Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 15:01:43
|
|
|
|
baguSka
|
al pa: dve crtice!!!! sej je isto!! POZITIVNO BO!! Jst sploh ne premisljujem o tem da bi blo kej drugac... se ze pripravljam na lepo nosecnost, ki bo trajala vse tja do decembra oz novembra no, ce bosta borcka oba!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 15:05:28
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihika oj...saj nisem hotla bit zlobna...drugače sem fejst punca...samo me je zaneslo...ta negativa...sorry...! ja tko, hudomusno zleht!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 15:10:13
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka al pa: dve crtice!!!! sej je isto!! POZITIVNO BO!! Jst sploh ne premisljujem o tem da bi blo kej drugac... se ze pripravljam na lepo nosecnost, ki bo trajala vse tja do decembra oz novembra no, ce bosta borcka oba!!! ups, kaj pa govorim.... ITAK DA BOSTA OBA!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 15:12:01
|
|
|
|
mihika
|
hehehe....škorpijonsko...drugače pa je blo vse ok...me veseli...da si tako pozitivna....veliko ljudi ne verjame, da to pomaga...jaz sem se prepričala....zato tudi jaz vidim že svojega lepega trebuška...!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 15:17:49
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Daaaaan Se vas prišla mal pogledat, samo na hitro, da vam sporočim, da nisem bila včeraj na razgovoru, sem imela zelo visoko vročino, tako da so mi datum zamaknili na 14.04 Mojškra, kako si mi nosečkica moja? Božaj bušija BaguSka, držim pesti zate, naj bo debeeeel plus Aquaaaaaa,jeeeeeee, mislim nate skozi, a veš Navijam za vse in objemčke pa pošiljam, tistim, ki ni ratalo! S.S, kako je sedaj s teboj, kdaj greš v postopek, mogoče bomo pa skupaj Rielka, si dobila pošto? En lep pozdravček od mene, če bom imela kaj časa bom seznam malo porihtala, ampak šele proti večeru! Bodite mi v cvetju vrocino??? kako pa to???? Jaz sem vredu, slabo mi je, malo mam krvavitev,jutri ultazvok-bomo videli.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 15:18:52
|
|
|
|
baguSka
|
Ajej... skorpijonka... pa se primorka!!???
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 15:19:51
|
|
|
|
baguSka
|
Mojskra - navijam zate, da jutri zagleadas srcke!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 15:21:32
|
|
|
|
baguSka
|
Mojskra - ti se kr krvavis??? No, nic ni hudega. Bos vidla da ne!!! Baje je kar neki punc melo krvavitve, pa ni blo nic narobe.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 15:37:18
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia baguska, a boš kej prej na palčko lulala? NE!! Jaz ga bom delala tocno 1.4., ker je to moj srecni datum in VEM da bom zagledala + ! Pa ti si faca no, pa saj se je naša baguška že nalezla nosečniškega virusa, še preden je imela punkcijo, a ne?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 15:39:19
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Mojskra - navijam zate, da jutri zagleadas srcke!!!! Hvala mačkica. Ja vsaka dva dni zakrvavim, pa tudi zeloooo veseloooo objemam školjko zjutraj . Jutri imam že ob 7.30. uri ultrazvok- jeee, gre moja mami zraven, v primeru če bi koga morala pobruhati, bi mi mami držala vrečko , mal heca mora biti. Upam da so te krvavitve le od kakšne počene žilice.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 16:48:33
|
|
|
|
baguSka
|
Lepo, da ti bo mami pomagala.... jst pa ne vem ce bi sabo vzela drucga kot mojga moza. Brez nega sploh nebi sla no...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 17:52:07
|
|
|
|
šopka
|
SUzi kar se tiče bolniške jaz sem jo šla danes z jutrišnjim dnemnzaključit pa mi je prejšnji teden precurelo tko da... v ponedeljek grem polna energije v službo, ha ha . fizično smo dale skozi zdaj smo pša rabile kakšen dan za psiho! lep dan še naprej vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 17:53:18
|
|
|
|
šopka
|
jao mi ta škratek nagaja, kt da sm totalno nepismena, ha ha
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 18:10:40
|
|
|
|
spominčica
|
Mojškra že stiskam pesti za . Ni lepšega kot besede G. "No pa mamo srčka" iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 18:20:34
