Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 12:46:11
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara buska-tudi zate mi je res hudo, to ni fer, zdaj je še mene prestrašilo kaj bo?jaz ti svetujem, da je najbolje, da bi se o vsem tem pogovorila z rešem, ne s tvojim ginekom, ker on bolj ve kaj je zate pomembno ker ve kako so stvari o neplodnosti, pa ve kaj sta že poskusila, kaj bi še bilo treba, sicer bi ti priporočila v gklj p.Tomaževiča,je full dober, prvič greš k njemu samopl. na pregled pa boš pol bolj hiter n VRSTI se strinjam
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 13:19:50
|
|
|
|
mihika
|
no..tud jaz bi ga malo pristavla...po desetletnem boju z neplodnostjo....3x IVF...3X SS....pa se ne vdam...! mislim, kaj takega pa še ne....vidiš črtico in ker je slaba...je ne vidiš...pa od kod si ti...daj malo pozitive no...brez nje ti res ne bo ratalo...!!! PAMET V ROKE PUNCA...PA KNJIGO Louise H. ŽIVLJENJE JE TVOJE.....pa boš vidla same ++++++++!!!! MALO ZA PREMISLEK SAMO ! Tud jaz čakam na 06.04.2010...sem imela transfer 2 pingvinčkov...že to,da sta prevživela, dokazuje, da sta borca...zato sem prepričana v plusek 06.04.2010...SORRY, DA SEM SE MALO PODKURILA...SAMO TREBA JE BITI POZITIVEN...PREPRIČATI SEBE...DA VIDIŠ ++++ in ga boš RES...!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 13:25:36
|
|
|
|
jona klara
|
mihika-saj ne vem na kateri post si to odgovorila
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 13:28:02
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja12 drage moje, no se pa na tem forumu tudi jaz vam pridružujem. 1.ivf postopek, punkcija 14.3., et 19.3. na gk lj, od 6 celic 2 vstavljeni, nič zamrznjenčkov. torej čakam... me lahko daste med TREPETALKE :) - 6.4. krvni test (če pridem do tja) vsem pa čestitke in držmo se ter spodbujajmo se, pa bo, za vse nas, boste vidle.... lp, aja12 Hello!!!! Mi2 sva pa glih tm tm hehe.. Sam da sm jst mela 14.3. stopko, 16.3. punkcijo, in 19.3. ET!!! Od 4ih celic vstavljena 2 zarodka!!! Test mam pa 1.4.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 13:29:09
|
|
|
|
mihika
|
joj...saj ne vem...neki sem se zgubla...ne vem...ena je vidla črtico 12 dan..ampak je bila slaba...ne vem pa katera...sporočam ji...noseča si..in basta...!!! MALO JE NEGATIVNA...JAZ PA NOVA...PA NE VEM..KOMU SEM TO PISALA....HEHEHE!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 13:30:17
|
|
|
|
mihika
|
hej...tudi jaz imam šestega test...tudi mene dajte...!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 13:32:06
|
|
|
|
Fargesia
|
Mihika, samo kot opozorilo...velike črke na forumu pomenijo kričanje...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 13:33:53
|
|
|
|
Rakica_80
|
Daaaaan Se vas prišla mal pogledat, samo na hitro, da vam sporočim, da nisem bila včeraj na razgovoru, sem imela zelo visoko vročino, tako da so mi datum zamaknili na 14.04 Mojškra, kako si mi nosečkica moja? Božaj bušija BaguSka, držim pesti zate, naj bo debeeeel plus Aquaaaaaa,jeeeeeee, mislim nate skozi, a veš Navijam za vse in objemčke pa pošiljam, tistim, ki ni ratalo! S.S, kako je sedaj s teboj, kdaj greš v postopek, mogoče bomo pa skupaj Rielka, si dobila pošto? En lep pozdravček od mene, če bom imela kaj časa bom seznam malo porihtala, ampak šele proti večeru! Bodite mi v cvetju
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 13:36:57
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihika joj...saj ne vem...neki sem se zgubla...ne vem...ena je vidla črtico 12 dan..ampak je bila slaba...ne vem pa katera...sporočam ji...noseča si..in basta-ma kaj si ti Primorka al kaj? ...!!! MALO JE NEGATIVNA...JAZ PA NOVA...PA NE VEM..KOMU SEM TO PISALA....HEHEHE!!!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 13:43:27
|
|
|
|
mihika
|
pupike...raje kot da trajbate negativo..pa se norčujete...kaj kdo reče...mislim....!!!! čakajte na svoj plusek....pozitivno in umirjeno !!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 14:01:01
|
|
|
|
baguSka
|
mihika - kok si pa ti mene zdej nasmejala....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 14:01:21
