Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 18:34:17
|
|
|
|
baguSka
|
aja pa btw: ju3 pa se jaz picim na morje in se vam spet najmanj do ponedeljka nic ne javim... tako da mislim na vas, drzite se maximalno od prve do zadnje in saj veste: glavo gor!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 18:37:32
|
|
|
|
Anonimen
|
oj nekako se ne morem posloviti od te teme.....spremljam vas vsak dan kljub + se še ne morem popolnoma veseliti...komaj čakam UZ čez teden dni, da vidim da je vse ok...velikokrat sem prišla do sem, potem pa ni šlo naprej....čekiram znake, vse bi dala da bi me slabosti bolj matrale, potem bi vsaj vedela, da je vse ok...tako pa...mislim pozitivno in počivam.... Jona Klara držim pesti zate, v ponedeljek je odličen dan Teta M naj bosta ti dve pravi borki in te pričakata v nedeljo in ostaneta s teboj do konca (meni sta se oplodili tudi samo dve in ti dve sta pri meni, upam da rasteta in se razvijata...tako da ni pomembna kvantiteta, temveč kvaliteta, tvoji celici sta imeli več prostora za razvoj in bosta zate odlični) Aqua77 in BaguSka - srečno v novih bojih v jeseni špica84 - to je pa kr precej foliklov, držim pesti, da boš kmalu prišla do punkcije in nato ET ter +....takoj naj bi šel cikel a ne nove borke pozdravljene in srečno in pogumno V
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 18:54:58
|
|
|
|
Ally78
|
Hvala za tak lep sprejem Ta forum je res super, na veliko vprašanj ste mi že odgovorile. Najlepše pa so vaše vzpodbudne besede, v dobrem in slabem. Kar tako naprej!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 19:19:21
|
|
|
|
jona klara
|
baguska-oooo, a na morje greš? sem ti kr fauš, se hecam, če meni ne uspe grem takoj konec aprila apet v pavšal varianto, sicer pa verjetn ne........ vidim, d aimaš poln dela za unimi barabami, človek res ne more verjeti kakšni so ljudje jaz še kar upam, upam, vsak dan je večje upanje, saj veš lahko ga pa hitro kaj zruši, tak, da se raje ne bom hvalila, ker je še kr nekaj dni, zanima me pa kateri dan se je tebi vlila, a je to dan,ki naj bi jo dsicer dobila ali je zamujala?moj 25 dan je že mimo....ampak saj veš lahko je že čez 1 uro vse narobe.... lepo se imej na morčku, pa kakšno dobro kavico spij, misli paA VSEENO KAJ NAME,tudi jaz bom nate, papa
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 20:25:07
|
|
|
|
spominčica
|
Hej Jona Ja tkole je...v soboto sem štaratala z Menopurjem in nimam pojma kakšni so folikli. Na edinem UZ, ki sem ga do sedaj imela je dr. rekla endometrij tanek, desno v redu, levo u redu- karkoli že to pomeni . Blo je pa ravno v zadnjih dneh tko da dvomim da se je sploh kaj vidlo. No sedaj se pridno dvojno špikam z Suprefactom in Menopurjem in čakam na naslednji UZ, ki bo 12.4. In ti? Že kakšni znakci, ki nakazujejo na nosečnost. V prejšnjem postopku, ko sem bila noseča (kasneje splavila) sem najprej opazila, da me peče zgaga, ki me prej nikdar ni. Navijam za belino še nadaljnjih 8 mesecev.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 20:30:48
|
|
|
|
baguSka
|
jona, jaz sem jo dobila ze prej!!! torej, dobit bi jo morala sele 4.4. v nedeljo, prvi izcedki so se mi pa zaceli ze celo en teden prej, torej na na 8.dan po ET! torej 8. in 9. dan po ET, potem en dan NIC, potem pa v torej spet izcedek... v sredo pa ze kar ornk... torej 30. izcedek, 31.ga pa se je nekako ulilo... s presledki... 2.4. bi morala delat test, 4.4. pa bi morala sele tardeco dobit po svojem rednem ciklusu... se mi je pa takrat ze nekako zakljucevala... torej pri rednih ciklusih sem jo dobivala redno na 30.dan, zdej pa sem jo dobila recimo temu 24.dan! vsekakor bom uzivala na morju, to pa se ne pomeni da ne bom mislila na vas...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 20:32:44
