Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 25.3.2010 20:27:56
|
|
|
|
Čebel@
|
grem spat sem kar malo zmatrana nočkoooooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 25.3.2010 20:33:12
|
|
|
|
Katjusa
|
Sjmm hvala za recept super zgleda edino ne poznam javorjevega sirupa tako d abom dala med:) še dober da imaš rezervo aja pa cimeta ne maram ga bom izpustila upam, da ne pade spet kaka šola začimb pa super za predtavo men se zdiš tud super kr žariš jst sem pr dveh veliko slabša k ti pri 4 čebela super za matko surf sorry res sem čist egoistična zadnje tedne in sam na to naše stanovanje mislim.... pol bom bliže teb se ti bom bolj posvetla MOJE DARILO ZA DAN MAMIC BENJAMIN JE SHODIL
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 25.3.2010 20:33:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ grem spat sem kar malo zmatrana nočkoooooo NOČKA
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 25.3.2010 20:35:06
|
|
|
|
Katjusa
|
Za Nejca
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 25.3.2010 20:36:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa MOJE DARILO ZA DAN MAMIC BENJAMIN JE SHODIL bravo Beni-lepo darilo za mamico
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 25.3.2010 20:54:22
|
|
|
|
SURF
|
Sjmm-Kakšno dieto?Od kdaj..mogoče tudi js.... Katjuša- o por....ka du...š še sreča,da neboš res čisto blizu za Nejca pikepoke... Majchy-bravo za izpit... Nočko.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 25.3.2010 21:12:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Katjuša- o por....ka du...š še sreča,da neboš res čisto blizu emmm tole pa ne štekam čist
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 25.3.2010 21:12:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa MOJE DARILO ZA DAN MAMIC BENJAMIN JE SHODIL bravo Beni-lepo darilo za mamico hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 25.3.2010 21:13:31
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm rabim pomoč ju3 bomo imel pač velik dan in kaj veličastnega lahko dam na mizo, da to proslavimo.... naj bo postno in enostavno za pripravit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 25.3.2010 23:17:28
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 ČEBEL@ Današnji dan je tu zate, da bi bila srečna! Drugega dneva namreč nimaš, da bi živela v vsej polnosti, da bi bila vesela in zadovoljna! Včeraj? Je že mimo. Jutri? Šele pride. Danes _ je torej edini dan, ki je zares tvoj. Naredi iz njega svoj najlepši dan! Vse najboljše! vse najboljše
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 25.3.2010 23:18:04
|
|
|
|
Ajvy
|
Čestitke Benjaminu za Hojo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 7:01:43
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 7:05:59
|
|
|
|
Urša08
|
Prvo vam eno kavico postrežem za lažje vstajanje oz. prebujanje. Naša nočka čisti poraz Žiga ga je sračkal, sem prvo mislila da so kaka ušeska k je tok joku, na konc je bil pa samo še dober in še to če je hodil z njim pa saj jaz nisem mogla verjet, v glavnem čista žurka med polnočjo in drugo oz. pol tretju. Itak zgledam k p....ričet . No sej za še lepši dan je še mene prehlad ujel sem čist zabasana .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 7:07:58
|
|
|
|
Urša08
|
Baki kaj si ti zadnja jutra čisto nezgovorna? Je vse v redu? Katjuša čestitke Benjaminu za prve korakice - res lepo darilo Ajvy kako je s Tiso in bratom? Upam, da sta oba boljša
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2010 7:09:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2010 7:10:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 7:12:13
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo tale red bul bi pa nucal aja dobro jutro tud teb Si včerej šla na pedikuro - zadovolna in kok pride? Kdaj maš dons pregled?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 7:27:46
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro nočka lepo prespana ........zdele se pa Hani že pogovarja-so ene stranle prišle k tastu in je govorenje na dvorišču urša.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2010 7:28:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2010 7:29:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 7:31:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELCA DOBRO JURO IN VSE NAJBOLJŠEEEEEEEE....SM ŠLA UČERI čez Domžale sm ful nate mislna, a se ti je kej kolcal jutro.....hvala ......ni se mi nič kolacalo-ni bilo časa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 7:33:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Učeri sm šla na frizuro (striženje barvanje), dons grem ob 10h na pedikuro v Pirniče, se je ena kozmetičarka preselila iz Broda, kamor sem že hodila ene 2 leti nazaj in mi je ful blizu, tko d kumi čakam.......pol skočm do Mercatorja Šiška u en šoping in pol grem še na nohte.....danes mam dan samo zase .....................včerej sm ribala in pucala ko nora, mam tko dnevno pospravleno d jo morm kr slikat ......................Roksi je bli učeri spet v vrtcu in je prau užival.....bili so zunaj in se je guncal, pa Majkla je skos gledal pa za njim puzal......je prišel domou k bi bil na gradbišču ....mu morm nujno ene čeule kupt, mam na superge.si že ful enih stvari ogedanih...od T-Shirt majc za Šimeta do superg za mulca in zame .................. uuu tple pa bo uživancija sej prav da si privoščiš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 7:36:53
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ jutro Kolumbo uživaj v dnevu samo zate Jaz bi tud rabla kak tak dan Nejc je boljši, trenutno brez vročine, se igra, ma energijo Edino jest noče Je rekel, da bo gres, grem skuhat zdej pa noče. Mah bo že. Grem Žiga zrihtat.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 26.3.2010 7:38:05
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce....back in business..... urša kolumbo bravoooo za dan zase katjuša....bravo za korakce....zj pa akcija spet čebel...vse najboljše in vse naj naj sjmm če ste rajš bl na frej....pol ti predlagam da najdeš drug apartma....to je res taka odročna mala vasica, ....tud na kofe morš z avtom...ne vem no...tko ti jest predlagam....povej če rabiš pomoč....mogoče lohk kej ugodnga še najdeva al si že zaarala?? claud za novo službico
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2010 7:38:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega rakaPljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?