|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
22.3.2010 18:28:00   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image user posted image POTREBUJEM MODEL!!!!! ČE BI SE KATERA STRIGLA IN IMA ČAS V PONEDELJEK 29.3. OB 11.URI V LJUBLJANI, VABIM!!!
BI PA RABLA SREDNJE DOLGE DO DOLGE LASE....V BISTVU TKO DA SO NAJMANJ DO RAMEN....

ČE PA POZNATE KAKŠNO TAKO PUNCO BI PA TUDI PROSILA, ČE SE DA KAJ ZMENI
T....

user posted image user posted image

P.S.: Dobila sem odziv na prošnjo in to je vstopnica za naprejuser posted image

kaj pa bi naredila?kok pa bi postrigla?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
22.3.2010 18:28:15   
claud
Ajvy ojooj....za bratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....hm, ne vem kje delajo servis....sicer pa če ga imata v garanciji kr nesi tja k sta kupla mašino...

No sm vas sam na hit mal preletela, pa sm zdj pozabla kaj sm še hotla pokomentirat...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
22.3.2010 18:29:52   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image POTREBUJEM MODEL!!!!! ČE BI SE KATERA STRIGLA IN IMA ČAS V PONEDELJEK 29.3. OB 11.URI V LJUBLJANI, VABIM!!!
BI PA RABLA SREDNJE DOLGE DO DOLGE LASE....V BISTVU TKO DA SO NAJMANJ DO RAMEN....

T....

Čist sam tko eno luštno stopničasto frizurco....Niti ni treba dat ravno velik las....važno je da pač pokažem eno tehniko....
seveda upoštevam tudi želje...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
22.3.2010 18:31:40   
claud
O imenu salona pa če bo katera želela, se potem menimo na zsuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
22.3.2010 18:44:00   
Urša08
Sjmm kaj pa kak apartmajček ob morju? a to vam ne diši? No sej Bohinj je lep - a to bi šli v hotel / apartma? Mi smo bili enkrat v enem apartmaju v Bohinju je blo supercauser posted image user posted image user posted image Mal vaše želje povej pa neki bomo že najdluser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
22.3.2010 18:45:51   
Čebel@

T....

Čist sam tko eno luštno stopničasto frizurco....Niti ni treba dat ravno velik las....važno je da pač pokažem eno tehniko....

do kdaj pa moraš vedeti?....če ne bom dopoldan v službi,ti grem z veseljem za model-lase imam pa skoraj do sredine hrbta tko da se da marsikaj naredituser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
22.3.2010 18:47:20   
claud

T....

do kdaj pa moraš vedeti?....če ne bom dopoldan v službi,ti grem z veseljem za model-lase imam pa skoraj do sredine hrbta tko da se da marsikaj naredituser posted image

Jah povej kdaj boš vedla....najkasnej do petka bi rabla vedet!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
22.3.2010 18:47:32   
Urša08
Popoldan bilo primerno vremenu. user posted image in otročka sta se z lego vlakom igrala, jaz sem mela mal frej, no pa mal sem cunje popedenčkala. Sedaj grem pa tamaledva zrihtat v pidžamice, pa pravljica,..

se še tipkamo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
22.3.2010 18:48:47   
Čebel@

T....

Jah povej kdaj boš vedla....najkasnej do petka bi rabla vedet!!!

ti bom že jutri sporočila,ko bom videla urnik v službiuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
22.3.2010 19:15:42   
Čebel@
Hana pančka-sem ji dlesen namazala in ima tako vse razboleno da se je revica čist zjokalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
22.3.2010 19:17:25   
claud

Hana pančka-sem ji dlesen namazala in ima tako vse razboleno da se je revica čist zjokalauser posted image user posted image user posted image

S čem ji mažeš dlesni....men je v lekarni rekla da je najbolj fajn gengigel, ker mehča dlesen in celi ranice....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
22.3.2010 19:23:58   
Čebel@

S čem ji mažeš dlesni....men je v lekarni rekla da je najbolj fajn gengigel, ker mehča dlesen in celi ranice....

