|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
3.4.2010 21:38:32   
jona klara
teta m-čist prav je et je 5 dan, tisti dan,ko je punkcija ne šteje,mene pa nekaj špika notri, nek pritisk čutim, upam, da se ne prikaže user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
3.4.2010 21:50:22   
Teta M
JonaKlara: ja imaš prav ja, jaz sem zabluzila vse...
Mogoče te pa napenja in špika  zato,ker se notri nekaj lepega dogaja...tako razmišljaj....držim pesti zate!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
4.4.2010 17:49:17   
špica84
dober dan se prov vidi da je praznicna nedelja.
mene pa jajcniki ze fino bolijo oz. jih cutim.tko da upam da bo kmal torek da vidmo kaj smo nadelal

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
4.4.2010 18:33:52   
jona klara
špica-tudi mene nekaj notri špika in čutim v maternici, nekaj, upam, da se ne vlije, me je kr strah, ne vem jutri je 26 dan , ponavadi jo tiu dobim, drž pesti, jaz pa zate, da se ti kmaslu začne dogajati zares...user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
5.4.2010 10:49:59   
jona klara
dober danuser posted image

kje ste punce? da ne bote vseh jajčk popapale, kakšni pa bodo foliklčki?

jaz še kar čakakm kaj boooo....danes šele 8 dan po et, samo da se mi ne prikažeuser posted image ,bodimo pozitivni do konca, če bo šlo.

tetam kako se počutiš po punkciji?še mal pa bo et, pol pa se mi pridružiš v čakanju....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2205
5.4.2010 10:55:27   
špica84
dober dan
kako smo bili pridni bomo jutri videli ce sem bila dobra kokos heheuser posted image user posted image
teta m kako se kj pocutis
jona sj bo bos vidla

Neposredna povezava do sporočila: 2206
5.4.2010 11:31:43   
jona klara
špica-upam, da res, ker me skos neki v maternici pa v trebuhu mele....

držim pesti, da si fajn nahranila jajčka...user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
5.4.2010 11:46:42   
Teta M
Živjo punce!

Jona Klara in špica: jaz več ali manj kar počivam oz.ležim, sem pa tja kaj na easy pospravim, me pa še full tišči dol, v mojem prvem postopku ni bilo tako....sicer ni neznosna bolečina, tako da nisem niti nič vzela proti bolečinam, lulam normalno, edino na veliko potrebo še nisem šla.user posted image ..upam da se to čimprej zgodi, se mi zdi da me potem ne bo niti dol tako tiščalo...
Joj res upam da sploh pridem do ET in da bom sploh imela kaj za greti...sem skromna tako da upam da bo vsaj 1 pikica...jutri in v sredo grem še v službo, mi bo šel tudi čas hitreje do četrtka.....
Jona: se ti vleče a ne....?! Vem kako je to, ko bi najraje preskočila dneve in doživela tisti dan d,ko narediš test in vsaj veš na čem si...Verjemi da bo vse ok, samo tako boš lažje preživljala po mojem mnenju ključne dneve ki so pred teboj....
Špica: iiiii...jutri je pa UZ, še malo, še malo....verjamem da si pridno papcala jajčka in da bo jutri že videti konkretno število foliklov....Držim pesti....

Neposredna povezava do sporočila: 2208
5.4.2010 12:42:38   
aqua77
živjo pupe,

jaz sem klicala Reškota in mu sporočila naš rezultat, tako da z novo rundo štartamo nekje septembra. do takrat bo še dolga ampak lahko pa nas še kaj preseneti... user posted image mam še eno železo v ognju... user posted image user posted image user posted image user posted image bom probala eno alt_ernativno varianto do takrat, zgubit itak nimamo kej... user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 5.4.2010 12:44:21 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
5.4.2010 13:03:40   
jona klara
aqua 77- res škoda, sem vseeno upala, da boš javila boljše noviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa veliko sreče v jeseni, če ne že prejuser posted image , upam, da se ti čimprej zgodi, kakšno alternativo boš pa poskusila?

