Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 7:49:05
|
|
|
|
jona klara
|
teta m_-tudi tebi srečno na uz, jutri
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 7:50:34
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara mojškra-tudi tebi želim, da jutri slišiš , da se ti duša razveseli in te notranje obdari, mislim nate HVALA, ti pa v nedeljo dobiš otročke in ti tudi jaz tebi želim, da te napade nosečniški virus -samo pozitivno in odločno.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 7:51:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. claudy, česitke in lepo nosečnost!! buska, žal mi je, da ti ni uspelo. Ampak saj veš kako pravijo - v 3 gre rado! Jaz se tud s tem tolažim. suzy, držim pesti, da se je vsaj eden obdržal!! honey, ponavadi je tako, da če imaš par lepih zarodkov, ki imajo možnost, da postanejo zamrznjenčki, ti raje vstavijo enega, druge pa zamrznejo. Če imaš naprimer eno blastocisto in eno morulo, ponavadi vstavijo dve. Odvisno tud od tega, kje si. Je pa tako, da če imaš npr. izrecno željo, da ti vstavijo samo enega, pač to poveš. upanje, jaz grem v nov postopek, nisem imela zamrznjenčkov. Kar se prehrane tiče pa mene še vedno "matra". Včeraj sem se grdo pregrešila (pica), ampak ok.. tudi to je treba.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 7:57:01
|
|
|
|
jona klara
|
mojškra-tudi tebi želim, da jutri slišiš , da se ti duša razveseli in te notranje obdari, mislim nate [/quote] HVALA, ti pa v nedeljo dobiš otročke in ti tudi jaz tebi želim, da te napade nosečniški virus -samo pozitivno in odločno. [/quote] hvala mojškra!!!!upam zelooooo da dobim v nedeljo vsaj enega, če ne , zelo rada bi sec res okužila z nosečniškim virusom pa naj traja 9 mesecev, upam, da res ,to se more zgoditi, ker si sploh ne predstavljam, da bi bilo drugače, komaj čakam , lep dan ti želim
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 7:59:32
|
|
|
|
jona klara
|
Še nekaj me zanima, a je normalnp, da imam 2 dni po punkciji full napete dojke, še bolj kot kdaj pred M? a je lahko to učinek utrogestana?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 8:01:35
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara mojškra-tudi tebi želim, da jutri slišiš , da se ti duša razveseli in te notranje obdari, mislim nate HVALA, ti pa v nedeljo dobiš otročke in ti tudi jaz tebi želim, da te napade nosečniški virus -samo pozitivno in odločno. hvala mojškra!!!!upam zelooooo da dobim v nedeljo vsaj enega, če ne , zelo rada bi sec res okužila z nosečniškim virusom pa naj traja 9 mesecev, upam, da res ,to se more zgoditi, ker si sploh ne predstavljam, da bi bilo drugače, komaj čakam , lep dan ti želim potem si že zmagala , čakali te bosta dve lepi pikici, če ne pa vsaj ena, držim pesti
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 9:11:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutri! Sem nova na tem forumu in imam za vas izkušene eno vprašanje. kako dolgo traja postopek obmp se pa zdravim pri dr. Vlaisavljeviću. Se že naprej zahvaljujem za vaše odgovore. Pozdrav! Maja
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 9:13:44
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Dobro jutri! Sem nova na tem forumu in imam za vas izkušene eno vprašanje. kako dolgo traja postopek obmp se pa zdravim pri dr. Vlaisavljeviću. Se že naprej zahvaljujem za vaše odgovore. Pozdrav! Maja Odvisno kakšen postopek imaš. Jih je kar nekaj.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 9:28:22
|
|
|
|
Buska
|
suzi74 si ze delala?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 9:33:11
|
|
|
|
suzi74
|
