|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
10.3.2010 11:17:36   
šopka
hej čestitke moškra!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
dejte povejte a je pomembno kakšen je maternčni vrat po et?
a je imela katera prebavne motnje po et?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 676
10.3.2010 11:21:05   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

miklarom, hvala za čokolado. jaz jo bom pojedla malo kasneje, sem pred eno uro pojedla 4 kose kruha z tuninim namazom, bajsa.. user posted image user posted image

URSHY-TI SAMO JEJ,jaz tudi kar veliko pojem, pa kaj potem

ej tak apetit imam zadnjih par dni da ne morem verjeti user posted image user posted image
če je to dober znak, potem prov user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 677
10.3.2010 11:22:27   
Urshy78
šopka, jaz sem imela kakšen teden  po ET maternični vrat zelo nizko, sem ga začutila ko sem si vstavljala Utrogestan. pri meni je prej to vedno pomenilo prihod user posted image , tokrat je bilo pa drugače user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 678
10.3.2010 11:29:13   
miklarom
 evo eno lepo slikico s poslastico čokolade za naše možeke, ki imajo danes praznik 40.mučenikov user posted image

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 679
10.3.2010 11:32:39   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

dobro jutro.kako se pupe.mojskra kako se pocutis ;).vsem trepetalkam veliko srece user posted image

špica 84-kar vredu, hvala. Krči so mal popustili, jutri grem dati kri. Zjutraj ob 4.30 se zbudim in mi je mal user posted image , ampak takoj ko kaj pojem je bolje. Okus imam po železu, kavica mi ne diši, prav tako ne čokolada.  Meni so se začeli hitro tile znaki, še preden sem delala test user posted image user posted image , kaj še le bo? Drugače pa bi kar jedla nekaj-skozi mi kaj imela v ustihuser posted image user posted image . Jaz samo upam, da jutri na krvnem vse ok, in da potem do ultrazvoka hitro mine in da slišim potem user posted image  ali user posted image user posted image . Ti pa v petek začneš z špikanjem?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 680
10.3.2010 11:33:57   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo eno lepo slikico s poslastico čokolade za naše možeke, ki imajo danes praznik 40.mučenikov user posted image  

user posted image
MIKLAROM- A TAKO GA BOŠ DANES PRIČAKALA?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 681
10.3.2010 11:37:07   
mojškra

miklarom, hvala za čokolado. jaz jo bom pojedla malo kasneje, sem pred eno uro pojedla 4 kose kruha z tuninim namazom, bajsa.. user posted image user posted image

URSHY-TI SAMO JEJ,jaz tudi kar veliko pojem, pa kaj potem

ej tak apetit imam zadnjih par dni da ne morem verjeti user posted image user posted image
če je to dober znak, potem prov user posted image

urshy- seveda je dober znak, ti samo jej , kaj veš če ti čez kakšen teden ne bo že user posted image , naredi si malce zalogeuser posted image user posted image .  Ja meni tudi paše jesti, ampak ne vse, mi določene stvari že smrdijo user posted image user posted image user posted image . Saj sem rekla, da jutri je najbolje da se dobiva pri avtomatu za sendvičeuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 682
10.3.2010 11:38:51   
miklarom
ja, ja seveda malo presenečenja, naj zdaj malo liže k druga ne sme, to ne more škodit user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 10.3.2010 11:39:40 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 683
10.3.2010 11:40:25   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: šopka

hej čestitke moškra!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
dejte povejte a je pomembno kakšen je maternčni vrat po et?
a je imela katera prebavne motnje po et?

ŠOPKA- jaz sem imela prebavne motnje-ZAPRTOST user posted image user posted image , nisem in nisem mogla na ....saj  veš.... Glede materičnega vratu, pa je pri men blo nekako tako kot pri Urshy, zelo se ga je čutilo.

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
10.3.2010 11:44:15   
mojškra

ja, ja seveda malo presenečenja, naj zdaj malo liže k druga ne sme, to ne more škodit user posted image user posted image user posted image user posted image

