Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 9:34:58
|
|
|
|
sjmm
|
DAN! jz sem čist k cota...že tretjo noč zapored celo noč en jamranje, premetavanje, jokcanje...uf....kr po štirih hodm, pa še ik pred sem in takrat bi pa jz spala ene 2 dni...ma čudn vse skup..pa čez dan je kr lepo spal...zvečer pa me je sprehajal že pol ure po tistem k je šel spat ...pa pol ne vem kolkrat....1x sem obupala in sm ga dala k nama...čaj, mlek, duda...pa skoz name naliman, pa ritko trest grem na KOFE XXXXL Ajvy....... za brata in zate!!!!....Sej bo boš vidla, sej je še mlad in močan!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 9:35:01
|
|
|
|
Katjusa
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 9:38:11
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa baki urša a še hujšate? jst še sam gre zdej bol počasi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 9:42:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa baki urša a še hujšate? jst še sam gre zdej bol počasi sej veš kaj pravijo počasi se daleč pride
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 9:43:01
|
|
|
|
Katjusa
|
evo moj zlati sonček se je zbudil če se pa danes ni naspal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 9:44:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ na žalost pride tud kdaj tak dan pa zapomni si da nč ne težiš, ti kr vn iz sebe dej, je potem lažje ja ja RR vse prenese a Hana večkrat je ponoči? hvala punce .....malo sem čudna-napsiherana....jezna sem na desca ker po eni strani bi on imel še enga ,pol mi pa kar naenkrat prbije no sej ga ne rabimo,imamo Hano .....zdgleda da se ne zaveda da ko bom 1x noseča,da se ne da dat kar nazaj .....z njim se sploh ne da pogovarjat Hana ponoči ne je,zahteva le dudo in če se zgodi da ne skočiš takoj,se čisto zbrihta in pol more jest-sej takoj nazaj zaspi,ampak mi manjka tista 1 ura spanja men se tud zdi da je moj mal zmeden okol tretjega.... no sej je bil tud okol 2 od začetka.... zdej za tretjega sme mu rekla da če bo bo če ne bo pa ne bo in da boma še kako leto počakala in se strinja.... pomoje ga je mal strah, da bi blo prehitro moški so mal neodločeni itak da ko boš bo ful vesel sam pomoje jih je mal strah kak bo to zgledal k bosta 2..... vi2 se morta vsedit k imata mir in se odločit se lepo pomenit dvomim, da se ne bo dal pomenit naj ti pove zakaj ne in zakaj ja in pol skupaj pretehtajta... tako sma tud mi2 naredla in sma se odločla da boma imela še enega ampak resno boma začela delat (torej k G bom šla) drugo leto k bo beni star 2 leti.... če nas preseneti bomo pa itak vsi ful vesel sej to-on si ne predstavlja da bi bil še en otrok poleg Hane(zanga je Hana edina lubica) .....fora je v tem,da se z njim ne da pogovarjat-me posluša ko mu kaj hočem dotumbat,ampak ne pove pa svojega mnenja .....zgleda bom mogla spet malo znoret,da se bo začel pogovarjat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 9:47:11
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm....... katjuša.....lep kolaž ...čeptav priznam da 2,3 otroke sploh ne prepoznam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:03:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:05:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....... katjuša.....lep kolaž ...čeptav priznam da 2,3 otroke sploh ne prepoznam jz tud ne
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:06:15
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.... TIsa je ponoči notranji bojler vklopla in je zakuhala...tak da sva danes doma....ne vem kaj ji je .....bom poklicala P kaj za narest.... Urša...veliko je dejavnikov...točnega še ne vemo...ker je bil včeraj prvi dan....bomo videli kaj imajo danes za povedat... Katjuša.....mislim ,da slike potrebujejo en dan...ne vem..nimam pojma...al je pa to mišljeno ,da se počaka do vizite..... Krasen kolaž a Tisa pa sestavine za torto meša ČEbela...jst se počasi učim razvozlat govorico moških....sem vedno presenečena, ko ugotovim ,da imajo stavki čisto drugačen pomen kot sem jim ga jaz pripisala....upam,da bo tudi pri vama tako.... Držim pesti... Baki ....jutro....danes sem se še posebej nate spomnila, ko sem v lonec za juho metala sjmm....joj...revčka....resnično upam,da te kmalu spanje obišče
