Rakica_80
|
Daaaan O madonca, kako piha pri nas, če povem po resnici, se bojim ven na ulico, da nebi kaj priletelo vame Cukica, super, da si se odločila po pingote Wiiiiiiiiiiiii kaj imaš kužeka malega? Jaz bi tudi imela še enega ampak mičken da ostane Jaz, da nebi imela mojo LI, bi mi bilo zelo dosadno....uživajte in verjamem da boste, to uvajanje ti bo prišlo prav, ko boš kmalu dobila svoje Sensi, lepo grej Mojškra in Urshy78, kako ste nosečnice moje, kako je to lepoooo, jaz bi tudiiiiiii jaz bi verjetno samo jedla in se ne ozirala na to kakšna bom debela ali ne Uživajte mi maksimalno, prav sem vesela za vas Miklarom, uauuuu koliko čokolade, samo si bom kr vzela kakšen koščič Šopka, jaz sem tudi imela tokrat zelo nizko materični vrat, kar mi je bilo zelo čudno, ker ga nimam nikoli, ko sem si dajala Prometrium, sem prav čutila nizko MP30, jaz grem na razgovor v Maju mesecu nazaj k Rešu, ampak, bom še dobro premislila do takrat, če greva takoj v postopek, bomo videli Kar se tiče pa sem jaz imela do včeraj ful čudne izcedke, so bili res v veliki količini, ampak ne kot prava , danes zjutraj pa se je spet tako vlilo, ampak prava sveža kri, kot me je kdo ustrelil Rielka, dobrodošla med nami Nič punce, šibam kej postorit, pa se oglasim kaj kasneje
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 10.3.2010 12:42:43 >