|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
15.4.2010 11:15:12   
Rakica_80
BaguSka, vidim, da si se šparuge nabirala, njamiiii, jaz jih skoraj vsak dan jemuser posted image kje pa si bila če te smem vprašat? Lahko bi se javila pa kakšno kafe skupaj spileuser posted image

Spominčica, srečno jutri na punkciji in da boš pridelala čim več zrelih celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
15.4.2010 11:16:36   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

U super BEBIII - mesec MAJ bo tvoj!!!user posted image

Junijuser posted image  en mesec špikanja me čakauser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
15.4.2010 11:16:37   
jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mogoce bo sreca celo dvojna.... kot pri nas joncki... user posted image user posted image

ha,ha, to bomo videli......sedaj imam v mislih enegauser posted image user posted image

jst mal preucujem tvoj primer..... user posted image in sem prisla do dveh ugotovitev!!user posted image user posted image

1. imas enojajcne dvojcke
2. si zanosila po naravni poti - se pred punkcijo

zdej pa cakimi na UZ, da se pokaze resnica!!user posted image

ti si pa res faca, me res znaš nasmejati..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lej dve varianti so
1. ena pikica
2. enojajčni iz ene celice

po naravni poti ni možno......zagotovo

pa sj ena naj bo ki ji lepo in močno bijeuser posted image

saj še vedno bom z vami in navijala, spodbujala, ti pa glej, da se septembra pridružiš še na uni forum, te bom tudi tam čakala, p z eno ali dvema pikicama, kolikor češ...

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
15.4.2010 11:19:30   
Rakica_80
Jona Klara, če se ne motim, si imela krvni tam okrog 4000? Nekatere imajo čez 5000 pa imajo enegauser posted image , nekatere pa manj kot 4000 pa imajo user posted image user posted image  user posted image , tako, da boš komaj vedela na 1- UZuser posted image ne čem si. Kaj si želiš dvojčke?user posted image  
Ti samo uživaj in crtaj seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
15.4.2010 11:21:35   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

BaguSka, vidim, da si se šparuge nabirala, njamiiii, jaz jih skoraj vsak dan jemuser posted image kje pa si bila če te smem vprašat? Lahko bi se javila pa kakšno kafe skupaj spileuser posted image

ja sparugeeee.. in spet jih bom!! user posted image ju3 spet picim za par dni dol.. in sicer na Crveni vrh pri Savudriji... user posted image Za tja grede bom mami mela sabo, za nazaj grede se pa lahko ustavim ja.. sam moras obljubit da bo dobra kavica!user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

Neposredna povezava do sporočila: 2555
15.4.2010 11:22:21   
baguSka

U super BEBIII - mesec MAJ bo tvoj!!!user posted image

Junijuser posted image  en mesec špikanja me čakauser posted image

no pa junij.. maja pac zacnes in zacetek je ZELO vazen!user posted image junij je pa se lepsi.. ker sm jaz takrat porocena.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2556
15.4.2010 11:23:23   
baguSka
joncka - a si 100% da ni mozno??? k jst nism tok zihr... user posted image user posted image user posted image sicer pa ce to ni, pol so pa zihr dvojcki!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2557
15.4.2010 11:25:12   
jona klara
bebiii- super, sam, da bo akcija, no vidiš, si kar hitro šla v nov poistopek-super, držim pesti, pa se vidmo na uni strani...user posted image

baguska-lepe pozdravčke, kaj počneš? me veseli, da si se rešila tiste službe, lej sonček-gasa na morje....

teta m-evo take znake sem imela jaz, vročino, napihnjenost do amena ampak na začetku je od stopke, pol pa oduser posted image , zaprtaost od punkcije dalje, tiščanje to pa še vedno čutim, ponoči me zbuja, kr pestro ampak se probam vzdržati in do sedaj sem vzela samo 1 buscopan proti krčem, nočem bebice preveč zastrupljat, že tak sem pred user posted image ga srala z kajenjem, me pa še vedno full špikne, ko kihnem...srečno, pa če pogledaš ven veš, da te čakata user posted image user posted image , saj je vse tako smejoče, da ne more drugače biti.

spomiončica-le pogumno na punkciji, vzemi prej apaurin pa boš dobro spala, držim pesti, za super celiceuser posted image user posted image user posted image , ki te bodo razveselile zauser posted image

