|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
25.3.2010 12:13:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša presliši jih , skoz en uho not skoz drzzga vnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super za stanovanje pa kokr si rekla boste že zmogliuser posted image user posted image user posted image Lepo je da mata otročka sobico - maš kako slikicouser posted image
katjuša...pa sej sa tvoja sinčka..seveda jima morš kej zrihtat...sobica je za dolgo časa..ma te ta stari...men gre to ful na jetra...za svoje riti naj se brigajo..joj, sorry....sam me čist pogreje

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
25.3.2010 12:20:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Katjuša presliši jih , skoz en uho not skoz drzzga vnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super za stanovanje pa kokr si rekla boste že zmogliuser posted image user posted image user posted image Lepo je da mata otročka sobico - maš kako slikicouser posted image
katjuša...pa sej sa tvoja sinčka..seveda jima morš kej zrihtat...sobica je za dolgo časa..ma te ta stari...men gre to ful na jetra...za svoje riti naj se brigajo..joj, sorry....sam me čist pogreje

sej imaš pravuser posted image user posted image user posted image .... zjutraj k sma šla s florijem dol je rekla ka ni šel v vrtec sme rekla ne in tud nič ne uboga..... pol je pa rekla sej ste vi bli istiuser posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla fino da mu tak rečeš k je zraven še mal pa bo on men tako reku.... moja stara mama me res ni pazla sam vtikala se pa tud ne.... pa so tud vedno starši govoril kak so bli oni pridni in kak so ubogal.... pa vsi so bli sami odličnjaki.... ja figouser posted image user posted image user posted image user posted image   upam, da ni že prepozno in da je tela 2 vzgoja in zagovarjanje šlo malo predaleč......

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
25.3.2010 12:22:43   
Katjusa
licha spomnim se da je sonny tole uporabljala (za hlače) oz. nabavljala verjetno bi ti znala pobagat sam je tud bolj malo tle....user posted image user posted image user posted image
in kako ste kej? kako nosečnost? kdaj imaš rok?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
25.3.2010 12:22:48   
sjmm
sva bla na sprehodu, sicer je sonček dons trmast...se je sam na hitro pokazuuser posted image

mali priden, sam sva se dol ustavla, da ne bodo rekli, da kr mimo hodva..pa je koj čokolado jedu, no, zdej je bil cajt za sadje...pol sva pa dobila še grozdje kr nism mogla verjet...se je pa grozdja napokal...zdej čakam, da nardi tortico...pol pa mižule

popoldan ima Mihec nastop za materinski dan, tko, da dons mal zavlačujem s spanjem, ker bo šel sam 1x

joj, naš je nor na kable....skoz mi neki vleče...pa probava kam vtaknit...štala

dons bi kr krompirjev golaž in polenta, pa jogurtovo pecivo

ju3 ima naš Miha žurko za rojstni dan, pa bodo doma tortico pojedli, pol jih pa moj pelje v Kolosej...v soboto pa spet praznovanje..žlahta...sam tokrat sm kr mal omejila število, pa vsi bodo bol sam na tortici in kofetku, da še nam kak evrček ostane za v Bohinjuser posted image

Miha si je izbral ene ful hude superge, pa nekaj knjig sva mu kupila, ker je nor na zgodovinske zadeve, pa dinzavre in živali......upam, da bo vesel....user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
25.3.2010 12:23:23   
Katjusa
za popolnejši dan mi je pralnistroj spustil pri vratihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam celo kopalnico v penah in vodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
25.3.2010 12:26:34   
Katjusa
sjmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bo lepo... še jst bi prišla mi smo mel zadnič v vrtcu in so tamali plesal in pel pa čestitke so nam daluser posted image user posted image user posted image user posted image mi je blo tako toplo pri srčku.....

ej a veš da sem te že 100x hotla vprašat za krompirjev golaž pa vedno pozabimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če se ti da te lepo prosim.....
aja tisto k smo včeraj jedli je pa moj že jedu je njegova mama delala in je reku, da je dala šunko zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to bom ju3 naredla ko bomo pri notarju vse zrihtal in kredit bo odobrljen bo fina malica za tako pomemben danuser posted image user posted image user posted image user posted image moj je frejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
25.3.2010 12:28:06   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sjmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bo lepo... še jst bi prišla mi smo mel zadnič v vrtcu in so tamali plesal in pel pa čestitke so nam daluser posted image user posted image user posted image user posted image mi je blo tako toplo pri srčku.....