sem upala na kaj spodbude, pa vprašanje kako se bo pri meni končalo?kakšne pa si imela znake, te je skozi nekaj v trebuhu opozarjalo, da bo pritekla?

res mi je žal, pa srečno jeseni!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
5.4.2010 13:04:30   
jona klara
teeta m- tudi zate verjamem, da bo prišlo do et, en velikonočni šampijonček bo sigurno, držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2211
5.4.2010 17:04:06   
cukica
Pozdravljene vse skupaj,tako mi konec meseca štartamo in gremo po zamrznjenčke,jupi komaj čakam,...
Mela sem manjšo krizo,ki sem jo prebrodila in se odločila,da grem ta mesec po svoja dva zadnja pingota,...
Bebiii,mismis,Gigi1,zarja,pikovit,goldy,in vse ostale kako ste kaj?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
5.4.2010 23:15:45   
Goldy
Pozdravljena dekleta!

cukica - tu sem, tu, no pri otročkih, pridem pa sem spet v jeseni.user posted image  itak pa držimo pesti, da se vam sedaj izteče tako kot se mora!!user posted image

Vsem špikarkam, trepetalkam, čakajočim pa user posted image user posted image user posted image !

Pa smo 4!!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
6.4.2010 7:45:56   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

aqua 77- res škoda, sem vseeno upala, da boš javila boljše noviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa veliko sreče v jeseni, če ne že prejuser posted image , upam, da se ti čimprej zgodi, kakšno alternativo boš pa poskusila?

sem upala na kaj spodbude, pa vprašanje kako se bo pri meni končalo?kakšne pa si imela znake, te je skozi nekaj v trebuhu opozarjalo, da bo pritekla?

ojla jona,

jaz sem dobila najprej migreno, ki pri meni najavlja M, čez 2 dni pa potem priteče in tako je tudi bilo. drugače me je vsake tolko špikalo in zašraufalo, znaki za user posted image in user posted image pa so enaki tako da do pluska ne veš na čem si, razev če se ti ne začnejo pojavljat prvi znakci za user posted image kaj prej. upam da boš čez par dni zagledala en lep plusek! user posted image

vsem ostalim pa en lep delovni teden... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 2214
6.4.2010 8:31:24   
špica84
dobro jutro
sem bila pa kar pridna foliklov je veliko najvecji so 14

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
6.4.2010 8:36:48   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

ojla jona,

jaz sem dobila najprej migreno, ki pri meni najavlja M, čez 2 dni pa potem priteče in tako je tudi bilo. drugače me je vsake tolko špikalo in zašraufalo, znaki za user posted image in user posted image pa so enaki tako da do pluska ne veš na čem si, razev če se ti ne začnejo pojavljat prvi znakci za user posted image kaj prej. upam da boš čez par dni zagledala en lep plusek! user posted image

vsem ostalim pa en lep delovni teden... user posted image

aqua-hvala ti, upam, da si že prebrodila najhujšom krizo, da ti ni preveč težko, res mi je hudo in žal zate, pošiljam tiuser posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda vso srečo za naslednjičuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
6.4.2010 8:39:55   
jona klara
špica-to je super,koliko pa jih je? kdaj imaš uz?

jaz še vedno trepetam, danes grem k dr. podaljšati bolniško, upam, da za dalj časa ne samo kak dan, bodimo polni upanja še do konca tedna, kar bo bo, sem že kar prestrašena, ker si ne predstavljam user posted image .

