|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
16.4.2010 8:16:07   
jona klara
spominčica,športnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti

špica-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate pa jutri

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
16.4.2010 8:18:39   
jona klara
upanje 81- preden začneš z mild -imsi, se malo pogovori z dr., ker imsi v ljubljani ne delajo med vikendom,saj če imaš mild si boš kr približno lahko po parih uz že zračunala na katere dneve ti bo prišla punkcija in et, ne vem kaj je potem če je na nedeljo, malo vprašaj prej, srečno, se ti kaj javim na zsuser posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
16.4.2010 8:29:25   
špica84
lep jutranji pozdravcek se od mene.jst pa kafe za enkrat se ker imam ogromne probleme s prebavo in ne morem na dolgo potrebo user posted image .

no dober opravte danes

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
16.4.2010 8:41:17   
Teta M
Špica: tudi jaz sem po punkciji še cel teden imela težave z zaprtostjo, še prve dni po et-ju, no zdej se je pa vse spravilo v red....
Jona: joj ko bi se vam res pridružila.....sem se pa odločila da testa definitvno sedaj ne bom kupovala, tako da če me zamika čez weekend ga pač ne bom imela in zato ga ne morem niti naresti...za drug teden pa bom vsak dan sproti videla kako in kaj...najbolj zanimivo je da sedaj v teh novih pisarnah kjer smo, imam lekarno praktično pred nosom....Se ga pa bojim delat predvsem zato,ker se mi je v prvem postopku ulilo 12.dan,se pravi dva dni pred uradnim krvnim testom....tako da kakor se poznam bom verjetno dala še čez ta 12.dan, pa potem verjetno naredila test....če ne bo že prej kakšnih negativnih znakov.....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
16.4.2010 9:04:44   
mojškra
jona klara-verjetno tebi ne bo slabo, saj ni veliko nosečnicam slabo. Meni je bilo že v prvi nosečnosti za znoret, sedaj pa se postopek ponavlja. Meni že od vsega začetka ni pasalo nič, še preden sem vedela da sem noseča-tako da, ful dober, da se dober počutiš.
Jaz imam zdaj UZ v torek ob 11.15 uri, so mi za en dan prestavili, joj komaj čakam, da mine do torka. Ti pa tudi verjetno komaj čakaš da zaslišiš user posted image ai pa user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2630
16.4.2010 11:48:41   
baguSka
Ze kej novga???? Al se nc??

Jaz pocasi zakljucujem z delom... in spokam in picim na morcka. Grem pa samo do torka zjutri, ker mam dohtarja ob 13ih... pa tok sm upala, da bom lohk vsaj za kaksen teden picla... user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
16.4.2010 11:50:44   
špica84
pupe kje sta kako je slo

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
16.4.2010 13:04:21   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

jona klara-verjetno tebi ne bo slabo, saj ni veliko nosečnicam slabo. Meni je bilo že v prvi nosečnosti za znoret, sedaj pa se postopek ponavlja. Meni že od vsega začetka ni pasalo nič, še preden sem vedela da sem noseča-tako da, ful dober, da se dober počutiš.
Jaz imam zdaj UZ v torek ob 11.15 uri, so mi za en dan prestavili, joj komaj čakam, da mine do torka. Ti pa tudi verjetno komaj čakaš da zaslišiš user posted image ai pa user posted image user posted image .

ja res je komaj čakam, da slišimuser posted image user posted image potem se prelevim v uživancijo nosečnosti, sladko morm pa nehat kupovati, ker bom debela cela....že tako 1 mesec full ležim, v maternici še kar...
mojškra- a ti še imaš krče v maternici? držim pesti za tvoj uz, da bo vse okej seveda, pa da ti ne bibilo več tako zelo slabo

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
16.4.2010 13:11:24   
špica84
jona kaksna bom sele jst jao ze tako sem se v casu spikanja zredila za 2 kile.

