|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
25.3.2010 13:16:54   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmm hvala za racept bom poskusla mal bom priredila ker nimam pojma kaj je koromačuser posted image user posted image user posted image user posted image ) pa česna nimam rada no sej čebule tud ne ampak čebulo še nekak.....
hvala ko ga skuham javim kako je blouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brez čebule ni golažauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...to je pomembna osnova!!!!

koromač...super zelenjavca, tak bel gomoljček, malce sladkast okus po janežu....paše v razne pirejčke, juhce, omakce...ma je super s krompirčkom v pireju ali pa s cvetačo...joj, joj, vidim, da bova mogli imeti zelenjavne učne ure!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo še v sliki :

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
25.3.2010 13:18:49   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

katjuša... krompirjev golaž, sama ga malo priredim user posted image

http://www.kulinarika.net/recept/enoloncnice/Krompirjev_golaz-2405.html

fajn recept....sem pogledala, sam tist ajvar mi ni čist jasn

aja..jz tud vegi hrenovke dostkrat not skuham..tko na koleščkeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
25.3.2010 13:19:43   
sjmm
zdej pa res user posted image   skuhat, da bo pol cajt se še mal spedenat, da mi ne bo vidt, da se morm sam z user posted image user posted image user posted image user posted image ukvarjat user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
25.3.2010 13:20:39   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

jaz ga kar izpustim user posted image user posted image   hrenovke in korenček na koleščke user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
25.3.2010 13:21:15   
Urša08

urša a so včeraj zaspali v avtu.... naš je zaspal takoj k sme prišla na avtocesto... in ko sem v dramljah šle iz avtoceste se je zbudil ravno v križišču ko sem mogla počakat da sem levo zavilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včerej je samo Žiga zaspal v avtu, Rokso pa Nejc pa ne.user posted image Žiga je pa do doma spaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
25.3.2010 13:23:58   
Katjusa

sjmm hvala za racept bom poskusla mal bom priredila ker nimam pojma kaj je koromačuser posted image user posted image user posted image user posted image ) pa česna nimam rada no sej čebule tud ne ampak čebulo še nekak.....
hvala ko ga skuham javim kako je blouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brez čebule ni golažauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...to je pomembna osnova!!!!

koromač...super zelenjavca, tak bel gomoljček, malce sladkast okus po janežu....paše v razne pirejčke, juhce, omakce...ma je super s krompirčkom v pireju ali pa s cvetačo...joj, joj, vidim, da bova mogli imeti zelenjavne učne ure!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo še v sliki :

user posted image

user posted image user posted image user posted image naslednjič se dobimo na tržnici kjer mi boš vse lepo razložla in kako se priprvljauser posted image user posted image user posted image user posted image ja sam res čebulca more bit....:)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
25.3.2010 13:25:00   
Urša08
Jaz pa krompirjev golaž naredim takrat, ko mi mal golaža pr kosilu ostane, potem pa not vržem krompirček in korenček, malce začinim in je to touser posted image   Se mi pa lušta kaka enolončnica s hrenovkami - kaka ideja?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
25.3.2010 13:25:14   
Katjusa

jaz ga kar izpustim user posted image user posted image   hrenovke in korenček na koleščke user posted image

no po tem receptu bi tud jst izpustila ajver in hrenovke mi je pa všeč majhna čebula veliko krompirjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
25.3.2010 13:28:37   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz pa krompirjev golaž naredim takrat, ko mi mal golaža pr kosilu ostane, potem pa not vržem krompirček in korenček, malce začinim in je to touser posted image   Se mi pa lušta kaka enolončnica s hrenovkami - kaka ideja?

jst pa ne maram hrenovk v raznih omakah al jo jem tako al pa sploh ne....

drgač pa bi jst k sem zbirčna dodala not stročnat fižolček in krompirček na kockice in korenček (ki ga pol jejo otroc), všeč mi je nariban korenček (to delam od kar mi je sjmm povedala) ga v vsako jed ki se je na žico naribamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... tak to bi blo za našo kuhno dostuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti bo sjmm več znala pomagatuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 25.3.2010 13:29:27 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
25.3.2010 13:31:21   
Katjusa
sjmm jst včaraj tiste torte nisem jedla zaradi posta sam je tak dobra zgledala.... tak da se priporočam naslednjič, da jo poskusim....
a je to tole:
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Korenckova_cokoladna_torta-13459.html

