Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:00:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika pošli mi jo pa jo bom dodala..... poslala poročaj, če dobiš še ni si poslala na bpkatja2@gmail.com
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:00:17
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm sem gledala apartmajčke v Bohinju in je superca, boste uživali. Pa tok enih točk za obletal Kakšni so pa plani za poletje če ni skrivnost? Glede jutri se nč ne sekiraj, pa ne pospravlej zarad nas, pa da ne bi zdej še v trgovino zarad nas šla - me pridemo na eno kofico, kozarec vode in čvekec
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:01:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm sem gledala apartmajčke v Bohinju in je superca, boste uživali. Pa tok enih točk za obletal Kakšni so pa plani za poletje če ni skrivnost? Glede jutri se nč ne sekiraj, pa ne pospravlej zarad nas, pa da ne bi zdej še v trgovino zarad nas šla - me pridemo na eno kofico, kozarec vode in čvekec ja jst bom sam vodo kr iz pipe nič ne pucaj sej bo vse ostalo k me tud ne bomo.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:08:11
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm,ajvy.....ja sem načeloma sem jaz blažno potrpežljiva,ampak moj dedec se sploh ne pogovarja....on nima obstanka.....takoj leti v delavnico-bi mu krona z glave padla če bi bil sam malo s hano,da jaz lahko kaj v miru naredim.....zgleda bo treba ene orenk govorilne usekat potem pa ti ostane samo še šok terapija...pride domov..ti pograbiš torbičko al ruzaček, karkoli pač imaš....in te ni celo popoldne....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:10:37
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy ojoj a zdej je pa Tisa bogica držte se Sjmm uf bogica maš že tok težkih noči za sabo. Upam da se vam tole umiri.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:11:34
|
|
|
|
Katjusa
|
evo krompir za regrat se kuha jajčka tud... beni pije mlek pol gre pa ajat jst pa jest in se pasit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:14:35
|
|
|
|
TAMIKA3
|
bpkatja2@gmail.com sem ti še enkrat poslala še tle prilepim
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:17:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 bpkatja2@gmail.com sem ti še enkrat poslala še tle prilepim maila nisme dobla bom kr tole izkoristla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:24:36
|
|
|
|
Urša08
|
Sem najdla idejo za kosilo - bučke v omakici in pire Zdej pa veselo na delo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:24:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm sem gledala apartmajčke v Bohinju in je superca, boste uživali. Pa tok enih točk za obletal Kakšni so pa plani za poletje če ni skrivnost? Glede jutri se nč ne sekiraj, pa ne pospravlej zarad nas, pa da ne bi zdej še v trgovino zarad nas šla - me pridemo na eno kofico, kozarec vode in čvekec ja, smo se navdušli, res še nismo tkole številčni kje bli za poletje pa se nam obeta najem od enih znancev lesene hiške v Pineti pri Novem gradu, ki je itak najino mesto še iz inlove časov...verjetno kar za ene 4 mesece...za ene 400e...sej je sam en prostor + sanitariji + terasca, pa 3 koraki do morja, sam bo dost za nas, ker bomo urejali kopalnico in evrčki seveda kr frčijo, pa še valeto imamo, bo to kar fajn rešitev, čeprav smo si zamislili kamp in novo prikolico, a to nam do drugega leta itak ne bo nikamor ušlo, pa bomo še kej drugega sprobal
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:25:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm sem gledala apartmajčke v Bohinju in je superca, boste uživali. Pa tok enih točk za obletal Kakšni so pa plani za poletje če ni skrivnost? Glede jutri se nč ne sekiraj, pa ne pospravlej zarad nas, pa da ne bi zdej še v trgovino zarad nas šla - me pridemo na eno kofico, kozarec vode in čvekec ja jst bom sam vodo kr iz pipe nič ne pucaj sej bo vse ostalo k me tud ne bomo..... ja prov no, sej bom samo malo vse na svoje mesto postavla, drgač je pa itak torek šoping dan, pa še moj je doma
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:26:39
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm sem gledala apartmajčke v Bohinju in je superca, boste uživali. Pa tok enih točk za obletal Kakšni so pa plani za poletje če ni skrivnost? Glede jutri se nč ne sekiraj, pa ne pospravlej zarad nas, pa da ne bi zdej še v trgovino zarad nas šla - me pridemo na eno kofico, kozarec vode in čvekec jz za goste zmer pospravim, sam zdej mi ne rata po mojih standardih
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:28:56
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy ojoj a zdej je pa Tisa bogica držte se Sjmm uf bogica maš že tok težkih noči za sabo. Upam da se vam tole umiri. hvala, jz tud še gojim upanje, da bo maj 1x pogruntal, da je noč za spanje ajde, mali spančka, grem mal v lonec zmetat, pa kej poštimat...sem imela tak spidi sprehod, pa tok kave mam po žilah, da sm čist naspidirana...morm izkoristit za TISO tud od nas en miljon
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:28:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm sem gledala apartmajčke v Bohinju in je superca, boste uživali. Pa tok enih točk za obletal Kakšni so pa plani za poletje če ni skrivnost? Glede jutri se nč ne sekiraj, pa ne pospravlej zarad nas, pa da ne bi zdej še v trgovino zarad nas šla - me pridemo na eno kofico, kozarec vode in čvekec ja jst bom sam vodo kr iz pipe nič ne pucaj sej bo vse ostalo k me tud ne bomo..... ja prov no, sej bom samo malo vse na svoje mesto postavla, drgač je pa itak torek šoping dan, pa še moj je doma je vseeno kje maš kej k me tak ne vemo kje imaš običajno.... tak, da če kej ni tak k bi me dale bomo pač misle ta imaš ti drugače pošlihtano.... mogoče nam bo pa všeč pa bomo pol tud me tak mele
