Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.4.2010 21:38:32
|
|
|
|
jona klara
|
teta m-čist prav je et je 5 dan, tisti dan,ko je punkcija ne šteje,mene pa nekaj špika notri, nek pritisk čutim, upam, da se ne prikaže
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.4.2010 21:50:22
|
|
|
|
Teta M
|
JonaKlara: ja imaš prav ja, jaz sem zabluzila vse... Mogoče te pa napenja in špika zato,ker se notri nekaj lepega dogaja...tako razmišljaj....držim pesti zate!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.4.2010 17:49:17
|
|
|
|
špica84
|
dober dan se prov vidi da je praznicna nedelja. mene pa jajcniki ze fino bolijo oz. jih cutim.tko da upam da bo kmal torek da vidmo kaj smo nadelal
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.4.2010 18:33:52
|
|
|
|
jona klara
|
špica-tudi mene nekaj notri špika in čutim v maternici, nekaj, upam, da se ne vlije, me je kr strah, ne vem jutri je 26 dan , ponavadi jo tiu dobim, drž pesti, jaz pa zate, da se ti kmaslu začne dogajati zares...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.4.2010 10:49:59
|
|
|
|
jona klara
|
dober dan kje ste punce? da ne bote vseh jajčk popapale, kakšni pa bodo foliklčki? jaz še kar čakakm kaj boooo....danes šele 8 dan po et, samo da se mi ne prikaže ,bodimo pozitivni do konca, če bo šlo. tetam kako se počutiš po punkciji?še mal pa bo et, pol pa se mi pridružiš v čakanju....
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.4.2010 10:55:27
|
|
|
|
špica84
|
dober dan kako smo bili pridni bomo jutri videli ce sem bila dobra kokos hehe teta m kako se kj pocutis jona sj bo bos vidla
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.4.2010 11:31:43
|
|
|
|
jona klara
|
špica-upam, da res, ker me skos neki v maternici pa v trebuhu mele.... držim pesti, da si fajn nahranila jajčka...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.4.2010 11:46:42
|
|
|
|
Teta M
|
Živjo punce! Jona Klara in špica: jaz več ali manj kar počivam oz.ležim, sem pa tja kaj na easy pospravim, me pa še full tišči dol, v mojem prvem postopku ni bilo tako....sicer ni neznosna bolečina, tako da nisem niti nič vzela proti bolečinam, lulam normalno, edino na veliko potrebo še nisem šla. ..upam da se to čimprej zgodi, se mi zdi da me potem ne bo niti dol tako tiščalo... Joj res upam da sploh pridem do ET in da bom sploh imela kaj za greti...sem skromna tako da upam da bo vsaj 1 pikica...jutri in v sredo grem še v službo, mi bo šel tudi čas hitreje do četrtka..... Jona: se ti vleče a ne....?! Vem kako je to, ko bi najraje preskočila dneve in doživela tisti dan d,ko narediš test in vsaj veš na čem si...Verjemi da bo vse ok, samo tako boš lažje preživljala po mojem mnenju ključne dneve ki so pred teboj.... Špica: iiiii...jutri je pa UZ, še malo, še malo....verjamem da si pridno papcala jajčka in da bo jutri že videti konkretno število foliklov....Držim pesti....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.4.2010 12:42:38
|
|
|
|
aqua77
|
živjo pupe, jaz sem klicala Reškota in mu sporočila naš rezultat, tako da z novo rundo štartamo nekje septembra. do takrat bo še dolga ampak lahko pa nas še kaj preseneti... mam še eno železo v ognju... bom probala eno alt_ernativno varianto do takrat, zgubit itak nimamo kej...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 5.4.2010 12:44:21 >
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.4.2010 13:03:40
|
|
|
|
jona klara
|
aqua 77- res škoda, sem vseeno upala, da boš javila boljše novice ,pa veliko sreče v jeseni, če ne že prej , upam, da se ti čimprej zgodi, kakšno alternativo boš pa poskusila? sem upala na kaj spodbude, pa vprašanje kako se bo pri meni končalo?kakšne pa si imela znake, te je skozi nekaj v trebuhu opozarjalo, da bo pritekla? res mi je žal, pa srečno jeseni!!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.4.2010 13:04:30
|
|
|
|
jona klara
|
teeta m- tudi zate verjamem, da bo prišlo do et, en velikonočni šampijonček bo sigurno, držim pesti zate
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.4.2010 17:04:06
|
|
|
|
cukica
|
Pozdravljene vse skupaj,tako mi konec meseca štartamo in gremo po zamrznjenčke,jupi komaj čakam,... Mela sem manjšo krizo,ki sem jo prebrodila in se odločila,da grem ta mesec po svoja dva zadnja pingota,... Bebiii,mismis,Gigi1,zarja,pikovit,goldy,in vse ostale kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.4.2010 23:15:45
|
|
|
|
Goldy
|
Pozdravljena dekleta! cukica - tu sem, tu, no pri otročkih, pridem pa sem spet v jeseni. itak pa držimo pesti, da se vam sedaj izteče tako kot se mora!! Vsem špikarkam, trepetalkam, čakajočim pa !
