|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
9.3.2010 17:34:49   
cukica
Mojškra iskrene čestitke in vse lepo še naprej,...
Sanje37,če si v dvomih al je ali ni ti svetujem,da narediš test in ti bo vse jasno že danes,...
Bebiii,mismis,pikovit,Reby,Goldy,gigi1,miklarom in vsem ostalim en zasnežen pozdrav iz naših koncev,...
Midva sva se odločila,da bova šla v mesecu aprilu ali celo v maju še po najine zadnje pingvinčke,ki naju skrbno čakata že 2 leti,....prej,ko slej ju bo treba jit iskat in upam,da se nama tokrat končno nasmehne sreča,...drugače sem dobro dobila prvo menstruacijo po abraziji,ki je bila zelo boleča in sem bila 2 dni doma,ker sem bila zelena,...drugače pa mamo novega člana,kužija(mešančka pekinezerja),ki me uvaja na otroka saj ponoči bolj malo spi in joka,....no ja mal sem se razpisala,ker vas že dolgo nisem nič pisala,....
Aja pa še to vsem želim čeprav pozno vse lepo za dan žena,.... @)-,--

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 651
9.3.2010 17:59:51   
sensi
mojškra - punkcijo sem imela na soboto, pridelala sem dva velika folikla in 4 celice.ET sem pa imela v torek, 3 dan, in vse celice so se oplodile.Edino kar me matra je, da ni pošte o zmrznjenčkih od nikoder zgleda da se celice niso delile in nimamo pingvičkov.Sam mi je vseeno čudno, da če propade nič ne obvestijo.Ja hodim pa v Postojno.lp

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 652
9.3.2010 18:08:12   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: sanje37

Pozdravljene, sotrpinke,

za vse navijam in držim pesti... za tiste, ki imate user posted image , da bo vse v redu, za vse ostale pa, da končno dočakate svoji dve črtici.

Šele zdaj sem našla ta forum, sem ena izmed vas, malo naprej sicer, jutri imam že krvni test, čeprav že zdaj vem, da bo negativen. V nedeljo me je obiskala user posted image , 12. dan po ET. Najprej rahlo roza izcedek in krči, sem mislila, da je vgnezditvena, no pol v nedeljo pa to.
Sicer mi ni čisto jasno, kaj se pravzaprav dogaja z mano, sem namreč v prvem postopku, pa ne vem, če so se mi vsi hormoni zmešali ali kaj, ampak ta moja user posted image ni čisto taka kot je običajno (predvsem je veliko veliko manj obilna, skoraj brez kakšnih koščkov), jaz imam pa kljub obisku občutek, da pa se je ena od obeh pikic obdržala. Ne vem, zakaj. Mislite, da je vse to v moji glavi? Lulam na 15 minut skoraj, v trebuhu čutim napetost, na trenutke mi za sekundo postane slabo... pa krvavitev... to ne gre skupaj. Razpoloženje pa tako, da bi lahko jokalatako, da bi pol države potopila, pol pa sem spet optimistična... skratka, čisto sem iztirila.
Tiste, ki ste bile že prej v postopku, a se je vam tudi to dogajalo???
Sicer pa me bodo jutri postavili pred dejstvo, pa bo.user posted image

Pa pozdravček vsem.

sanje 37 - brala sem o primerih ko so punce krvavele, ampak krvni  test jim je pokazal da so user posted image . Nikar ne obupaj, to še nič ne pomeni, lahko je tako kot praviš, morda se je ena pikica poslovila, se nehala boriti, druga pa je ok. Ti danes lepo počivaj, in misli da še ni vsega konec, sploh pa če krvavitve niso kot pri tečki. držim pesti in javi.

(odgovor članu sanje37)
Neposredna povezava do sporočila: 653
9.3.2010 18:10:15   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: sensi

mojškra - punkcijo sem imela na soboto, pridelala sem dva velika folikla in 4 celice.ET sem pa imela v torek, 3 dan, in vse celice so se oplodile.Edino kar me matra je, da ni pošte o zmrznjenčkih od nikoder zgleda da se celice niso delile in nimamo pingvičkov.Sam mi je vseeno čudno, da če propade nič ne obvestijo.Ja hodim pa v Postojno.lp

Sensi-pokliči v Postojno, zakaj nisi dobila pošte. Mogoče so pozabili poslati, vprašati ni greh. Kar vprašaj.

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 654
9.3.2010 18:23:46   
sanje37

mojškra, hvala za spodbudo. Tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vse dobro naprej.
Bom jutri sporočila, kaj bodo rekli.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 655
9.3.2010 18:24:49   
mojškra
URSHY- mislim, da si ti napisala da si dobila buskopan v primeru krčev. Mi prosim poveš koliko mg si dobila. Ker jaz imam doma buskopan, 10 mg, in bi mogoče enega vzela, če so to isti. PROSIM, če mi lahko sporočiš. Hvala.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 656
9.3.2010 18:40:20   
Urshy78
Mojškra, jaz sem tudi dobila 10 mg Buscopan, tako da če imaš hude krče, ga kar vzami. meni do zdaj ni bilo potrebno vzeti niti enega. jutri boš pa itak dobila recept.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 657
9.3.2010 18:50:51   
HANYBANY
mojškra bravo, čestitam, zdaj pa le čuvaj na svojo pikicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 658
9.3.2010 19:18:07   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Mojškra, jaz sem tudi dobila 10 mg Buscopan, tako da če imaš hude krče, ga kar vzami. meni do zdaj ni bilo potrebno vzeti niti enega. jutri boš pa itak dobila recept.