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:30:16
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm sem gledala apartmajčke v Bohinju in je superca, boste uživali. Pa tok enih točk za obletal Kakšni so pa plani za poletje če ni skrivnost? Glede jutri se nč ne sekiraj, pa ne pospravlej zarad nas, pa da ne bi zdej še v trgovino zarad nas šla - me pridemo na eno kofico, kozarec vode in čvekec ja jst bom sam vodo kr iz pipe nič ne pucaj sej bo vse ostalo k me tud ne bomo..... ja prov no, sej bom samo malo vse na svoje mesto postavla, drgač je pa itak torek šoping dan, pa še moj je doma je vseeno kje maš kej k me tak ne vemo kje imaš običajno.... tak, da če kej ni tak k bi me dale bomo pač misle ta imaš ti drugače pošlihtano.... mogoče nam bo pa všeč pa bomo pol tud me tak mele ma sej veš, da kolumbo pride...tam pa imajo k laboratorij ...še dobr da ne bo Šimeta k mamo še en kup stvari nedokončanih
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:32:55
|
|
|
|
Katjusa
|
pr nas je bla v soboto.... sicer mi je mal sumljivo k se zdej ful mal javlja ampak ni blo opazit da bi blo kej fejst narobe..... pa še šime je bil polek.... njega sme se itak najbolj bala.... mi je deloval čist sproščen tko da..... aja če bo sonček smo pa lahko kr zunaj pa kozarce z vodo ven prneseš pa je
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:34:13
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm moj je navdušen nad riževim narastkom naslednjič probam grisovega a je lahko tud polentni????
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:42:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
POZDRAVLJENE PUNCE...Mihailo je v nedeljo zvecer dobil 39,3 vrocine ,bruhal,drisko je imel,smo sli do p ima nek virus danes je ok sam ,mleko mu se ne smem dajat ker ga je zjutraj zbruhal sem pac probala ker sem mislila da bo ok in lacen je bil...potem je pojedel mal plazma keksa,mal bobi palck,zemljico,banano mu bom dala ko se zbudi,caj pije... SAM KAJ MU PA LAHKO DAM ZA KOSILO???VCERAJ JE TUDI JUHO ZBRUHAL..kAKSNE nasvete bi prosila???Kaj bi se bilo primerno...al naj bo danes na taksni hrani in jutri probam???
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 12:58:39
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kje ste???Cakam kasen nasvet ...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 13:01:35
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo sej če je včerej juho zbruhal ni nujno da jo bo danes tudi. Fino je že ker mu je nekaj že ostalo v želodčku. Dej mu juhico sam bolj malo - raje vsako uro malo. Al pa kaj druzga - pire in omakica, ampak manjšo porcijo. Upam, da se kmalu pozdravi Ste šli stanovanje pogledat?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 13:10:57
|
|
|
|
Katjusa
|
mihailo jst bi mu spet ponudla juhico ampak čist rahlo in not dej sam mal žemlce al pa kakega drugega kruheka.... drgač pa kak krompirček kr na vodi kuhan.... bogi mihailo držim pesti, da se hitro pozdravi.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 13:11:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo sej če je včerej juho zbruhal ni nujno da jo bo danes tudi. Fino je že ker mu je nekaj že ostalo v želodčku. Dej mu juhico sam bolj malo - raje vsako uro malo. Al pa kaj druzga - pire in omakica, ampak manjšo porcijo. Upam, da se kmalu pozdravi Ste šli stanovanje pogledat? Ok Ursa hvala za odgovor,sem tudi jaz mislila nekaj takega ponudit,da bo vsaj par zlick necesa pojedel...Ja stanovanje smo sli pogledat in 99% je da ga bomo vzeli...Vcet.ce bo mihailo ok gremo v bosno da uredi moz papirje in da tukaj dobi drz.nato kredit in bo nase ... Babi pa Dedi sta naju vprasala ,ce zeliva da kupimo hiso in gremo vsak v eno nadstropje ampak sva kr odlocena za stanovanje in da bova sama...jima je pa hudo,tko da me je babi se danes razjokala...ja lepo smo se razumeli in se bomo malo vec pogresali,sploh pa oni Mihaila,ampak saj se bo vse uredilo pa vedno nas lahko obiscejo,sploh zdaj ko je dedi v penzionu in babi ne dela..
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 13:11:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mihailo jst bi mu spet ponudla juhico ampak čist rahlo in not dej sam mal žemlce al pa kakega drugega kruheka.... drgač pa kak krompirček kr na vodi kuhan.... bogi mihailo držim pesti, da se hitro pozdravi..... Hvala katjusa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 13:25:43
|
|
|
|
Katjusa
|
mihailo še kako rezumem babi in dedi mi imamo isto..... no bomo skupi šli čez to sicer če bi mi imeli možnost vsak svoj štuk pa brez stare mame in strica bi verjetno raje tle ostala tako pa da se tiščimo in da mi skos en po gvali hodi ne hvala..... sej sem ful v dvomih če delamo prav čeprav v srcu vem, da more moja famaly it zase in se sama postavit na noge.... smo tak živčni tle..... vse nas živcira vsak gib....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 13:26:34
|
|
|
|
Katjusa
|
tamika očitno ti mail ne pošilja slikic ker še vedno nisem nič dobla.... sem pa kolaž popravla
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 23.3.2010 13:29:59 >
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.