Dobro jutro moje zlate punce! Pri meni se je danes prikazal en debel minus-nič zato. Najokala sem se že včeraj ko sem hodila na stranišče opazovat vložek.... Borila sem se in borila se bom še!!! Navijam za vse vas in hvala za vse vaše tople, vzpodbudne besede, ki vsem nam dajejo moč in upanje, nas držijo pokonci. LJUBEZEN NAS BOGATI-NEUSPEH PA UTRDI! vsem ki ste včeraj zagledele plus- čestitam -uživajte vsako minutko z vašim naraščajočim trebuščkom, kajti razvija se otročiček, ki z rojstvom pokaže največji čudež tega sveta!!! jona klara-mislim na tvoje otočičke, komaj čakam da jih dobiš v nedeljo mojškra- veselim se tvojih novic jutri Baguska - pridno leži in se crtaj s pikicama spominćica, upanje..... in vse ostale borite se in uživajte v vsaki špikici, saj eno več kot si jo daste - bližje ste cilju-četudi na koncu ne uspe pa vem da bo uspelo naslednjič-UPANJE ZADNJE URE čisto vse vas imam rada in še enkrat hvala
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 9:39:02
|
|
|
|
suzi74
|
ops-je bil en škratek,napista sem hotela da: UPANJE ZADNJE UMRE! lep dan na materinski dan, ko se lahko spomnemo na naše mame koliko ljubezni so nam podarile, da smo to kar smo-podarile so nam življenje, ki je najbolj dragoceno. Svojo ljubezen lako podarimo bližnjemu ali pa tistemu ki jo potrebuje! Vsem vam želim da bo drugo leto še popolnejši materinski dan!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 9:45:43
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara Še nekaj me zanima, a je normalnp, da imam 2 dni po punkciji full napete dojke, še bolj kot kdaj pred M? a je lahko to učinek utrogestana? jaz sem jih tudi imela in jih še imam.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 9:48:07
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 Dobro jutro moje zlate punce! Pri meni se je danes prikazal en debel minus-nič zato. Najokala sem se že včeraj ko sem hodila na stranišče opazovat vložek.... Borila sem se in borila se bom še!!! Navijam za vse vas in hvala za vse vaše tople, vzpodbudne besede, ki vsem nam dajejo moč in upanje, nas držijo pokonci. LJUBEZEN NAS BOGATI-NEUSPEH PA UTRDI! vsem ki ste včeraj zagledele plus- čestitam -uživajte vsako minutko z vašim naraščajočim trebuščkom, kajti razvija se otročiček, ki z rojstvom pokaže največji čudež tega sveta!!! jona klara-mislim na tvoje otočičke, komaj čakam da jih dobiš v nedeljo mojškra- veselim se tvojih novic jutri Baguska - pridno leži in se crtaj s pikicama spominćica, upanje..... in vse ostale borite se in uživajte v vsaki špikici, saj eno več kot si jo daste - bližje ste cilju-četudi na koncu ne uspe pa vem da bo uspelo naslednjič-UPANJE ZADNJE URE čisto vse vas imam rada in še enkrat hvala
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 10:16:43
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: jona klara Še nekaj me zanima, a je normalnp, da imam 2 dni po punkciji full napete dojke, še bolj kot kdaj pred M? a je lahko to učinek utrogestana? jaz sem jih tudi imela in jih še imam. pa tio jih imaš zaradi nosečnosti, a si jigh imela tudi pred et,
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 10:18:08
|
|
|
|
jona klara
|
suzy 74- , joj pa nee nooooo, zakaj, to ni več res, kateri dan pa je danes po et? je še upanje?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 10:31:02
|
|
|
|
suzi74
|
danes je 14 dan po ET-ni več upanja za tokrat- bo pa drugič!!! Prsa so ti nabita zdaj zaradi stopke in prometriuma-vsaj jaz sem tako razumela zdravnika
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 10:34:13
|
|
|
|
suzi74
|
jona- jaz imam še vedno nabita prsa in me špika in peče-pa nimam pluska-tako da res verjamem da je od hormonov
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 10:43:36
|
|
|
|
Buska
|
suzi74 mene tut spika in boli spodi (joske so ze neki cajta normalne) - prometrium sem nazadnje vzela v torek ob 14., kljub temu, da mi je dr. Res rekel, da naj ga se jemljem do testa