ej a veš da sem te že 100_x_ hotla vprašat za krompirjev golaž pa vedno pozabimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če se ti da te lepo prosim.....
aja tisto k smo včeraj jedli je pa moj že jedu je njegova mama delala in je reku, da je dala šunko zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to bom ju3 naredla ko bomo pri notarju vse zrihtal in kredit bo odobrljen bo fina malica za tako pomemben danuser posted image user posted image user posted image user posted image moj je frejuser posted image user posted image user posted image

ti napišem za golaž, ko mali zaspi

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
25.3.2010 12:29:07   
Katjusa
sjmm kaj bi jst brez tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
25.3.2010 12:54:34   
lilcha
KatjušaJa se spomnim da je to Sunny uporabljala sam ne vem kje je kupila. Mah jst mam 4 nosečniške hlače sam so vse bol k ne zimske oz dolge, jst bi pa rada zdej čez pomlad oz. poletje nosila 3/4 hlače k jih mam ful doma pa mi je bedno zdej spet kupovat nosečniške. Sej drgač upam da bom loh tud kakšno kiklco nase spravla al pa oblekco sam vseen rabm tud tist za hlače. Ma neki sm že klicala po štacunah pa nikjer nimajo.

Drgač sva pa z Maško kr o.k. Jst sm zaenkrat še doma dokler me te slabosti pa druge nosečniške tegobe ne nehajo matrat,pa sej kr paše da sm doma s tamalo.

Rok sm pa že enkrat pisala da mam 18.9. po UZ.Mam pa glih dons popoldan pregled pri G.

Lepo se mejte

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
25.3.2010 12:57:33   
TAMIKA3
lilcha... a to misliš tisto elastiko z luknjicami? če želiš ti lahko nabavim, pa pošljem, samo povej - koliko m, pa barvo (črna, bela) user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
25.3.2010 13:00:09   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
25.3.2010 13:06:40   
Urša08
Tamika iii kaka kavicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
25.3.2010 13:06:47   
sjmm
evo mali spi, sem še hitr od zjutri posodo v pomivalca zmetala, pa mal grozja pohamsila

ugotavljam, da nimam kej pametnega za oblečt za popoldan...vse tko neki športno, no, pa sej  s ta malim v rokah glih ne morš kake elegance špilatuser posted image bo pa treba al v šoping al pa na shujševalno...itak, pa bi blo fajn kej novga in modernega...user posted image ...bejbe...kej šopingirate zase???? jz sam za mulce še kupujem, pa za mojga....glih zadnič...jz v enih kavbojkah, Hm majca..pa ene supergce...moj....tom tailor, bata, o neil.....mislm.....res bo treba v šopinguser posted image

katjuša....evo recept..:

3-4 čebule
2 stroka česna, po želji več
1 velika žlica rdeče paprike
sol, poper, po želji vegeta al kej podobnega, majaron, šetraj, drobnjak
4-5 krompirjev...olupiš in narežeš bol na velike kose
( steblo in ) listi peteršilja
malo zelene...po želji, če jo imaš
* po želji še kaka zelenjava( nariban korenček ali kockice koromača ali  rezine bučke ali kocke kolerabe....jz pogosto dodam koromač ali korenček...da tak fajn okus)
žlica moke...jz ponavadi dam riževo ali pa gustin...da mal zgostim na koncu
žlica kisle smetane
včasih naredim še cmočke...iz testa za štrudelj ali iz testa za njoke
po želji pa lahk kake makarončke zakuhaš, če želiš, da je bol hranljivo

čebulo na drobno narežemo in popražimo na olju, pražimo kar dolgo in sproti malo dolivamo vode ali kake jušne osnove, da se čebula fino razpusti

dodamo nasekljan česen, papriko, sol, poper....na hitro še malo popražimo, dodamo, steblo peteršilja, ki ga pred serviranjem vzamemo stran, nato dodamo krompir in zalijemo...ostalo zelenjavo dodajamo glede na čas kuhanja, ki ga zelenjava potrebuje....glede na čas kdaj bo kuhan krompir...enako dodajaš kake cmoke ali makarončke

kuhaš, kuhaš.....ko je že kar mehko, lepo zgostiš...2 minuti rahlo povreš, ugasneš dodaš smetanco in sesekljan peteršilj......pohamsaš

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
25.3.2010 13:07:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

mmmmm..

