratu povedala kaj ga hodi tožarit k ve da se pol mi kregamo...... pa sej to ni način.... v času ko grem po florjana v vrtec benjamina nesem dol in ko rpidem nazaj s emu kr cedi čokolada iz ust parkrat sme kej rekla pa je bil dedi ožaljen zdej k vem, da bomo šli sme raje tiho.... pa točno se ve da bo kosilo čez pol ure..... aja in zdej to ne počne samo dedi ampak še brat..... včeraj pridem dol po benija in mu dedi tišči čokolado v usta.... (sem mal dol posedela) čez 3 minute pride brat s čokolado in mu jo spet tišči v usta..... itak benjamin vs srečen men pa kri zavre...... sam sem se zadržala in sem sam rekla, da še ni mel kosila in kaj sem dobla v odgovor.... sej je sam mali košček jim ni logično da je to mali otrok ki ima mali želodček in da je zanj bolj zdrava moja vegi boranja , ki jo je mimogrede jedu k velik mu je bla ful všeč dober da vas mam da lahko svojo jezo tle stresam..... sej vem, da mi bo hudo it in da se bo marsikaj spremenilo sam če grem še ne pomeni da jih nimam rada itak gre za mojga brata in za moje starše.... me pa mal moti ker imam občutek, da komaj čakajo naše sobe so si že vse razdelil
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:15:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki men se dons nč ne da.ma me boli odspodi pa lije kot bi pipo odprl boga Jaz mam tak smešen občutek spodi k da se že pripravlja, no sej možno je - mislim da naj bi jo v pon. dobla jst sem jo dobla včeraj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:15:23
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela te bom počakala seveda
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:17:35
|
|
|
|
petrušk_
|
urša ja kr gre dieta,....zanč sm kr iz nč šla 300 g gor, no dons zjutrej pa spet dol - po 3 dneh , tko da je zj vse skupi - 3,3 kg....kljub temu da sm včeri 2 vilce gibanice pojedla, k sm jo za u službo pekla :))) sm jim že napovedala v službi, da vedno kadar hujšam fuuullll pečem - ne vem - taka bedna fora, sam se mi zdi da če pečem, da mi je že to v užitek - tud če pol ne jem baki in ostale...a j bla kera kej šivana pri porodu...jst sm mela 4 šive in vam povem, da pr vsaki menstri vsacga posebej čutim....prov grozno, kr skeli me.... da bolečina čimprej mine
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:22:41
|
|
|
|
Čebel@
|
Čebel@-HANA sem snela slike,pa ne vem kam so se shranile tukaj je 11 mesecev stara
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:23:01
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša A je brat že skoz doma? To se pravi ste 4 družine v hiši? Florjan se mi je pa zasmilil, mislim pa da ga lasten stric tožari uf bi bla jaz huda Petrušk super za - kile Mislim da je najbolj realno tehtanje 1x na teden. Po Nejcu sem bla šivana precej in me je kr neki časa skelelo ampak potem se vse popravi kot ne bi bil šivan Pa super za odločitev za še enega
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:23:49
|
|
|
|
Urša08
|
čebela kaka lepotička je Hana
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:24:37
|
|
|
|
Urša08
|
Nč grem pospravljat Se itak kmal mal oglasim kej načvekajte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:36:18
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ urša ja kr gre dieta,....zanč sm kr iz nč šla 300 g gor, no dons zjutrej pa spet dol - po 3 dneh , tko da je zj vse skupi - 3,3 kg....kljub temu da sm včeri 2 vilce gibanice pojedla, k sm jo za u službo pekla :))) sm jim že napovedala v službi, da vedno kadar hujšam fuuullll pečem - ne vem - taka bedna fora, sam se mi zdi da če pečem, da mi je že to v užitek - tud če pol ne jem baki in ostale...a j bla kera kej šivana pri porodu...jst sm mela 4 šive in vam povem, da pr vsaki menstri vsacga posebej čutim....prov grozno, kr skeli me.... da bolečina čimprej mine petrušk sem bla šivana sam ne čutim kaj pri menstruaciji
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:37:27
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Čebel@-HANA sem snela slike,pa ne vem kam so se shranile tukaj je 11 mesecev stara lepa punčka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:46:33
|
|
|
|
petrušk_
|
cvetka marjetka tale vaša miška
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:48:33
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....nič zavidljiva situacija pri vas....boš videla kok boš lažje zadihala,ko boste na svojem.....a tebe pa še vedno tista hiška žuli?.....kaj pa če bi si jo vseeno ogledali,predno zaarate stanovanje?....hvala ti ker si počakala slikico petrušk....sem bila šivana(2,3 šive),ampak me nič ne skelijo dietkarce......pridne ste-kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:48:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ cvetka marjetka tale vaša miška hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 8:57:33
|
|
|
|
sjmm
|
DAN! Moj računalnik neki počasn...bo treba mal poštimat nočka solidna moj še zmer neki užaljen sneg končno nehal...kva je čudn pogled vn..pa vse belo grem na zajtrk pa na kofetek majči že v akciji.......VČERAJ PRVI TRIJE SAMOSTOJNI KORAKI ...je šla mami na wc in je bil odločen it z menoj hana...cortika mala itak se tipkamo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 9:04:32
|
|
|
|
Čebel@
|
Maju za samostojne korake v svet
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 9:09:23
|
|
|
|
petrušk_
|
bravo za korakce.... jst sm pa pozabla povedat da od četrtka že prav hodmo....je že skor čist opustila tekanje po vseh 4ih
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 9:14:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ bravo za korakce.... jst sm pa pozabla povedat da od četrtka že prav hodmo....je že skor čist opustila tekanje po vseh 4ih
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 9:24:13
|
|
|
|
baki
|
ka delate? sem otročičkom za prve korake.ko enkrat začnejo po dveh grejo redko po štirih
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 9:41:46
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela hvala za slikico sjmm za korakece:) sem bla zdej pri mamici in joče joče in joče ker bomo šli kot, da meni ni hudo.... spet sem ji povedla da naj se veseli, d apač rabimo svojo zasebnost svoj mir... dala sem ji nekaj močnih argumentov zakaj in mislim, da sem jo mal potolažla.... itak, da ji je hudo florjana pazi 4 leta vsak dan ko gre v vrtec jih gre pozdravit.... zdej je še benjamin, ki jih obužuje in ni enostavno mogoče bi blo lažje če bi šli že kdaj prej vendar tako pač je nam se je ponudla priložnost, da si za svoj denar ustvarimo svoj dom..... in to je to....:) ja hiška ampak če dober premislma nimama časa za urejanje in sploh pol za okolico.... miro se je zdej vpisal v šolo in jeseni gre študirat in po tej šoli ima namen it še naprej če bo le šlo račune na nekje 7 let šolanja in v tem času bi bla jst za vse sama tako pa bom pospravla stanovanje skuhala kosilo oprala oblačila in bomo lahko tud kaj skupaj..... še vedno bomo lahko kdaj šli v hiško sej jih bo še dosti zdej me je pa sošolka klicala iz sredne sme se že zadnič zmenle, da se vidimo in boma zdej z benijem šla tja na obisk.... imajo dojenčka mal razmišljam, da bi šla tudi po florjana v vrtec ker imajo tudi takega fanta, kot je florjan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 11.3.2010 9:43:25
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....tebi sem še malo Egipta dolžna lahko pa še pogledam če imam kaj slik iz Bavarske za cd-ju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?