![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 18:28:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud POTREBUJEM MODEL!!!!! ČE BI SE KATERA STRIGLA IN IMA ČAS V PONEDELJEK 29.3. OB 11.URI V LJUBLJANI, VABIM!!! BI PA RABLA SREDNJE DOLGE DO DOLGE LASE....V BISTVU TKO DA SO NAJMANJ DO RAMEN.... ČE PA POZNATE KAKŠNO TAKO PUNCO BI PA TUDI PROSILA, ČE SE DA KAJ ZMENIT.... P.S.: Dobila sem odziv na prošnjo in to je vstopnica za naprej kaj pa bi naredila?kok pa bi postrigla?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 18:28:15
|
|
|
|
claud
|
Ajvy ojooj....za brata kolumbo....hm, ne vem kje delajo servis....sicer pa če ga imata v garanciji kr nesi tja k sta kupla mašino... No sm vas sam na hit mal preletela, pa sm zdj pozabla kaj sm še hotla pokomentirat...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 18:29:52
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud POTREBUJEM MODEL!!!!! ČE BI SE KATERA STRIGLA IN IMA ČAS V PONEDELJEK 29.3. OB 11.URI V LJUBLJANI, VABIM!!! BI PA RABLA SREDNJE DOLGE DO DOLGE LASE....V BISTVU TKO DA SO NAJMANJ DO RAMEN.... ČE PA POZNATE KAKŠNO TAKO PUNCO BI PA TUDI PROSILA, ČE SE DA KAJ ZMENIT.... P.S.: Dobila sem odziv na prošnjo in to je vstopnica za naprej kaj pa bi naredila?kok pa bi postrigla? Čist sam tko eno luštno stopničasto frizurco....Niti ni treba dat ravno velik las....važno je da pač pokažem eno tehniko.... seveda upoštevam tudi želje...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 18:31:40
|
|
|
|
claud
|
O imenu salona pa če bo katera želela, se potem menimo na zs
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 18:44:00
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm kaj pa kak apartmajček ob morju? a to vam ne diši? No sej Bohinj je lep - a to bi šli v hotel / apartma? Mi smo bili enkrat v enem apartmaju v Bohinju je blo superca Mal vaše želje povej pa neki bomo že najdl
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 18:45:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud POTREBUJEM MODEL!!!!! ČE BI SE KATERA STRIGLA IN IMA ČAS V PONEDELJEK 29.3. OB 11.URI V LJUBLJANI, VABIM!!! BI PA RABLA SREDNJE DOLGE DO DOLGE LASE....V BISTVU TKO DA SO NAJMANJ DO RAMEN.... ČE PA POZNATE KAKŠNO TAKO PUNCO BI PA TUDI PROSILA, ČE SE DA KAJ ZMENIT.... P.S.: Dobila sem odziv na prošnjo in to je vstopnica za naprej kaj pa bi naredila?kok pa bi postrigla? Čist sam tko eno luštno stopničasto frizurco....Niti ni treba dat ravno velik las....važno je da pač pokažem eno tehniko.... seveda upoštevam tudi želje... do kdaj pa moraš vedeti?....če ne bom dopoldan v službi,ti grem z veseljem za model-lase imam pa skoraj do sredine hrbta tko da se da marsikaj naredit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 18:47:20
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud POTREBUJEM MODEL!!!!! ČE BI SE KATERA STRIGLA IN IMA ČAS V PONEDELJEK 29.3. OB 11.URI V LJUBLJANI, VABIM!!! BI PA RABLA SREDNJE DOLGE DO DOLGE LASE....V BISTVU TKO DA SO NAJMANJ DO RAMEN.... ČE PA POZNATE KAKŠNO TAKO PUNCO BI PA TUDI PROSILA, ČE SE DA KAJ ZMENIT.... P.S.: Dobila sem odziv na prošnjo in to je vstopnica za naprej kaj pa bi naredila?kok pa bi postrigla? Čist sam tko eno luštno stopničasto frizurco....Niti ni treba dat ravno velik las....važno je da pač pokažem eno tehniko.... seveda upoštevam tudi želje... do kdaj pa moraš vedeti?....če ne bom dopoldan v službi,ti grem z veseljem za model-lase imam pa skoraj do sredine hrbta tko da se da marsikaj naredit Jah povej kdaj boš vedla....najkasnej do petka bi rabla vedet!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 18:47:32
|
|
|
|
Urša08
|
Popoldan bilo primerno vremenu. in otročka sta se z lego vlakom igrala, jaz sem mela mal frej, no pa mal sem cunje popedenčkala. Sedaj grem pa tamaledva zrihtat v pidžamice, pa pravljica,.. se še tipkamo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 18:48:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud POTREBUJEM MODEL!!!!! ČE BI SE KATERA STRIGLA IN IMA ČAS V PONEDELJEK 29.3. OB 11.URI V LJUBLJANI, VABIM!!! BI PA RABLA SREDNJE DOLGE DO DOLGE LASE....V BISTVU TKO DA SO NAJMANJ DO RAMEN.... ČE PA POZNATE KAKŠNO TAKO PUNCO BI PA TUDI PROSILA, ČE SE DA KAJ ZMENIT.... P.S.: Dobila sem odziv na prošnjo in to je vstopnica za naprej kaj pa bi naredila?kok pa bi postrigla? Čist sam tko eno luštno stopničasto frizurco....Niti ni treba dat ravno velik las....važno je da pač pokažem eno tehniko.... seveda upoštevam tudi želje... do kdaj pa moraš vedeti?....če ne bom dopoldan v službi,ti grem z veseljem za model-lase imam pa skoraj do sredine hrbta tko da se da marsikaj naredit Jah povej kdaj boš vedla....najkasnej do petka bi rabla vedet!!! ti bom že jutri sporočila,ko bom videla urnik v službi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 19:15:42
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana pančka-sem ji dlesen namazala in ima tako vse razboleno da se je revica čist zjokala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 19:17:25