|
|
|
|
Buska
|
tudi jaz sem danes klicala, ce lahko bolnisko zakljucimo jutri in grem vpon na siht
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 18:27:46
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: jona klara buska-tudi zate mi je res hudo, to ni fer, zdaj je še mene prestrašilo kaj bo?jaz ti svetujem, da je najbolje, da bi se o vsem tem pogovorila z rešem, ne s tvojim ginekom, ker on bolj ve kaj je zate pomembno ker ve kako so stvari o neplodnosti, pa ve kaj sta že poskusila, kaj bi še bilo treba, sicer bi ti priporočila v gklj p.Tomaževiča,je full dober, prvič greš k njemu samopl. na pregled pa boš pol bolj hiter n VRSTI se strinjam kdaj pa dela ta G? sej ce probam in mi da kaksno mnenje, nimam kaj izgubit
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 18:44:36
|
|
|
|
jona klara
|
buska- imaš zs
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 18:56:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravček... Hvala za pozitivne odgovore....sem tako vesela a hkrati me je strah (do sedaj sem imela 3 ss zapored) in zdej bom čakala na UZ pa tako dalje.... (jaz sem tista anonimna, ki je včeraj videla + na CBju) Krvni test imam v ponedeljek, mislite da grem lahko že jutri (jutri je 14 dni po ETju)...saj imam službo pop in jo zaradi slabosti komaj prenašam....upam da mi predpišejo bolniško saj sedaj na začetku... držim pesti, za vse ki grejejo, kot tudi za ostale, ki ste/smo v postopku, da bi prišli do svojih zakladov V
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 19:04:30
|
|
|
|
baguSka
|
Anonimna - na krvnemu bo ziher ze pokazalo ce je!!! In itak da je to... sploh ce ti je tud tok slabo!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 19:05:34
|
|
|
|
Teta M
|
Uff je pasal danes ta shopping..... Jona Klara: hvala za želje, upam da bo jutri vidno kaj foliklčkov.... Mojškra:srečno jutri na Uz,(držim pesti da bosta dve pikici), če se ne motim sva obe na GKLJ,samo ne vem a imaš UZ tam kot med postopkom ko hodimo...če ja, potem sva jutri istočasno tam..... Suzi74: , pa sem tako upala da bom prebrala pozitivne novičke...no ti si vzemi čas da to preboliš, potem pa zopet novim zmagam nasproti..... Vsem ostalim pa srečno v vaših postopkih.... Baguska:itak da bo plusek 1.4., jaz sploh ne dvomim v to, tako kot si napisala tebi je 1.4.srečen datum,jaz pa imam 3.4. rojstni dan, pa upam da bom ravno enkrat takrat na punkciji pridelala čim več lepih celic...in si potem seveda podarila za rojstni dan nosečnost.....uuuu..to pa bi bilo najlepše darilo v mojem življenju....jaz kar sanjam, ampak treba je pozitivno razmišljati a ne?!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 19:07:40
|
|
|
|
baguSka
|
Seveda si bos dala NAJLEPSE DARILO NA SVETU!!!! Druge opcije sploh ni.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 19:21:01
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Lepo, da ti bo mami pomagala.... jst pa ne vem ce bi sabo vzela drucga kot mojga moza. Brez nega sploh nebi sla no... Ja saj bi ga vzela s sabo, sam kaj bo, tam itak ne more zraven noter, smo kot po tekočem traku na ultrazvoku, potem pri moji ginekologinji pa bo šel zraven.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 19:22:10
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica Mojškra že stiskam pesti za . Ni lepšega kot besede G. "No pa mamo srčka" iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ja res je in hvala. Danes bo težka noč zame, po moje bom zelo dolgo bedela.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 19:23:44
|
|
|
|
jona klara
|
jutri pa sami ,držim pestke zate
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 25.3.2010 19:23:45
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Lepo, da ti bo mami pomagala.... jst pa ne vem ce bi sabo vzela drucga kot mojga moza. Brez nega sploh nebi sla no... Ja saj bi ga vzela s sabo, sam kaj bo, tam itak ne more zraven noter, smo kot po tekočem traku na ultrazvoku, potem pri moji ginekologinji pa bo šel zraven. ja a mami gre pa lahko zraven? ne vem no... jaz bi vztrajala. pac je moj moz ZRAVEN in je od OBEH otrok in ne samo moj!!!! kaj se pa grejo.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......