špica, športnica-utrogestan ne vzameš na dan et, vsaj tako so meni rekle sestre, zjutraj ne za pol ti bodo po et povedale, še melce pa boste grelke, držim pesti za super blastocisteuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2558
15.4.2010 11:29:20   
jona klara

Jona Klara, če se ne motim, si imela krvni tam okrog 4000? Nekatere imajo čez 5000 pa imajo enegauser posted image , nekatere pa manj kot 4000 pa imajo user posted image user posted image  user posted image , tako, da boš komaj vedela na 1- UZuser posted image ne čem si. Kaj si želiš dvojčke?user posted image  
Ti samo uživaj in crtaj seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem ja, vse možnosti so odprte, naj bo kar bo samo, da slišim tika taka na enemu, če bota dva bomo pa še mal širil hiško, nekako sem si zelo želela 2, sedaj sem se sprijaznila, da bo 1 ok, ker je nosečnost lažja in mal bolj ziher....če nas je mati narava iz ene celice obdarila z 2, pol pa morma biti hvaležna za ta dar....komaj čakam uz, da bo vse okej-tebi pa srečno v novem postopku, a si sedaj v ljubljani ali pri Rešu?sem te že pogrešala

Neposredna povezava do sporočila: 2559
15.4.2010 11:30:52   
jona klara
baguska-ne vem lahko je samo beta taka super, ker takrat ko sem imela izvenmatern. sem jo tudi mela 1300, čez 2 dni 2300,pol je bila op, samo ta beta jih je zavedla, ker ponavadi pri izvenmatern. ne narašča pri meni pa je....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
15.4.2010 11:32:25   
Rakica_80
user posted image  

AKTUALNO

Petek, 16.04.
športnica - punkcija

Sobota, 17.04.
špica84 - ET

Petek,30.04.
Jona klara- UZ

OBJEMČKI
user posted image user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII ,MP30, Miklarom, šopka, vrtnica.m, buska, pupe, suzy 74, aqua77, baguSka user posted image   user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

teta m grejeuser posted image user posted image test 23.04.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    

• vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • športnica ( MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • WP ( MB- razgovor )
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Rielka ( 1.IVF, GK LJ)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • Teja K. (dr. Reš)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • cukica ( zamrznjenčki, LJ)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ, dr.Bokal)
  • Buska (2. ISCI, PO, dr.Reš)
  • šopka (2. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (1. IVF, dr.Reš)
  • mausikaa (dr. Res)
  • Krashi (1. IVF, GKLJ)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • Teta M (2. IVF, GKLJ)
  • jona klara (1.IVF,GKLJ, dr.Tomaževič)
  • Ally78 (1. IVF, GKLJ)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra (LJ)
user posted image  mateja33 (MB)

user posted image   NOVE NOSEČKE APRIL   user posted image

user posted image     jona klara (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 15.4.2010 11:33:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 2561
15.4.2010 11:40:26   
Rakica_80

ja sparugeeee.. in spet jih bom!! user posted image ju3 spet picim za par dni dol.. in sicer na Crveni vrh pri Savudriji... user posted image Za tja grede bom mami mela sabo, za nazaj grede se pa lahko ustavim ja.. sam moras obljubit da bo dobra kavica!user posted image

Obljubim, da take kave nisi nikdar še pilauser posted image mislim tako dobreuser posted image , samo ti pridi, prav bom vesela, če se bova spoznaleuser posted image Ti bom poslala na ZS mojo tel. št.

Jona klara, točno tako kot praviš, tudi če bosta dva se samo hiška malo poveča pa jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če si si želelauser posted image user posted image  ti želim iz srca naj se ti to tudi izpolneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
15.4.2010 11:43:26   
jona klara
bebiii-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tebi pa da bo čimprej postopek za tabo in te res pričaska pomladniuser posted image ,user posted image ,in vse ringaraja veselo

Neposredna povezava do sporočila: 2563
15.4.2010 11:45:31   
Rakica_80
A bomo kej navijaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO

Petek, 16.04.
športnica - punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čim več zrelih celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2564
15.4.2010 11:53:34   
špica84

A bomo kej navijaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO

Petek, 16.04.
športnica - et

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čim več zrelih celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2565
15.4.2010 12:02:03   
baguSka

baguska-lepe pozdravčke, kaj počneš? me veseli, da si se rešila tiste službe, lej sonček-gasa na morje....