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana pančka-sem ji dlesen namazala in ima tako vse razboleno da se je revica čist zjokala S čem ji mažeš dlesni....men je v lekarni rekla da je najbolj fajn gengigel, ker mehča dlesen in celi ranice....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 19:23:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana pančka-sem ji dlesen namazala in ima tako vse razboleno da se je revica čist zjokala S čem ji mažeš dlesni....men je v lekarni rekla da je najbolj fajn gengigel, ker mehča dlesen in celi ranice.... tavijolčni gel-mislim da je calgel
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 19:24:29
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.....full kjut avatar
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 19:38:32
|
|
|
|
Čebel@
|
je glih tok ura,da vse malčke dajete v mižule
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 19:53:30
|
|
|
|
Urša08
|
čebelv hja je tak čas ja ko jejo in hodijo spat Upam da zobek hitro pokuka na plano, da se Hana neha matrati Pri nas nejček že spančka, Žiga bo šel pa čez par minutk. Jaz sem že v pidžamici, kuhinja je spedenčkana, tako da še en čajček al pa kakavček naredim in na kavčka Ajvy kaj novega? Še vedno stiskam pesti in mislim na vas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 19:59:25
|
|
|
|
baki
|
čer.....vidim da uživate.dons ni blo nč kaj prijazno vreme. nismo bli nč zuni.KOSILO za jutri -pašta fižol.kr napredujem.sem začela že zvečer pisat jedilnik .nč fajn spite grem h katji na kavč ko bo gledla sosede na pop.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 20:04:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm kaj pa kak apartmajček ob morju? a to vam ne diši? No sej Bohinj je lep - a to bi šli v hotel / apartma? Mi smo bili enkrat v enem apartmaju v Bohinju je blo superca Mal vaše želje povej pa neki bomo že najdl tole sm najdla Turistično društvo Bohinj / Na_vasi ja, ne vem..neki smo za Bohinj potegnil...smo pozabli na naš favorit...morje...dej mi kej za na morje..plis!!!! Idejo!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 20:06:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud.....full kjut avatar
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 20:12:37
|
|
|
|
Katjusa
|
claud lahko jst?????? prosim:) nuno bi imela neko novo frizuro.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 20:17:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud POTREBUJEM MODEL!!!!! ČE BI SE KATERA STRIGLA IN IMA ČAS V PONEDELJEK 29.3. OB 11.URI V LJUBLJANI, VABIM!!! BI PA RABLA SREDNJE DOLGE DO DOLGE LASE....V BISTVU TKO DA SO NAJMANJ DO RAMEN.... ČE PA POZNATE KAKŠNO TAKO PUNCO BI PA TUDI PROSILA, ČE SE DA KAJ ZMENIT.... P.S.: Dobila sem odziv na prošnjo in to je vstopnica za naprej kaj pa bi naredila?kok pa bi postrigla? Čist sam tko eno luštno stopničasto frizurco....Niti ni treba dat ravno velik las....važno je da pač pokažem eno tehniko.... seveda upoštevam tudi želje... do kdaj pa moraš vedeti?....če ne bom dopoldan v službi,ti grem z veseljem za model-lase imam pa skoraj do sredine hrbta tko da se da marsikaj naredit joj nisem vidla tole prej.... če bo lahko čebela drgač pridem pa jst sam upam,d a bom našla in da je kje za parkirat ker LJ nič ne poznam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 20:20:12
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm hvala.... ful jim je blo všeč sam dons smo čist mal poskusl ostalo pa ju3 za kosilo.... bom pa tud jst probala tole z grisom.... ful super včasih res ne vem kaj nej skuham..... ne morem verjet, da tega včasih nisem jedla ker je ful dobro zs sem dobla sej sem ti tudi odgovorila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 20:28:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa claud lahko jst?????? prosim:) nuno bi imela neko novo frizuro..... katjuša izvoliiiii
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 20:30:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa claud lahko jst?????? prosim:) nuno bi imela neko novo frizuro..... katjuša izvoliiiii ne ne bom rezerva.... joj veš, da sem bla samo 1x v življenju pir pravi frizerki čakam da pridem na vrsto.... sam jst imam ful smotane lase in ful pomladka pa nebi rada da bi claud imela preveč dela in neprijetnosti tak, da bom mojmu rekla da me slika iz vseh strani pa se nej claud sama odloči če se hoče z mojimi podvijanimi kodri ukvarjat.... čebela kak delaš v sredo k gremo k sjmm?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 20:47:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 20:51:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa claud lahko jst?????? prosim:) nuno bi imela neko novo frizuro..... katjuša izvoliiiii ne ne bom rezerva.... joj veš, da sem bla samo 1x v življenju pir pravi frizerki čakam da pridem na vrsto.... sam jst imam ful smotane lase in ful pomladka pa nebi rada da bi claud imela preveč dela in neprijetnosti tak, da bom mojmu rekla da me slika iz vseh strani pa se nej claud sama odloči če se hoče z mojimi podvijanimi kodri ukvarjat.... čebela kak delaš v sredo k gremo k sjmm? še nič ne vem-nekaj je bolniških v službi tko da lahko bom dopoldan v službi ali pa na dopustu-bom jutri urnik prečikerala......mesto pri claud ti pa odstopim,res
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.