Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 14:42:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ študeram,al čva s Hano atija čakat al greva kar sami malo v šoping a ni že doma??? no, sej moj je tud že odletu....ga ni ustavlo, da nima avta...ma poln želodček..pa je že ofrčal je doma,ampak je šel v delavnico še nekaj naredit ...sem ga poklicala,pa je rekel da je že skoraj fertik,tko da gremo skupaj v šoping.....gremo pogledat za Hano in zame za jakno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 14:43:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa njamsi rižota k smo ravno pri rižu kako se naredi rižev narastek..... se spomnim da ga je moja mami kuhala pa ga nisme marala ampak me zdej zanima in bi ga poskusla.... a se lahko je tud drug dan? skuhaš riž na mleku....vmešaš en kos masla...prežešaš..ohladiš pol pa rumenjake zkisaš skupaj z ene 3 žlicami sladkorja in vanilija dodaš med riž iz beljakov stepeš sneg...na koncu narahlo umešaš----po želji dodaš kako sadje...fajn pašejo naribana jabolka...je fajn sočno ali pa kako žlico skute v namaščen pekač---ene pol urce...na 160 kaj je to? sorči...premešaš...ma mi neki črke plešejo...morm kej spit sem mislila da je kakšna zakomplicirana metoda kuhanja .......a riž mora ves mlek popit?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 14:53:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa njamsi rižota k smo ravno pri rižu kako se naredi rižev narastek..... se spomnim da ga je moja mami kuhala pa ga nisme marala ampak me zdej zanima in bi ga poskusla.... a se lahko je tud drug dan? skuhaš riž na mleku....vmešaš en kos masla...prežešaš..ohladiš pol pa rumenjake zkisaš skupaj z ene 3 žlicami sladkorja in vanilija dodaš med riž iz beljakov stepeš sneg...na koncu narahlo umešaš----po želji dodaš kako sadje...fajn pašejo naribana jabolka...je fajn sočno ali pa kako žlico skute v namaščen pekač---ene pol urce...na 160 torej skuham riž v mleku potem ko je to kunano notri umešam (zmiksane rumenjake in sladkor) na še prej not vemšam kos masla potem nardim beljak in to vse skupaj zmešam dam v pekač in pečem???? kolk jajc pa rabim? se vid da sem leva za kuhanje grem še na kulinariko prečekirat ker mi ni čist jasno se to lahko je hladno?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 14:54:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm smo mel rižotko Hitro in dobro. Kaj pa je z mihcem? Upam, da n kej hujšega. učiteljca jih je zadržvala v razredu k so eni bli neki ponoreni, pol je pa skor kombi za domov zamudil in ga je šofer okregal...pa se mu je zdelo nepravično in se je revež čist zjokal ....sicer je pol čez pol urce še bus k sta S in J ponavadi gor, gre isto izpred šole in sva mu rekla, da če je pozn naj gre pa kar na bus..pa se je potolažil s kako pravico jih lahko zadržuje tako dolgo???? jst bi šla na tvojem mestu do nje in jo vprašala kaj je tvoj otrok zagrešil, da ga ne spusti domov
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 15:04:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa njamsi rižota k smo ravno pri rižu kako se naredi rižev narastek..... se spomnim da ga je moja mami kuhala pa ga nisme marala ampak me zdej zanima in bi ga poskusla.... a se lahko je tud drug dan? skuhaš riž na mleku....vmešaš en kos masla...prežešaš..ohladiš pol pa rumenjake zkisaš skupaj z ene 3 žlicami sladkorja in vanilija dodaš med riž iz beljakov stepeš sneg...na koncu narahlo umešaš----po želji dodaš kako sadje...fajn pašejo naribana jabolka...je fajn sočno ali pa kako žlico skute v namaščen pekač---ene pol urce...na 160 kaj je to? sorči...premešaš...ma mi neki črke plešejo...morm kej spit sem mislila da je kakšna zakomplicirana metoda kuhanja .......a riž mora ves mlek popit? ja, nekako mora bit kar dost suh, sam ni treba da je čist suh poc ...tko, da se da še lepo premešat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 15:06:28
