mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanje37 Pozdravljene, sotrpinke, za vse navijam in držim pesti... za tiste, ki imate , da bo vse v redu, za vse ostale pa, da končno dočakate svoji dve črtici. Šele zdaj sem našla ta forum, sem ena izmed vas, malo naprej sicer, jutri imam že krvni test, čeprav že zdaj vem, da bo negativen. V nedeljo me je obiskala , 12. dan po ET. Najprej rahlo roza izcedek in krči, sem mislila, da je vgnezditvena, no pol v nedeljo pa to. Sicer mi ni čisto jasno, kaj se pravzaprav dogaja z mano, sem namreč v prvem postopku, pa ne vem, če so se mi vsi hormoni zmešali ali kaj, ampak ta moja ni čisto taka kot je običajno (predvsem je veliko veliko manj obilna, skoraj brez kakšnih koščkov), jaz imam pa kljub obisku občutek, da pa se je ena od obeh pikic obdržala. Ne vem, zakaj. Mislite, da je vse to v moji glavi? Lulam na 15 minut skoraj, v trebuhu čutim napetost, na trenutke mi za sekundo postane slabo... pa krvavitev... to ne gre skupaj. Razpoloženje pa tako, da bi lahko jokalatako, da bi pol države potopila, pol pa sem spet optimistična... skratka, čisto sem iztirila. Tiste, ki ste bile že prej v postopku, a se je vam tudi to dogajalo??? Sicer pa me bodo jutri postavili pred dejstvo, pa bo. Pa pozdravček vsem. sanje 37 - brala sem o primerih ko so punce krvavele, ampak krvni test jim je pokazal da so . Nikar ne obupaj, to še nič ne pomeni, lahko je tako kot praviš, morda se je ena pikica poslovila, se nehala boriti, druga pa je ok. Ti danes lepo počivaj, in misli da še ni vsega konec, sploh pa če krvavitve niso kot pri tečki. držim pesti in javi.
|