|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
23.3.2010 10:53:54   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image
prosim za nasvet-sem na robu živčnega zloma:kako hudiča ji naj dopovem da se štekarjev ne šlata-jo dam milijonkrat stran,pa po rokici sem jo,pa kregala,pa zamotila-->ona se mi pa reži v faco in skos dela tisto kar ne smeuser posted image user posted image user posted image

ko pogruntam...ti sporočim...nabiram nove izkušnje...takih izpadov svoje volje še nism dožvelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo vztrajaj...pa čim bolj mirnega glasu...varovala za štekarje obvezno kupit....ko ona vidi ,da si ti živčna se nahrani in dobi nov zagon.---mirno pa vztrajno....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
23.3.2010 10:57:11   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

prosim za nasvet-sem na robu živčnega zloma:kako hudiča ji naj dopovem da se štekarjev ne šlata-jo dam milijonkrat stran,pa po rokici sem jo,pa kregala,pa zamotila-->ona se mi pa reži v faco in skos dela tisto kar ne smeuser posted image user posted image user posted image

ne vem pr nas pali k rečem ajsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nikol ga nisme po rokici in ga kregala samo vedno sem ga dala stran in rekla ajs zdej ko je tud kaka nova stvar in rečem ajs ve da mora to pustit in ponavadi pusti.....
je pa treba to rečt tak strogo in odločno in nič smeha.....

pri nas ne pali NIČ....sem stroga,pa zaderem se-pa se mi reži v faco in isto še 5x naredi(pa vmes me gleda)user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
23.3.2010 10:58:02   
Čebel@

čebela a prej se nikol nista menla o tem kolk otrok si kdo želi? mo2 sma se to menla že k sma šele hodit cačela in če bi on takrat vzrtajal da izključno samo enega ne vem če bi bla z njim...  tko pa mi je dal vedet, da si želi vsaj enega in da odpira možnost tud za 3user posted image user posted image user posted image user posted image

je rekel na začetku ko sva še hodila da 2,3-zdej pa kar neki mutiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
23.3.2010 10:59:57   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ko pogruntam...ti sporočim...nabiram nove izkušnje...takih izpadov svoje volje še nism dožvelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo vztrajaj...pa čim bolj mirnega glasu...varovala za štekarje obvezno kupit....ko ona vidi ,da si ti živčna se nahrani in dobi nov zagon.---mirno pa vztrajno....

sej varovala so že gor,ampak vseeno je to prepovedano početje....ja imam filing kot bi me provucirala.....pa ji rečem da se tega ne sme,pa mi ona pokaže s prstkom ne ne(pa tudi reče ne ne zraven),ampak veselo pipa naprej....mislim da moram najprej sebe zluftat,ker sem spet čist preveč živčna

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
23.3.2010 11:03:42   
Čebel@
no dons pa samo jamramuser posted image user posted image ......zunaj se sonček kažeuser posted image user posted image user posted image ......zdele gre Hana že kmalu spat,jaz pa z njo,ker me malo buča boliuser posted image .....ne vem kako bom zdržala v službi-bom spila ene 2 redbullauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
23.3.2010 11:07:00   
Katjusa

sej varovala so že gor,ampak vseeno je to prepovedano početje....ja imam filing kot bi me provucirala.....pa ji rečem da se tega ne sme,pa mi ona pokaže s prstkom ne ne(pa tudi reče ne ne zraven),ampak veselo pipa naprej....mislim da moram najprej sebe zluftat,ker sem spet čist preveč živčna

ni kej temu se reče izzivanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image to delajo vsi globoko vdihni in ostani mirna in še jo daj proč... druga ti pomoje ne preostaneuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
23.3.2010 11:07:22   
Katjusa

no dons pa samo jamramuser posted image user posted image ......zunaj se sonček kažeuser posted image user posted image user posted image ......zdele gre Hana že kmalu spat,jaz pa z njo,ker me malo buča boliuser posted image .....ne vem kako bom zdržala v službi-bom spila ene 2 redbullauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
23.3.2010 11:08:14   
Katjusa

sem hotla imena dodat ampak potem se preveč obrazi skrivajo..... imena so napisana po vrsti tako kot so slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image upam,da nisem koga zamešalauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
23.3.2010 11:10:26   
Čebel@

ni kej temu se reče izzivanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image to delajo vsi globoko vdihni in ostani mirna in še jo daj proč... druga ti pomoje ne preostaneuser posted image

vem da probava kje so meje,ampak danes res ni dan ko bi jaz bila zmožna jo prenašat....sej zdele je user posted image -ima flaško in je čist srečna....danes sem res nenaspana in vidim da kar iščem kje se bom lahko spihalauser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
23.3.2010 11:11:49   
Čebel@
čigav je pa Erik?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
23.3.2010 11:15:00   
Katjusa

raisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
23.3.2010 11:16:39   
Katjusa
čebela jutri bo boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
23.3.2010 11:16:43   
Čebel@

raisa

user posted image .....tiste ki se bolj malo javljajo,pozabim imena otrokuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
23.3.2010 11:17:19   
Čebel@