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Rizev_narastek-3018.html to je verjetno to sjmm hvala ti bom danes psokusla tole narest sam šele pol zvečer ker imamo danes nek nastop v vrtcu in ne smem zamudit ja tko nekak, sam jz maslo vmešam kr direkt v topel riž, da se potem ko se malo ohladi lažje premeša, da lahk not zamešaš ostale sestavine komot se je drug dan
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 15:10:29
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm smo mel rižotko Hitro in dobro. Kaj pa je z mihcem? Upam, da n kej hujšega. učiteljca jih je zadržvala v razredu k so eni bli neki ponoreni, pol je pa skor kombi za domov zamudil in ga je šofer okregal...pa se mu je zdelo nepravično in se je revež čist zjokal ....sicer je pol čez pol urce še bus k sta S in J ponavadi gor, gre isto izpred šole in sva mu rekla, da če je pozn naj gre pa kar na bus..pa se je potolažil s kako pravico jih lahko zadržuje tako dolgo???? jst bi šla na tvojem mestu do nje in jo vprašala kaj je tvoj otrok zagrešil, da ga ne spusti domov sem že telefonirala....pa je rekla, da so sami krivi, ker se niso umirili, da bi jim povedala za nalogo...no, baba zmešana...ona jih ni znala umirit...pa naš je itak miren...sam nasrkajo pa vsi...no, vsaj vozači...sej uni k so v varstvu...itak ni večji problem...sam se je že zgodlo, da so prišli prepozn na kosilo tisti k so v varstvu in so bli pol brez kosila???????????? ...no, jz vsaj teh skrbi nimam k doma je...sam je bil prestrašen...ker je pač bil on kregan...pa pri nas velja pravilo, da si zaslužiš kazen oziroma si oštet, če si ga res polomil, ne pa po krivici...ma že zdej jih v sam stres spravlajo...letos ima eno staro koko za učiteljco...je podn...tud nima tok interesa k lani...sam, ga bomo že doma motivirali...šole tega itak ne znajo več
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 15:13:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ študeram,al čva s Hano atija čakat al greva kar sami malo v šoping a ni že doma??? no, sej moj je tud že odletu....ga ni ustavlo, da nima avta...ma poln želodček..pa je že ofrčal je doma,ampak je šel v delavnico še nekaj naredit ...sem ga poklicala,pa je rekel da je že skoraj fertik,tko da gremo skupaj v šoping.....gremo pogledat za Hano in zame za jakno aaaaaaaaaa, kaj pa dela...da vidm, če kej rabimo pa fajn šoping
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 15:52:06
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm hvala jst sem tud maslo kr v riž vmešala se mi ne da še to posebej topit.... narastek je že v pečici nise pa not nič jabolk dala bomo najprej tako probal pol bomo pa vidl....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 16:06:11
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Cebel@ hvala :) za lepe zelje. Ce se ze kaj vidi trebuscek? V 5.mesecu sem in moram rect da je zdaj v drugo tudi 2x vecji trebuh. Baje je vedno tako pri vecini :). Povem vec ko imam kaksen pregled :) BTW kolko nas je zdaj noseck?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 16:08:22
|
|
|
|
Katjusa
|
evo da vam lušte naredim tole je v naši pečici in zelo lepo diši
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 16:10:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Cebel@ hvala :) za lepe zelje. Ce se ze kaj vidi trebuscek? V 5.mesecu sem in moram rect da je zdaj v drugo tudi 2x vecji trebuh. Baje je vedno tako pri vecini :). Povem vec ko imam kaksen pregled :) BTW kolko nas je zdaj noseck? barbara vi se boste pa že kmal pripravljal lepo nosečnost še naprej in uživajte držim pesti, da eli začne jest in ponoči spat pa seveda, da nič več ne zbolite.... javi se še kaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 16:59:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Cebel@ hvala :) za lepe zelje. Ce se ze kaj vidi trebuscek? V 5.mesecu sem in moram rect da je zdaj v drugo tudi 2x vecji trebuh. Baje je vedno tako pri vecini :). Povem vec ko imam kaksen pregled :) BTW kolko nas je zdaj noseck? barbara vi se boste pa že kmal pripravljal lepo nosečnost še naprej in uživajte držim pesti, da eli začne jest in ponoči spat pa seveda, da nič več ne zbolite.... javi se še kaj mi2 z Majem se tudi pridružujeva z lepimi željami vau...že 5. mesec.... pa seveda čim več zdravja...vsem skupaj
