jona klara
|
loremi-bodi močna, ne vem kaj naj ti rečem druga kot kar nas ne ubije nas jača, hudo je pa tako, da ne morem verjeti kaj vse se je tebi zgodilo, dvakrat- živa katastrofa, sedaj moraš res misliti nase, si nekako pomagati, ker to so hude, boleče zadeve, ki nas lahko zaznamujejo zato naredi za svojo dušo kar lahko, pojdi v naravo, h kakemu alternativcu, objemi se s svojim dragim, pogovarjajta se ker to blaži bolečino in zdravi....je pa potreben čas in močna volja, ta volja ta bo spet vodila sčasoma v nov postopek, ker si želiš otročka in enkrat se ti bo želja uresničila, zagotovo, verjemi, da bo ta otrok potem deležen neke posebne ljubezni in vajinih čustev, vsak udarec v življenju nas po drugi strani dvigne in porine naprej, čeprav je zelo hudo, včasih imamo občutek, da ne bomo zdržali.....pa marsikaj preživimo, čeprav težko. mi tukaj smo v mislih s tabo močno držimo pesti zate, da se opomoreš in mogoče jeseni ponovno greš v nov boj, seveda pri drugemu dr., mogoče bolj načrtovano in previdno.Ne vem v mariboru pravijo, da imaš zelo dolg pogovor. drži se, sicer pravim to jaz, ki sem panik pri sebi za marsikaj, in to mi ni všeč vem, da je treba ojačati svoj karakter in psiho, ampak ponavadi je to lažje, ko doživiš uspeh