|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
23.3.2010 12:00:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

tamika pošli mi jo pa jo bom dodala.....

poslala user posted image poročaj, če dobiš

še niuser posted image si poslala na bpkatja2@gmail.com

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
23.3.2010 12:00:17   
Urša08
Sjmm sem gledala apartmajčke v Bohinju in je superca, boste uživali. Pa tok enih točk za obletaluser posted image user posted image user posted image user posted image Kakšni so pa plani za poletje če ni skrivnost?

Glede jutri se nč ne sekiraj, pa ne pospravlej zarad nas, pa da ne  bi zdej še v trgovino zarad nas šla - me pridemo na eno kofico, kozarec vode in čvekecuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
23.3.2010 12:01:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm sem gledala apartmajčke v Bohinju in je superca, boste uživali. Pa tok enih točk za obletaluser posted image user posted image user posted image user posted image Kakšni so pa plani za poletje če ni skrivnost?

Glede jutri se nč ne sekiraj, pa ne pospravlej zarad nas, pa da ne  bi zdej še v trgovino zarad nas šla - me pridemo na eno kofico, kozarec vode in čvekecuser posted image

ja jst bom sam vodouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr iz pipeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič ne pucaj sej bo vse ostalo k me tud ne bomo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
23.3.2010 12:08:11   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm,ajvy.....ja sem načeloma sem jaz blažno potrpežljiva,ampak moj dedec se sploh ne pogovarja....on nima obstanka.....takoj leti v delavnico-bi mu krona z glave padla če bi bil sam malo s hano,da jaz lahko kaj v miru naredim.....zgleda bo treba ene orenk govorilne usekatuser posted image

potem pa ti ostane samo še šok terapija...pride domov..ti pograbiš torbičko al ruzaček, karkoli pač imaš....in te ni celo popoldne....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
23.3.2010 12:10:37   
Urša08
Ajvy ojoj a zdej je pa Tisa bogica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držte se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm uf bogica maš že tok težkih noči za sabo. Upam da se vam tole umiri.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
23.3.2010 12:11:34   
Katjusa
evo krompir za regrat se kuha jajčka tud... beni pije mlek pol gre pa ajat jst pa jest in se pasituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
23.3.2010 12:14:35   
TAMIKA3
bpkatja2@gmail.com

sem ti še enkrat poslala
še tle prilepim

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
23.3.2010 12:17:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

bpkatja2@gmail.com

sem ti še enkrat poslala
še tle prilepim

user posted image

maila nisme dobla bom kr tole izkoristlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
23.3.2010 12:24:36   
Urša08
Sem najdla idejo za kosilo - bučke v omakici in pireuser posted image Zdej pa veselo na delouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
23.3.2010 12:24:45   
sjmm

ja, smo se navdušli, res še nismo tkole številčni kje bli

za poletje pa se nam obeta najem od enih znancev lesene hiške v Pineti pri Novem gradu, ki je itak najino mesto še iz inlove časov...verjetno kar za ene 4 mesece...za ene 400e...sej je sam en prostor + sanitariji + terasca, pa 3 koraki do morja, sam bo dost za nas, ker bomo urejali kopalnico in evrčki seveda kr frčijo, pa še valeto imamo, bo to kar fajn rešitev, čeprav smo si zamislili kamp in novo prikolico, a to nam do drugega leta itak ne bo nikamor ušlo, pa bomo še kej drugega sprobaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
23.3.2010 12:25:53   
sjmm

ja jst bom sam vodouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr iz pipeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič ne pucaj sej bo vse ostalo k me tud ne bomo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja prov no, sej bom samo malo vse na svoje mesto postavla, drgač je pa itak torek šoping dan, pa še moj je domauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
23.3.2010 12:26:39   
sjmm

jz za goste zmer pospravim, sam zdej mi ne rata po mojih standardihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
23.3.2010 12:28:56   
sjmm

Ajvy ojoj a zdej je pa Tisa bogica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držte se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm uf bogica maš že tok težkih noči za sabo. Upam da se vam tole umiri.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, jz tud še gojim upanje, da bo maj 1x pogruntal, da je noč za spanje

ajde, mali spančka, grem mal v lonec zmetat, pa kej poštimat...sem imela tak spidi sprehod, pa tok kave mam po žilah, da sm čist naspidirana...morm izkoristituser posted image user posted image

za TISO tud od nas en miljonuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
23.3.2010 12:28:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ja prov no, sej bom samo malo vse na svoje mesto postavla, drgač je pa itak torek šoping dan, pa še moj je domauser posted image

je vseeno kje maš kej k me tak ne vemo kje imaš običajno.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak, da če kej ni tak k bi me dale bomo pač misle ta imaš ti drugače pošlihtano.... mogoče nam bo pa všeč pa bomo pol tud me tak meleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
23.3.2010 12:30:16   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