Neposredna povezava do sporočila: 2634
16.4.2010 13:14:48   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

jona kaksna bom sele jst jao ze tako sem se v casu spikanja zredila za 2 kile.

jaz pa dober da ne vem, ker se nikoli ne vagam ,niti je nimam doma, trebuh imam ko v 3 mesecu, me že vse tišči.pa saj ni važn, da bi le trajal, kaj šele bo

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
16.4.2010 13:21:22   
športnica
punce, evo mene nazaj. sm že v svoji pojstlci. user posted image user posted image user posted image

od 13 celic sta sta se pravilno do danes razvijala dva. ena blastocista in ena morula. že na začetku so nama rekli, da bomo prenesli le en zarodek naprej. namreč po zakonu pod 35 letom starosti in če je prvi ali drugi IVF presenesejo le enega. no danes pa so nama predlagali da vstavijo oba. in sva bila takoj za. tako da zdej mava dva in me lahko date na seznam da grejem dva user posted image user posted image user posted image user posted image juuuuuuheeeeejjjjjjj

tko zdej je to za mano. sm ful happy. zdej počivat in pozitivne misli. user posted image user posted image

kako ste ve punce? vidim da ste mislile na nas. zlate ste. user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
16.4.2010 13:26:06   
športnica
aja, krvni test imam 29.4.. no zdej se bo pa začelo vlečt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
16.4.2010 13:28:09   
baguSka
juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sportnica!!!!! koookkkk lepo..... tud jst komi cakam spet da grem po njih, zdej ko sem prebrala tebe..... user posted image user posted image user posted image

lepo cuvaj svoje pikice in naj ostaneta pri tebi vseh 9 mesecev!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2638
16.4.2010 13:35:09   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

En prelep jutranji pozdrav!

Mojškra:
kavo spijem sedaj samo 1/dan ali pa nobene,ne čutim neke potrebe po njej....Obožujem sladkarije,sedaj mi npr.sploh ne dišijo.....Tudi sladoled,ki bi ga lahko pojedla na tone, mi sedaj manj paše.....bomo videli kaj in kako....Dojke še vedno full napihnjene in boleče,ravnotako tudi trebuh....

Vsem ki imate danes opravke na klinikah pa srečno,da boste vse prišle nazaj zadovoljne!

Teta M, močno držim pesti da so tole pravi znaki user posted image user posted image user posted image še mal še mal, pa boš prigurala do konca, mi smo s tabo. pa še mal pikapokic za srečo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
16.4.2010 13:38:17   
športnica
baguška zlata si user posted image user posted image user posted image hvala. uživaj na morčku in se kej javi. kaže da bo noro lep vreme čez vikend.

spominčica, kako je s tabo?

Neposredna povezava do sporočila: 2640
16.4.2010 13:39:22   
špica84
lepo to športnica .
spomincica kaj se zrihtal

Neposredna povezava do sporočila: 2641
16.4.2010 14:35:43   
spominčica
Evo da se javim še jaz... Ketonal v rito sem preskočilauser posted image  in vseeno preživela punkcijo (skoraj) brez bolečin. Najboljšo doktorco imamuser posted image user posted image .
Zmeraj bolje mi greuser posted image user posted image user posted image . Pridelali smo 7 foliklčkov, Seme pa je blio baje  tokrat malo slabše kot prejšnjič. Zdaj pa počivat.
Trikrat hura za vse vas drage moje,user posted image user posted image user posted image res ste zlate.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
16.4.2010 15:00:53   
Teta M
Športnica: na istem sva, tudi jaz sem dobila eno blastocisto in eno morulo.....imaš pa kar hitro krvnega......jaz ga imam 15 dan po ET, ti pa 13.dan.....no super, samo da nam pokaže pozitiven rezultat...user posted image user posted image user posted image
Spominčica: bravoooo , najtežji del je za tabo.....sedaj pa lepo počivati in se veseliti ET-ja.
Špica: srečno jutri, pa da bodo tvoje pike čimprej pri tebi....

