Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:29:57
|
|
|
|
TAMIKA3
|
šibam po , je zmanjkalo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:31:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
A mislite da je prehitro ce danes naredim test?...Prvi dan zadnje je bil 18.3.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:32:52
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A mislite da je prehitro ce danes naredim test?...Prvi dan zadnje je bil 18.3. Ja na kolk dni jo pa maš? Kdaj bi jo mogla dobit?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:33:57
|
|
|
|
Urša08
|
Potem sem sam jaz tak srečko k mi čez trebuh hlače več ne grejo no sej ene dvoje še zapnem, bom pomoje čez en mesec že v nosečniških hlačah
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:34:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A mislite da je prehitro ce danes naredim test?...Prvi dan zadnje je bil 18.3. Ja na kolk dni jo pa maš? Kdaj bi jo mogla dobit? Prej je bla kr tocna kak dan razlike...na 28-30dni...Sam zadnjih 3,4 so ble pa kr z zamudo do 7dni
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:35:41
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Potem sem sam jaz tak srečko k mi čez trebuh hlače več ne grejo no sej ene dvoje še zapnem, bom pomoje čez en mesec že v nosečniških hlačah Probaj z onim trakom k gavstavis med hlace
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:35:54
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo če sem prav zračunala naj bi bil danes 28 dan tko da jaz bi na tvojem mestu še počakala kak dan ali dva. Je pa res da na CB -ju piše da lahko opraviš test 4 dni pred pričakovano m ampak z jutranjim urinom. Dej zjutri nared test
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:37:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo če sem prav zračunala naj bi bil danes 28 dan tko da jaz bi na tvojem mestu še počakala kak dan ali dva. Je pa res da na CB -ju piše da lahko opraviš test 4 dni pred pričakovano m ampak z jutranjim urinom. Dej zjutri nared test Ok bom...sem kr nekaj nestrpna...sam hocem vedet al sm al ne...pa gremo naprej ,ce nisem v nove boje ce sem pa uzivat v nosecnosti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:38:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Potem sem sam jaz tak srečko k mi čez trebuh hlače več ne grejo no sej ene dvoje še zapnem, bom pomoje čez en mesec že v nosečniških hlačah ti boš na 1. pregled prišla že s tapravim nosečniškim bušijem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:39:06
|
|
|
|
Katjusa
|
Tamika iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:39:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo če sem prav zračunala naj bi bil danes 28 dan tko da jaz bi na tvojem mestu še počakala kak dan ali dva. Je pa res da na CB -ju piše da lahko opraviš test 4 dni pred pričakovano m ampak z jutranjim urinom. Dej zjutri nared test Ok bom...sem kr nekaj nestrpna...sam hocem vedet al sm al ne...pa gremo naprej ,ce nisem v nove boje ce sem pa uzivat v nosecnosti držim pestke za
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:40:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 ojla, ajvy kako se počutiš? kako sta pupi? hvala, moram poskusit, kaj sem spacala, saj še vsi stojijo oz. dihajo, ker fantje že spijo v redu...kri mi je stekla mal v čelo., pa mam tako smešno buško edin to me še mal boli...čopa ne smem met...pa dotikat se ne smem rane...drgač je pa ok Pupi pančkata....uši razsajajo pr njih v vrtcu..sem bla kar mal slabe volje.....tolk enga dela, pa zlepa jih ne preženeš...sem pregledala lasišče...pa je bilo pr obeh ok... NIsem vedla da to sam otrebiš glavo, pa ga pošlješ v vrtec Pa vi ? no mi jih še nismo imel sam se mi zdi da traja ene 14 dni v vrtcu so že ble sam florjan jih še ni dobil možno tudi da zato ker ima ful kratko frizuro pa bi jih zeblo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:41:28
|
|
|
|
Čebel@
|
se vidi da je slabo vreme,ker nas je kar nekaj tukaj ......a danes ciljamo na 200?????
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:41:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 A zdej ste mi pa vse ušle ja sej k mam jaz clo zvečer čas ga pa ve nimate jst sem še tu.... gledam mal vhodna vrata..... so kake fajn?? mah blokovske so vse bolj al manj čudne in brezvezne in sosed si je dal že nove bele pa bomo mi tud dal bele da bo vsaj hodnik lepo zgledal.... pač se je treba prilagajat, čeprav mi2 bi dala rjave...... dons nam je priošel stric okna merit in je reku da bo poskusu bit ugoden in bo še za vrata dal ponudbo.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:42:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas bo pa zdele kar neki €-jutri plača + regres,28.5. pa dohodnina ti dam trr super za everčke.... kdaj pa bo dohodnina????
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:42:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ a ne kako je zoprno bit brez neta, smo čist odvisni ratali samo res ja jst četud ga ne rabim sme cela živčne če ne dela
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:43:01
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša vidim da na polno delate pri vam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:43:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ super za everčke Si boš kej privoščila? zobe ti boš pa čist nova nohti, zobi.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:43:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas bo pa zdele kar neki €-jutri plača + regres,28.5. pa dohodnina ti dam trr super za everčke.... kdaj pa bo dohodnina???? jaz sem že dobila odločbo in bom imela nakazano 28.5.,moj pa še ni dobil odločbe
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:43:50
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se vidi da je slabo vreme,ker nas je kar nekaj tukaj ......a danes ciljamo na 200?????
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:44:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ super za everčke Si boš kej privoščila? zobe ti boš pa čist nova nohti, zobi..... ja ja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:44:54
|
|
|
|
Urša08
|
čebela, petrušk in Katjuša kdaj pa ve ne pričakujete ?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:45:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša vidim da na polno delate pri vam ja sme ravno rpišla domov dons sma šla na elektro da je končno na nas pisano pa da pridejo pogledat če bomo lehko imel 3 faze..... za vodo smo se tud zmenli pa na občino sma šla pogledat v glavnem skos se dogaja.... komi čakam da se zečne v stanovanju na ful dogajat sem upala na to soboto pa ne bo spet nič ker so včeraj mamico povabli na birmo in itak da bo šla..... moj pa ne dobi frej k majo gužvo..... no sej sem se že sprjaznla, da se bomo šele junija selil..... upam, da se bomo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:46:14
|
|
|
|
Čebel@
|
grem mulcu dat kosilo,pa posodo pomiti,pol grem pa na gnetenje(beri:masiranje) .......pa v BC nesem kanto za plenice nazaj se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 13:47:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela, petrušk in Katjuša kdaj pa ve ne pričakujete ? jst sem jo mela 3.4 in še kr traja v bistvu imam še nek rjav izcedek upam, da ni spet cista nonstop neki.... včeraj mi je že moj neki sanjal da mogoče nebi več mela ..... ampak sem ga kuj grdo pogledala in je pol reku no sej boma vidla
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?