doma sedim za compom in delam.. moram oddati neka porocila.. ampak sibam zdele na tus, ker grem spremenit paket, da bom lahko z morja kej na net skocila.. user posted image na morje pa sibam ju3, ker moram danes se tele zadeve sluzbene uredit do konca.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2566
15.4.2010 12:03:10   
baguSka

baguska-ne vem lahko je samo beta taka super, ker takrat ko sem imela izvenmatern. sem jo tudi mela 1300, čez 2 dni 2300,pol je bila op, samo ta beta jih je zavedla, ker ponavadi pri izvenmatern. ne narašča pri meni pa je....

no kakorkoli, jaz pricakujem super veselo novicko!user posted image dvojno... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2567
15.4.2010 12:05:23   
baguSka
BEBIII - a bo kapucin?? user posted image ma ku drugace ne pridem znas... user posted image

na katermu koncu pa si?

Neposredna povezava do sporočila: 2568
15.4.2010 12:06:19   
mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

BEBIII- ja kje si ti meni. Držim pesti, da se danes čimbolje zmeniš na razgovorul.
SKRATKA TUDI VSEM OSTALIM user posted image user posted image user posted image , skozi navijam za vas. V ponedeljk imam ultrazvok, da vidim koliko je otroček zrastel, 4.5. pa imam nuhalno, upam da bo vse ok. Verjetno bom vprašala za spol, ker sine želi vedeti ali bo dobil bratca ali sestrico. Pravi da bi raje sestrico, da bi ji lahko nagajal user posted image user posted image

Hojla Mojškra, res se nismo že dooolgo čuleuser posted image  Jaz sem bila včeraj na razgovoru, napotnico dobila, danes sem dobila še E.Š., pokličem prvi danuser posted image pol pa akcija, 22 dan cikla začnem s špikami, tam nekje čez en mesec približno, sredina maja, tako sem tudi lani ob istem času imela postopekuser posted image
Imela bom Superfact + Gonal F...
Kako si mi ti drugače, buši raste?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imaš željo po spolu? Kaj si želiš punčko ali fantka?user posted image
Uživaj mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hojla. Fajn da si se že zmenila, in da kmalu začneš, potem te nekje junija ali v začetku julija pričakujemo med nosečkamiuser posted image user posted image , če sem prav izračunala. Te inekcije so malce zoprne, ampak misli si, kaj pa tiste ko si jih morajo dajati celo življenje-pa bo bolje.

Trebušček-raste ja, meni kar nič več ni prav, tako, da je moj šel v nabavo in mi kupil nosečniške hlačeuser posted image user posted image , take raztegljive user posted image user posted image , pa kolegica mi je kar nekaj stvari posodila. Ja meni se je že pri prvem takoj poznalo.
Spol? Ti po pravici povem, da nimam nobene posebne želje, kaj bo pa bo, želim si da bo vse ok, glede na probleme ki me spremljajo v nosečnosti, pa še komisija mi je dala samo 14 dni do konca aprila-tega ne razumem (krvavitve, pa ti dajo 14 dni). Bo že. Če bo fantek bo fajn, ker imamo že enega fanta doma in smo navajeni, če bo pa punčka pa veš-bo pa atijeva punčka, bo pa tudi fajn, ker bom imela par. V bistvu pa nimam nobenega občutka kaj raste pod mojim srčkom, vendar bom kmalu izvedela 4.5. ko imam nuhalno, seveda če se bo videlo.

Neposredna povezava do sporočila: 2569
15.4.2010 12:10:30   
mojškra
TETA M- kateri dan si ti danes po ET?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
15.4.2010 12:10:58   
baguSka
sportnica: GO GIRL!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2571
15.4.2010 12:28:33   
jona klara

AKTUALNO

Petek, 16.04.
športnica - punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dajmo punce, komaj čakam nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2572
15.4.2010 12:29:11   
jona klara

sportnica: GO GIRL!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
15.4.2010 12:30:34   
jona klara
mojškra- a sam 14 dni zakaj pa? kaj pol še lahka daš 1 krat za podaljšanje ali moraš delati? pa saj so nori, to ni več res, one ko jim pa nič ne fali pa so doma in šetajo naokoli

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
15.4.2010 12:31:48   
jona klara

hvala, jaz pa nazaj tvojo čez par mesecev, bodita pridna že zdaj, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa presenetta,pa fajn bodi na morju
no kakorkoli, jaz pricakujem super veselo novicko!user posted image dvojno... user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......