![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:53:54
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ prosim za nasvet-sem na robu živčnega zloma:kako hudiča ji naj dopovem da se štekarjev ne šlata-jo dam milijonkrat stran,pa po rokici sem jo,pa kregala,pa zamotila-->ona se mi pa reži v faco in skos dela tisto kar ne sme ko pogruntam...ti sporočim...nabiram nove izkušnje...takih izpadov svoje volje še nism dožvela samo vztrajaj...pa čim bolj mirnega glasu...varovala za štekarje obvezno kupit....ko ona vidi ,da si ti živčna se nahrani in dobi nov zagon.---mirno pa vztrajno....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:57:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ prosim za nasvet-sem na robu živčnega zloma:kako hudiča ji naj dopovem da se štekarjev ne šlata-jo dam milijonkrat stran,pa po rokici sem jo,pa kregala,pa zamotila-->ona se mi pa reži v faco in skos dela tisto kar ne sme ne vem pr nas pali k rečem ajs nikol ga nisme po rokici in ga kregala samo vedno sem ga dala stran in rekla ajs zdej ko je tud kaka nova stvar in rečem ajs ve da mora to pustit in ponavadi pusti..... je pa treba to rečt tak strogo in odločno in nič smeha..... pri nas ne pali NIČ....sem stroga,pa zaderem se-pa se mi reži v faco in isto še 5x naredi(pa vmes me gleda)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:58:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela a prej se nikol nista menla o tem kolk otrok si kdo želi? mo2 sma se to menla že k sma šele hodit cačela in če bi on takrat vzrtajal da izključno samo enega ne vem če bi bla z njim... tko pa mi je dal vedet, da si želi vsaj enega in da odpira možnost tud za 3 je rekel na začetku ko sva še hodila da 2,3-zdej pa kar neki muti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:59:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ prosim za nasvet-sem na robu živčnega zloma:kako hudiča ji naj dopovem da se štekarjev ne šlata-jo dam milijonkrat stran,pa po rokici sem jo,pa kregala,pa zamotila-->ona se mi pa reži v faco in skos dela tisto kar ne sme ko pogruntam...ti sporočim...nabiram nove izkušnje...takih izpadov svoje volje še nism dožvela samo vztrajaj...pa čim bolj mirnega glasu...varovala za štekarje obvezno kupit....ko ona vidi ,da si ti živčna se nahrani in dobi nov zagon.---mirno pa vztrajno.... sej varovala so že gor,ampak vseeno je to prepovedano početje....ja imam filing kot bi me provucirala.....pa ji rečem da se tega ne sme,pa mi ona pokaže s prstkom ne ne(pa tudi reče ne ne zraven),ampak veselo pipa naprej....mislim da moram najprej sebe zluftat,ker sem spet čist preveč živčna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:03:42
|
|
|
|
Čebel@
|
no dons pa samo jamram ......zunaj se sonček kaže ......zdele gre Hana že kmalu spat,jaz pa z njo,ker me malo buča boli .....ne vem kako bom zdržala v službi-bom spila ene 2 redbulla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:07:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ prosim za nasvet-sem na robu živčnega zloma:kako hudiča ji naj dopovem da se štekarjev ne šlata-jo dam milijonkrat stran,pa po rokici sem jo,pa kregala,pa zamotila-->ona se mi pa reži v faco in skos dela tisto kar ne sme ko pogruntam...ti sporočim...nabiram nove izkušnje...takih izpadov svoje volje še nism dožvela samo vztrajaj...pa čim bolj mirnega glasu...varovala za štekarje obvezno kupit....ko ona vidi ,da si ti živčna se nahrani in dobi nov zagon.---mirno pa vztrajno.... sej varovala so že gor,ampak vseeno je to prepovedano početje....ja imam filing kot bi me provucirala.....pa ji rečem da se tega ne sme,pa mi ona pokaže s prstkom ne ne(pa tudi reče ne ne zraven),ampak veselo pipa naprej....mislim da moram najprej sebe zluftat,ker sem spet čist preveč živčna ni kej temu se reče izzivanje to delajo vsi globoko vdihni in ostani mirna in še jo daj proč... druga ti pomoje ne preostane
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:07:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no dons pa samo jamram ......zunaj se sonček kaže ......zdele gre Hana že kmalu spat,jaz pa z njo,ker me malo buča boli .....ne vem kako bom zdržala v službi-bom spila ene 2 redbulla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:08:14
|
|
|
|
Katjusa
|
sem hotla imena dodat ampak potem se preveč obrazi skrivajo..... imena so napisana po vrsti tako kot so slikice upam,da nisem koga zamešala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:10:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ prosim za nasvet-sem na robu živčnega zloma:kako hudiča ji naj dopovem da se štekarjev ne šlata-jo dam milijonkrat stran,pa po rokici sem jo,pa kregala,pa zamotila-->ona se mi pa reži v faco in skos dela tisto kar ne sme ko pogruntam...ti sporočim...nabiram nove izkušnje...takih izpadov svoje volje še nism dožvela samo vztrajaj...pa čim bolj mirnega glasu...varovala za štekarje obvezno kupit....ko ona vidi ,da si ti živčna se nahrani in dobi nov zagon.---mirno pa vztrajno.... sej varovala so že gor,ampak vseeno je to prepovedano početje....ja imam filing kot bi me provucirala.....pa ji rečem da se tega ne sme,pa mi ona pokaže s prstkom ne ne(pa tudi reče ne ne zraven),ampak veselo pipa naprej....mislim da moram najprej sebe zluftat,ker sem spet čist preveč živčna ni kej temu se reče izzivanje to delajo vsi globoko vdihni in ostani mirna in še jo daj proč... druga ti pomoje ne preostane vem da probava kje so meje,ampak danes res ni dan ko bi jaz bila zmožna jo prenašat....sej zdele je -ima flaško in je čist srečna....danes sem res nenaspana in vidim da kar iščem kje se bom lahko spihala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:11:49
|
|
|
|
