Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 20:54:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa claud lahko jst?????? prosim:) nuno bi imela neko novo frizuro..... katjuša izvoliiiii ne ne bom rezerva.... joj veš, da sem bla samo 1x v življenju pir pravi frizerki čakam da pridem na vrsto.... sam jst imam ful smotane lase in ful pomladka pa nebi rada da bi claud imela preveč dela in neprijetnosti tak, da bom mojmu rekla da me slika iz vseh strani pa se nej claud sama odloči če se hoče z mojimi podvijanimi kodri ukvarjat.... čebela kak delaš v sredo k gremo k sjmm? še nič ne vem-nekaj je bolniških v službi tko da lahko bom dopoldan v službi ali pa na dopustu-bom jutri urnik prečikerala......mesto pri claud ti pa odstopim,res čebela ne nič mi ne odstopaj sej ni panike mi je kr nerodno ker nisme vidla, da si se že ti javla pa sem se kr jst..... jst imam res zoprne lase in nebi rada bila claud v breme tako da bom raje za rezervo..... sicer claud naju lahko obe postriže tak da.... bom že prišla na vrsto.... no če bom v sredo dostopna al pa bi mogoče šla zraven do sjmm se vidmo... sej se bomo zmenle:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 20:58:40
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša....bom jutri sporočila kako bom s časom drug teden .....komaj čakam da se spet malo vidiva,in počvekava mogla bi se učit,ampak mi uči skupaj vleče
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 21:50:16
|
|
|
|
sjmm
|
Hej hoj! končno mir...dons je pa trajal...z vsemi skupi evo še ene cunje zložim..pol pa mal na kavč.. moj si neki za ju3 pripravla NOČKO!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 23:33:15
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...... Brat počiva...proti bolečinam je dobil..ampak je baje kar boleče.... Izvidi bodo jutri....zgornji del možgan je pregledan, je ok..ostane samo še zadnji del in vratni predel..... Počivat mora.... KOmaj sem zdržala v službi..sploh nisem bila pri stvari...pa še utrujena sem bla u iber....kaj češ... <hvala vsem ,ki mislite na nas...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 6:53:13
|
|
|
|
baki
|
jutrooooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 7:23:37
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 7:26:26
|
|
|
|
Urša08
|
Naša nočka bila tko tko. Kavico sem že popila, tamalima sem gres skuhala - se sedaj še malo hladi. Po zajtrku ne bi bilo slabo mal pospravit, pa če me še niso odrezali bomo šli vpisni list v vrtec peljat in po par malenkosti v trgovino. Ajvy držimo pestke, tebi pa upam, da se rata spočit A so zdravniki kej rekli od čea to pride?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 7:40:07
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro sem slabe volje zeloooo ...danes bolj da me noben ne provucira .......nočka:od 1.30-2.30 smo jedli in žurali,s tastarim sva se sredi noči spičila-ah sej bo boljš ne bom težila lep dan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 7:52:56
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ na žalost pride tud kdaj tak dan pa zapomni si da nč ne težiš, ti kr vn iz sebe dej, je potem lažje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 7:53:29
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro rana ura, zlata ura Benjamin še spi.... danes smo tako lepo spali niti nista nič jamrala takrat, ko sma se mi2 v posteljo spravljala tak da sta spala k anglčka........ zunaj je megla upam, da se hitro dvigne...... Ajvy držim pesti, da bodo izvidi vredu .... no vsekakor da najdejo kje je težava, da ne bo kej narobe..... a cel dan rabijo čas za izvide čebela sej ne težiš..... Urša a je zdej mir z vodo al še kr točta k tvoja dva sončka ajata?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 7:54:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ na žalost pride tud kdaj tak dan pa zapomni si da nč ne težiš, ti kr vn iz sebe dej, je potem lažje ja ja RR vse prenese a Hana večkrat je ponoči?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 7:54:45
|
|
|
|
Katjusa
|
baki urša a še hujšate?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 7:55:08
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša je moj povedal in je tast rekel da ve, ampak da tašča pozab bosta skušala merkat. Tko da kokr pride, kak dan je ok, kak dan ne. Čudežev ni za pričakovati
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 7:56:14
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa baki urša a še hujšate? Baki in Petrušk mislim da še. Jaz pa nč več. Sem zgubila 3 - 4 kilce. Se pa malce bolj merkam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 7:57:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša je moj povedal in je tast rekel da ve, ampak da tašča pozab bosta skušala merkat. Tko da kokr pride, kak dan je ok, kak dan ne. Čudežev ni za pričakovati no že to da se bosta trudla je nekaj Urša ne vem a nisem zasledila al še nisi testa delala? sem tok firbčna ni kej imam pač v krvi žensko radovednost a nam nimaš še nič za povedat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 7:57:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa baki urša a še hujšate? Baki in Petrušk mislim da še. Jaz pa nč več. Sem zgubila 3 - 4 kilce. Se pa malce bolj merkam pridna pridna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 8:00:06