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
25.3.2010 13:08:36   
sjmm

Tamika iii kaka kavicauser posted image user posted image user posted image user posted image

urša....a si tekla po kapučinček???user posted image user posted image

morm začet kuhat...pa dons kr neki odlašamuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
25.3.2010 13:09:23   
Urša08
Midva z Žigom pojedla kosilo - fižolova juhica. Nejc ni hotel, pa jo ma drugače ful rad. Mi je pa vsaj pol sokca popiluser posted image . Zdej sem mu risanko dala, je pa čist brez energioje revček. Tacga ga sploh ne poznamuser posted image kok so bogi k so bolančkaniuser posted image Bom zdele pediatrinjo klicala, da ga naročim za pregled.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
25.3.2010 13:09:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

KatjušaJa se spomnim da je to Sunny uporabljala sam ne vem kje je kupila. Mah jst mam 4 nosečniške hlače sam so vse bol k ne zimske oz dolge, jst bi pa rada zdej čez pomlad oz. poletje nosila 3/4 hlače k jih mam ful doma pa mi je bedno zdej spet kupovat nosečniške. Sej drgač upam da bom loh tud kakšno kiklco nase spravla al pa oblekco sam vseen rabm tud tist za hlače. Ma neki sm že klicala po štacunah pa nikjer nimajo.

Drgač sva pa z Maško kr o.k. Jst sm zaenkrat še doma dokler me te slabosti pa druge nosečniške tegobe ne nehajo matrat,pa sej kr paše da sm doma s tamalo.

Rok sm pa že enkrat pisala da mam 18.9. po UZ.Mam pa glih dons popoldan pregled pri G.

Lepo se mejte

no sej zato sem misla, da bi sunny vprašala nisem vedla, da veš.....

sorry k si nisem zapomnla kdaj imaš rok.....
druga ti ne znam pomagat..... sama nisem nikol kupovala ne nosečniških hlač ne elastik....

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
25.3.2010 13:10:15   
Urša08

morm začet kuhat...pa dons kr neki odlašamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm ne še ampak nisem več dalečuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
25.3.2010 13:12:03   
sjmm

Midva z Žigom pojedla kosilo - fižolova juhica. Nejc ni hotel, pa jo ma drugače ful rad. Mi je pa vsaj pol sokca popiluser posted image . Zdej sem mu risanko dala, je pa čist brez energioje revček. Tacga ga sploh ne poznamuser posted image kok so bogi k so bolančkaniuser posted image Bom zdele pediatrinjo klicala, da ga naročim za pregled.

joj, no, včeri je bil pa še čist fajn...evo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj hitro mine!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
25.3.2010 13:12:48   
sjmm

Sjmm ne še ampak nisem več dalečuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej sem vedla...evo..čin čin grem jz tud na kapučin!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
25.3.2010 13:13:20   
Katjusa
sjmm hvala za racept bom poskusla mal bom priredila ker nimam pojma kaj je koromačuser posted image user posted image user posted image user posted image ) pa česna nimam rada no sej čebule tud ne ampak čebulo še nekak.....
hvala ko ga skuham javim kako je blouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
25.3.2010 13:15:02   
Katjusa

joj, no, včeri je bil pa še čist fajn...evo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj hitro mine!!!!

ja sam res včeraj sta bla oba OK pravzaprav je blo vseh 5 vredu.... naj tako hitro mine kot je prišlo

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
25.3.2010 13:16:11   
Katjusa
urša a so včeraj zaspali v avtu.... naš je zaspal takoj k sme prišla na avtocesto... in ko sem v dramljah šle iz avtoceste se je zbudil ravno v križišču ko sem mogla počakat da sem levo zavilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
25.3.2010 13:16:40   
Katjusa

sej sem vedla...evo..čin čin grem jz tud na kapučin!!!user posted image user posted image user posted image

jst si grem pa po vodo činuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
25.3.2010 13:16:51   
TAMIKA3
katjuša... krompirjev golaž, sama ga malo priredim user posted image

http://www.kulinarika.net/recept/enoloncnice/Krompirjev_golaz-2405.html

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?