Čebel@
|
čigav je pa Erik?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:15:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čigav je pa Erik? raisa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:16:39
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela jutri bo bolje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:16:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čigav je pa Erik? raisa .....tiste ki se bolj malo javljajo,pozabim imena otrok
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:17:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela jutri bo bolje upam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:40:36
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sem hotla imena dodat ampak potem se preveč obrazi skrivajo..... imena so napisana po vrsti tako kot so slikice upam,da nisem koga zamešala a moje slikice nisi dobila, sem ti na mail poslala
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:41:08
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan grem kuhat se tipkamo kasneje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:47:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ prosim za nasvet-sem na robu živčnega zloma:kako hudiča ji naj dopovem da se štekarjev ne šlata-jo dam milijonkrat stran,pa po rokici sem jo,pa kregala,pa zamotila-->ona se mi pa reži v faco in skos dela tisto kar ne sme ne vem pr nas pali k rečem ajs nikol ga nisme po rokici in ga kregala samo vedno sem ga dala stran in rekla ajs zdej ko je tud kaka nova stvar in rečem ajs ve da mora to pustit in ponavadi pusti..... je pa treba to rečt tak strogo in odločno in nič smeha..... pri nas ne pali NIČ....sem stroga,pa zaderem se-pa se mi reži v faco in isto še 5x naredi(pa vmes me gleda) pri nas ni tok hudo, sam rokico umakne...stran pa ne gre, tko da ga lastnoročno prestavim in pol protestira, sam ga hitro zamotim s čim drugim, seveda imamo povsod varovala
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:47:49
|
|
|
|
Katjusa
|
tamika nisem dobla sem zdej še enkrat pogledala mail pa nimam dobla sem zdej zadnje dni od tebe dušo iz papirja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:48:42
|
|
|
|
Katjusa
|
tamika pošli mi jo pa jo bom dodala.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:55:07
|
|
|
|
sjmm
|
mi2 s sprehoda, sem en spidi tempo udarla, sem čist premočena mali meče s polic in zravn dela smrdljivo tortico oči zuni neki brklja k pod stopnicam zapira, da bomo mel eno šupco jz se pa morm že pospravljanja lotit v predprostoru, da ju3 kake vn ne odnese danes na jedilniku....makarončki s paradižnikovo omakico, zelena solatka....oči je pa ene priboljške kupil popoldan pa še šoping...kok se mi ne da, sam morm za visoke obiske kej nabavit, pa še Miha ima v petek rojstni dan evo zdele grem pa za Bohinj rezervirat....en apartmajček za 26.4. do 1.5.....so se mulčki navdušli, sej razn na morje res redko kam gremo...se sploh ne spomnejo kdaj smo kje bli, razn na izleu...je pa APP za 5 oseb, ful lepo, 58e na dan...moj je reku, da bomo to po dolgih letih že zmogli k se nam za poleti obeta en bol ugoden dopust....itak pa se mora odkupit za leta nazaj, ker je ponavadi za te praznike delal in to še kje v tujini
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:56:18
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika nisem dobla sem zdej še enkrat pogledala mail pa nimam dobla sem zdej zadnje dni od tebe dušo iz papirja tristana sem ti poslala nekaj dni za tem ko sem dobila tvoj mail
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:56:49
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika pošli mi jo pa jo bom dodala..... poslala poročaj, če dobiš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:57:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm mi2 s sprehoda, sem en spidi tempo udarla, sem čist premočena mali meče s polic in zravn dela smrdljivo tortico oči zuni neki brklja k pod stopnicam zapira, da bomo mel eno šupco jz se pa morm že pospravljanja lotit v predprostoru, da ju3 kake vn ne odnese danes na jedilniku....makarončki s paradižnikovo omakico, zelena solatka....oči je pa ene priboljške kupil popoldan pa še šoping...kok se mi ne da, sam morm za visoke obiske kej nabavit, pa še Miha ima v petek rojstni dan evo zdele grem pa za Bohinj rezervirat....en apartmajček za 26.4. do 1.5.....so se mulčki navdušli, sej razn na morje res redko kam gremo...se sploh ne spomnejo kdaj smo kje bli, razn na izleu...je pa APP za 5 oseb, ful lepo, 58e na dan...moj je reku, da bomo to po dolgih letih že zmogli k se nam za poleti obeta en bol ugoden dopust....itak pa se mora odkupit za leta nazaj, ker je ponavadi za te praznike delal in to še kje v tujini super to bo prava družinska uživancija
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:57:45
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Eto mi smo prišli domov. Smo se zjutraj kar napokali v vrtec - so meli ravno dan odprtih vrat in seveda je Nejc užival 100 na uro. Še domov ni hotu it z mano V glavnem sem ju vpisala. Potem smo šli še z eno prijateljico na kavico, pa v trgovino. Dopoldan je šel naokoli kot bi mignil. Delo me je počakalo - noben noče nč narest a ni to čudno bo treba kej skuhat - ne vem še kaj pa vas malo prebrat k vidim da ste čvekale
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 11:59:26
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem tud imala v planu da bomo letos za 1. maja kam šli s prikolo.... no pa ne bomo se bomo pa verjetno selili oz. rihtali naš nov domek kar bom ne dvomno super in zabavno če bomo pridni se mogoče po praznikih že selimo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.