< Sporočilo je popravil sjmm -- 22.3.2010 17:00:14 >
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 17:03:19
|
|
|
|
sjmm
|
katjuša...fajn zgleda tole v vaši pečici...upam, da vam bo všeč....naši te zadeve obožujejo z Majem na čelu...jaz podobno delam s proseno kašo, gresom, polento...je fajn sladica....pa kak kozarec sadja za po vrhu ali segreta domača marmelada...pa gre v slast...pa še na brzake je...z gresom sploh k se kuha sam 2 minuti, pa pol nič ne hladiš...sam mal premešaš, da ni krop...zaradi jajc...vse not vmešaš..in pok v pečico..naši se prov grebejo za zajtrk, če kaj ostane si dobila ZS???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 17:05:55
|
|
|
|
sjmm
|
vas je pa tale kisu dan čist zdelu al kako...nikjer nobene???!!!! grem pa še mal kuhno glancat..da bo mogoče lahk konkurirali kuhni od urše al pa kolumbo al pa katjuše...k naj bi v sredo se pr men oglasle
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 17:26:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 17:30:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 17:40:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Šime je reku d se mu bo od cele odbite žlahte ovnov en dan kr utrgal bogi Šime...ma*r..kok trpimo mi rakci
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 17:42:21
|
|
|
|
sjmm
|
da se pohvalm...sem glihkar oddala povpraševanje za prvomajske počitnive v Bohinju..tam so mel sam 4-članske pakete ...sem mogla kr po svojih željah oblikvat pa po mailu poslat...pa da vidmo..so rekl ta slep
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 17:52:09
|
|
|
|
Čebel@
|
evo nas iz šopinga-nisem dobila tizga kar sem iskala...smo šli pa v špar in še malo nafilali hladilnih....kupla sem si edino eno majčko I NY sjmm.....res si super z recepti ......moj tast je avtoklepar,moj mu razdira in sestavlja avtomobile in elektronika ima čez barbara.....a že v 5. mesecu si ......ste vprašali za spol?.......nosečke so pa lilcha,kolumbo in ti-zaenkrat katjuša.......mmmmm dober tek ......jaz sem si narastek vedno še pocukrala kolumbo......vav to pa bojo žurke ....jaz se bom kar k veliki noči prištulila-sej ni veliko razlike
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 17:52:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm da se pohvalm...sem glihkar oddala povpraševanje za prvomajske počitnive v Bohinju..tam so mel sam 4-članske pakete ...sem mogla kr po svojih željah oblikvat pa po mailu poslat...pa da vidmo..so rekl ta slep kaj pa za večje družine
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 17:53:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Šime je reku d se mu bo od cele odbite žlahte ovnov en dan kr utrgal
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 17:55:12
|
|
|
|
sjmm
|
urša...tamika....no, pa tud ostale...ve ste neki bol obveščene o kakih ugodnih počitnicah v toplicah in podobno...kam se gre, da je fajn in ugodno????????????????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 22.3.2010 18:15:34
|
|
|
|
claud
|
POTREBUJEM MODEL!!!!! ČE BI SE KATERA STRIGLA IN IMA ČAS V PONEDELJEK 29.3. OB 11.URI V LJUBLJANI, VABIM!!! BI PA RABLA SREDNJE DOLGE DO DOLGE LASE....V BISTVU TKO DA SO NAJMANJ DO RAMEN.... ČE PA POZNATE KAKŠNO TAKO PUNCO BI PA TUDI PROSILA, ČE SE DA KAJ ZMENIT.... P.S.: Dobila sem odziv na prošnjo in to je vstopnica za naprej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.