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:06:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ na žalost pride tud kdaj tak dan pa zapomni si da nč ne težiš, ti kr vn iz sebe dej, je potem lažje ja ja RR vse prenese a Hana večkrat je ponoči? hvala punce .....malo sem čudna-napsiherana....jezna sem na desca ker po eni strani bi on imel še enga ,pol mi pa kar naenkrat prbije no sej ga ne rabimo,imamo Hano .....zdgleda da se ne zaveda da ko bom 1x noseča,da se ne da dat kar nazaj .....z njim se sploh ne da pogovarjat Hana ponoči ne je,zahteva le dudo in če se zgodi da ne skočiš takoj,se čisto zbrihta in pol more jest-sej takoj nazaj zaspi,ampak mi manjka tista 1 ura spanja men se tud zdi da je moj mal zmeden okol tretjega.... no sej je bil tud okol 2 od začetka.... zdej za tretjega sme mu rekla da če bo bo če ne bo pa ne bo in da boma še kako leto počakala in se strinja.... pomoje ga je mal strah, da bi blo prehitro moški so mal neodločeni itak da ko boš bo ful vesel sam pomoje jih je mal strah kak bo to zgledal k bosta 2..... vi2 se morta vsedit k imata mir in se odločit se lepo pomenit dvomim, da se ne bo dal pomenit naj ti pove zakaj ne in zakaj ja in pol skupaj pretehtajta... tako sma tud mi2 naredla in sma se odločla da boma imela še enega ampak resno boma začela delat (torej k G bom šla) drugo leto k bo beni star 2 leti.... če nas preseneti bomo pa itak vsi ful vesel sej to-on si ne predstavlja da bi bil še en otrok poleg Hane(zanga je Hana edina lubica) .....fora je v tem,da se z njim ne da pogovarjat-me posluša ko mu kaj hočem dotumbat,ampak ne pove pa svojega mnenja .....zgleda bom mogla spet malo znoret,da se bo začel pogovarjat čebel@ ...kaj čm rečt...vsi so približno isti, velik govorilnih - mal učinka...sam zgleda, da je tak lajf
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:09:52
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm,ajvy.....ja sem načeloma sem jaz blažno potrpežljiva,ampak moj dedec se sploh ne pogovarja....on nima obstanka.....takoj leti v delavnico-bi mu krona z glave padla če bi bil sam malo s hano,da jaz lahko kaj v miru naredim.....zgleda bo treba ene orenk govorilne usekat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:16:15
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy......[sm=pikapoka1.gif] za Tiso in zate
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:26:59
|
|
|
|
claud
|
cebela, katjusa...hvala ker sta se javile....verjetno bi mi tam bolj prav prisli lasje od cebele, ker ima ravne. Katjusa bi se pa enkrat z veseljem lotila tudi tvojih kodrov ce bi imela svoje stanovanje bi te povabila in zrihtala. tko sm pa prostorsko omejena in ne moram nobenga vabit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:28:59
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm,ajvy.....ja sem načeloma sem jaz blažno potrpežljiva,ampak moj dedec se sploh ne pogovarja....on nima obstanka.....takoj leti v delavnico-bi mu krona z glave padla če bi bil sam malo s hano,da jaz lahko kaj v miru naredim.....zgleda bo treba ene orenk govorilne usekat potem pa ti ostane samo še šok terapija...pride domov..ti pograbiš torbičko al ruzaček, karkoli pač imaš....in te ni celo popoldne....