|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
10.3.2010 19:18:52   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mojškra-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full sem vesela zate.

špica-kako se bova prepoznale v petek?jaz sem že full živčnauser posted image user posted image user posted image , upam, da ne pokasiramo kake hiperstimulacije? v kakih primerih se pa to največkrat zgodi? če si dolgo na hormonih ali ni pravila?

jona klara-hvala, mal sem živčna ker imam jutri krvnega.

verjamem mojškra, ampak vem, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.3.2010 19:19:07   
Urshy78
mojškra, si mi vzela iz ust...stara koka dobra supa user posted image user posted image user posted image

baguska, mladič user posted image user posted image user posted image

mojškra, ampak zgledaš pa ful mlajša user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.3.2010 19:22:28   
jona klara
špica-zsuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.3.2010 19:24:47   
mojškra

mojškra-ja še mal pa padejo pikice, sem napeta že , strah pred celotnim postopkom , imam mravljce v trebuščku, kako si ti happy?user posted image user posted image user posted image user posted image

urshy
-srečno jutri, čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]
[/quote]

jona klara- sem ful vesela in ne dojemam  še čisto, da mi je uspelo, res še ne dojemam. Sicer pa bo jutri krvni pokazal več. Ti pa postopke jemlji kot nekaj vsakdanjega pa boš vidla da bo šlo,  folikli bodo lepo rastli, potem bodo lepe celice, in potem bo ET in potem boš user posted image . Želim ti veliko pozitivnih misli.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 754
10.3.2010 19:27:15   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

mojškra, si mi vzela iz ust...stara koka dobra supa user posted image user posted image user posted image

mojškra, ampak zgledaš pa ful mlajša user posted image

URSHY-ja hvala, od blizu se že vidi da me leta načenjajouser posted image user posted image user posted image .  Drugače sem pa jaz večni otrok, polna neumnostiuser posted image user posted image user posted image . Sam kaj ko imam tak job, da moram biti resna, potem pa doma vse neumnosti počnemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 755
10.3.2010 19:30:19   
mojškra
user posted image A VE katera za kakšno dobro gostilno v  Ljubljani ali okolici Ljubljane. Sine ima obhajilo, pa moram povabiti  25 sorodnikov na kosilo, pa bi rada tko dobro jedlauser posted image , pa da bi imeli zase prostor.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.3.2010 19:32:11   
Urshy78
mojškra, kakšno delo pa opravljaš??
ej jutri vzami s sabo zeleni kartonček. ko boš dala kri, boš mogla it v leonišče, da jim sporočiš, da si dala beto v GK. potem boš pa itak morala čakati do 12ih na rezultat.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 757
10.3.2010 19:34:02   
Urshy78

user posted image A VE katera za kakšno dobro gostilno v  Ljubljani ali okolici Ljubljane. Sine ima obhajilo, pa moram povabiti  25 sorodnikov na kosilo, pa bi rada tko dobro jedlauser posted image , pa da bi imeli zase prostor.

meni pade na pamet gostilna Jurman. raznolika hrana, hitra postrežba, zmerne cene, eliko parkiršče, igrala za otroke,...

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 758
10.3.2010 19:35:00   
baguSka

mojškra, a ti bos pa cez en mesec??user posted image user posted image

drugac pa ja: bolj star - bolj moder!user posted image

baguška- hmmm, to bi bilo fino, jaz bom avgusta hmmmmm 36 že user posted image

ah deeej... sej nism zelela da poves... sama si kriva!!user posted image sicer pa kot sem ti ze povedala: bolj stara, bolj modra!!user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 759
10.3.2010 19:38:42   
baguSka

sej zato sem jaz ze v provtnem postu pikice narisala.... da se lohk pohvalite!!user posted image user posted image user posted image

itak da sem m.l.a.d.a.!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 760
10.3.2010 19:40:06   
baguSka
Mojškra - gostiln kukr jih ces... sam odvisno kaj bi jedli! Je pa Jurman res dobra opcija - majo vse kar ces in kolker ces, cenovno ugodno, parking velik itd itd. Pa mislim da tud svojo sobo dobite... user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 761
10.3.2010 19:42:34   
špica84
jaz poznam eno kasca mrlacnik da se rezervirat je pa na brezovici

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 762
10.3.2010 19:46:28   
mojškra

mojškra, kakšno delo pa opravljaš??
ej jutri vzami s sabo zeleni kartonček. ko boš dala kri, boš mogla it v leonišče, da jim sporočiš, da si dala beto v GK. potem boš pa itak morala čakati do 12ih na rezultat.

URSHY-v državni upravi. Aha hvala da si rekla za kartonček, moram ga najti, pišovka kje ga imam? 