|
|
|
|
jona klara
|
baguska-a tvoji znaki so se sedaj umirili? mene tudi , sedaj 2 dan po punkciji kr neki napenja in tišči in napenja v trebuhu, to je verjetno od utrogestana?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 14:02:31
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Daaaaan Se vas prišla mal pogledat, samo na hitro, da vam sporočim, da nisem bila včeraj na razgovoru, sem imela zelo visoko vročino, tako da so mi datum zamaknili na 14.04 Mojškra, kako si mi nosečkica moja? Božaj bušija BaguSka, držim pesti zate, naj bo debeeeel plus Aquaaaaaa,jeeeeeee, mislim nate skozi, a veš Navijam za vse in objemčke pa pošiljam, tistim, ki ni ratalo! S.S, kako je sedaj s teboj, kdaj greš v postopek, mogoče bomo pa skupaj Rielka, si dobila pošto? En lep pozdravček od mene, če bom imela kaj časa bom seznam malo porihtala, ampak šele proti večeru! Bodite mi v cvetju bebiii- srečno v novem postopku
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 14:17:02
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara baguska-a tvoji znaki so se sedaj umirili? mene tudi , sedaj 2 dan po punkciji kr neki napenja in tišči in napenja v trebuhu, to je verjetno od utrogestana? kaksni znaki?? a to da me je bolel trebuh in da me je napenjalo? napenja me se - kr precej... ampak bolecina ja hvala bogu zginla... drugac pa tole cutis verjetno zarad utrogestana ja... po et-ju bos cutla se bolj...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 14:18:40
|
|
|
|
baguSka
|
BEBIII - hvala za pesti... sicer pa naj tvoja vrocina cimprej upade in da cimprej docakas 14.4.!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 14:20:08
|
|
|
|
Fargesia
|
baguska, a boš kej prej na palčko lulala?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 14:23:54
|
|
|
|
honey
|
Punce, hvala za odgovore. Jaz bom kar prosila, da mi dajo , če bosta le v redu . Buska, meni je pomagal rmanov čaj pri urejanju M. Vedno sem imela neredne M, ko pa sem pila rman, moram reči, da sem imela dokaj redne. Ne sicer točno na dan, ampak recimo z zamikom 2-3 dni. Pa še povsem naraven je, tako da ti nima kaj škodovati. Poskusi, mogoče ti uspe.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 14:29:06
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey Punce, hvala za odgovore. Jaz bom kar prosila, da mi dajo , če bosta le v redu . Buska, meni je pomagal rmanov čaj pri urejanju M. Vedno sem imela neredne M, ko pa sem pila rman, moram reči, da sem imela dokaj redne. Ne sicer točno na dan, ampak recimo z zamikom 2-3 dni. Pa še povsem naraven je, tako da ti nima kaj škodovati. Poskusi, mogoče ti uspe. pa krvomočnica
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 14:42:54
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia baguska, a boš kej prej na palčko lulala? NE!! Jaz ga bom delala tocno 1.4., ker je to moj srecni datum in VEM da bom zagledala + !
< Sporočilo je popravil baguSka -- 25.3.2010 14:43:38 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 14:46:08
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia baguska, a boš kej prej na palčko lulala? NE!! Jaz ga bom delala tocno 1.4., ker je to moj srecni datum in VEM da bom zagledala + ! tako se govori!!!!!! in tako bo!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 14:47:11
|
|
|
|
baguSka
|
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 14:48:56
|
|
|
|
baguSka
|
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 14:50:04
|
|
|
|
baguSka
|
ups... mal sm 'zje_ala' stran...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 14:54:03
|
|
|
|
jona klara
|
S baguska, a boš kej prej na palčko lulala? [/quote] NE!! Jaz ga bom delala tocno 1.4., ker je to moj srecni datum in VEM da bom zagledala + ! [/quote] tako se govori!!!!!! in tako bo! se strinjam, sami ++++++ naj padajo to pomlad
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 15:01:00
|
|
|
|
mihika
|
oj...saj nisem hotla bit zlobna...drugače sem fejst punca...samo me je zaneslo...ta negativa...sorry...!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......