tavijolčni gel-mislim da je calgel

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
22.3.2010 19:24:29   
Čebel@
claud.....full kjut avataruser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
22.3.2010 19:38:32   
Čebel@
je glih tok ura,da vse malčke dajete v mižuleuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
22.3.2010 19:53:30   
Urša08
čebelv hja je tak čas ja ko jejo in hodijo spatuser posted image Upam da zobek hitro pokuka na plano, da se Hana neha matrati user posted image user posted image user posted image

Pri nas nejček že spančka, Žiga bo šel pa čez par minutk. Jaz sem že v pidžamici, kuhinja je spedenčkana, tako da še en čajček al pa kakavček naredim in na kavčkauser posted image

Ajvy kaj novega? Še vedno stiskam pesti in mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
22.3.2010 19:59:25   
baki
čer.....vidim da uživate.dons ni blo nč kaj prijazno vreme. nismo bli nč zuni.KOSILO za jutriuser posted image -pašta fižol.kr napredujem.sem začela že zvečer pisat jedilnikuser posted image user posted image .nč fajn spite grem h katji na kavč ko bo gledla sosede na pop.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
22.3.2010 20:04:59   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm kaj pa kak apartmajček ob morju? a to vam ne diši? No sej Bohinj je lep - a to bi šli v hotel / apartma? Mi smo bili enkrat v enem apartmaju v Bohinju je blo supercauser posted image user posted image user posted image Mal vaše želje povej pa neki bomo že najdluser posted image

tole sm najdla

Turistično društvo Bohinj / Na_vasi

ja, ne vem..neki smo za Bohinj potegnil...smo pozabli na naš favorit...morje...dej mi kej za na morje..plis!!!! Idejo!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
22.3.2010 20:06:18   
sjmm

claud.....full kjut avataruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
22.3.2010 20:12:37   
Katjusa
claud lahko jst?????? prosim:)
nuno bi imela neko novo frizuro.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
22.3.2010 20:17:29   
Katjusa

T....

joj nisem vidla tole prej.... če bo lahko čebela drgač pridem pa jst sam upam,d a bom našla in da je kje za parkirat ker LJ nič ne poznamuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
22.3.2010 20:20:12   
Katjusa
sjmm hvala.... ful jim je blo všeč sam dons smo čist mal poskusl ostalo pa ju3 za kosilo.... bom pa tud jst probala tole z grisom....  ful superuser posted image user posted image user posted image user posted image včasih res ne vem kaj nej skuham..... ne morem verjet, da tega včasih nisem jedla ker je ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

zs sem dobla sej sem ti tudi odgovorilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
22.3.2010 20:28:31   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

nuno bi imela neko novo frizuro.....user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša izvoliiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
22.3.2010 20:30:39   
Katjusa

katjuša izvoliiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne ne bom rezerva....

joj veš, da sem bla samo 1x v življenju pir pravi frizerkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čakam da pridem na vrsto....
sam jst imam ful smotane lase in ful pomladka pa nebi rada da bi claud imela preveč dela in neprijetnosti tak, da bom mojmu rekla da me slika iz vseh strani pa se nej claud sama odloči če se hoče z mojimi podvijanimi kodri ukvarjat....

čebela kak delaš v sredo k gremo k sjmm?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 20:47:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
22.3.2010 20:51:10   
Čebel@

ne ne bom rezerva....

joj veš, da sem bla samo 1x v življenju pir pravi frizerkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čakam da pridem na vrsto....
sam jst imam ful smotane lase in ful pomladka pa nebi rada da bi claud imela preveč dela in neprijetnosti tak, da bom mojmu rekla da me slika iz vseh strani pa se nej claud sama odloči če se hoče z mojimi podvijanimi kodri ukvarjat....

čebela kak delaš v sredo k gremo k sjmm?

še nič ne vem-nekaj je bolniških v službi tko da lahko bom dopoldan v službi ali pa na dopustu-bom jutri urnik prečikerala......mesto pri claud ti pa odstopim,resuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.