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:30:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm,ajvy.....ja sem načeloma sem jaz blažno potrpežljiva,ampak moj dedec se sploh ne pogovarja....on nima obstanka.....takoj leti v delavnico-bi mu krona z glave padla če bi bil sam malo s hano,da jaz lahko kaj v miru naredim.....zgleda bo treba ene orenk govorilne usekat potem pa ti ostane samo še šok terapija...pride domov..ti pograbiš torbičko al ruzaček, karkoli pač imaš....in te ni celo popoldne.... ja,ker grem v službo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:32:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud cebela, katjusa...hvala ker sta se javile....verjetno bi mi tam bolj prav prisli lasje od cebele, ker ima ravne. Katjusa bi se pa enkrat z veseljem lotila tudi tvojih kodrov ce bi imela svoje stanovanje bi te povabila in zrihtala. tko sm pa prostorsko omejena in ne moram nobenga vabit niso čisto ravne,so malenkost valovite
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:33:46
|
|
|
|
Čebel@
|
prosim za nasvet-sem na robu živčnega zloma:kako hudiča ji naj dopovem da se štekarjev ne šlata-jo dam milijonkrat stran,pa po rokici sem jo,pa kregala,pa zamotila-->ona se mi pa reži v faco in skos dela tisto kar ne sme
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:41:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....... katjuša.....lep kolaž ...čeptav priznam da 2,3 otroke sploh ne prepoznam sem bom pribala še nekam imena stlačit.... sam tok sem vam mal pokazala, da vidite kaj je v nastajanu..... da še lahko rečete, da ni OK
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:42:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....... katjuša.....lep kolaž ...čeptav priznam da 2,3 otroke sploh ne prepoznam sem bom pribala še nekam imena stlačit.... sam tok sem vam mal pokazala, da vidite kaj je v nastajanu..... da še lahko rečete, da ni OK valda da je ok
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:43:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Krasen kolaž a Tisa pa sestavine za torto meša ja tisa je glavna v peki
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:47:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ prosim za nasvet-sem na robu živčnega zloma:kako hudiča ji naj dopovem da se štekarjev ne šlata-jo dam milijonkrat stran,pa po rokici sem jo,pa kregala,pa zamotila-->ona se mi pa reži v faco in skos dela tisto kar ne sme ne vem pr nas pali k rečem ajs nikol ga nisme po rokici in ga kregala samo vedno sem ga dala stran in rekla ajs zdej ko je tud kaka nova stvar in rečem ajs ve da mora to pustit in ponavadi pusti..... je pa treba to rečt tak strogo in odločno in nič smeha.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:47:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud cebela, katjusa...hvala ker sta se javile....verjetno bi mi tam bolj prav prisli lasje od cebele, ker ima ravne. Katjusa bi se pa enkrat z veseljem lotila tudi tvojih kodrov ce bi imela svoje stanovanje bi te povabila in zrihtala. tko sm pa prostorsko omejena in ne moram nobenga vabit niso čisto ravne,so malenkost valovite ja moji so res težavni..... in neubogljivi polek tega imam ful pomladka spodaj in še sama ne vem kaj nej z njimi po večini nosim kr čop...... claud boš pa k meni prišla k se bomo preselil
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:49:52
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela a prej se nikol nista menla o tem kolk otrok si kdo želi? mo2 sma se to menla že k sma šele hodit cačela in če bi on takrat vzrtajal da izključno samo enega ne vem če bi bla z njim... tko pa mi je dal vedet, da si želi vsaj enega in da odpira možnost tud za 3
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 23.3.2010 10:50:29
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ prosim za nasvet-sem na robu živčnega zloma:kako hudiča ji naj dopovem da se štekarjev ne šlata-jo dam milijonkrat stran,pa po rokici sem jo,pa kregala,pa zamotila-->ona se mi pa reži v faco in skos dela tisto kar ne sme ko pogruntam...ti sporočim...nabiram nove izkušnje...takih izpadov svoje volje še nism dožvela
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.