MIKLAROM- če bi te zdaj slišal bi po moje  on tudi tako rekel: "naj mal liže ko druga ne sme"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 685
10.3.2010 11:44:16   
Urshy78
mojškra, se bojim zmenit pri avtomatih, da ne bom vsega spraznila user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 686
10.3.2010 11:45:24   
MP30
Sensi, če si v Postojni pri dr. R. in nisi dobila pošte, to žal pomeni, da ni zmrznjenčkov! user posted image Tudi pri meni je tako.
BEBIII - upam, da te ne odnese tale burja! user posted image Oprosti, če sem spregledala, kdaj greš ponovno poiskusit? Boš šla tudi k dr. R?
Moja user posted image je tokrat prav obupna, take čudno rjave barve, sploh ni tista tipična rdeča barva. Verjetno zaradi vseh hormonov. Ponovno pridem na vrsto šele junija.
Kjub slabemu vremenu, naj vam dan mine čim lepše!
Urshy in mojškra - jutri uživajta vsak trenutek!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 687
10.3.2010 11:56:13   
Rielka
Pozdravljene pupe!
Ce lahko,bi se vam rada pridruzilauser posted image .Po neuspelih iui,so me koncno dali naprej in sicer z nama je vse ok,ampak vseeno nam ne uspeuser posted image ,nepojasnena neplodnostuser posted image .Sva pa v KCLJ.imam pa za vas eno vprasanje,a katera slucajno ve kdaj zaseda konzilij ta mesec?Jaz cakam posto,imela pa naj bi ivf-dolgi postopek suprefakt in gonal,tako pise na napotnici.Hvala

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 688
10.3.2010 12:01:58   
miklarom

MIKLAROM- če bi te zdaj slišal bi po moje  on tudi tako rekel: "naj mal liže ko druga ne sme"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 689
10.3.2010 12:06:43   
mojškra

mojškra, se bojim zmenit pri avtomatih, da ne bom vsega spraznila user posted image user posted image user posted image user posted image

Urshy- saj sta dvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 690
10.3.2010 12:09:34   
špica84
konzilij je prvi ali drugi teden v mesecu,mislim pa da je ze bil.bom sodelavko prasala ce lahko kaj zve

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 691
10.3.2010 12:10:02   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Rielka

Pozdravljene pupe!
Ce lahko,bi se vam rada pridruzilauser posted image .Po neuspelih iui,so me koncno dali naprej in sicer z nama je vse ok,ampak vseeno nam ne uspeuser posted image ,nepojasnena neplodnostuser posted image .Sva pa v KCLJ.imam pa za vas eno vprasanje,a katera slucajno ve kdaj zaseda konzilij ta mesec?Jaz cakam posto,imela pa naj bi ivf-dolgi postopek suprefakt in gonal,tako pise na napotnici.Hvala

RIELKA- dobrodošla med nami. Kdaj zaseda konzilij ti ne morem odgovoriti, morda ve katera drugauser posted image . Držim pesti, da čimprej dobiš pošto in da začneš s postopkom.user posted image

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 692
10.3.2010 12:12:18   
Rielka
Spica84 hvala za odgovor,ce bos se kaj izvedla pa porocaj!Komaj cakam da se premakne naprej.user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 693
10.3.2010 12:12:29   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: MP30

Sensi, če si v Postojni pri dr. R. in nisi dobila pošte, to žal pomeni, da ni zmrznjenčkov! user posted image Tudi pri meni je tako.
BEBIII - upam, da te ne odnese tale burja! user posted image Oprosti, če sem spregledala, kdaj greš ponovno poiskusit? Boš šla tudi k dr. R?
Moja user posted image je tokrat prav obupna, take čudno rjave barve, sploh ni tista tipična rdeča barva. Verjetno zaradi vseh hormonov. Ponovno pridem na vrsto šele junija.
Kjub slabemu vremenu, naj vam dan mine čim lepše!
Urshy in mojškra - jutri uživajta vsak trenutek!

MP 30 najprej hvala za trenutke. Potem ti sploh še nimaš prave user posted image ? Kaj pa boš če se ti ne pokaže sploh prava tečka?

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 694
10.3.2010 12:13:08   
Urshy78
Rielka, konzilij je zasedal v ponedeljek ali torek. 

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 695
10.3.2010 12:13:32   
Urshy78

Urshy- saj sta dvauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 696
10.3.2010 12:16:17   
Rielka
mojskra in Urshy cestitam!user posted image user posted image user posted image
Upam,da pridem kmalu za vami,kaj vama je uspelo v prvem postopku?

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 697
10.3.2010 12:17:16   
Urshy78
Rielka, hvala user posted image jap, v prvem poskusu, še kar ne morem verjeti user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 698
10.3.2010 12:23:42   
miklarom
pa vidve bosta pa res spraznile vse avtomateuser posted image user posted image user posted image

evo še dva, da jih bosta imeli dovolj

user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 699
10.3.2010 12:26:24   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Rielka

mojskra in Urshy cestitam!user posted image user posted image user posted image
Upam,da pridem kmalu za vami,kaj vama je uspelo v prvem postopku?

RIELKA- ja tudi meni v prvem postopku, tudi jaz že ne dojemam čisto.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Smrečica
Michonne RR

Kdaj postavljate božično drevesce?

Na začetku decembra (13%)

Na sredini decembra (42%)

Na božični večer (38%)

Drugo (7%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!