|
|
|
|
baguSka
|
spomincica - tud mene je pekla zgaga cca 2-3 dni predno se mi je M ulila...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 20:33:22
|
|
|
|
baguSka
|
aja: ponavadi mene ne nikoli!!! ne vem ce me je 2x v lifu vsega skupi kdaj pekla...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 20:37:50
|
|
|
|
Teta M
|
Drage moje! Hvala ker tako mislite name in verjamete da me v četrtek pričaka vsaj 1 pikica....Sem razmišljala da bi klicala tja, ampak ne bom...bom v četrtek vse zvedela....na srečo se v službi selimo danes in jutri, tako da sploh nimam časa razmišljati o tem....tudi napetost v spodnjem delu trebuha popušča, sicer pri hoji vseeno čutim še malo bolečin....je pa definitvno bolje.... Za vse držim pesti, novim pa izrekam dobrodošlico.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 20:39:12
|
|
|
|
baguSka
|
pa btw, punce ze neki casa me zanima sledece: koliko postopkov (IVF) je brezplacnih oz. jih 'casti' zavarovalnica? ker nekje sem dobila info da so to 4-je postopki... sem pa zadnje case ze veckrat opazila, da nekateri pisejo po forumih, da jih vsakemu pripada 6..!?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 20:42:06
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka pa btw, punce ze neki casa me zanima sledece: koliko postopkov (IVF) je brezplacnih oz. jih 'casti' zavarovalnica? ker nekje sem dobila info da so to 4-je postopki... sem pa zadnje case ze veckrat opazila, da nekateri pisejo po forumih, da jih vsakemu pripada 6..!? baguska, nekaj časa nazaj so bili 4-je, zdej jih je pa 6.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 20:43:22
|
|
|
|
baguSka
|
a resno??? a to ziher?? sej ne da jih bom tok rabla, ker grem samo se na naslednjega in pole fertik... sam firbec me pa vseen...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 20:53:10
|
|
|
|
spominčica
|
Ooooooooooooooooo. A 6 jih mamo zdej. To pa je premik na bolje. Pa saj ne da jih bomo tolk rabile, samo je pa kar olajšanje. Jaz sem zdaj v 3. postopku in tudi v zadnjem, ker bom itak dvojčke imela tko da.....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 20:54:26
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka spomincica - tud mene je pekla zgaga cca 2-3 dni predno se mi je M ulila... Pol pa se je nekaj dogajalo...al kaj?!! Mene tud nikol zgaga ne daje ampak takrat je pa gorelo.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 20:59:28
|
|
|
|
baguSka
|
spominčica - jaz bom tud dvojcke mela!!! sicer sem pa tud sama kar boljse volje zdej, ce je to res.... ker mi je grozna misel (glede na to da nimam denarja), da placas za neki, kar na koncu sploh ne dobis... oz pac ni receno... in da bi jemala kredit oz si sposojala denar za to, ce neki ni ziher in se zapufala do amena, ne vem no... pa ko bi vsaj garancija bla, da na koncu uspe!! tko pa... glede zgage pa ne vem kaj je to blo... pojma nimam! vem samo da me je pekla zvecer predno sem zaspala... v postelji... in sem si se mislila, na zdej me bo pa se zgaga pekla... no, pa me je potem nehala... tko kot vse ostalo: scemenje v jajcnikih in maternici... bolece joske... driska (no, ta je se trajala potem ene par dni) ... so se mi pa glavoboli potem zaceli... in izcedki...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 20:59:57
|
|
|
|
Teta M
|