Urshy-hvala. Pojutrišnjem , še en dan morava čakati, jutri je 10.marec user posted image . Gre počasi ta čas a ne?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 659
9.3.2010 19:18:49   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

mojškra bravo, čestitam, zdaj pa le čuvaj na svojo pikicouser posted image user posted image user posted image

HANYBANY-obljubim da bom

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 660
9.3.2010 19:19:39   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Urshy-hvala. Pojutrišnjem , še en dan morava čakati, jutri je 10.marec user posted image . Gre počasi ta čas a ne?

res se vleče, ampak se čisto malo, pa bo tukaj čertrtek user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 661
9.3.2010 19:19:48   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: sanje37

mojškra, hvala za spodbudo. Tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vse dobro naprej.
Bom jutri sporočila, kaj bodo rekli.

SANJE 37-držim pesti zate, pa javi čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanje37)
Neposredna povezava do sporočila: 662
9.3.2010 19:20:11   
Urshy78
aja, sem napisala jutri, namesto v četrtek user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 663
9.3.2010 19:26:36   
mojškra

Urshy- saj bi blo fajn, ampak jutri še morava preživeti ta dan, potem pa naju čaka adrenalin user posted image .  Te je kaj strah?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 664
9.3.2010 19:37:22   
Urshy78

Urshy- saj bi blo fajn, ampak jutri še morava preživeti ta dan, potem pa naju čaka adrenalin user posted image .  Te je kaj strah?

še mičken ja. strah me je pa tako, da ti ne znam povedati user posted image ampak upam, da bo vse ok in da bom zaslišala vsaj enega user posted image
pri tebi je pa samo vprašanje kako visoka bo beta user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 665
9.3.2010 19:49:48   
mojškra

še mičken ja. strah me je pa tako, da ti ne znam povedati user posted image ampak upam, da bo vse ok in da bom zaslišala vsaj enega user posted image

URSHY- o vem kako se počutiš sedaj, tako se bom jaz še 14 dni. Seveda pa boš zaslišala user posted image  in ta dan bo tvoj najlepši trenutek. Saj bo za obe vredu. 

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 666
9.3.2010 19:52:45   
Urshy78

URSHY- o vem kako se počutiš sedaj, tako se bom jaz še 14 dni. Seveda pa boš zaslišala user posted image  in ta dan bo tvoj najlepši trenutek. Saj bo za obe vredu. 

tako se govori user posted image saj vem da bo vse ok, ampak strah je pa kljub temu prisoten, saj veš.
za danes se poslavljam, bom prepustila računalnik še mojemu malo user posted image

vsem želim lahko noč user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 667
10.3.2010 7:16:42   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

mojškra ti kar vzami boscopan zarad krčev, jemlješ jih po tri na dan oziroma po potrebi. sej v navodilih piše, kolk na dan se jih lahko vzame.

urshy78 seveda bo vse ok!
trepetalke držim pestke za vas! user posted image  user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 668
10.3.2010 8:30:47   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!

LOREMI-  Hvala, ampak nimam navodil, ker  mi še niso predpisali tablet, imam jih doma na zalogi, ko sem jih rabila zaradi ledvičnih kamnov-vendar brez navodil.user posted image user posted image user posted image  Tako da,  thanks, sem včeraj vzela, pa danes bom tudi, me kar matra.
PETTYYY-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!

URSHY-  a ti še jemlješ utrogestan, ali si takrat od krvnega s tem prenehala?

SENSI-drži in javi kako je bilo na krvnem, in želim  da nam javiš lepo novičko  user posted image user posted image user posted image user posted image .

MATEJA, MIKLAROM,VRTNICA, ŠOPKA, MATEJA 33-lepo grejte in naj se vam čimprej pokaže plusek
BUŠKA- jutri je nov začetekuser posted image user posted image user posted image , lepo sprejmi user posted image user posted image user posted image  in naj ostane pri tebi vseh 9 mesecev.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 669
10.3.2010 8:46:01   
miklarom
lepo zasneženo jutro!

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 670
10.3.2010 9:25:55   
miklarom
malo mešane čokoladice za vse vas,

user posted image  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 671
10.3.2010 10:13:19   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

malo mešane čokoladice za vse vas,

miklarom - o hvala. Danes moramo dati čokolade tudi moškim, imajo danes praznik

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 672
10.3.2010 10:36:46   
Urshy78
miklarom, hvala za čokolado. jaz jo bom pojedla malo kasneje, sem pred eno uro pojedla 4 kose kruha z tuninim namazom, bajsa.. user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 673
10.3.2010 10:49:26   
špica84
dobro jutro.kako se pupe.mojskra kako se pocutis ;).vsem trepetalkam veliko srece user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 674
10.3.2010 11:11:38   
mojškra

miklarom, hvala za čokolado. jaz jo bom pojedla malo kasneje, sem pred eno uro pojedla 4 kose kruha z tuninim namazom, bajsa.. user posted image user posted image

URSHY-TI SAMO JEJ,jaz tudi kar veliko pojem, pa kaj potem

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.