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
16.4.2010 15:12:18   
loremi
user posted image  

AKTUALNO

Petek, 16.04.
športnica - ET

Sobota, 17.04.
špica84 - ET

OBJEMČKI
user posted image user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII, MP30, Miklarom, šopka, vrtnica.m, buska, pupe, suzy 74, aqua77, baguSka user posted image   user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Teta M greje user posted image user posted image   test 23.04.
športnica greje user posted image user posted image   test 29.04.

user posted image   

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    

• športnica (MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ, dr.Bokal)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Teta M (2. IVF, GKLJ)
  • Ally78 (1. IVF, GKLJ)
  • WP (MB- razgovor)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • vrtnica.m (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Bokal)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (zamrznjenčki, GKLJ)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra (LJ)
user posted image  mateja33 (MB)

user posted image   NOVE NOSEČKE APRIL   user posted image

user posted image     jona klara (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
16.4.2010 15:36:36   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Evo da se javim še jaz... Ketonal v rito sem preskočilauser posted image  in vseeno preživela punkcijo (skoraj) brez bolečin. Najboljšo doktorco imamuser posted image user posted image .
Zmeraj bolje mi greuser posted image user posted image user posted image . Pridelali smo 7 foliklčkov, Seme pa je blio baje  tokrat malo slabše kot prejšnjič. Zdaj pa počivat.
Trikrat hura za vse vas drage moje,user posted image user posted image user posted image res ste zlate.

7 foliklov al 7 celic??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2645
16.4.2010 17:23:01   
jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: športnica

punce, evo mene nazaj. sm že v svoji pojstlci. user posted image user posted image user posted image

od 13 celic sta sta se pravilno do danes razvijala dva. ena blastocista in ena morula. že na začetku so nama rekli, da bomo prenesli le en zarodek naprej. namreč po zakonu pod 35 letom starosti in če je prvi ali drugi IVF presenesejo le enega. no danes pa so nama predlagali da vstavijo oba. in sva bila takoj za. tako da zdej mava dva in me lahko date na seznam da grejem dva user posted image user posted image user posted image user posted image juuuuuuheeeeejjjjjjj

tko zdej je to za mano. sm ful happy. zdej počivat in pozitivne misli. user posted image user posted image

kako ste ve punce? vidim da ste mislile na nas. zlate ste. user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej ju pa lepo cartliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2646
16.4.2010 17:23:42   
jona klara

držim pesti, da se lepo oplodijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2647
16.4.2010 17:59:26   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

7 foliklov al 7 celic??user posted image

user posted image  Zdej si me pa dobila. Na UZ sem imela 7 foliklov. Mislim da je tudi celic 7.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
16.4.2010 19:56:12   
športnica

bravo spominčica. 7 celic user posted image user posted image user posted image kako to misliš slabo seme? so ti že takoj kej rekli? kdaj imaš ET? zdej pa počivat, da se telo spočije in umiri do ETja.

Neposredna povezava do sporočila: 2649
16.4.2010 20:00:37   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Športnica: na istem sva, tudi jaz sem dobila eno blastocisto in eno morulo.....imaš pa kar hitro krvnega......jaz ga imam 15 dan po ET, ti pa 13.dan.....no super, samo da nam pokaže pozitiven rezultat...user posted image user posted image user posted image
Spominčica: bravoooo , najtežji del je za tabo.....sedaj pa lepo počivati in se veseliti ET-ja.
Špica: srečno jutri, pa da bodo tvoje pike čimprej pri tebi....

Teta M ja vem, sem se takoj nate spomnila, ko so nama govoril kako in kaj. ful si želim da nam vsem rata. al bo en user posted image ali dva. user posted image user posted image samo da bo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ideja za posel
nada56

Radi bi sli na samostojno podjetniško pot, pa nimate primerne ideje. Bi si pomagali s seznamom izdelanih idej na internetu in za to placali?

če se odločas na svoje moraš imeti idejo že v glavi (68%)

če so ideje realistične in dobro razdelane bi tudi plačal za informacije (18%)

za dobro idejo bi placal do 20 eur (4%)

plačal bi za več razdelanih idej do največ 30 eur (4%)

internet je odličen vir informacij, a zaupal bi previdno (7%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!