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
6.4.2010 8:43:59   
špica84
nasljednji uz je v cetrtek.jih je pa tam okoli 20

Neposredna povezava do sporočila: 2218
6.4.2010 9:04:04   
Teta M
Špica:user posted image user posted image user posted image ,bravo le tako naprej, naj bo čimveč foliklov, je vsaj večja možnost potem tudi za čimveč celic.....
Aqua: user posted image user posted image user posted image in tako je treba, iti naprej in čimprej pozabiti na negativen rezultat
Jona: še malo, še malo....se kar približuje tudi tvoj dan D. Želim ti, da belina ostane do konca in da nalulaš plusek....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
6.4.2010 9:33:46   
jona klara
teta m, aqua-hvala za tople želje, tudi jaz upam na+user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo pa vidli

teta m - tebi pa srečno,a imaš jutri ali v čatrtek transfer, potem se mi pa pridružiš pri grelkah, upam, da ša bom....

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
6.4.2010 16:57:31   
Ally78
Živjo punce,

no, pa še ena nova IVF-jevka. Sem v prvem postopku, imam 4 amp Menopura in danes je moj 4. dan pikanja. V četrtek imam 1. UZ.

Po Menopuru ne čutim nobenih znakov, da bi se kaj dogajalo. Malo sem mogoče bolj utrujena in včasih se mi vrti, ampak v trebuhu pa ne čutim nobenega "dogajanja". A je to normalno al se nič ne dogaja?

Vsem veliko sreče in sončka!

Neposredna povezava do sporočila: 2221
6.4.2010 17:08:07   
spominčica
Ally dobrodošla med nami. Tudi sama jemljem Menopur in sicer v kombinaciji z Suprefactom. S Suprefactom se špikam že od 18.marca, z Menopurjem pa sem začela v soboto. Stranskih učinkov pa nimam. Sama sem že v tretjem postopku, zate pa upam da ti uspe že v prvem.

(odgovor članu Ally78)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
6.4.2010 18:22:10   
jona klara
ally 78-dobrodošla med nami, vso srečo

spominčica-kakšni so kaj foliklčki?

Jaz pa grejem, trepetam in upam, da bom grela do ponedeljka, da nam pokaže +, upajte z menoj in jaz upam za vse vas.

cukica-tudi tebi vso srečo v pomladenem etju, ki mora biti uspešen, zaenkrat se je pomlad na naši strani bolj slab o odvijalauser posted image user posted image

(odgovor članu Ally78)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
6.4.2010 18:23:35   
jona klara
kam ste se pa vse ostale, ta stare in ta mlade sborke skrile?vas razganja pomlad?

Neposredna povezava do sporočila: 2224
6.4.2010 18:33:20   
baguSka
evo mene.... jaz se ubadam s tistimi kre_teni iz bivse sluzbe!user posted image user posted image user posted image user posted image se podim okol poste, okol ljudi poznanih in nepoznanih in sprasujem vse zivo kar mi pride nasprosti, kaj naj nardim, da cimprej dobim nazaj kar mi pripada..... tako da nimam ravno casa prevec.....

jona, vidim da tvoja belina se kar vztraja... rockon!!! kar tako naprej!!!

Ally78, vidim da si 'naš' letnik... user posted image zelim ti cimvec lepih folikelckov in lepi celic in najlepsi zarodek, ki ob pridno rastel do 9.ga meseca!!user posted image in naj ti povem, da tud sama po menopurju v startu nisem cutila nobenih posebnosti... sele proti koncu pred punkcijo malo napetosti... in slabe volje... user posted image

Aquica, ma kaj je zdej to!? user posted image user posted image user posted image za posrat..... kaj bomo spet jeseni skupi trepetale!?

spicka, suuuuuuuper za tako obilne in velike folikelcke!!! ko bi vsaj blo veeeliiiiikooooo lepih celic, ki se bojo lepo razvijale v enega lepega in krepkega dojencica!!user posted image

goldy, super kar pridi jeseni spet med nas sotrpinke, takrat bomo pa me zmagovalke - definitivno!!user posted image user posted image

TetaM, tvoj D dan se super truper bliza in prepricana bodi, da te v inkubatorju ze caka en najlepsi zarodek, ki komaj caka na toplino tvoje maternice!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......