|
|
|
|
Katjusa
|
mi2 sma zadnič šla gledat eno sobico od mavrice in bi prišla 1900€ no pol sma se zdej odločla, da ne boma s tem hitela.... včaraj sem pa mal na bolhi gledala in je ena z istim sestavom sma da ima še pisalno mizo zraven sicer rabljena ampak vseeno 300€ in jo bomo danes šli gledat če nam bo všeč in če je lepo ohranjena jo bomo vzeli
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 8:03:30
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša test bom delala v četrtek super za sobico. Nas to še čaka, ko bomo na podstrešju naredili sobici. A ključe sedaj že mate?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 8:06:38
|
|
|
|
Urša08
|
Punce šibam kuhinjo pospravit potem pa po opravkih Se kasneje tipkamo.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 8:12:51
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Evo nik v varstvu, js pa sem tud že kuhno pospravla. Zdej pa sem si čaj pripravla in zajtrk. Potem pa šibam mal v mullerja pogledat in h kolegici na kavo.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 8:16:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša test bom delala v četrtek super za sobico. Nas to še čaka, ko bomo na podstrešju naredili sobici. A ključe sedaj že mate? ključi bodo verjetno do petka..... zdej je vs epripravljeno samo da se na banki zmenijo kdaj gremo vsi skupi do notarja se tam podpiše potem se nas vpiše v zemljiško in mi dobimo ključe... včeraj je mojmu rekla da bi blo to drug teden pa jo je moj mal milo pogledal in je rekla da bo probala do petka zrihtat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 8:16:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Pozdravljene. Evo nik v varstvu, js pa sem tud že kuhno pospravla. Zdej pa sem si čaj pripravla in zajtrk. Potem pa šibam mal v mullerja pogledat in h kolegici na kavo. lepo se imej
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 9:14:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ na žalost pride tud kdaj tak dan pa zapomni si da nč ne težiš, ti kr vn iz sebe dej, je potem lažje ja ja RR vse prenese a Hana večkrat je ponoči? hvala punce .....malo sem čudna-napsiherana....jezna sem na desca ker po eni strani bi on imel še enga ,pol mi pa kar naenkrat prbije no sej ga ne rabimo,imamo Hano .....zdgleda da se ne zaveda da ko bom 1x noseča,da se ne da dat kar nazaj .....z njim se sploh ne da pogovarjat Hana ponoči ne je,zahteva le dudo in če se zgodi da ne skočiš takoj,se čisto zbrihta in pol more jest-sej takoj nazaj zaspi,ampak mi manjka tista 1 ura spanja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 9:15:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi...... Brat počiva...proti bolečinam je dobil..ampak je baje kar boleče.... Izvidi bodo jutri....zgornji del možgan je pregledan, je ok..ostane samo še zadnji del in vratni predel..... Počivat mora.... KOmaj sem zdržala v službi..sploh nisem bila pri stvari...pa še utrujena sem bla u iber....kaj češ... <hvala vsem ,ki mislite na nas... vse se bo srečno končalo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 9:32:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ na žalost pride tud kdaj tak dan pa zapomni si da nč ne težiš, ti kr vn iz sebe dej, je potem lažje ja ja RR vse prenese a Hana večkrat je ponoči? hvala punce .....malo sem čudna-napsiherana....jezna sem na desca ker po eni strani bi on imel še enga ,pol mi pa kar naenkrat prbije no sej ga ne rabimo,imamo Hano .....zdgleda da se ne zaveda da ko bom 1x noseča,da se ne da dat kar nazaj .....z njim se sploh ne da pogovarjat Hana ponoči ne je,zahteva le dudo in če se zgodi da ne skočiš takoj,se čisto zbrihta in pol more jest-sej takoj nazaj zaspi,ampak mi manjka tista 1 ura spanja men se tud zdi da je moj mal zmeden okol tretjega.... no sej je bil tud okol 2 od začetka.... zdej za tretjega sme mu rekla da če bo bo če ne bo pa ne bo in da boma še kako leto počakala in se strinja.... pomoje ga je mal strah, da bi blo prehitro moški so mal neodločeni itak da ko boš bo ful vesel sam pomoje jih je mal strah kak bo to zgledal k bosta 2..... vi2 se morta vsedit k imata mir in se odločit se lepo pomenit dvomim, da se ne bo dal pomenit naj ti pove zakaj ne in zakaj ja in pol skupaj pretehtajta... tako sma tud mi2 naredla in sma se odločla da boma imela še enega ampak resno boma začela delat (torej k G bom šla) drugo leto k bo beni star 2 leti.... če nas preseneti bomo pa itak vsi ful vesel
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.