A vsaka ima  pa prvi ultrazvok še tukaj, na GK, potem pa verjetno začneš pri svojem ginekologu.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 763
10.3.2010 19:47:03   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

jaz poznam eno kasca mrlacnik da se rezervirat je pa na brezovici

THANKS, bom pogledala

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 764
10.3.2010 19:49:02   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Mojškra - gostiln kukr jih ces... sam odvisno kaj bi jedli! Je pa Jurman res dobra opcija - majo vse kar ces in kolker ces, cenovno ugodno, parking velik itd itd. Pa mislim da tud svojo sobo dobite... user posted image

BAGUŠKA- ja to je moja prva opcija - pri Jurmanu sem že rezervirala za vsak slučaj, ni mi pa všeč da ne moramo biti v svoji sobi, pa še gužva je tamle za znoret, v tem času pa so same birme pa obhajila.  Majo pa fantastično zajest, midva greva večkrat tja.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 765
10.3.2010 19:50:22   
Urshy78
mojškra, potem se ti vsaj ni treba bati za službo.
bolje je, če imaš s sabo kartonček, če ga pa nimaš pa tudi nič hudega.
prvi UZ opravijo na GK, potem pa nosečnost vodi izbrani G.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 766
10.3.2010 19:51:44   
baguSka
Glej, da ti ne bom vseh nastevala, mas tuki naslove in kontakte, pa si izberi kaksen najbolj primerne po lokaciji in jih poklici povprasaj:

http://www.mojagostilna.com/restaurants/index.php?RegionID=1&action=showRestaurants&what=region&searchSubQuery=&what=region&num=25&start=0&wantpage=1

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 767
10.3.2010 19:52:15   
mojškra

mojškra, a ti bos pa cez en mesec??user posted image user posted image

drugac pa ja: bolj star - bolj moder!user posted image

baguška- hmmm, to bi bilo fino, jaz bom avgusta hmmmmm 36 že user posted image

ah deeej... sej nism zelela da poves... sama si kriva!!user posted image sicer pa kot sem ti ze povedala: bolj stara, bolj modra!!user posted image user posted image

BAGUŠKA-user posted image si pa me politično ------user posted image user posted image user posted image user posted image obrnila.user posted image user posted image user posted image . Saj povedala sem zato, da me boste ubogale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Modre pa smo itak vse, že zato ker smo ženske, in ženske vedno vemo kaj hočemo.user posted image user posted image Bravo meuser posted image user posted image .

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 768
10.3.2010 19:54:41   
baguSka
uff.. jst pa priznam da ne vem vedno kaj hocm.. user posted image user posted image user posted image upam da nism zarad tega kej manj zenska.. ce nism modra je pa vseen.. user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 769
10.3.2010 19:57:09   
mojškra
BAGUŠKA- jaz sem mislila preverjene gostilne. Gostiln vem da je kolikor hočem, ampak mora biti dobra hrana, postrežba, dobro vzdušje, dobri natakarji-upsss, to nisem rekla, pa taku pa taku.

Ajd pupe jaz grem iskat zeleni listek, pa brati v posteljo Zakonuser posted image , potem pa jutri otroka peljati v šolo, in na krvnega. Lepo spite, Urshy-mirno noč, pa se vidiva jutri, tako kot sva zmenjeni. Jaz bom tam že okrog 7.45

Lepo nočko vsem.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 770
10.3.2010 19:58:37   
mojškra

uff.. jst pa priznam da ne vem vedno kaj hocm.. user posted image user posted image user posted image upam da nism zarad tega kej manj zenska.. ce nism modra je pa vseen.. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image -danes smo pa malce na hece vse skupaj, a ne? Ste prepričane da ni polna luna, ali mars vpliva na nasuser posted image user posted image user posted image . Skratka super ste vse, lepo spite.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 771
10.3.2010 20:10:23   
špica84
jah vcasih si mormo mal dan popestrit,druga pa juter vracam uslugo sodelavcu in sem tako cel dan v sluzbi,ampak to je lazje koker da te sefica pise cd user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 772
10.3.2010 20:14:14   
baguSka
itak... ne moremo bit skoz zivcne in nestrpne.... user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 773
10.3.2010 20:37:26   
baguSka
mojškra - upam da najdes listek, ce ne drucga so babe tam zoprne, ce ga nimas sabo... user posted image ko da je konec sveta! in uspesno branje zakona ti zelim... ce ni koristen drugace, je zihr zato, da ti cimprej mine cas do jutri zjutraj... user posted image

bom mislila na vaju z ursi, ko bom zjutri ob 5ih noge v luft drzala!!user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 774
10.3.2010 22:18:10   
Anonimen
Pozdravljene!
Že nekaj časa vas berem in navijam za vse da vam uspe. Jaz čakam na pošto iz MB.

Womanpolice zanima me, kak dolgo si čakala na pošto za razgovor oz. kdaj so te dali na čakalno listo.

(odgovor članu womanpolice)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.