čebela jutri bo boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upamuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
23.3.2010 11:40:36   
TAMIKA3

sem hotla imena dodat ampak potem se preveč obrazi skrivajo..... imena so napisana po vrsti tako kot so slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image upam,da nisem koga zamešalauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a moje slikice nisi dobila, sem ti na mail poslala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
23.3.2010 11:41:08   
TAMIKA3
danuser posted image
grem kuhat
se tipkamo kasneje user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
23.3.2010 11:47:38   
sjmm

ne vem pr nas pali k rečem ajsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nikol ga nisme po rokici in ga kregala samo vedno sem ga dala stran in rekla ajs zdej ko je tud kaka nova stvar in rečem ajs ve da mora to pustit in ponavadi pusti.....
je pa treba to rečt tak strogo in odločno in nič smeha.....

pri nas ne pali NIČ....sem stroga,pa zaderem se-pa se mi reži v faco in isto še 5x naredi(pa vmes me gleda)user posted image

pri nas ni tok hudo, sam rokico umakne...stran pa ne gre, tko da ga lastnoročno prestavim in pol protestira, sam ga hitro zamotim s čim drugim, seveda imamo povsod varovala

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
23.3.2010 11:47:49   
Katjusa
tamika nisem doblauser posted image user posted image user posted image user posted image sem zdej še enkrat pogledala mail pa nimamuser posted image user posted image user posted image dobla sem zdej zadnje dni od tebe dušo iz papirja

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
23.3.2010 11:48:42   
Katjusa
tamika pošli mi jo pa jo bom dodala.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
23.3.2010 11:55:07   
sjmm
mi2 s sprehoda, sem en spidi tempo udarla, sem čist premočena

mali meče s polic in zravn dela smrdljivo torticouser posted image user posted image user posted image user posted image

oči zuni neki brklja k pod stopnicam zapira, da bomo mel eno šupco

jz se pa morm že pospravljanja lotit v predprostoru, da ju3 kake vn ne odneseuser posted image user posted image

danes na jedilniku....makarončki s paradižnikovo omakico, zelena solatka....oči je pa ene priboljške kupil

popoldan pa še šoping...kok se mi ne da, sam morm za visoke obiske kej nabavit, pa še Miha ima v petek rojstni dan

evo zdele grem pa za Bohinj rezervirat....en apartmajček za 26.4. do 1.5.....so se mulčki navdušli, sej razn na morje res redko kam gremo...se sploh ne spomnejo kdaj smo kje bli, razn na izleu...je pa APP za 5 oseb, ful lepo, 58e na dan...moj je reku, da bomo to po dolgih letih že zmogli k se nam za poleti obeta en bol ugoden dopust....itak pa se mora odkupit za leta nazaj, ker je ponavadi za te praznike delal in to še kje v tujiniuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
23.3.2010 11:56:18   
TAMIKA3

tamika nisem doblauser posted image user posted image user posted image user posted image sem zdej še enkrat pogledala mail pa nimamuser posted image user posted image user posted image dobla sem zdej zadnje dni od tebe dušo iz papirja

tristana sem ti poslala nekaj dni za tem ko sem dobila tvoj mail user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
23.3.2010 11:56:49   
TAMIKA3

tamika pošli mi jo pa jo bom dodala.....

poslala user posted image poročaj, če dobiš

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
23.3.2010 11:57:24   
Katjusa

mi2 s sprehoda, sem en spidi tempo udarla, sem čist premočena

mali meče s polic in zravn dela smrdljivo torticouser posted image user posted image user posted image user posted image

oči zuni neki brklja k pod stopnicam zapira, da bomo mel eno šupco

jz se pa morm že pospravljanja lotit v predprostoru, da ju3 kake vn ne odneseuser posted image user posted image

danes na jedilniku....makarončki s paradižnikovo omakico, zelena solatka....oči je pa ene priboljške kupil

popoldan pa še šoping...kok se mi ne da, sam morm za visoke obiske kej nabavit, pa še Miha ima v petek rojstni dan

evo zdele grem pa za Bohinj rezervirat....en apartmajček za 26.4. do 1.5.....so se mulčki navdušli, sej razn na morje res redko kam gremo...se sploh ne spomnejo kdaj smo kje bli, razn na izleu...je pa APP za 5 oseb, ful lepo, 58e na dan...moj je reku, da bomo to po dolgih letih že zmogli k se nam za poleti obeta en bol ugoden dopust....itak pa se mora odkupit za leta nazaj, ker je ponavadi za te praznike delal in to še kje v tujiniuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super to bo prava družinska uživancijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
23.3.2010 11:57:45   
Urša08
ojla

Eto mi smo prišli domov. Smo se zjutraj kar napokali v vrtec - so meli ravno dan odprtih vrat in seveda je Nejc užival 100 na uro. Še domov ni hotu it z manouser posted image user posted image user posted image user posted image V glavnem sem ju vpisala. Potem smo šli še z eno prijateljico na kavico, pa v trgovino. Dopoldan je šel naokoli kot bi mignil. Delo me je počakalo - noben noče nč narest a ni to čudnouser posted image user posted image user posted image user posted image

bo treba kej skuhat - ne vem še kajuser posted image

pa vas malo prebrat k vidim da ste čvekaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
23.3.2010 11:59:26   
Katjusa
jst sem tud imala v planu da bomo letos za 1. maja kam šli s prikolo.... no pa ne bomo se bomo pa verjetno selili oz. rihtali naš nov domek kar bom ne dvomno super in zabavnouser posted image user posted image user posted image če bomo pridni se mogoče po praznikih že selimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.