Baguska: za prvega otroka ti pripada 6.brezplačnih IVF postopkov, za drugega otroka pa potem 4 brezplačni postopki....Kar zapomni si to, ko boš delala na drugem....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 21:00:31
|
|
|
|
jona klara
|
baguska-tudi jaz sem slišala6, hvala za tvoj info, lepo se imej na morju! spominčica-mene pa nč zgaga ne peče.....nč tapravih znakov, da bi me lahka kaj razveselilo paa itak, da je vajin zadnji postopek, ker ta pa bo uspel-obvezno
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 21:02:00
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Baguska: za prvega otroka ti pripada 6.brezplačnih IVF postopkov, za drugega otroka pa potem 4 brezplačni postopki....Kar zapomni si to, ko boš delala na drugem.... TetaM, jaz bom mela dvojcke, pol pa konc! dost je 2.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 21:03:40
|
|
|
|
baguSka
|
jona - sej to se nic ne pomeni, ce nimas nobenih znakov - itak je se prezgodi!! kater dan si ti danes po ET?? dokler je BELO imas VSE moznosti, da se je zarodek lepo vsidral v tvoji maternici in pridno caka na tvojo hrano....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 21:08:32
|
|
|
|
špica84
|
jona imas zs teta m se vidiva v cetrtek.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 21:08:58
|
|
|
|
jona klara
|
baguska-danes sem 9 dan po et, m ponavadi dobim 25 ali 26 dan, danes je 27 dan, ampak saj veš ni rečeno, da se v špostoku kaj ne spremeni, še vedno me je strah, da me ne preseneti, never know, upam seveda na najboljše, bomo vidli zelo kmalu
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 21:10:03
|
|
|
|
spominčica
|
Jona-ni nujno da sploh boš imela kakšne znake. Če moji prjatlci ne bi trebuh rasel sploh ne bi vedla da je noseča . Ene grejo skozi to z levo roko.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 21:11:48
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka spominčica - jaz bom tud dvojcke mela!!! sicer sem pa tud sama kar boljse volje zdej, ce je to res.... ker mi je grozna misel (glede na to da nimam denarja), da placas za neki, kar na koncu sploh ne dobis... oz pac ni receno... in da bi jemala kredit oz si sposojala denar za to, ce neki ni ziher in se zapufala do amena, ne vem no... pa ko bi vsaj garancija bla, da na koncu uspe!! tko pa... glede zgage pa ne vem kaj je to blo... pojma nimam! vem samo da me je pekla zvecer predno sem zaspala... v postelji... in sem si se mislila, na zdej me bo pa se zgaga pekla... no, pa me je potem nehala... tko kot vse ostalo: scemenje v jajcnikih in maternici... bolece joske... driska (no, ta je se trajala potem ene par dni) ... so se mi pa glavoboli potem zaceli... in izcedki... Ja se strijnam s tabo....pa sej bi se še zapufal človek, če bi bla garancija...pa jo ni. Ampak midve bova itak mele dvojčke in je stvar ocvrta.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 21:13:33
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara baguska-danes sem 9 dan po et, m ponavadi dobim 25 ali 26 dan, danes je 27 dan, ampak saj veš ni rečeno, da se v špostoku kaj ne spremeni, še vedno me je strah, da me ne preseneti, never know, upam seveda na najboljše, bomo vidli zelo kmalu Jaz stiskam pesti zate in za tvoje pikice.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 21:14:20
|
|
|
|
Teta M
|
Baguska: ,dve muhi na en mah pa je...imaš prav, jaz bi se tudi razveselila dvojčkov.... Špica: jaz moram biti šele ob 10.30 na kliniki(najprej so punkcije in šele potem ET-ji), po moje boš ti do takrat že končala...ampak vseeno,super če se uspeva srečati....se že veselim....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......