je vseeno kje maš kej k me tak ne vemo kje imaš običajno.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak, da če kej ni tak k bi me dale bomo pač misle ta imaš ti drugače pošlihtano.... mogoče nam bo pa všeč pa bomo pol tud me tak meleuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma sej veš, da kolumbo pride...tam pa imajo k laboratorijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...še dobr da ne bo Šimeta k mamo še en kup stvari nedokončanihuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
23.3.2010 12:32:55   
Katjusa
pr nas je bla v soboto.... sicer mi je mal sumljivo k se zdej ful mal javlja ampak ni blo opazit da bi blo kej fejst narobe..... pa še šime je bil polek.... njega sme se itak najbolj bala.... mi je deloval čist sproščen tko da.....user posted image user posted image user posted image user posted image
aja če bo sonček smo pa lahko kr zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image pa kozarce z vodo ven prneseš pa jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
23.3.2010 12:34:13   
Katjusa
sjmm moj je navdušen nad riževim narastkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naslednjič probam grisovegauser posted image user posted image user posted image user posted image a je lahko tud polentni????

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
23.3.2010 12:42:57   
MIHAILO
POZDRAVLJENE PUNCE...Mihailo je v nedeljo zvecer dobil 39,3 vrocine ,bruhal,drisko je imel,smo sli do p ima nek virus danes je ok sam ,mleko mu se ne smem dajat ker ga je zjutraj zbruhal sem pac probala ker sem mislila da bo ok in lacen je bil...potem je pojedel mal plazma keksa,mal bobi palck,zemljico,banano mu bom dala ko se zbudi,caj pije...
SAM KAJ MU PA LAHKO DAM ZA KOSILO???VCERAJ JE TUDI JUHO ZBRUHAL..kAKSNE nasvete bi prosila???Kaj bi se bilo primerno...al naj bo danes na taksni hrani in jutri probam???

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
23.3.2010 12:58:39   
MIHAILO
Kje ste???Cakam kasen nasvetuser posted image ...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
23.3.2010 13:01:35   
Urša08
Mihailo sej če je včerej juho zbruhal ni nujno da jo bo danes tudi. Fino je že ker mu je nekaj že ostalo v želodčku. Dej mu juhico sam bolj malo - raje vsako uro malo. Al pa kaj druzga - pire in omakica, ampak manjšo porcijo. Upam, da se kmalu pozdraviuser posted image user posted image user posted image Ste šli stanovanje pogledat?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
23.3.2010 13:10:57   
Katjusa
mihailo jst bi mu spet ponudla juhico ampak čist rahlo in not dej sam mal žemlce al pa kakega drugega kruheka.... drgač pa kak krompirček kr na vodi kuhan....
bogi mihailo držim pesti, da se hitro pozdravi.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
23.3.2010 13:11:06   
MIHAILO

Mihailo sej če je včerej juho zbruhal ni nujno da jo bo danes tudi. Fino je že ker mu je nekaj že ostalo v želodčku. Dej mu juhico sam bolj malo - raje vsako uro malo. Al pa kaj druzga - pire in omakica, ampak manjšo porcijo. Upam, da se kmalu pozdraviuser posted image user posted image user posted image Ste šli stanovanje pogledat?

Ok Ursa hvala za odgovor,sem tudi jaz mislila nekaj takega ponudit,da bo vsaj par zlick necesa pojedel...Ja stanovanje smo sli pogledat in 99% je da ga bomo vzeli...Vcet.ce bo mihailo ok gremo v bosno da uredi moz papirje in da tukaj dobi drz.nato kredit in bo naseuser posted image ...

Babi pa Dedi sta naju vprasala ,ce zeliva da kupimo hiso in gremo vsak v eno nadstropje ampak sva kr odlocena za stanovanje in da bova sama...jima je pa hudo,tko da me je babi se danes razjokala...ja lepo smo se razumeli in se bomo malo vec pogresali,sploh pa oni Mihaila,ampak saj se bo vse uredilo pa vedno nas lahko obiscejo,sploh zdaj ko je dedi v penzionu in babi ne dela..

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
23.3.2010 13:11:58   
MIHAILO

mihailo jst bi mu spet ponudla juhico ampak čist rahlo in not dej sam mal žemlce al pa kakega drugega kruheka.... drgač pa kak krompirček kr na vodi kuhan....
bogi mihailo držim pesti, da se hitro pozdravi.....

Hvala katjusauser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
23.3.2010 13:25:43   
Katjusa
mihailo še kako rezumem babi in dedi mi imamo isto..... no bomo skupi šli čez touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sicer če bi mi imeli možnost vsak svoj štuk pa brez stare mame in strica bi verjetno raje tle ostala tako pa da se tiščimo in da mi skos en po gvali hodi ne hvala..... sej sem ful v dvomih če delamo prav čeprav v srcu vem, da more moja famaly it zase in se sama postavit na noge.... smo tak živčni tle..... vse nas živcira vsak gib....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
23.3.2010 13:26:34   
Katjusa
tamika očitno ti mail ne pošilja slikic ker še vedno nisem nič dobla.... sem pa kolaž popravla
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 23.3.2010 13:29:59 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.