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 7:45:56
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara aqua 77- res škoda, sem vseeno upala, da boš javila boljše novice ,pa veliko sreče v jeseni, če ne že prej , upam, da se ti čimprej zgodi, kakšno alternativo boš pa poskusila? sem upala na kaj spodbude, pa vprašanje kako se bo pri meni končalo?kakšne pa si imela znake, te je skozi nekaj v trebuhu opozarjalo, da bo pritekla? res mi je žal, pa srečno jeseni!!! ojla jona, jaz sem dobila najprej migreno, ki pri meni najavlja M, čez 2 dni pa potem priteče in tako je tudi bilo. drugače me je vsake tolko špikalo in zašraufalo, znaki za in pa so enaki tako da do pluska ne veš na čem si, razev če se ti ne začnejo pojavljat prvi znakci za kaj prej. upam da boš čez par dni zagledala en lep plusek! vsem ostalim pa en lep delovni teden...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 8:31:24
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro sem bila pa kar pridna foliklov je veliko najvecji so 14
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 8:36:48
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: jona klara aqua 77- res škoda, sem vseeno upala, da boš javila boljše novice ,pa veliko sreče v jeseni, če ne že prej , upam, da se ti čimprej zgodi, kakšno alternativo boš pa poskusila? sem upala na kaj spodbude, pa vprašanje kako se bo pri meni končalo?kakšne pa si imela znake, te je skozi nekaj v trebuhu opozarjalo, da bo pritekla? res mi je žal, pa srečno jeseni!!! ojla jona, jaz sem dobila najprej migreno, ki pri meni najavlja M, čez 2 dni pa potem priteče in tako je tudi bilo. drugače me je vsake tolko špikalo in zašraufalo, znaki za in pa so enaki tako da do pluska ne veš na čem si, razev če se ti ne začnejo pojavljat prvi znakci za kaj prej. upam da boš čez par dni zagledala en lep plusek! vsem ostalim pa en lep delovni teden... aqua-hvala ti, upam, da si že prebrodila najhujšom krizo, da ti ni preveč težko, res mi je hudo in žal zate, pošiljam ti pa seveda vso srečo za naslednjič
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 8:39:55
|
|
|
|
jona klara
|
špica-to je super,koliko pa jih je? kdaj imaš uz? jaz še vedno trepetam, danes grem k dr. podaljšati bolniško, upam, da za dalj časa ne samo kak dan, bodimo polni upanja še do konca tedna, kar bo bo, sem že kar prestrašena, ker si ne predstavljam .
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 8:43:59
|
|
|
|
špica84
|
nasljednji uz je v cetrtek.jih je pa tam okoli 20
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 9:04:04
|
|
|
|
Teta M
|
Špica: ,bravo le tako naprej, naj bo čimveč foliklov, je vsaj večja možnost potem tudi za čimveč celic..... Aqua: in tako je treba, iti naprej in čimprej pozabiti na negativen rezultat Jona: še malo, še malo....se kar približuje tudi tvoj dan D. Želim ti, da belina ostane do konca in da nalulaš plusek....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 9:33:46
|
|
|
|
jona klara
|
teta m, aqua-hvala za tople želje, tudi jaz upam na+ bomo pa vidli teta m - tebi pa srečno,a imaš jutri ali v čatrtek transfer, potem se mi pa pridružiš pri grelkah, upam, da ša bom....
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 16:57:31
|
|
|
|
Ally78
|
Živjo punce, no, pa še ena nova IVF-jevka. Sem v prvem postopku, imam 4 amp Menopura in danes je moj 4. dan pikanja. V četrtek imam 1. UZ. Po Menopuru ne čutim nobenih znakov, da bi se kaj dogajalo. Malo sem mogoče bolj utrujena in včasih se mi vrti, ampak v trebuhu pa ne čutim nobenega "dogajanja". A je to normalno al se nič ne dogaja? Vsem veliko sreče in sončka!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 17:08:07
|
|
|
|
spominčica
|
Ally dobrodošla med nami. Tudi sama jemljem Menopur in sicer v kombinaciji z Suprefactom. S Suprefactom se špikam že od 18.marca, z Menopurjem pa sem začela v soboto. Stranskih učinkov pa nimam. Sama sem že v tretjem postopku, zate pa upam da ti uspe že v prvem.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 18:22:10
|
|
|
|
jona klara
|
ally 78-dobrodošla med nami, vso srečo spominčica-kakšni so kaj foliklčki? Jaz pa grejem, trepetam in upam, da bom grela do ponedeljka, da nam pokaže +, upajte z menoj in jaz upam za vse vas. cukica-tudi tebi vso srečo v pomladenem etju, ki mora biti uspešen, zaenkrat se je pomlad na naši strani bolj slab o odvijala
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 18:23:35
|
|
|
|
jona klara
|
kam ste se pa vse ostale, ta stare in ta mlade sborke skrile?vas razganja pomlad?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 6.4.2010 18:33:20
|
|
|
|
baguSka
|
evo mene.... jaz se ubadam s tistimi kre_teni iz bivse sluzbe! se podim okol poste, okol ljudi poznanih in nepoznanih in sprasujem vse zivo kar mi pride nasprosti, kaj naj nardim, da cimprej dobim nazaj kar mi pripada..... tako da nimam ravno casa prevec..... jona, vidim da tvoja belina se kar vztraja... rockon!!! kar tako naprej!!! Ally78, vidim da si 'naš' letnik... zelim ti cimvec lepih folikelckov in lepi celic in najlepsi zarodek, ki ob pridno rastel do 9.ga meseca!! in naj ti povem, da tud sama po menopurju v startu nisem cutila nobenih posebnosti... sele proti koncu pred punkcijo malo napetosti... in slabe volje... Aquica, ma kaj je zdej to!? za posrat..... kaj bomo spet jeseni skupi trepetale!? spicka, suuuuuuuper za tako obilne in velike folikelcke!!! ko bi vsaj blo veeeliiiiikooooo lepih celic, ki se bojo lepo razvijale v enega lepega in krepkega dojencica!! goldy, super kar pridi jeseni spet med nas sotrpinke, takrat bomo pa me zmagovalke - definitivno!! TetaM, tvoj D dan se super truper bliza in prepricana bodi, da te v inkubatorju ze caka en najlepsi zarodek, ki komaj caka na toplino tvoje maternice!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......