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 11:06:18
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček, en prelep materinski dam vsem mamicam in bodočim mamicam!!! Bebiii javi kaj in kako si se zmenila, me firbec matra!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 11:16:52
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 Dobro jutro moje zlate punce! Pri meni se je danes prikazal en debel minus-nič zato. Najokala sem se že včeraj ko sem hodila na stranišče opazovat vložek.... Borila sem se in borila se bom še!!! Navijam za vse vas in hvala za vse vaše tople, vzpodbudne besede, ki vsem nam dajejo moč in upanje, nas držijo pokonci. LJUBEZEN NAS BOGATI-NEUSPEH PA UTRDI! vsem ki ste včeraj zagledele plus- čestitam -uživajte vsako minutko z vašim naraščajočim trebuščkom, kajti razvija se otročiček, ki z rojstvom pokaže največji čudež tega sveta!!! jona klara-mislim na tvoje otočičke, komaj čakam da jih dobiš v nedeljo mojškra- veselim se tvojih novic jutri Baguska - pridno leži in se crtaj s pikicama spominćica, upanje..... in vse ostale borite se in uživajte v vsaki špikici, saj eno več kot si jo daste - bližje ste cilju-četudi na koncu ne uspe pa vem da bo uspelo naslednjič-UPANJE ZADNJE URE čisto vse vas imam rada in še enkrat hvala
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 11:19:43
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 danes je 14 dan po ET-ni več upanja za tokrat- bo pa drugič!!! Prsa so ti nabita zdaj zaradi stopke in prometriuma-vsaj jaz sem tako razumela zdravnika suzi74 - žal mi je, ker je upanje splavalo po vodi...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 11:21:18
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: MP30 Buska, javi kaj ti bo rekel Reš, sva na istem glede datumov, jaz se bom probala zmenit za junij, čeprav dvomim, da mi bo šloskozi. evo sem govorila z dr. Rešem: oglasiti se moram v avgustu 1 teden pred mojo M, ker bom za junija prepozna in zdej problem, ki je nastal pri meni: imam PCO in moji ciklusi so kot tombola (21 - 45 dni) - zdej pred tem postpokom mi je dal KT za 2 meseca, pa je reku, da sluznica se ni cist ok in da bi vseen probal imam vprasanje oz. ima katera kak predlog 1. ali bi bilo dobro, da bi sla do svojega G in jemala KT? 2. ali bi bilo dobro, da bi si zacela ciklus uravnavat nazaj s Prometriumom? 3. kakrsnikoli drug predlog?????? to me zanima zato, ker v primeru, da bojo moji jajcniki in sluznica spet zanic, da mi bo avgusta predpisal kako terapijo in bomo spet v dec/jan Hvala
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 11:41:25
|
|
|
|
jona klara
|
suzi- res mi je žal zate, držim pesti za naslednjič, čimprej se naroči za pregled, da ne boš potem dolgo čakala, kam pa hodiš? mislim nate buska-tudi zate mi je res hudo, to ni fer, zdaj je še mene prestrašilo kaj bo?jaz ti svetujem, da je najbolje, da bi se o vsem tem pogovorila z rešem, ne s tvojim ginekom, ker on bolj ve kaj je zate pomembno ker ve kako so stvari o neplodnosti, pa ve kaj sta že poskusila, kaj bi še bilo treba, sicer bi ti priporočila v gklj p.Tomaževiča,je full dober, prvič greš k njemu samopl. na pregled pa boš pol bolj hiter n VRSTI
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 11:51:46
|
|
|
|
Buska
|
pa sej sem ga po tel vprasala, ce pridem kej prej, pa je rekel, augusta bomo vidl ... tko, da ... sm u zacaranem krogu
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 12:12:43
|
|
|
|
suzi74
|
punce kdaj ste šle delat nazaj po minusu-oziroma a lohko ostanemo še kakšen dan doma? jaz bi se še karkakšen dan doma pocartala?
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......