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 25.3.2010 13:32:34 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
25.3.2010 13:33:07   
Katjusa
otroka sta že pokonci predvidevam da je florjan oba zbudil ker ni zaspal...... zdej grem pa red delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
25.3.2010 13:42:14   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

moja ideja ( sam jz uporabim vegi hr, seveda)

čebulca, česen popražiš, na kockice korenček, mal kolerabice,po želji kak krompirček,zaliješ , začiniš po želji....pol pa ajdovo kašo not ali pa pirino bio zakuho( v sosedu imajo) , na konc še hrenovka, pa mal petršilja...gut gut

ali pa na poru popražiš brokoli, cvetačno.....pol zaliješ, zakuhaš proseno kašo, dodaš začimbe in hrenovko, pa kako žlico sladke smetane za kuhanje ...preden dodaš hrenovko lahk pol juhe zmiksaš...dodaš k tisti v koščkih in pol hrenovko...pa popapcaš

ali pa porček, grah, stročji fižol, barilla zakuha..rižki...pol na konc pa hrenovke

< Sporočilo je popravil sjmm -- 25.3.2010 13:45:19 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
25.3.2010 13:45:46   
sjmm
zdej sm se čist zjokala od čebule...zdej grem pa nadaljevat

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
25.3.2010 13:46:31   
sjmm
katjuša...zmenjeno za na tržnico

ti zvečer napišem še za korenčkovo torto, lahk pa tud tisto poskusiš, sam moja je bol iziuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
25.3.2010 13:48:09   
Katjusa

jst sem si pa kupla tist za čebulo k kr z roko dol potiskaš.... se mi ne da jokatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
25.3.2010 13:48:52   
Katjusa

katjuša...zmenjeno za na tržnico

ti zvečer napišem še za korenčkovo torto, lahk pa tud tisto poskusiš, sam moja je bol iziuser posted image

ne sej bi raje tvojo ker tvoje recepte imam že nekaj preizkušenih in so za prste polizatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
25.3.2010 13:53:40   
lilcha
TamikaA veš da zdej pa jst ne vem o kaki elastiki ti govorišuser posted image .Tista k jst mislim pomoje ni na metre in z luknjicami. No eno luknjico more met na drugi strani ma pa pomoje gumb k fora tega je da če ne morš zapet gumba daš to vmes da se tazširi za par cm. Nevem no, nism zihr kakšno ti misliš, vseeno pa hvala da si se ponudila, sam pomoje ne misliva iste.user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
25.3.2010 13:56:43   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

TamikaA veš da zdej pa jst ne vem o kaki elastiki ti govorišuser posted image .Tista k jst mislim pomoje ni na metre in z luknjicami. No eno luknjico more met na drugi strani ma pa pomoje gumb k fora tega je da če ne morš zapet gumba daš to vmes da se tazširi za par cm. Nevem no, nism zihr kakšno ti misliš, vseeno pa hvala da si se ponudila, sam pomoje ne misliva iste.user posted image

zdaj user posted image v vrtec, ti kasneje pofotkam ene moje hlače oz. elastiko, pa prilimamuser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
25.3.2010 14:49:56   
lilcha
Ej puce hvala vsem za trud. Jst sm že dobila sms od naše zlate Sunny tko da zdej vem kje jih majo.

Lp

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
25.3.2010 14:51:13   
sjmm

jst sem si pa kupla tist za čebulo k kr z roko dol potiskaš.... se mi ne da jokatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sm bl kuharski tip, pa mora bit čebula kr na roke zrezanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
25.3.2010 14:52:14   
sjmm
urša....kako je kej Nejc???user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
25.3.2010 15:12:46   
Urša08

urša....kako je kej Nejc???user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm men je tak bošček, leži na kavčku, v celem dnevu pojedel eno skutko 50 ml in en sokecuser posted image Mava ob pol šestih pediatrinjo, da pove kako in kaj.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
25.3.2010 15:15:00   
Čebel@
dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki jih potrebujete

hvala vam za lepe željeuser posted image user posted image user posted image

urša.....[sm=bravo.gif]user posted image user posted image za user posted image -sem res full vesela zate-->vse dobro ti želim

zdej pa šibam v šolo-držite pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
25.3.2010 15:15:02   
Urša08
Sjmm kdaj mate pa vi predstavo?

Jaz sem zdele dala Žiga spat. Mi je pa ratalo naš domek mal v red spravit user posted image Čez pol urce moj pride tko da bo koj laži. Sedaj se Nejc rad pocarta in reče mami pejt še ti pod dekicouser posted image potem pa Žigec ni preveč zadovoljenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
25.3.2010 15:15:27   
Urša08
čebel@ stiskam pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?